evet 20 ile 23 arası yapıyorlar genelde. ben de cuma giriyorum esra ve radyolog erkek ): saati de aynıysa bi kontrol edelim valla bu sefer göreyim oğluşumu özledim
mrb cnm enes, nasıl çok seviyorum ben efe, arda koymada ne korsan koy :)
20.Haftamı detaylı canım,benim salak doktor detaylı yapmadı heralde,bu haftaysa eğer ben de gideyim,doktor değiştirecektim ya,
bu bıraktığım doktor ocakta gel tekrar demişti ben de ondan yenisine gitmek için ocağın ilk haftasını bekliyordum.Bu haftamı gitsem napsam.Detaylı nasıl oluyor bu arada kızlar ya,renkli ultrasonsa eğer benim gittiğim hep renkli zaten???
20.Haftamı detaylı canım,benim salak doktor detaylı yapmadı heralde,bu haftaysa eğer ben de gideyim,doktor değiştirecektim ya,
bu bıraktığım doktor ocakta gel tekrar demişti ben de ondan yenisine gitmek için ocağın ilk haftasını bekliyordum.Bu haftamı gitsem napsam.Detaylı nasıl oluyor bu arada kızlar ya,renkli ultrasonsa eğer benim gittiğim hep renkli zaten???
benim 18.20 canım bende cumayı iple çekiyorum, srdrhly nedret hanıma gidiyodu yalnış hatırlamıyosam, baya erken çağırmış detaylıya, senin dr kimdi canım feridemi??
canım zeynepte 22. haftasında ama o da daha yeni gidecek, demekki 20. haftadan sonra çağırıyorlar, endişelenme doktorun söyler bence, olmazsa sen aç sor... renkli ile detaylı farklı canım, renklinin tek özelliği renkli olması ama detaylıda bebeği uzun süre inceliyolar tüm organlarını, onuda belli bi zammandan sonra yapıyolar ama srdrhly yi erken çağırmışlar, acaba renkliyle ayrıntılıyımı karıştırdı???
Hımm anladım canım,ben olmazsa bu hafta gideyim yeni doktora cumartesi günü,haftaya da detaylı randevusu verir belki,öbür türlü beklersem 1 hafta daha atar kötü olur ,yani meraktan ölürüm:)))canım zeynepte 22. haftasında ama o da daha yeni gidecek, demekki 20. haftadan sonra çağırıyorlar, endişelenme doktorun söyler bence, olmazsa sen aç sor... renkli ile detaylı farklı canım, renklinin tek özelliği renkli olması ama detaylıda bebeği uzun süre inceliyolar tüm organlarını, onuda belli bi zammandan sonra yapıyolar ama srdrhly yi erken çağırmışlar, acaba renkliyle ayrıntılıyımı karıştırdı???
Oooo o kadar sürüyorsa baya detaylı inceliyorlar demekki canım renkliyle alakası yok.detaylıda parmak sayımı kalp kapakçıkları kontrolü kemik boyları gibi ölçümler yapılıyor
benim doktorum acıbademde, 1 saat kadar süreceğini söyledi
ben dışarıda özel bir ultrason merkezine gideceğim 45dk - 1sa. arası sürecekmiş
çok merak ediyorum bu hafta iyice hareketlendi karnımdaki hareketleri nasıl yapıyor görücez inş. :)
detaylı ultrasona fetal biyometri de diyorlar kızlar. 4boyutluya girince tam olarak ona girmiş olmuyoruz. 4. boyutta esranın da dediği gibi sadece renk var. fetal biyometri-detaylı ultrason daha uzun sürüyor ve ölçümler yapılıyor. o ölçümler de inşallah anne babalara hayırlı haberler veriyor sırıta sırıta çıkıyoruz havalara uçuyoruz vs vs
ben adak adadım detaylı sonrasına :S
inaşşah hayırlı haberlerle dönerız ben cok heyecanlyıım valla ınsallah bebegım ıyıdırrrr
Ay yerim o minik erkeği ben o ne tatlı öyle ya Allah bağışlasın güzelim
yok ben cemileyi bırakamadım cnm hala acıbademdeyim detaylı için de dışardan özel bir merkeze gideceğim doktorum hastaneden daha iyi bakıyorlar diye oraya yönlendirdi
tabi cumaya kadar çatlamadan nasıl durcam o ayrı bi konu
perşembe gecesi bol bol dua edicez artık
detaylı ultrasona fetal biyometri de diyorlar kızlar. 4boyutluya girince tam olarak ona girmiş olmuyoruz. 4. boyutta esranın da dediği gibi sadece renk var. fetal biyometri-detaylı ultrason daha uzun sürüyor ve ölçümler yapılıyor. o ölçümler de inşallah anne babalara hayırlı haberler veriyor sırıta sırıta çıkıyoruz havalara uçuyoruz vs vs
ben adak adadım detaylı sonrasına :S
Doktorunu değiştireceksin diye kalmış aklımda, cuma bende gidicem karşılaşırız falan deyince pembe maviye geçtin sandım...detaylının fiyatını araştırdınmı ne kadarmış pembe mavi 150 dedi, inşallah telefonda yalnıs anlamamışımıdr...
kızlar şimdi işyerinde masanın başında nasıl uykum geldi, tam gözlerim kapamıştım ki bebeğim pıtpıt vurmaya başladı,
baya hareket etti, anne uyuma kalk der gibihemen kendime geldim... ay çok güzel yaaa
kızlar şimdi işyerinde masanın başında nasıl uykum geldi, tam gözlerim kapamıştım ki bebeğim pıtpıt vurmaya başladı,
baya hareket etti, anne uyuma kalk der gibihemen kendime geldim... ay çok güzel yaaa
acıbadem 520 dedi, bilson 600 dedi, ikisiyle de özel sigorta karşıladığı için %20sini ödeyeceğim 100küsüre gelecek
pmbe maviye giden bir arkadaşım var dışardan radyolog gelecekmiş 230 fln demişti sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?