kızlar bugün öğlen birinin elinde bir iyecek gördüm o an canım çok çekti. öğlen alıp yemedim. bebeğime çok faydalı değil ve kilo yapacak bişey. acaba yesem mi bilemedim. çocuğun elinde görünce ağzım sulandı resmen yaaaaa.
kızlar şimdi işyerinde masanın başında nasıl uykum geldi, tam gözlerim kapamıştım ki bebeğim pıtpıt vurmaya başladı,
baya hareket etti, anne uyuma kalk der gibihemen kendime geldim... ay çok güzel yaaa
Allah Allah yanlışmı anladım acaba ya 2 defa sordum 151 tl dedi ama 230 la söyleniş açısından arada baya fark var..eğer oyleyse yerim ben bu kulakları zira işlevlerini yitirmişler...
akşam bende bir iki dokundum göbeğime bakalım tepki verecekmi diye hiç oralı değil keyfi gelince pıpıtlıyoüzerine bide babamız kızdı niye vuruyomuşum onun kızına diye
arkadaş gelse sorcam da 2 defa sorduysan sorun olmaz bence
230u 151 anladıysan detaylıdan sonra bi de kulak doktoruna gitmen lazım zaten, detaylı kulak doktoru olsun ama ;p
Merhaba mayis anneleri ben araniza yeni katildim bende mayis annesi olcam insallah 19+5 haftaligm hepinize kolay dogumlar
hoşgeldin canım mutlu sağlıklı bi hamilelik diliyorum,, bu arada günlerimiz aynı bende 19+5 im bugün....cinsiyet bellimi??Merhaba mayis anneleri ben araniza yeni katildim bende mayis annesi olcam insallah 19+5 haftaligm hepinize kolay dogumlar
kızlar doğmamış meleklerinize hissettiklerinizi okuyunca üzerine kendi meleğimin hislerini katınca iyiki buraya dahil olmuşum dedimmm
insan daha farkında yaşıyor burada okuyunca hislerinizi ortak oluyorum çok hoşuma gidiyorrr ne kadar bilmediğim bir duyguya yaklaştıkça heyecanım artıyor anne olacağım için kendimi çok şanslı hissediyorum
bu duyguları yaşatan ve farkındalığı arttıran herkese teşekkür ediyoruzz kızımla
Bana ve bize bu meleği nasip eden Allah'a sonsuz şükürler olsun
Allah ım tüm anne olmak isteyenleri sen melek yavrularıyla kavuştur amin....
kızlar doğmamış meleklerinize hissettiklerinizi okuyunca üzerine kendi meleğimin hislerini katınca iyiki buraya dahil olmuşum dedimmm
insan daha farkında yaşıyor burada okuyunca hislerinizi ortak oluyorum çok hoşuma gidiyorrr ne kadar bilmediğim bir duyguya yaklaştıkça heyecanım artıyor anne olacağım için kendimi çok şanslı hissediyorum
bu duyguları yaşatan ve farkındalığı arttıran herkese teşekkür ediyoruzz kızımla
hoşgeldin canım mutlu sağlıklı bi hamilelik diliyorum,, bu arada günlerimiz aynı bende 19+5 im bugün....cinsiyet bellimi??
Amin canım kocaman aminnnnnn
Arkadaslar ben 16 haftalikken hissetmeye basldm bebegmin hareketlerini ama disardan belli degldi simdi 20.haftama gircem disardan belli oluyo sanki icimde misir patliyo :) ve bunu gormek cok guzel
akşam bende bir iki dokundum göbeğime bakalım tepki verecekmi diye hiç oralı değil keyfi gelince pıpıtlıyoüzerine bide babamız kızdı niye vuruyomuşum onun kızına diye
herlese iyi akaşamlar kızlar yarın görüşürüz, kısmetse
napcaz böle yaa isim kalmadı sanki. eylül güzel isim banada eylül koy diyenler oldu
hoşgeldin canım .bebişin cinsiyeti belli mi
Hoşgeldin canım aramızaMerhaba mayis anneleri ben araniza yeni katildim bende mayis annesi olcam insallah 19+5 haftaligm hepinize kolay dogumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?