2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ben hala geçenlerde turuncunun bahsettiği bir yiyeceğin hayalini kuruyorum aklıma geldikçe ağlıcak gibi oluyorum ama yapacak fırsat bulamadım şmdi sen deyince yine aklıma geldi :S
hufff istiyorummmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!
onu mideye indirmek için tam anlamıyla hazırım

akşam bende bir iki dokundum göbeğime bakalım tepki verecekmi diye hiç oralı değil keyfi gelince pıpıtlıyoüzerine bide babamız kızdı niye vuruyomuşum onun kızına diye

Allah Allah yanlışmı anladım acaba ya 2 defa sordum 151 tl dedi ama 230 la söyleniş açısından arada baya fark var..eğer oyleyse yerim ben bu kulakları zira işlevlerini yitirmişler...

arkadaş gelse sorcam da 2 defa sorduysan sorun olmaz bence
230u 151 anladıysan detaylıdan sonra bi de kulak doktoruna gitmen lazım zaten, detaylı kulak doktoru olsun ama ;p

akşam bende bir iki dokundum göbeğime bakalım tepki verecekmi diye hiç oralı değil keyfi gelince pıpıtlıyoüzerine bide babamız kızdı niye vuruyomuşum onun kızına diye

benimki de el feneri tuttu dün karnıma ışığa tepki verip hareket ederse diye
korkar diye sakladım hemen ellerimle karnımı korudum oğlumu analık içgüdülerimle

ayy radyoda "yağmurun elleri" çıktı...

yaprak yaprak açtırırsın ilk yaz nasıl açtırırsa; ilk gülünü dizem dolu hünerli bir dokunuşla
hiçkimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu...

oğlum geldi aklıma. doğmadan hayatımıza renk kattı o doğunca da bahar gelicek heryer mis gibi ohhhh

Merhaba mayis anneleri ben araniza yeni katildim bende mayis annesi olcam insallah 19+5 haftaligm hepinize kolay dogumlar

kızlar doğmamış meleklerinize hissettiklerinizi okuyunca üzerine kendi meleğimin hislerini katınca iyiki buraya dahil olmuşum dedimmm
insan daha farkında yaşıyor burada okuyunca hislerinizi ortak oluyorum çok hoşuma gidiyorrr ne kadar bilmediğim bir duyguya yaklaştıkça heyecanım artıyor anne olacağım için kendimi çok şanslı hissediyorum

bu duyguları yaşatan ve farkındalığı arttıran herkese teşekkür ediyoruzz kızımla

Bana ve bize bu meleği nasip eden Allah'a sonsuz şükürler olsun

Allah ım tüm anne olmak isteyenleri sen melek yavrularıyla kavuştur amin....

Merhaba mayis anneleri ben araniza yeni katildim bende mayis annesi olcam insallah 19+5 haftaligm hepinize kolay dogumlar
hoşgeldin canım mutlu sağlıklı bi hamilelik diliyorum,, bu arada günlerimiz aynı bende 19+5 im bugün....cinsiyet bellimi??

Amin canım kocaman aminnnnnn

Amin aminnn kocamannn aminnnnnn:109:

Arkadaslar ben 16 haftalikken hissetmeye basldm bebegmin hareketlerini ama disardan belli degldi simdi 20.haftama gircem disardan belli oluyo sanki icimde misir patliyo :) ve bunu gormek cok guzel

hoşgeldin canım mutlu sağlıklı bi hamilelik diliyorum,, bu arada günlerimiz aynı bende 19+5 im bugün....cinsiyet bellimi??

Amin canım kocaman aminnnnnn

Tesekkür ederim canim hosbulduk cinsiyeti daha ögrenemedk haftaya kontrole gtcem insallah belli olur kiyafetlerini almaya basladm mavi yada pembe alamyrm

Aynen canım benimki de öyle akşam,arada bi dürtüyorum pıtlasın diye,eşim dioki ya bıraksana kızımı uyuyodur belki niye durmadan rahatsız ediyosun diyo

Hoşgeldin canım aramıza

Canım deme böyle şeyler ya duygulanıyorum valla ben böyle okuyunca:2::2::2uygularına aynen katılıyorum canım.
Allahım dualarımızı boşa çıkarmasın.

.. Kemik ölçümlerini parmak sayısı kalp kapakçığı bütün organlarına bakıldı
karın genişliği baş genişliği hepsi ölçüldü ama doktor beni detaylı diye çağırmadı
normal kontrole gittim ama 20 dk baktı hepsini tek tek ölçtü ama birdaha ölçeriz 22. Haftada dedi
fiyatını hiç bilmiyorum akşam eşim gelince sorarım o arada su içiyodum duymadım

4lü test için 84 aldılar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…