2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ay pasaya bak masallah ,yakisikli erkek hemde

irmak cok guzel bir isim canim nedense bana sadelik ve durulugu cagristiriyor ,cok fazla koyanda yok,irmak gibi uzun omurlu olsun

canim insan alip yemezmi ,bosver kiloyu ne guzel canin cekmis keske benimde cekse kiloyu dusunmem yerim,hem canin cekerde yemezsen bi tarafi eksik olur derler bizde allah korusun

canim allah bu duyguyu butun evlat hasretiyle yanip tutusanlarada nasip etsin ,annelik duygusu kadar kutsal bi duygu var mi yeryuzunde,dun belgeselde izledim vahsi timsah bile yavrusunu agzinda bekleterek ortama ayak uydurmasini sagliyo ,dolayisiyla amin diyorum duan icin..
Arkadaslar ben 16 haftalikken hissetmeye basldm bebegmin hareketlerini ama disardan belli degldi simdi 20.haftama gircem disardan belli oluyo sanki icimde misir patliyo :) ve bunu gormek cok guzel

artik sanirim hissetmeyen cok az kisi kaldi onlarda bir iki haftaya kadar hissedecekler,tarifin cok guzel hakkaten misir patliyo gibi buyuklu kucuklu tekmelerle

Ayyy canımmm ya valla çok özür diliyorumm.:26:
Normalde hiç adetim değildir böyle yiyecek isimleri vermek ama o gün ne olduysa misafir menüsünü saydım ulu orta.
Bide nasıl olsa benim canım bişey çekmiyor diye herkesi öyle zannediyorum.Sonuçta hamile insanın canının ne zaman bişey isteyeceği hiç belli olmuyor.Gerçekten çok üzgünümm.İmkanım olsada canının çektiğini sana gönderebilsem.

Kızlar biz de bugün doktor amcamıza gittik kontrol için.
Bebeğim kocaman olmuş maaşallah.Tabi ben ultrasonu görünce boyunu ve kilosunu sormayı unuttum.
Ultrason kağıdında da yazmıyor onlar.
Neyse artık en azından kocaman olduğunu gördüm

1 hafta önden gidiyor oğluşum maaşallah

Demir hapına ilaveten magnezyum başladık bugün.

3 hafta sonrada şeker yüklemesi yapılacakmış.

Hadi hayırlısı bakalım.

Canim sen kac haftaliksin ben iki gün sonra tam 20 haftalik olcam benide seker icin cagrmisti ama haftaya gitcem seker taramasi yapmasi icin erken mi acaba herkes 24.haftadan snra gidiyomus

Canim sen kac haftaliksin ben iki gün sonra tam 20 haftalik olcam benide seker icin cagrmisti ama haftaya gitcem seker taramasi yapmasi icin erken mi acaba herkes 24.haftadan snra gidiyomus

Ben 21.haftamdayım bu hafta
3 hafta sonra gideceğim bende şeker taraması için.
24.haftaya denk geliyor sanırım.

Sen haftaya gidecekmişin ama nette okuduğum kadarıyla 24.ten itibaren yapılıyor şeker testi ama tabi doktorun gelmeni istediyse bilemicem.

Evet bende internette baktm 24.haftadan sonra belki kontrole cagirmistir.sagol canim cevapladigin icin

slm kızlar
turuncucum bizide 9 ocakta cagırdı şeker yüklemesi için canımcım 23. haftamız bitmiş olacak aynıyız yani
inş. güzel haberlerle geliriz

slm kızlar
turuncucum bizide 9 ocakta cagırdı şeker yüklemesi için canımcım 23. haftamız bitmiş olacak aynıyız yani
inş. güzel haberlerle geliriz

İnşaallah hepimizde güzel haberler veririz canım.

Ben biraz riskli grupta olduğum için tedirginim açıkcası.
Pko rahatsızlığım vardı benim ,bide annemin sadece hamilelikte hep şekeri çıkmış.
İnşaallah hayırlısıyla atlatırız bunuda.

hamilelik şekeri olabiliyormuş evet ama bazı şeyleri yememk gerekiyormuş o zaman dr söylüyor hamıleleikten sonra bişey kalmıyor zaten inş. kalıcı şeker hastası olmaz kimse sana detaylı baktı mı hiç dr

arkadaslar bende 2.düzey usg gitcem yani organlarına falan bakılcak 20 ve 23 arası yapılıyormus doktor daha güzel görünmesi için 23 haftalıkken cagırdı beni arkadaslar.

cnm bizimkinede bakıldı mide böbrek yerini gösterdi dimi kara bosluk die kafatasını yukardan ölçtü dimi o normal bakılıyor 2.düzey usg farklı iç organlarının hepsine bakılcakmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…