- 4 Kasım 2009
- 1.644
- 6
- 156
ayy kızlar herkes kız olursa ecrin, ceren, damla, duru diyor. Erkeklerde de eymen, berke tarzı isimler.
Düşünüyorumda okula gittiklerinde aynı isimlerden birsürü olacak.
ben taaa hamile olmadan önce erkek bebeğim olursa diye ismini hazırlamıştım beğendiğim çok erkek ismi var ama... kız isimlerinden hiç beğenemiyorum. Bir gün eşimle konuşurken Nehir ismini duyduk ve ordan Irmak ismi aklımıza geldi. Veee karar verdik kızımınızın adı Irmak olacak... Sizce nasıl teyzeleri güzel mi...çok fazla kullanılan bir isim değil değil mi?
kızlar bugün öğlen birinin elinde bir iyecek gördüm o an canım çok çekti. öğlen alıp yemedim. bebeğime çok faydalı değil ve kilo yapacak bişey. acaba yesem mi bilemedim. çocuğun elinde görünce ağzım sulandı resmen yaaaaa.
kızlar doğmamış meleklerinize hissettiklerinizi okuyunca üzerine kendi meleğimin hislerini katınca iyiki buraya dahil olmuşum dedimmm
insan daha farkında yaşıyor burada okuyunca hislerinizi ortak oluyorum çok hoşuma gidiyorrr ne kadar bilmediğim bir duyguya yaklaştıkça heyecanım artıyor anne olacağım için kendimi çok şanslı hissediyorum
bu duyguları yaşatan ve farkındalığı arttıran herkese teşekkür ediyoruzz kızımla
Bana ve bize bu meleği nasip eden Allah'a sonsuz şükürler olsun
Allah ım tüm anne olmak isteyenleri sen melek yavrularıyla kavuştur amin....
Arkadaslar ben 16 haftalikken hissetmeye basldm bebegmin hareketlerini ama disardan belli degldi simdi 20.haftama gircem disardan belli oluyo sanki icimde misir patliyo :) ve bunu gormek cok guzel
Merhaba mayis anneleri ben araniza yeni katildim bende mayis annesi olcam insallah 19+5 haftaligm hepinize kolay dogumlar
ben hala geçenlerde turuncunun bahsettiği bir yiyeceğin hayalini kuruyorum aklıma geldikçe ağlıcak gibi oluyorum ama yapacak fırsat bulamadım şmdi sen deyince yine aklıma geldi :S
hufff istiyorummmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!
onu mideye indirmek için tam anlamıyla hazırım
Canim sen kac haftaliksin ben iki gün sonra tam 20 haftalik olcam benide seker icin cagrmisti ama haftaya gitcem seker taramasi yapmasi icin erken mi acaba herkes 24.haftadan snra gidiyomusKızlar biz de bugün doktor amcamıza gittik kontrol için.
Bebeğim kocaman olmuş maaşallah.Tabi ben ultrasonu görünce boyunu ve kilosunu sormayı unuttum.
Ultrason kağıdında da yazmıyor onlar.
Neyse artık en azından kocaman olduğunu gördüm
1 hafta önden gidiyor oğluşum maaşallah
Demir hapına ilaveten magnezyum başladık bugün.
3 hafta sonrada şeker yüklemesi yapılacakmış.
Hadi hayırlısı bakalım.
enes ismini çok seviyorum ben
hem peygamber efendimizin sağ koluymuş
Canim sen kac haftaliksin ben iki gün sonra tam 20 haftalik olcam benide seker icin cagrmisti ama haftaya gitcem seker taramasi yapmasi icin erken mi acaba herkes 24.haftadan snra gidiyomus
Ben 21.haftamdayım bu hafta
3 hafta sonra gideceğim bende şeker taraması için.
24.haftaya denk geliyor sanırım.
Sen haftaya gidecekmişin ama nette okuduğum kadarıyla 24.ten itibaren yapılıyor şeker testi ama tabi doktorun gelmeni istediyse bilemicem.
Ben 21.haftamdayım bu hafta
3 hafta sonra gideceğim bende şeker taraması için.
24.haftaya denk geliyor sanırım.
Sen haftaya gidecekmişin ama nette okuduğum kadarıyla 24.ten itibaren yapılıyor şeker testi ama tabi doktorun gelmeni istediyse bilemicem.
slm kızlar
turuncucum bizide 9 ocakta cagırdı şeker yüklemesi için canımcım 23. haftamız bitmiş olacak aynıyız yani
inş. güzel haberlerle geliriz
İnşaallah hepimizde güzel haberler veririz canım.
Ben biraz riskli grupta olduğum için tedirginim açıkcası.
Pko rahatsızlığım vardı benim ,bide annemin sadece hamilelikte hep şekeri çıkmış.
İnşaallah hayırlısıyla atlatırız bunuda.
enes ismini çok seviyorum ben
hem peygamber efendimizin sağ koluymuş
canım zeynepte 22. haftasında ama o da daha yeni gidecek, demekki 20. haftadan sonra çağırıyorlar, endişelenme doktorun söyler bence, olmazsa sen aç sor... renkli ile detaylı farklı canım, renklinin tek özelliği renkli olması ama detaylıda bebeği uzun süre inceliyolar tüm organlarını, onuda belli bi zammandan sonra yapıyolar ama srdrhly yi erken çağırmışlar, acaba renkliyle ayrıntılıyımı karıştırdı???
.. Kemik ölçümlerini parmak sayısı kalp kapakçığı bütün organlarına bakıldı
karın genişliği baş genişliği hepsi ölçüldü ama doktor beni detaylı diye çağırmadı
normal kontrole gittim ama 20 dk baktı hepsini tek tek ölçtü ama birdaha ölçeriz 22. Haftada dedi
fiyatını hiç bilmiyorum akşam eşim gelince sorarım o arada su içiyodum duymadım
4lü test için 84 aldılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?