Günaydıın annişlerrr....
Günaydınnnnnn Kızlarrrrr
Ya benim doktorum çok iyi ama bana hiç ayrıntılı ultrason tarihin şu zaman falan demedi. 2 hafta önce gittim 1 ay sonra gel dedi gün falan vermedi ben sizin yazdıklarınızı okumasam hiç haberim olmayacak...
meryacım aynı sorun bende de var bende gittiğimde 18 haftalıktım 1 ay sonra gel dedi gideceğim zaman 22 haftalık oluyorum ama bana da bahsetmedi ne şeker yüklemesinden ne aşıdan ne de detaylı ultrasondan..tahlil yapmıştık eşim sonuçları almaya gidince ne zaman şeker yüklemesi yapacaksınız diye kendisi sormuş doktor 24. haft demiş bende merak ediyorum detaylı ne zaman olacakçünkü şu an tam detayllı zamanındayım
ya birde ben annemin yanında doğum yapıcam yani memleketimde. 1 ay sonra izne ayrılabiliyorum. Sömestr tatili arkasından da biraz raporla çalışmayabilirim. şimdi gidip orda tekrar doktor bulucam. Zaten doktordan doktora ne kadar farkediyo....
Ben 21.haftamdayım bu hafta
3 hafta sonra gideceğim bende şeker taraması için.
24.haftaya denk geliyor sanırım.
Sen haftaya gidecekmişin ama nette okuduğum kadarıyla 24.ten itibaren yapılıyor şeker testi ama tabi doktorun gelmeni istediyse bilemicem.
cnm ben de pko hastasıyım sekerımı ölçüyorum digital aletle aclık ve tokluk arada normal cıkıoo umarımm seker yuklemesı testini sorunsuz atlatırızz...
bende de var pko hastalığı. ne sorun oluyor kızlar anlamadım.
Kızlar pko ne???
bende de var pko hastalığı. ne sorun oluyor kızlar anlamadım.
polikistik over sendromu canım. adet düzensizliği hastalığı yani.
pko da insülin direnci oluyo canım buda kandaki şekerin yükselmesine yol açıoo yanı seker hastası olmaya aday oluo pkolarr şeker yuklemesı testı bizim için daha önemli anlıcan...
pko da insülin direnci oluyo canım buda kandaki şekerin yükselmesine yol açıoo yanı seker hastası olmaya aday oluo pkolarr şeker yuklemesı testı bizim için daha önemli anlıcan...
ben detaylı ultrasonu ankara servet ünsal tıp merkezinde ali ipek diye bir radyoloğa yaptırdım.
yarım saat belki daha fazla sürüyor.
el parmaklarına, kemik boylarına, organlarına tek tek bakıyor. gözde mercek oluşmuş mu, beyinin gelişimi nasıl, kalp ritmi ne, kaç gram olmuş boyu ne kadar hepsini inceleyip bilgi veriyor. bir de ultrason görüntülerini içeren bir cd veriyor.
ankarada olanlara tavsiye ederim, fiyatı da diğerlerine göre uygun geldi 130 lira verdik
mustafa salih'i aramıştım 530 lira
eyüp ekici 350 lira dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?