2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınn annişlerrr ıhlamurumuzu yudumlarken yazdıklarınızı okuduk birazz

herkese iyi bir gün geçirmesini diliyorum.. dr kontrolünden güzel haberlerle gelenlerin gözü aydın oldunn

Ya benim doktorum çok iyi ama bana hiç ayrıntılı ultrason tarihin şu zaman falan demedi. 2 hafta önce gittim 1 ay sonra gel dedi gün falan vermedi ben sizin yazdıklarınızı okumasam hiç haberim olmayacak...

Ya benim doktorum çok iyi ama bana hiç ayrıntılı ultrason tarihin şu zaman falan demedi. 2 hafta önce gittim 1 ay sonra gel dedi gün falan vermedi ben sizin yazdıklarınızı okumasam hiç haberim olmayacak...

meryacım aynı sorun bende de var bende gittiğimde 18 haftalıktım 1 ay sonra gel dedi gideceğim zaman 22 haftalık oluyorum ama bana da bahsetmedi ne şeker yüklemesinden ne aşıdan ne de detaylı ultrasondan..tahlil yapmıştık eşim sonuçları almaya gidince ne zaman şeker yüklemesi yapacaksınız diye kendisi sormuş doktor 24. haft demiş bende merak ediyorum detaylı ne zaman olacak çünkü şu an tam detayllı zamanındayım

ya birde ben annemin yanında doğum yapıcam yani memleketimde. 1 ay sonra izne ayrılabiliyorum. Sömestr tatili arkasından da biraz raporla çalışmayabilirim. Şimdi gidip orda tekrar doktor bulucam. zaten doktordan doktora ne kadar farkediyo....

ben bugün doktorun asistanını arayıp bilgi alacağım detaylı için şimdi gittiğimde bana geç kaldın demesinler bide

cnm ben de pko hastasıyım sekerımı ölçüyorum digital aletle aclık ve tokluk arada normal cıkıoo umarımm seker yuklemesı testini sorunsuz atlatırızz...

pko da insülin direnci oluyo canım buda kandaki şekerin yükselmesine yol açıoo yanı seker hastası olmaya aday oluo pkolarr şeker yuklemesı testı bizim için daha önemli anlıcan...

sevgi günaydın canım.inşallah temiz çıkar sonucu şeker yüklemesiniz.tatlım bu arada cumartesi buluşuyoruzya bana numaranı özelden yollarmısın,ulaşabilsin herkes birbirine.

Ankaralılar ve ankaradakiler

bu umartesi saat 14:30 da migrosda buluşuyoruzzzzzzzzzzzzzzzz.....

Gelenler lütfen özel mesajdan numaralarını yollasınlarrrrr....

ben detaylı ultrasonu ankara servet ünsal tıp merkezinde ali ipek diye bir radyoloğa yaptırdım.
yarım saat belki daha fazla sürüyor.
el parmaklarına, kemik boylarına, organlarına tek tek bakıyor. gözde mercek oluşmuş mu, beyinin gelişimi nasıl, kalp ritmi ne, kaç gram olmuş boyu ne kadar hepsini inceleyip bilgi veriyor. bir de ultrason görüntülerini içeren bir cd veriyor.

ankarada olanlara tavsiye ederim, fiyatı da diğerlerine göre uygun geldi 130 lira verdik
mustafa salih'i aramıştım 530 lira
eyüp ekici 350 lira dedi

günaydın annişler.ayrıntılı ultrason ve şeker yüklemesi sanırım 20.hafta da dimi?bakalım ben burda bulabilecekmiyim yoksa doğru ankaraya.ankarada olan arkadaşlar için düzen labaratuvarında didem hanımı da tavsiye ederim.ilk gebeliğimde ona gitmiştim.

canım kaç haftalıkken yaptırdın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…