2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bende 10 ocakta gidicem ve burda ayrıntılı ultrason yapan özel ir hastane buldum çok mutluyuuummmmm

sağol cnm mothercare pahalıı gelıo bana acaba ankarada ucuz satan bı mağazası varmı araştırmak lazımm

nerde oturuyosun canım ona göre sana ucuz yerleri söyleyebilirim.ankarda yaşadım 11 yıl ilk bebğimi de orda dünyay getirdim biçok yeri biliyom:)nasipse dönüşte oraya

anladım cnm ben kendılıgımden hamıle kaldım korunmayı bırakır bırakmaz bakalım şeker ne cıkcak merak edıom:)))))

dudu yenımahallede oturyorumm sen söyle uygun yerlerı ben bulurummm:))))))

anladım cnm ben kendılıgımden hamıle kaldım korunmayı bırakır bırakmaz bakalım şeker ne cıkcak merak edıom:)))))

kocabeyoğlu pasajı kızılay k.örende dilara bebe die bi yer var orası uyguncanım

sağol cnm mothercare pahalıı gelıo bana acaba ankarada ucuz satan bı mağazası varmı araştırmak lazımm

ben geçende face grubunda çekiliş için hediye alacaktım. güvenparkta YKM nin sırasında minimo mu öle bişe bir mağaza buldum,uygun fiyatlı ve bebek için herbişey vardı tatlım.

bilgiler için çok teşekkürler canım iyi oldu hepsini not aldım

sevgi sen yenimahallenin nersinde oturuyorsun bende ivedik metrosunun yanoındaki sitelerdeyim bende fatih hastanesinde yapacam ayrıntılı ultrasyonu 17ocakta 150tl dediler....

ben konak hastanesine gidiyorum orda 4 boyutluyla bakıyor bana detaylıdan hiç bahsetmedi merak ediyorum randevum 30 aralık o zaman sorcam sen den istendimi

Benimde cankat. Bana da bişey demedi bende 31 i cumartesi gideyim diyorum. ultrason makinesinin üstünde 2D 3D 4D tuşları var. Her kontrolde bana açıodu zaten diğerini de. eğer sadece onlarsa kendi bakacak demektir.

Benimde cankat. Bana da bişey demedi bende 31 i cumartesi gideyim diyorum. ultrason makinesinin üstünde 2D 3D 4D tuşları var. Her kontrolde bana açıodu zaten diğerini de. eğer sadece onlarsa kendi bakacak demektir.
evet canım galiba bizim doktorlar kendileri inceliyorlar yoksa haberimiz olurdu

Evet canım hamilelikte çıkan şeker hamilelik bitiminde kesiliyor geri.Annemdede öyle olmuş zaten.
Ben ayrıntılıyı 19.haftamda yaptırdım mecburiyetten.3lü testimde sorun çıkınca doktorum amniyosentez önermişti.Bende amniyo yaptırmadan önce detaylı ultrasonu tercih ettim,detaylıyı yapan prof.da amniyosentezi gerek görecek bi bulguya rastlamadı bebeğimde çok şükür.Ayrıntılıyıda o şekilde aradan çıkarmış olduk.

cnm ben de pko hastasıyım sekerımı ölçüyorum digital aletle aclık ve tokluk arada normal cıkıoo umarımm seker yuklemesı testini sorunsuz atlatırızz...

İnşaallah canım.

Ayrıntılı ultrason 20-24 arası yapılıyor diye biliyorum.
Şeker yüklemeside 24-28 arası yapılıyor diye biliyorum.

Canım bende 6 ay boyunca diaformin 1000 mg kullandım.6 ayın sonunda gebe kaldım ve doktorum gebe kalır kalmaz bıraktırdı bana ilacımı.
Ben gebelikte sakıncası olmadığını okuduğumu söyledim doktora fakat doktorum eskiden böyle düşünüldüğünü,fakat artık gebelerde tavsiye edilmediğini ve bıraktırıldığını söyledi bana.

Kızlar biz haftasonu biraz araştırma birazda herşeyi son ana bırakmamak bütçemiz üzerinde eşit dağılım yapmak amacı ile alışveriş turlarımıza başladık.

Melekcim çok güzel bilgiler vermişin gerçekten.
Kızlar böyle bilgilendikçe paylaşalım herkes faydalansın ne güzel.

Bu arada pişik kremi olarak kesinlikle sudocrem diyorum bende.Eskiden yurtdışında satılıyordu sadece ama artık türkiyeyede gelmiş.
Gerek çocukların pişiklerinde gerek yetişkinlerdeki sorunlarda sudocremi tek geçerim.Çok kaliteli gerçekten.

Bide prima premium care bebek bezini çok tavsiye etmiyorlar.Değişik bir koku içeriyormuş üretilen bezler ve primada bu hatasını kabul ettiği halde hala giderilememiş bu koku olayı.
Ben henüz karar vermedim bez konusunda ama tecrübeli annelerin en çok söylediği şey bebek bezinin pişik yapmadığı,asıl pişiği ıslak mendillerin yaptığıydı.
Uni baby ıslak mendiller o yüzden ilk etapta çok tavsiye ediliyor.

Süt pompasına gelince,ben ev hanımıda olsam manuel bi pompa almayı planlıyorum.Malum ilk zamanlar bebek küçük olduğu için göğüsün tamamını emip boşaltamayacak.Sütte göğüste durdukca kalitesi azalıyormuş.Ve sık sık emzirme olamadığı zamanlar sütü arttırmak amaçlı sağıp steril poşetlerde 6 aya kadar derin dondurucuda saklayabiliyormuşuz.Allah korusun sütümüzde azalma falan olursa en azından onlar yedekte olur ne güzel ve kullanırız.

alışverişi nerden yapıosun? Geçen ben özdileğe gittim o kadar güzel şeyler vardı ki ama çok pahalı... bayramda falan alınabilecek minik ceketler hırkalar.

canım ben internetten baya bişeyler aldım bide e-bebekten aldık ama daha çok şey var alıncak markafoniye çok güzel şeyler geliyor hem fiyatları uygn oralarada bak canım ben çıkıyorum çarşıda işler var kendine iyibak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…