sağol cnm mothercare pahalıı gelıo bana acaba ankarada ucuz satan bı mağazası varmı araştırmak lazımm
Kocaeli'nden kimse yok mu?????
yok canım o değil onu bende çok kullandım bekarken,,bu ayrı, hamile kalmak isteyipte kalamadığında ki genelde pkolu ların sorunu oluyo bu; onu veriyolar...
kilo da hamile kalmaya engel olduğu için, şekerini baskılayıp kilo almanı engelliyo, günde 2 defa alıyorum, bu arada hamile kalmadan önce bana şeker yüklemesi yapmıştı, ve sınırda çıkmıştı sonuçlar, belki doktorum hamilelikte bu sonuçların sorun yaratabileceğini düşündüğü için devam et demiştir.
anladım cnm ben kendılıgımden hamıle kaldım korunmayı bırakır bırakmaz bakalım şeker ne cıkcak merak edıom:)))))
dudu yenımahallede oturyorumm sen söyle uygun yerlerı ben bulurummm:))))))
kocabeyoğlu pasajı kızılay k.örende dilara bebe die bi yer var orası uyguncanım
ben varım canım uzun zamandır giremiyordum grip oldum
hoşgeldin hoşgeldin hoşgeldiin :) canım ayrıntılı yı nerde çektiricez???
sağol cnm mothercare pahalıı gelıo bana acaba ankarada ucuz satan bı mağazası varmı araştırmak lazımm
Kızlar biz haftasonu biraz araştırma birazda herşeyi son ana bırakmamak bütçemiz üzerinde eşit dağılım yapmak amacı ile alışveriş turlarımıza başladık.
Bizim araştırıp aldıklarımızla ilgili belki fikir olur diye sizlerle paylaşmak istedim.
Bebek arabası ve anakucağı;
Maxi-cosi'nin en güvenilir ve en iyi anakucağı olmasından dolayı ona uygun araba arıyorduk. Quinny'leri araştırırken NEo Concord'un ek bir adaptör ile Maxi-Cosi uyumlu olduğunu öğrendik ve hemen geçen ay arabamızı aldık.
E-bebek'ten alışveriş yapanlar bilir 250TL'ye 50TL hediye çeki veriyorlar. Bu çekleri 31 Aralık 2011'e kadar kullanmamamız gerektiğinden ufak tefek ihtiyaçlarımızı da hallettik.
Çevreden ve araştırmalar sonucu karar verilen ürünler;
- Dr. Brown Biberon (gaz yapmaması için kesinlikle tercih edilmeli)
- Nuk'un emzikleri (kauçuk veya silikon olanlar var, kauçuk olan daha uzun süre kullanılırmış ama ben zaten aylarca aynı emziği kullandırmak istemediğimden ve görüntü açısından yeni doğan silikon olanı tercih ettim)
- Bebedor'un tırnak makası, burun aspiratörü, saç fırçası ve bebeği ilk zamanlar yan yatırmak için destek yastığı,
- Braun'un kulaktan ateş ölçeri (8 hafızalı olan modelde kampanya varmış, bu arada bu aleti kullanırken kesinlikle pillerine dikkat etmek gerekiyormuş pil zayıfladığından yanlış ölçüm yapabiliyormuş bir yakınımız söyledi)
- Chicco'nun yeni çıkan renkli emzik kutuları,
- Lansiloh'un çift kilitli süt torbaları (ikincisi %50 indirimliydi)
- Ben almadım ama Medela'nın göğüs pompasını tercih edin en iyisi oymuş,
- Pişik kremi olarak kesinlikle en düşük çinko içeren olması gerekiyor. Yurtdışından imkanınız varsa SudoCream veya DEsitin'in yeşil olan düşük çinkolusu alınabilir,
- Islak mendil olarak tek geçilir, unibaby yeni doğan ıslak mendilleri, %100 katkısız.
- Bebek bezi Prima Premium Care,
- İlk zamanlar bebeğinizin giyeceği şeyleri önceden tabiki hepimiz yıkayacağız ama bunları yıkarken bebek deterjanı yerine Tariş'in %100 doğal zeytinyağ sabunu rendesi - makinada kullanılanından...
- Mothercare bodyleri ile ilgili İstanbul'da yaşayan arkadaşlar Bağdat Caddesindeki Demstock'a gidebilir... 7 body 37TL
Şimdilik aklıma gelenler bunlar... Araştırmalarım devam ettikçe paylaşıyor olacağım.
anladım cnm ben kendılıgımden hamıle kaldım korunmayı bırakır bırakmaz bakalım şeker ne cıkcak merak edıom:)))))
dudu yenımahallede oturyorumm sen söyle uygun yerlerı ben bulurummm:))))))
ben konak hastanesine gidiyorum orda 4 boyutluyla bakıyor bana detaylıdan hiç bahsetmedi merak ediyorum randevum 30 aralık o zaman sorcam sen den istendimi
ben geçende face grubunda çekiliş için hediye alacaktım. güvenparkta YKM nin sırasında minimo mu öle bişe bir mağaza buldum,uygun fiyatlı ve bebek için herbişey vardı tatlım.
evet canım galiba bizim doktorlar kendileri inceliyorlar yoksa haberimiz olurduBenimde cankat. Bana da bişey demedi bende 31 i cumartesi gideyim diyorum. ultrason makinesinin üstünde 2D 3D 4D tuşları var. Her kontrolde bana açıodu zaten diğerini de. eğer sadece onlarsa kendi bakacak demektir.
evet canım galiba bizim doktorlar kendileri inceliyorlar yoksa haberimiz olurdu
hamilelik şekeri olabiliyormuş evet ama bazı şeyleri yememk gerekiyormuş o zaman dr söylüyor hamıleleikten sonra bişey kalmıyor zaten inş. kalıcı şeker hastası olmaz kimse sana detaylı baktı mı hiç dr
cnm ben de pko hastasıyım sekerımı ölçüyorum digital aletle aclık ve tokluk arada normal cıkıoo umarımm seker yuklemesı testini sorunsuz atlatırızz...
günaydın annişler.ayrıntılı ultrason ve şeker yüklemesi sanırım 20.hafta da dimi?bakalım ben burda bulabilecekmiyim yoksa doğru ankaraya.ankarada olan arkadaşlar için düzen labaratuvarında didem hanımı da tavsiye ederim.ilk gebeliğimde ona gitmiştim.
kızlar bende de pko var ama benimki çok ileri değil, bunun tedavisinde glocophage yada glucophane diye bi hap kullanıyolaar, insülin direncini baskılamak için, ben nerdeyse 1 yıldır kullanıyorum bu ilacı hamile kalıncada bıraktırmadı doktorum, dışarda bu hapı söylediğinde herkes şeker hapı bu diyor(yani şeker hastaları için)...ama doktorlar bunu pkolu hastalarda şekeri baskılamak içinde kulllanıyor, yokmu aranızda kullanan???
Kızlar biz haftasonu biraz araştırma birazda herşeyi son ana bırakmamak bütçemiz üzerinde eşit dağılım yapmak amacı ile alışveriş turlarımıza başladık.
alışverişi nerden yapıosun? Geçen ben özdileğe gittim o kadar güzel şeyler vardı ki ama çok pahalı... bayramda falan alınabilecek minik ceketler hırkalar.
canım ben internetten baya bişeyler aldım bide e-bebekten aldık ama daha çok şey var alıncak markafoniye çok güzel şeyler geliyor hem fiyatları uygn oralarada bak canım ben çıkıyorum çarşıda işler var kendine iyibak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?