Canım valla sigorta geçen özel hastanelerde genelde sezeryan 500 tl,normal filan da 350 tl filan benim duyduğum.Biraz daha lüks olanlarda da en fazla 1500tl,hatta bizim orda var bi tane kuaförleri bile varmış,doğumdan sonra gelip saçını makyajını yapıyorlarmış.Ben daha fazla vermeyi düşünmüyorum açıkçası.Tabi bu ilden ille değişir belki.Mesela Bursalı arkadaşlar daha iyi bilirler ,Bursada bi arkadaşım var mesela o sormuş doğum ücretlerini 2500-3000 filan diyor uludağ üniversitesinde bile.
canım anakucağı ile puset farklı şeyler.
anakucağı hem araba koltuğu yerine geçiyor,hemde bebekle dışarıya falan çıktığınızda bebeği anakucağına yatırıp çıkabiliyorsun.
Şimdi bebek arabasında travel setl denilen setler var.Hem bebek arabası şeklinde oluyor 1 yaş sonrası için,hemde öncesinde anakucağını takıp bebeğin küçükkende rahat rahat gezebiliyorsunuz.Bak anakucağı bu oluyor : Eki Görüntüle 311718
Ben gaziosmanpaşa özel bilge hastanesine gidiyorum canımmutluyummmmm sen hangi hastaneye gidiyorsun...ayy ne güzel saç baş olayı hemen yapılsa fotolar güzel çıksa :)
Bebişindir canım,benim de başlarda öyleydi bağırsak harketi filan zannediyordum inanamıyor insan,ama şimdi ufak ufak vuruyor şimdi daha iyi hissediyorum.Kızlar ben galiba oğlumu hissediyorum artık. İçimde bişeyler oluyor:)) 2-3 sn sürüyor çok hafif ama. hani biri size değer gibi yapar da değmez gibi işte ne bileyim sizce oğlumun hareketleri mi??
kuzucuklarım ssk anlaşmalı hastanelerde zaten sorun yok. ssk anlaşmalı olup orijinalinde özel hastane olan jimer gibi yerlerde normal 500-800 gibiymiş sez. da 1500 civarı. ben acıbademe gidiyorum
Normal 5100
Epidural normal 6400
Epidural Sezeryan 7500
gıcık oldum bu fiyatlara. özel sigortam var ama yine de dünya kadarı bize kalıyor.
ya kızlarr sımdı ögrendım amcamın karaciğerinde kitle varmıs umarımmm ciddi birsey degıldırrr moralım çok bozuldu.. daha gecen sene dııger amcamı kanserden kaybettimmm(((((((
Çok geçmiş olsun canım,inşallah önemli bişeyi yoktur.ya kızlarr sımdı ögrendım amcamın karaciğerinde kitle varmıs umarımmm ciddi birsey degıldırrr moralım çok bozuldu.. daha gecen sene dııger amcamı kanserden kaybettimmm(((((((
Gözünaydınn canım,sağlıklı hayırlı evlat olsun.slm kızlar uzunca bir süre uğrayamadım buralara nasılsınız bu arada bir prenses annesi daha olacağım rabbime şükürler olsun umarım sizlerde iyisinizdir biz rabbime binlerce şükür bomba gibiyiz ayın 15de tarama için gideceğim doktora inşallah herşey güzeldir geçen haftada 3lü testimizi olduk sonuçlarımız iyi cinsiyetler belli artık alışverişler başlamıştır sanırım ben daha hiç bişeycik almadım bakalım ne zaman başlayacağım bir başladımmı durmam çünkü hepinizi kocaman öpüyorum
o halde bebiş arabası ıle uyumlu olan bir anakucağı ve aynı zamanda oto koltuğu olan ayrı bir anakucağı mı alacağız doğrumu anladım
Çok geçmiş olsun canım,inşallah önemli bişeyi yoktur.
Gözünaydınn canım,sağlıklı hayırlı evlat olsun.
anladım canım benimde hormonel değil pko bile değil tam olarak yumurtla tembelliği demişti doktorlar,,,napalım bugünümüze şükür, rabbim kucağımızda görmeyi nasip etsin cümlemize...diaforminde aynı senin kullandığın ilaçtan.ikiside metformin içerikli şeker ilacı fakat isimleri farklı.yani farklı firmanın ürettiği şeker ilacı benimki.
Benim hormonlarımda sorun yoktu ama pko kistlerim vardı.o yüzden gebe kalamıyordum.bu şeker ilacı ile yumurtlayıp gebe kalabildim(tabi önce rabbimin izni ile)
ya kızlarr sımdı ögrendım amcamın karaciğerinde kitle varmıs umarımmm ciddi birsey degıldırrr moralım çok bozuldu.. Daha gecen sene dııger amcamı kanserden kaybettimmm(((((((
o halde bebiş arabası ıle uyumlu olan bir anakucağı ve aynı zamanda oto koltuğu olan ayrı bir anakucağı mı alacağız doğrumu anladım
ya kızlarr sımdı ögrendım amcamın karaciğerinde kitle varmıs umarımmm ciddi birsey degıldırrr moralım çok bozuldu.. daha gecen sene dııger amcamı kanserden kaybettimmm(((((((
kızlar dün doktorum CALCIMAX-D3 VERDİ suda eritip içiyosun kullanan varmı aranızda
prospektüsünde aynen şu yazıyo
Bu katagorideki ilaçlar aşağıdaki durumlardan birine uyarlar:
I. Yapılan denemelerde, ilacın teratojenik veya embriyosid (embriyo öldürücü) veya başka türlü, üreme ile ilgili etkisinin olduğu gösterilmiştir; fakat gebe kadınlarda yapılmış kontrollü inceleme yoktur veya II. Gebe kadınlarda veya yapılan deneylerde ilaç incelenmemiştir. Bu katagorideki ilaçlar, eğer hekim ilacın gebe kadına sağlayacağı yararın, fetus üzerindeki potansiyel riskini haklı göstereceğine inanıyorsa kullanılmalıdır
ÇOK SİNİRLENDİM OKUYUNCA BEN ŞİMDİ NASIL İÇEYİM BUNU KESİNLİKLE İÇMEM
BİLGİNİZ VARSA BİLGİLENDİRİN BENİ KIZLAR
kızlar dün doktorum CALCIMAX-D3 VERDİ suda eritip içiyosun kullanan varmı aranızda
prospektüsünde aynen şu yazıyo
Bu katagorideki ilaçlar aşağıdaki durumlardan birine uyarlar:
I. Yapılan denemelerde, ilacın teratojenik veya embriyosid (embriyo öldürücü) veya başka türlü, üreme ile ilgili etkisinin olduğu gösterilmiştir; fakat gebe kadınlarda yapılmış kontrollü inceleme yoktur veya II. Gebe kadınlarda veya yapılan deneylerde ilaç incelenmemiştir. Bu katagorideki ilaçlar, eğer hekim ilacın gebe kadına sağlayacağı yararın, fetus üzerindeki potansiyel riskini haklı göstereceğine inanıyorsa kullanılmalıdır
ÇOK SİNİRLENDİM OKUYUNCA BEN ŞİMDİ NASIL İÇEYİM BUNU KESİNLİKLE İÇMEM
BİLGİNİZ VARSA BİLGİLENDİRİN BENİ KIZLAR
pusetlerden bahsetmişsiniz bende akşam araştırdım ama hiç anlamıyorum ben bu işten.. bebek arabasını puseti nasıl alcaz giysilerini bile alırken zorluk geçiyorum
0-3 aylık aldım bi kaç tane tulum ama kayınvalidem alma 1 yaş iiçin al hepsini diyo olduuuuu çocuğa emanet elbise gibimi giydircem
şu alışveriş işi beni çok geriyo bilgim olmadığı için..
cnm ilaçla ilgili hiç bilgim yok ama uzman bir doktor nasıl böyle bir ilaç verir anlamadım ve çok kızdım
benim işyeri hekimim bile prospektürüsnde "gebeler üzerinde olumsuz etkisi yoktur" yazmadığı sürece ilaç yazmıyor bana
ancak anne için acil ve keritik durumlarda annenin sağlığı için bebeğe vereceği olası zarar gözardı edilebilirse mecburiyetten kullanılıyor (Allah göstermesin)
sana neden verdi ki bunu?
canım ondan bendede var ama ben prospektüsü okumadım, suda eriyenlerden değilmi kutuda 4 plastik şişe var, doktor bana bunu calsiyumu yeterli alamazsan bunu kullan şartıyla verdi,,,çok şükür ben şu laktozsuz sütü bulduğum için şuan içmiyorum, ama prospektüslere her zman bakmamakta lazım mesela doktorum bana bebe aspirini verdiğinde prospektüsünü okuma, çünkü kullanılmaz yazıyo demişti... ama ben hergün yarım bebe aspirini alıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?