Herkese merhaba,
Detaylı ultrasondan bahsetmişsiniz bende 2 hafta sonra doktora gideceğim, sanırım o zaman doktor bahseder....
detaylı ultrason videosunu paylaşıyorum sizinle araştırırken karşıma çıktı.
Ayrntl (detayl) ultrasonografi (ultrason), ikinci dzey ultrasonografi, renkli Doppler - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kaan (Kaan) Kocatepe
canım bende 6 ay boyunca diaformin 1000 mg kullandım.6 ayın sonunda gebe kaldım ve doktorum gebe kalır kalmaz bıraktırdı bana ilacımı.ben gebelikte sakıncası olmadığını okuduğumu söyledim doktora fakat doktorum eskiden böyle düşünüldüğünü,fakat artık gebelerde tavsiye edilmediğini ve bıraktırıldığını söyledi bana.
kızlar birşey soracağım ;
ana kucağı denilen şeyin diğer adı puset dimi?
ayrıca bu pusetin araba koltuğu ile bir bağlantısı oluyor mu ? :26:
sıfırım ben bu konularda yahuuu
tmm cnmmm orayada bakayımm sen başladınmı alısverıse?
canım senin dediğin ilacı hiç duymadım,ne ilacı ki o ? Pko tedavisi içinmi acaba? Benim kullandığım ilaçların ve üstüne yapılan hormon iğneleri çatlatma iğneleri, hiçbirinin hamile kalmamda etkisi olmadı, çünkü ben 1 sene sonunda hertürlü tedaviyi bıraktıktan 1ay sonra kendiliğinden hamile kaldım...
Yuh canım o ne yaw öyle 5000 tl,iyi yapmışsınız tabi bırakmakla,biz zahmet versin her gittiğinde cd'sini,ben o kadar para alsam makineyi de verirdimSelam kizlar,
Bende detayli ultrason videosunu izledim,benim doktorda da ayni makine var ve her gittigimde
uzun sure bakiyor, sonrasinda da videoyu cdye yukleyip bana veriyor.Boylece kizimin her ayi elimde.
2-3-4 boyutlu inceliyoruz birlikte, hatta doktor bu konuda yasina ragmen seminer seminer gezip, her gittigimde farkli
yerlerine bakiyor. Gecen hafta,bebegin kordonundaki bir damari iyice inceledi,cok onemli oldugunu soyledi.
Insani sagliktan baska mutlu eden bisey yok. Tabi siz yabanci degilsiniz diye soyluyorum, muayenesi cok pahali ve normal dogumu
bile 5000TL deyince, biz de ona gitmemeye karar verdik artik:)
Yuh canım o ne yaw öyle 5000 tl,iyi yapmışsınız tabi bırakmakla,biz zahmet versin her gittiğinde cd'sini,ben o kadar para alsam makineyi de verirdim
Ayyy canımmm ya valla çok özür diliyorumm.:26:
Normalde hiç adetim değildir böyle yiyecek isimleri vermek ama o gün ne olduysa misafir menüsünü saydım ulu orta.
Bide nasıl olsa benim canım bişey çekmiyor diye herkesi öyle zannediyorum.Sonuçta hamile insanın canının ne zaman bişey isteyeceği hiç belli olmuyor.Gerçekten çok üzgünümm.İmkanım olsada canının çektiğini sana gönderebilsem.
Sorma walla, 5000TL vericen birde ıkına ıkına kendin dogrucan,
SSK'da gecmiyo doktorda.
simdi bahcelievlere basliyorum, hizmet memorial hastanesine.
Daha makul fiyatlari:) SSK'm da geciyo hem.
Canım valla sigorta geçen özel hastanelerde genelde sezeryan 500 tl,normal filan da 350 tl filan benim duyduğum.Biraz daha lüks olanlarda da en fazla 1500tl,hatta bizim orda var bi tane kuaförleri bile varmış,doğumdan sonra gelip saçını makyajını yapıyorlarmış.Ben daha fazla vermeyi düşünmüyorum açıkçası.Tabi bu ilden ille değişir belki.Mesela Bursalı arkadaşlar daha iyi bilirler ,Bursada bi arkadaşım var mesela o sormuş doğum ücretlerini 2500-3000 filan diyor uludağ üniversitesinde bile.
olur mu sen niye üzülüyorsun benim tembelliğim market bir adım alıp yapamadım bir türlü ama dün akşam n'oldu bilin bakalım kuzenime davetliydik sofrayı doldurmuş taşırmış zaten tam çorbadan bir yudum alacakken bir de o şeyden egtirmesin mi!!
çatlayana kadar yedim bir iki üç gözüm döndü resmen!!
Canım valla sigorta geçen özel hastanelerde genelde sezeryan 500 tl,normal filan da 350 tl filan benim duyduğum.Biraz daha lüks olanlarda da en fazla 1500tl,hatta bizim orda var bi tane kuaförleri bile varmış,doğumdan sonra gelip saçını makyajını yapıyorlarmış.Ben daha fazla vermeyi düşünmüyorum açıkçası.Tabi bu ilden ille değişir belki.Mesela Bursalı arkadaşlar daha iyi bilirler ,Bursada bi arkadaşım var mesela o sormuş doğum ücretlerini 2500-3000 filan diyor uludağ üniversitesinde bile.
Kızlar ben galiba oğlumu hissediyorum artık. İçimde bişeyler oluyor:)) 2-3 sn sürüyor çok hafif ama. hani biri size değer gibi yapar da değmez gibi işte ne bileyim sizce oğlumun hareketleri mi??
bu arada ne öğretmenisin meyra?
Sınıf öğretmeniyim canım. şuan da bir kardelen olarak köyde birleştirilmiş sınıf okutuyorum...
ayy bende sende farklı sayılmam köy gibi ilçede ingilizce öğrtmneiyim eşimden ayrı ilçelerdeyiz haftasonu eşimleyim sadece bu hafta raporluyum evde yatıorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?