2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar birşey soracağım ;

ana kucağı denilen şeyin diğer adı puset dimi?

ayrıca bu pusetin araba koltuğu ile bir bağlantısı oluyor mu ? :26:

sıfırım ben bu konularda yahuuu

Selam kizlar,

Bende detayli ultrason videosunu izledim,benim doktorda da ayni makine var ve her gittigimde
uzun sure bakiyor, sonrasinda da videoyu cdye yukleyip bana veriyor.Boylece kizimin her ayi elimde.
2-3-4 boyutlu inceliyoruz birlikte, hatta doktor bu konuda yasina ragmen seminer seminer gezip, her gittigimde farkli
yerlerine bakiyor. Gecen hafta,bebegin kordonundaki bir damari iyice inceledi,cok onemli oldugunu soyledi.
Insani sagliktan baska mutlu eden bisey yok. Tabi siz yabanci degilsiniz diye soyluyorum, muayenesi cok pahali ve normal dogumu
bile 5000TL deyince, biz de ona gitmemeye karar verdik artik:)

canım senin dediğin ilacı hiç duymadım,ne ilacı ki o ? Pko tedavisi içinmi acaba? Benim kullandığım ilaçların ve üstüne yapılan hormon iğneleri çatlatma iğneleri, hiçbirinin hamile kalmamda etkisi olmadı, çünkü ben 1 sene sonunda hertürlü tedaviyi bıraktıktan 1ay sonra kendiliğinden hamile kaldım...

kızlar birşey soracağım ;

ana kucağı denilen şeyin diğer adı puset dimi?

ayrıca bu pusetin araba koltuğu ile bir bağlantısı oluyor mu ? :26:

sıfırım ben bu konularda yahuuu

canım anakucağı ile puset farklı şeyler.
anakucağı hem araba koltuğu yerine geçiyor,hemde bebekle dışarıya falan çıktığınızda bebeği anakucağına yatırıp çıkabiliyorsun.
Şimdi bebek arabasında travel setl denilen setler var.Hem bebek arabası şeklinde oluyor 1 yaş sonrası için,hemde öncesinde anakucağını takıp bebeğin küçükkende rahat rahat gezebiliyorsunuz.Bak anakucağı bu oluyor : Eki Görüntüle 311718

tmm cnmmm orayada bakayımm sen başladınmı alısverıse?

yok tatlım başlamadım ben alışverişe,zaten kıyafet filan almam pek.nasılsa hemen büyüyolar ve hediyede gelio.

ama ocak itibaryle elimize bi liste yapıp her ay alıcaz biraz.

bu ay beşik ve arabasını alıcaz...

diaforminde aynı senin kullandığın ilaçtan.İkiside metformin içerikli şeker ilacı fakat isimleri farklı.Yani farklı firmanın ürettiği şeker ilacı benimki.
Benim hormonlarımda sorun yoktu ama pko kistlerim vardı.O yüzden gebe kalamıyordum.Bu şeker ilacı ile yumurtlayıp gebe kalabildim(tabi önce rabbimin izni ile)

Yuh canım o ne yaw öyle 5000 tl,iyi yapmışsınız tabi bırakmakla,biz zahmet versin her gittiğinde cd'sini,ben o kadar para alsam makineyi de verirdim

Yuh canım o ne yaw öyle 5000 tl,iyi yapmışsınız tabi bırakmakla,biz zahmet versin her gittiğinde cd'sini,ben o kadar para alsam makineyi de verirdim

Sorma walla, 5000TL vericen birde ıkına ıkına kendin dogrucan,
SSK'da gecmiyo doktorda.
simdi bahcelievlere basliyorum, hizmet memorial hastanesine.
Daha makul fiyatlari:) SSK'm da geciyo hem.

olur mu sen niye üzülüyorsun benim tembelliğim market bir adım alıp yapamadım bir türlü ama dün akşam n'oldu bilin bakalım kuzenime davetliydik sofrayı doldurmuş taşırmış zaten tam çorbadan bir yudum alacakken bir de o şeyden egtirmesin mi!!
çatlayana kadar yedim bir iki üç gözüm döndü resmen!!

Sorma walla, 5000TL vericen birde ıkına ıkına kendin dogrucan,
SSK'da gecmiyo doktorda.
simdi bahcelievlere basliyorum, hizmet memorial hastanesine.
Daha makul fiyatlari:) SSK'm da geciyo hem.

Canım valla sigorta geçen özel hastanelerde genelde sezeryan 500 tl,normal filan da 350 tl filan benim duyduğum.Biraz daha lüks olanlarda da en fazla 1500tl,hatta bizim orda var bi tane kuaförleri bile varmış,doğumdan sonra gelip saçını makyajını yapıyorlarmış.Ben daha fazla vermeyi düşünmüyorum açıkçası.Tabi bu ilden ille değişir belki.Mesela Bursalı arkadaşlar daha iyi bilirler ,Bursada bi arkadaşım var mesela o sormuş doğum ücretlerini 2500-3000 filan diyor uludağ üniversitesinde bile.

mutluyummmmm sen hangi hastaneye gidiyorsun...ayy ne güzel saç baş olayı hemen yapılsa fotolar güzel çıksa :)

Aaa bak çok sevindim şimdii.Afiyet bal şeker oolsun canım.Yarasın oğluşumuzaa

Evet haklisin ama , ozel hastaneye gore de degisiyor fiyatlar,
Hizmette nomal 1550TL, sezeryan 2000, epidural sezeryan 2250TL
dediler.Koafor hizmeti de var,,o olmazsa olmaz zaten! Hep hastanelerin hasta
cekme cabasi iste...Ozel sigortam yok malesef, ssk arastirdim en makul burayi
buldum. Ama tabi 5000 ve 1550 arasinda,cocuk odasi farki var yani:)
Allah herkesin yardimcisi olsun, zor isler,hep maddiyata bakiyo.

Kızlar ben galiba oğlumu hissediyorum artık. İçimde bişeyler oluyor:)) 2-3 sn sürüyor çok hafif ama. hani biri size değer gibi yapar da değmez gibi işte ne bileyim sizce oğlumun hareketleri mi??

Kızlar ben galiba oğlumu hissediyorum artık. İçimde bişeyler oluyor:)) 2-3 sn sürüyor çok hafif ama. hani biri size değer gibi yapar da değmez gibi işte ne bileyim sizce oğlumun hareketleri mi??

evet cnm bende hissedioruum öle küçük kramp gibi doktora sordum bbeğin hareketidir dedi sanki hiçkarnında bebek taşımış da o hissi bilio doktorum erkek de:)) ama ben emnim kızımın hareketi olduğunaa:))

Sınıf öğretmeniyim canım. şuan da bir kardelen olarak köyde birleştirilmiş sınıf okutuyorum...

ayy bende sende farklı sayılmam köy gibi ilçede ingilizce öğrtmneiyim eşimden ayrı ilçelerdeyiz haftasonu eşimleyim sadece bu hafta raporluyum evde yatıorum:)

ayy bende sende farklı sayılmam köy gibi ilçede ingilizce öğrtmneiyim eşimden ayrı ilçelerdeyiz haftasonu eşimleyim sadece bu hafta raporluyum evde yatıorum:)

Süper o zaman :)) bizde eşimle başka ilcelerdeyiz ama bizim yakın. Ortak noktalarda evimiz var 20 km ben gidiyorum 20 km o gidiyor. Bakalım bir süre böyle... Ben izine çıkınca süper olcak :)) martta doğum izni ama ben 2. dönem rapor almayı düşünüyorum...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…