2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Pıt pıtlar çoğalıyor herkeste bebişlerimiz büyüyor artık
Bu arada canım sen de alta çizelge yapsana bizimkisi gibi

Kızlar ben galiba oğlumu hissediyorum artık. İçimde bişeyler oluyor:)) 2-3 sn sürüyor çok hafif ama. hani biri size değer gibi yapar da değmez gibi işte ne bileyim sizce oğlumun hareketleri mi??

Evet canim oglusunun hareketleridir benim bazen ard arda 4-5 kez vuruyor ama dedigin gibi 3 saniye falan sürüyor cok guzel bi duygu rabbim herkese nasip etsin

hadi ya
huff ben böyle konularda çok takıntılıyımdır. 2 doktor kuzenim var ve onların aşırı rahat konuşmalarını gördükçe doktorlardan soğuyorum resmen.
bunda şöyle yazıyo diyorum, amaan boşver bağışıklığın gelişir, gebelikte kola içmiyorum diyorum, amaan sen de bebeğin azcık alışsın gerçek hayata....
ne bileyim ya, garip geliyorlar
mecbur kalınca içiliyor tabi yapacak birşey yok

ya kızlarr sımdı ögrendım amcamın karaciğerinde kitle varmıs umarımmm ciddi birsey degıldırrr moralım çok bozuldu.. daha gecen sene dııger amcamı kanserden kaybettimmm(((((((

Allah acil sifalar versin canim üzme kendini dua et iyi düsün insallah iyi olur

tutturdu 1 yaş için al çabuk büyüyolar falan insanın hevesini kursağında bırakıyolar..

baskılı konusunda bende ilk heves hepsini baskılı aldım eşim alma demişti aslında dinlemedim..bundan sonra daha düz şeyler alıcam
açıkcası bende başkasının getirdiği şeyleri giydirmek istemiyorum içime sinmez
mothercare de çok güzel ürünler var ilerleyen zamanlarda mutlaka uğrucam

bebek arabası için bende bi kaç model beğendim özellikle turkuaz rengine bayılır puset ve arabasını turkuaz alıcam..

evet canım kilolar bundan sonra alınacak artık, ben daha kilo almadım.
Pıtpıtlarda çoğalıyor ama benimki dün akşam otobüste eve giderken çok hareketlendi pıt pıt ederken birden bir tekme attı , resmen irkildim, çok tuhaf oldum...
Şimdiden böyleyse ilerde ne olacak benim minik prensesim bilmiyorum, çok hareketli....

ben de fazla tepki verip seni endişelendirmiş olmayayım cnm.

fakülteden birkaç doktor ya da anne-bebek sitelerinin danışma maillerine yazabilirsin bence. ben çok yapıyorum öyle. kafama takılıp tatmin olamadığım herşeyin bir uzmanını bulup soruyorum =)

o kadar takılmayın kızlar,Allaha emanetiz, güvenelim doktorlarımıza, ama tabi yapabiliyorsak doğalını yapmak daha güzel,,ben 2 bardak sütü içiyorum hergün,2 kaseye yakın yoğurtta yiyorum, bitek peynir eksik, e napalım oda olcak,onuda haftasonları yemeye çalışıyorum...

mothercare hala indirime girmedi mi ya? geçenlerde gittim çok pahalıydı herşey. ceylandan 52,56,62cm lik 1er badi ve patikli alt aldım maviş maviş =)
bebetto diye bir marka açılmıştı markafonide orda da çok cici şeyler vardı ama hep tükenmiş yetşemedim

mothercare indirime girdiğinde haberleşelim millet

ben hiç takıntılı degılım bu konularda doktor yazdıysa kullanırım ztn rısklı dönemı atlattıkk cogu ılac ıcın gebeler uzerınde calısma yapılmamıs ama doktor gebelıkte parol ıc dedıgı halde bas agrısından ölüp ilaç içmemeyı anlamıyorum yanııı hazır gıdalardan uzak durmak lazım ama arada bı bardak koladan da bebek zarar görmezzz ... bence bıraz rahat olmak gerekiyo...

Masallah masallah doktorlar hareket etmesi saglikli oldugunu gosteriyo diyolar.hepimiz cok kolay dogum yapariz insallah normal dogum olur ben cok istiyorum

canım mothercare bursada sadece zafer plazada var diye biliyorum.. varmı başka bildiğin yer

Merhaba kızlar umarım herkes çok iyidir. Konular yine almış başını yürümüş yetişemiyorum hızınıza yahuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…