Herkese merhaba arkadaslar.20.hafta 5. Ay sayiliyor sanirim suana kadar toplam 2 kilo aldim asil kilolar bu aydan sonra aliniyormus insallah fazla tombis olmayiz :)) bu arada bebisim pitpitliyor o boyle kendini hissettirdikce biran once mayis gelsede dogsa artik diyorum
Kızlar ben galiba oğlumu hissediyorum artık. İçimde bişeyler oluyor:)) 2-3 sn sürüyor çok hafif ama. hani biri size değer gibi yapar da değmez gibi işte ne bileyim sizce oğlumun hareketleri mi??
canım ondan bendede var ama ben prospektüsü okumadım, suda eriyenlerden değilmi kutuda 4 plastik şişe var, doktor bana bunu calsiyumu yeterli alamazsan bunu kullan şartıyla verdi,,,çok şükür ben şu laktozsuz sütü bulduğum için şuan içmiyorum, ama prospektüslere her zman bakmamakta lazım mesela doktorum bana bebe aspirini verdiğinde prospektüsünü okuma, çünkü kullanılmaz yazıyo demişti... ama ben hergün yarım bebe aspirini alıyorum...
ya kızlarr sımdı ögrendım amcamın karaciğerinde kitle varmıs umarımmm ciddi birsey degıldırrr moralım çok bozuldu.. daha gecen sene dııger amcamı kanserden kaybettimmm(((((((
1 yaş mı :S çok büyük ama onlar :S
cnm bebek doğduğunda 48-52cm arası oluyor. benim kuzenlerin bebekleri 49, 52, 51 ve annesi babası çok uzun olan 54cm doğdu.
badiler zıbınlar tulumlar fln da bu ölçülerle satılıyor zaten.
ilk aylar çok hızlı büyüyor doğru ama aynı zamanda çok sık değiştiriyorsun kusma nedeniyle
ben 52, 56 ve 62cm'lik 5er badi ve 5er tulum alacağım. zıbını sadece ilk aylarda giyeceği için muhtemelen 4-5 tane yenidğan zıbını alırım.
hediye de çok gelecektir ama bunlar tenine doğrudan temas edecek giysiler sonuçta o yüzden kendi aldıklarımı giydirmeyi %100 pamuk ve baskısız şeyler almayı tercih ediyorum. baskılıysa bile iç kısmında baskıdan eser olmamalı.
bunların üstüne giyilen alt üst takımlar tulumlar fln hediyeliklerden de kullanılır ama yine de 52, 56 ve 62cmlik birşeyler alıp koyarım kenara.
ilk bebeğim sonuçta iyi birşeyler alıp güzel kullanıp saklamayı isterim.
araba konusunda ben deli gibi araştırma yapıyorum haftasonu yazacaktım ama çok yoğundum ve sıkıntılıydım bu haftasonu tüm araştırmalarımı yazarım. fikir edinmek için benim "bebek arabası araştırmalarım" konusuna bir bak istersen 10-15 kriter belirleyip yazmıştım oraya.
hep beraber halledicez ya takma sen kafana. havalar azcık düzelsin bursalılar toplaşıp kapalıçarşıya bebeler sarayına fln da gideriz
Herkese merhaba arkadaslar.20.hafta 5. Ay sayiliyor sanirim suana kadar toplam 2 kilo aldim asil kilolar bu aydan sonra aliniyormus insallah fazla tombis olmayiz :)) bu arada bebisim pitpitliyor o boyle kendini hissettirdikce biran once mayis gelsede dogsa artik diyorum
vitamin ve calsiyum için veriyorum dedi canım..ne yapsam bilemedim.. doktorumda çok deneyimli bi doktor aslında
evet canım suda eriyenlerden.. gerçi bende bebe aspirini kullandım yarım..ama yazıyı görünce yüreğim hopladı
Pıt pıtlar çoğalıyor herkeste bebişlerimiz büyüyor artık
Bu arada canım sen de alta çizelge yapsana bizimkisi gibi
vitamin ve calsiyum için veriyorum dedi canım..ne yapsam bilemedim.. doktorumda çok deneyimli bi doktor aslında
evet canım suda eriyenlerden.. gerçi bende bebe aspirini kullandım yarım..ama yazıyı görünce yüreğim hopladı
hadi ya
huff ben böyle konularda çok takıntılıyımdır. 2 doktor kuzenim var ve onların aşırı rahat konuşmalarını gördükçe doktorlardan soğuyorum resmen.
bunda şöyle yazıyo diyorum, amaan boşver bağışıklığın gelişir, gebelikte kola içmiyorum diyorum, amaan sen de bebeğin azcık alışsın gerçek hayata....
ne bileyim ya, garip geliyorlar
mecbur kalınca içiliyor tabi yapacak birşey yok
tutturdu 1 yaş için al çabuk büyüyolar falan insanın hevesini kursağında bırakıyolar..
baskılı konusunda bende ilk heves hepsini baskılı aldım eşim alma demişti aslında dinlemedim..bundan sonra daha düz şeyler alıcam
açıkcası bende başkasının getirdiği şeyleri giydirmek istemiyorum içime sinmez
mothercare de çok güzel ürünler var ilerleyen zamanlarda mutlaka uğrucam
bebek arabası için bende bi kaç model beğendim özellikle turkuaz rengine bayılır puset ve arabasını turkuaz alıcam..
hadi ya
huff ben böyle konularda çok takıntılıyımdır. 2 doktor kuzenim var ve onların aşırı rahat konuşmalarını gördükçe doktorlardan soğuyorum resmen.
bunda şöyle yazıyo diyorum, amaan boşver bağışıklığın gelişir, gebelikte kola içmiyorum diyorum, amaan sen de bebeğin azcık alışsın gerçek hayata....
ne bileyim ya, garip geliyorlar
mecbur kalınca içiliyor tabi yapacak birşey yok
evet canım kilolar bundan sonra alınacak artık, ben daha kilo almadım.
Pıtpıtlarda çoğalıyor ama benimki dün akşam otobüste eve giderken çok hareketlendi pıt pıt ederken birden bir tekme attı, resmen irkildim, çok tuhaf oldum...
Şimdiden böyleyse ilerde ne olacak benim minik prensesim bilmiyorum, çok hareketli....
mothercare hala indirime girmedi mi ya? geçenlerde gittim çok pahalıydı herşey. ceylandan 52,56,62cm lik 1er badi ve patikli alt aldım maviş maviş =)
bebetto diye bir marka açılmıştı markafonide orda da çok cici şeyler vardı ama hep tükenmiş yetşemedim
mothercare indirime girdiğinde haberleşelim millet
Güzelim sayfa 1263'te mutluyum arkadaşımız anlatmıştı detaylı olarak ,biz de sağolsun onun sayesinde çizelgelendik. Sen de sayfa 1263 ten bakıp yapabilirsin.Canim ben yeni katildim o cizelge nasil yapiliyor yardimci olursan yaparm bende
Güzelim sayfa 1263'te mutluyum arkadaşımız anlatmıştı detaylı olarak ,biz de sağolsun onun sayesinde çizelgelendik. Sen de sayfa 1263 ten bakıp yapabilirsin.
Canim ben yeni katildim o cizelge nasil yapiliyor yardimci olursan yaparm bende
Hadi bakalım merakla bekliyoruzTesekkür ederim canim ben bi kosu yapip geliyorum :)
Canim ben yeni katildim o cizelge nasil yapiliyor yardimci olursan yaparm bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?