2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Mothercare her ayın 15'inde indirim yapıyor. Pırlantalı ürünlerde %50 ama genellikle Bodylerde filan indirim olmuyor

Yılbaşından sonra heryer indirime girer diye düşünüyorum ama bakalım bende bekliyorum... Gerçi baya bişey aldım mothercare outletten ama olsun yinede...

kızlar ben pınarın light sütlerinden içiyorum ama kafama takıldı birden. açaba yarım yağlı olandan mı içsem die.

kızlar ben pınarın light sütlerinden içiyorum ama kafama takıldı birden. açaba yarım yağlı olandan mı içsem die.

Ben de Pınar laktozsuz içiyorum başka türlü içemiyorum
raf ömrü uzun olan şeylerden uzak durmaya çalışıyorum ama bazen kaçış olmuyor

sütle ilgili hangisini içmek lazım bilmiyorum yarın doktoruma bir sorayım bakalım

bu arada kola dedik dedik kola çekti canım. normalde bile içmem nerden çektiyse =)

arasıra kaçamaktan birşey olmaz herhalde ya... heidi değilim ki isviçre alplerinde mis gibi doğal ekmek süt peynir yiyip içeyim

Sağol canım bu bilgileri not alayım insan kendini yabancı hissediyor ve araştırmaya nereden başlayacağını bilemiyor

hımm altının özel aksesuarıyla 1 yaşına kadar kullanılıyorsa oto koltuğu olarak güzelmiş canım bu benim kafama daha çok yattı çok teşekkürler turuncumm

iç canım canın cektıyse arada oluo hepımızde kaçamaklarrr:)))))))

slmmm güsel anneler.. sonunda bende bebişimin cinsiyetini öğrendim, yine tabikii önce göstermedi bacakları kapalıydı doktor çık biraz yürü çikolata ye ve 10 dk sonra gel tekrar bakalım dedi,, neyseki 10 dk sonra doktorumuz % 100 nazlı bir kızımız olucağını söyledi..çokkkk mutluyummm..KIZIMIZ geliyor..:)))

Kizlar ben telefondan giriyorum. Cizelgeyi yaptim profile kaydettim oldu mu bilmiyorum
Olmuş canım olmuş güzel olmuş

Gözünaydın canım
Kızlarrrrrr geçti turuncuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

gözün aydın cnmmm hayırlı olsun prensesin maşallah onaa:)))))

kızlar 45'e 44 öne geçti =)
yessinler onlarıııı

Paşa anneleriiii gördüğünüz gibi oğluşlarımız bu kadar kızdan sonra iyice kıymete bindiii.
Ayy oğluşlarımıza çoook ama çook iyi bakalım.Sonra bu prensesler hammm yapmasın paşacıkları
Bakalım kızlar artmaya devam ederse belki her paşaya iki prenses düşebilir.Hadi kız annesi yokmu başkaaa

teşekkürler kızlarr:))) buarada dengeler deişebilir, bakalım prensler senesi mi prensesler senesi mi olucak görücez:))

Sevgi006 tatlım amcana Allahtan acil şifalar diliyorum.
İnşaallah kitlede bir sorun çıkmaz canım.

hehe

kizlar biz geldik bugün aşure yaptık, bir türlü okuyamadım geçmişi, inşallah hepiciniz ve yafrularınız iyidirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…