mothercare hala indirime girmedi mi ya? geçenlerde gittim çok pahalıydı herşey. ceylandan 52,56,62cm lik 1er badi ve patikli alt aldım maviş maviş =)
bebetto diye bir marka açılmıştı markafonide orda da çok cici şeyler vardı ama hep tükenmiş yetşemedim
mothercare indirime girdiğinde haberleşelim millet
canım mothercare bursada sadece zafer plazada var diye biliyorum.. varmı başka bildiğin yer
kızlar ben pınarın light sütlerinden içiyorum ama kafama takıldı birden. açaba yarım yağlı olandan mı içsem die.
sana kalıyor tatlım.
yalnız şöyle bir birlgi vereyim üstümde kalmasın: "motor und sport" adlı dergide araç koltuklarıyla ilgili karşılaştırmalarda concord intense model araç koltuğu aracın ön camından fırlıyor. isofixli bağlantı olduğu halde çok güvensizmişkıyaslanan 5-6 modelden en güveniliri maxicosi idi.
bunu okuyunca concord arabayı çok beğensemd e araç koltuğu yüzünden vazgeçmiştim amac oncord neo'ya maxicosi araç koltuğunun uyumlu olduğunu öğrendim ya sevindim.
biz yılsonu indirimlernden renk beğenemediğimiz için yararlanamayacağız gibi. bebeconfort yeni renkleri çıktığında mila modeline bakacağız. kendi araç koltuğu takılıyor üstüne ve sadece 7 kilo.
diğer alternatifimiz de maxicosi araç koltuğu + concord/bebeconfort araba.
siz,n aklınızda başka modeller varsa paslaşaım ya burdan ya da benim bebek arabası araştırmalarım konumdan
Canım orası sana kalmış bişey.Bazı anneler için ana kucağı gereksiz olabiliyor mesela.
Ben mesela bebek arabası ile takım olan bir anakucağı alacağım.
Hem anakucağı olarak çıkarıp gittiğim yerlere bebeği içinde götürebilirim.
Hem bebek arabasına takıp gezmelere gidebilirim.
Hemde altının özel aksesuarıyla beraber araba koltuğu olarak kullanabilirim 1 yaşına kadar.
Zaten anakucağının max.taşıma kapasitesi 13 kilo olduğu için 1 yaşından sonra arabaya mecburen yeni bir oto koltuğu alınacak ama bebek arabasını o aldığın anakucağını çıkarıp normal bir şekilde kullanmaya devam edebileceksin.
Ben de Pınar laktozsuz içiyorum başka türlü içemiyorum
raf ömrü uzun olan şeylerden uzak durmaya çalışıyorum ama bazen kaçış olmuyor
sütle ilgili hangisini içmek lazım bilmiyorum yarın doktoruma bir sorayım bakalım
bu arada kola dedik dedik kola çekti canım. normalde bile içmem nerden çektiyse =)
arasıra kaçamaktan birşey olmaz herhalde ya... heidi değilim ki isviçre alplerinde mis gibi doğal ekmek süt peynir yiyip içeyim
Sorma walla, 5000TL vericen birde ıkına ıkına kendin dogrucan,
SSK'da gecmiyo doktorda.
simdi bahcelievlere basliyorum, hizmet memorial hastanesine.
Daha makul fiyatlari:) SSK'm da geciyo hem.
Olmuş canım olmuş güzel olmuşKizlar ben telefondan giriyorum. Cizelgeyi yaptim profile kaydettim oldu mu bilmiyorum
slmmm güsel anneler.. sonunda bende bebişimin cinsiyetini öğrendim, yine tabikii önce göstermedi bacakları kapalıydı doktor çık biraz yürü çikolata ye ve 10 dk sonra gel tekrar bakalım dedi,, neyseki 10 dk sonra doktorumuz % 100 nazlı bir kızımız olucağını söyledi..çokkkk mutluyummm..KIZIMIZ geliyor..:)))
slmmm güsel anneler.. sonunda bende bebişimin cinsiyetini öğrendim, yine tabikii önce göstermedi bacakları kapalıydı doktor çık biraz yürü çikolata ye ve 10 dk sonra gel tekrar bakalım dedi,, neyseki 10 dk sonra doktorumuz % 100 nazlı bir kızımız olucağını söyledi..çokkkk mutluyummm..KIZIMIZ geliyor..:)))
Olmuş canım olmuş güzel olmuş
Gözünaydın canım
Kızlarrrrrr geçti turuncuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Paşa anneleriiii gördüğünüz gibi oğluşlarımız bu kadar kızdan sonra iyice kıymete bindiii.
Ayy oğluşlarımıza çoook ama çook iyi bakalım.Sonra bu prensesler hammm yapmasın paşacıkları
Bakalım kızlar artmaya devam ederse belki her paşaya iki prenses düşebilir.Hadi kız annesi yokmu başkaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?