gözünaydın canım sanada güzel bi prenses nasip oldu, inşallah sağlıkla kavuşursun kızına....slmmm güsel anneler.. sonunda bende bebişimin cinsiyetini öğrendim, yine tabikii önce göstermedi bacakları kapalıydı doktor çık biraz yürü çikolata ye ve 10 dk sonra gel tekrar bakalım dedi,, neyseki 10 dk sonra doktorumuz % 100 nazlı bir kızımız olucağını söyledi..çokkkk mutluyummm..KIZIMIZ geliyor..:)))
oldu canım çok güzel hemde....Evett olmuss basardimm :))) sagolun kizlar
slmmm güsel anneler.. sonunda bende bebişimin cinsiyetini öğrendim, yine tabikii önce göstermedi bacakları kapalıydı doktor çık biraz yürü çikolata ye ve 10 dk sonra gel tekrar bakalım dedi,, neyseki 10 dk sonra doktorumuz % 100 nazlı bir kızımız olucağını söyledi..çokkkk mutluyummm..KIZIMIZ geliyor..:)))
Sevgi006 tatlım amcana Allahtan acil şifalar diliyorum.
İnşaallah kitlede bir sorun çıkmaz canım.
artsın artsınnn oğluşlarmızda istediği kızı alsınnn :)))) ay ben oğlumu kimseye vermem kötü kaynana olcammm
paşa anneleriiii gördüğünüz gibi oğluşlarımız bu kadar kızdan sonra iyice kıymete bindiii.
Ayy oğluşlarımıza çoook ama çook iyi bakalım.sonra bu prensesler hammm yapmasın paşacıkları
Bakalım kızlar artmaya devam ederse belki her paşaya iki prenses düşebilir.hadi kız annesi yokmu başkaaa
artsın artsınnn oğluşlarmızda istediği kızı alsınnn :)))) ay ben oğlumu kimseye vermem kötü kaynana olcammm
Paşa anneleriiii gördüğünüz gibi oğluşlarımız bu kadar kızdan sonra iyice kıymete bindiii.
Ayy oğluşlarımıza çoook ama çook iyi bakalım.Sonra bu prensesler hammm yapmasın paşacıkları
Bakalım kızlar artmaya devam ederse belki her paşaya iki prenses düşebilir.Hadi kız annesi yokmu başkaaa
hımm altının özel aksesuarıyla 1 yaşına kadar kullanılıyorsa oto koltuğu olarak güzelmiş canım bu benim kafama daha çok yattıçok teşekkürler turuncumm
bende öğrensem şu cinsiyeti artık ya daha dr'a gitmeme 2 hafta var 20 haftalık olayım diyorum kesin netleşsin diye beklıyorum...
ha ha ha haytttttttttttt,vermeyiz kızlarımızı
aaa kızlar noluyorr, oğluşlar kızları alacakmış, her prens iki prenses alabilirmişbizde kız anaları olarak kimseye vermeyiz kızlarımızı
biz onları ne zorluklarla büyüteceğiz, el oğlanlarına mı veeceğiz sonra siz onlara kaynanalık yapacaksınız...olmazzz
Kızlaaar galiba magnezyum bana yan etki yaptı.:44:
Bugün öğleden sonra içmiştim suda eritip ve şuanda karnımın içi fıkır fıkır.
Magnezyum kullanıp ishal olan var mı acaba ?
canım hangi şehirdesin özelde hastahaneden hastahaneye değişebiliyo birde bazı tektiklerden ek para alıyolar tahlillerden detaylı usgden falan yani benim gittiğim öyle canım ben özelde yaptım ilk doğumumu çok memnunum en azından kendine ait bir odan oluyo eşin sen bebeğin rahat ediyo:))Kizlar size bisey sorcam.benim esim bagkura gecmisti henüz sigortali deglm ama bikac güne gelirmis.ben kontrollerim icin devlet hastanesine gidiyorum.özel hastanelerde muayene ücreti ne kadar sigortalilar icin bilen var mi? Bir de dogum yapmak icin özel hastanemi iyidir yoksa devlet hastanesi mi?
arkadaşlar 2. düzey usg ve doppler yaptıran var mı ?bilginiz var mı ? dopplerin zararı var gibi bişi paylaşmıs biarkadas bilen varmı?
Ben de öğrenemedim daha güzelim ben de 20 haftalıkken gideceğim. Benim minnak göstermedi kendini ,bu sefer gösterir inşallah. Sağlıklı olsunlar da gerisi boşbende öğrensem şu cinsiyeti artık ya daha dr'a gitmeme 2 hafta var 20 haftalık olayım diyorum kesin netleşsin diye beklıyorum...
canım hangi şehirdesin özelde hastahaneden hastahaneye değişebiliyo birde bazı tektiklerden ek para alıyolar tahlillerden detaylı usgden falan yani benim gittiğim öyle canım ben özelde yaptım ilk doğumumu çok memnunum en azından kendine ait bir odan oluyo eşin sen bebeğin rahat ediyo:))
Ben istanbuldayim özele gitmek istiyorum ama bi tanidigm kartalda bi hastanede dogum yapmisti hic memnun degil devlet hastanesinde de stajyerler falanda dogurtuyomus iyi bi doktor ve hastane bulmak istiyorum bulurum insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?