2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

gözünaydın canım sanada güzel bi prenses nasip oldu, inşallah sağlıkla kavuşursun kızına....
Evett olmuss basardimm :))) sagolun kizlar
oldu canım çok güzel hemde....

Gözünaydin canim saglikla kucagina alirsin insallah.ya güzel herkes ogrenmis cinsetleri bide ben ogrensem devlet hastanesine gdiyorum kotrole 5 dk.falan bakiyolar bende özele gdip ögrencem cok merak ediyorum

artsın artsınnn oğluşlarmızda istediği kızı alsınnn :)))) ay ben oğlumu kimseye vermem kötü kaynana olcammm

ha ha ha haytttttttttttt,vermeyiz kızlarımızı

bende öğrensem şu cinsiyeti artık ya daha dr'a gitmeme 2 hafta var 20 haftalık olayım diyorum kesin netleşsin diye beklıyorum...

artsın artsınnn oğluşlarmızda istediği kızı alsınnn :)))) ay ben oğlumu kimseye vermem kötü kaynana olcammm

aaa kızlar noluyorr, oğluşlar kızları alacakmış, her prens iki prenses alabilirmiş bizde kız anaları olarak kimseye vermeyiz kızlarımızı
biz onları ne zorluklarla büyüteceğiz, el oğlanlarına mı veeceğiz sonra siz onlara kaynanalık yapacaksınız... olmazzz

hımm altının özel aksesuarıyla 1 yaşına kadar kullanılıyorsa oto koltuğu olarak güzelmiş canım bu benim kafama daha çok yattı çok teşekkürler turuncumm

Arkadaşlar özellikle maxi-cosi anakucağı alanlar 0-3 ay bel desteği ile kullansınlar sonrasın o parçayı çıkartsınlar.

Açıkçası 1 yaşına kadar bana biraz fazla geldi ama bakalım...

Anakucağını alırsanız ev içinde oturturken, yemek yedirirken, bir yere giderken elinizde, aracınıza monte ederek ve pusetinize monte ederek kullanabilirsiniz. Yani kesinlikle alınmalı bence...

Isofix veya baza ile beraber araç kullanımlarında bu parçalar araçta sabit oluyor anakucağını veya araç koltuğunu bu parçaya kemer kullanmadan tutturuyorsunuz. Ama bu parçanın olması şart değil koltukları aynı zamanda kemer ile de araca sabitleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
bende öğrensem şu cinsiyeti artık ya daha dr'a gitmeme 2 hafta var 20 haftalık olayım diyorum kesin netleşsin diye beklıyorum...

Ben de senin gbiyim canim ögrenemedim daha catlicam meraktan.bazen bebisimle konusuyorum erkeksen bi kere kizsan iki kere pitpitla diye :))

ha ha ha haytttttttttttt,vermeyiz kızlarımızı

Yerim senin o prensesinii bennn

Eyvahh...Bizim paşaları el oğlu yaptılar bile hemen.:18:
Ben sizin prensesleri baş tacı yaparım ama oğluma el oğlu diyen kaynananında kızını almam haberiniz olaaaa
El oğluymuş muşşşş...Ben paşamı bi yetiştireyimde siz görün sonra el oğlunuu

Kızlaaar galiba magnezyum bana yan etki yaptı.:44:
Bugün öğleden sonra içmiştim suda eritip ve şuanda karnımın içi fıkır fıkır.

Magnezyum kullanıp ishal olan var mı acaba ?

kızlar çoğalsın bizim erkekler bayram etsin ay bizde kaynana olup çirkefleşicekmiyiz, oğlum gelin tü kaka ben hep onun iyiliği için söyledim yaptım dicekmiyiz

Kızlaaar galiba magnezyum bana yan etki yaptı.:44:
Bugün öğleden sonra içmiştim suda eritip ve şuanda karnımın içi fıkır fıkır.

Magnezyum kullanıp ishal olan var mı acaba ?

evet canım ben kullanıyorum bir ay olacak günde iki kere alırsam oluyo bu ara cır oldum bir gün ara verdim geçti ama ben memnunum çünkü çok kabızlık yaşıyordum

Kizlar size bisey sorcam.benim esim bagkura gecmisti henüz sigortali deglm ama bikac güne gelirmis.ben kontrollerim icin devlet hastanesine gidiyorum.özel hastanelerde muayene ücreti ne kadar sigortalilar icin bilen var mi? Bir de dogum yapmak icin özel hastanemi iyidir yoksa devlet hastanesi mi?

arkadaşlar 2. düzey usg ve doppler yaptıran var mı ?bilginiz var mı ? dopplerin zararı var gibi bişi paylaşmıs biarkadas bilen varmı?

canım hangi şehirdesin özelde hastahaneden hastahaneye değişebiliyo birde bazı tektiklerden ek para alıyolar tahlillerden detaylı usgden falan yani benim gittiğim öyle canım ben özelde yaptım ilk doğumumu çok memnunum en azından kendine ait bir odan oluyo eşin sen bebeğin rahat ediyo:))

arkadaşlar 2. düzey usg ve doppler yaptıran var mı ?bilginiz var mı ? dopplerin zararı var gibi bişi paylaşmıs biarkadas bilen varmı?

detaylıya ayın 15 gibi gireceğim canım ama organ tarama kızımda yapılmıştı sanırım dopler dediğin taram testimi oluyo

Ben de öğrenemedim daha güzelim ben de 20 haftalıkken gideceğim. Benim minnak göstermedi kendini ,bu sefer gösterir inşallah. Sağlıklı olsunlar da gerisi boş

kızlaaaarr aranızda e bebek.com dan alışveriş yapan var mı? çok güzel indiirm var ben dayanamadım aldım yaa bissürü şey:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…