2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kızlaaar galiba magnezyum bana yan etki yaptı.:44:
Bugün öğleden sonra içmiştim suda eritip ve şuanda karnımın içi fıkır fıkır.

Magnezyum kullanıp ishal olan var mı acaba ?

canım magnezyum beni mahvedio kusturo içmiom ben(

yaa nasıl rapor alcan bende 2. dönem için sordum heyet raporu yazmam dedi nerden alcan sen?

merhaba canım benim eşimde sigortalı ben özel hastaneye gidiyorum bu 2ci gebeligim ilk dogumumuda özelde yaptım veee daha çok ilgileniyorlar dogum sırasında ve sonrasındaa odan ayrı biz sülalece kaldık odada:))) 20ytl veriyorum muayne ücreti dogumda 300milyon bütçeyi zorlamıyor bence en güzeli özel hastane

günaydın sevgili arkadaşlar :)

bi cümle duydum çok hoşuma gitii :)

'' 9 ay karnında taşıdın, bu yaşa getirdiğin için teşekkür ederim. Bundan sonrasını ben hallederim sevgili kaynanacığım ''

Gunaydııın guzel anneler ve bebislerii,
Hepinizin cok guzel bir gun gecirmesini diliyoruz.
Bugun 16:40 da acik gorus var bize:))
Bebegimi gorecegim icin cok mutluyum,,
sanki o da beni gorecekmis gibi hazirlaniyorum her
doktora gidisimde:)

günaydın kızlar
canım çok sıkkın pazartesiden bugüne kadar 2 kilo almışım ve çok yemedim biraz akşamları ekmeği kaçırmış olabilirim oda çok değil yani offfffffffffff.
18+2 haftalığım biri bana bişeyler desin toplamda 5 kilo olduuuuuuuuuuu

18+6 toplamda 8 kilo güzelim. Bence boşuna kafana takıyosun. Bu sürede 6 kiloya kadar müsade var zaten...

günaydın güzel anneler, hepinize hayırlı cumalar,

bu hafta burayı takip edemedim hiç umarım herkes iyidir ve sorunsuz sıkıntısız bir hafta geçirmiştir. göbişlerdeki bütün melekleri öpüyorum

rahat ol demem gerekirmi bilmem,aslında dikkat edilmeli....

ama gel görki ben tam olarak sabah 59.7 yi gördüm tartıda,58 le hamile kalmıştım.hele son 15 günde gerçekten abartmadan yani herzamanki gibi yemeyle 2 kiloya yakın almışım.doktorum her ay 2 kiloya kadar okey verdi,ama sonrasında müdahale ederim dedi.

allah sonumuzu hayır etsin ama sanırım en iyisi akşam 8 den sonra kazınsada mideler hiçbişe yememek lazım,hatta meyve bile.doktor öyle söyledi.

kızlaaaarr aranızda e bebek.com dan alışveriş yapan var mı? çok güzel indiirm var ben dayanamadım aldım yaa bissürü şey:))

Cnm bende e-bebekten yaptım baya bir alışveriş. İnternet üzerinden değil gidip mağazasından yaptım hatta. Fiyatları ilk başta piyasaya göre bazı ürünlerde yüksek gelmişti ama hediye çekleri vs ile bay iyi oluyor. O yüzden e-bebek devam :118:

pardon ya 69.7 yanlış yamışım :))))))))))))

günaydın kızlar, nasılsınız? benimde son kontrolümden itibaren CRP değerlerim artıyor. doktor erken membran rüptürü olmasın sakın dedi tabi benimde başımdan aşağı kaynar sular döküldü. neyse sonra ultrasonda baktı bebeğin suyu gayet normal dedi. idrar tahlilim temiz çıktı ama ya boğaz enfeksiyonu yada dental absedir dedi,duocid verdi dünden beri istemeye istemeyede olsa içiyorum. inşallah bebeğime zararı olmuyodur. ayşe melisime

kaç haftalıksın sen canım

leon bizim seninle neredeyse aynı. günlerimiz de çok yakın bende 59 ile hamile kaldım. 68 i görüyorum artık. Doktor 73 e kadar izin var sonra müdahele dedi. boyun kaç canım senin benim 168 cm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…