- 18 Ağustos 2011
- 234
- 25
- 98
Kızlaaar galiba magnezyum bana yan etki yaptı.:44:
Bugün öğleden sonra içmiştim suda eritip ve şuanda karnımın içi fıkır fıkır.
Magnezyum kullanıp ishal olan var mı acaba ?
Süper o zaman :)) bizde eşimle başka ilcelerdeyiz ama bizim yakın. Ortak noktalarda evimiz var 20 km ben gidiyorum 20 km o gidiyor. Bakalım bir süre böyle... Ben izine çıkınca süper olcak :)) martta doğum izni ama ben 2. dönem rapor almayı düşünüyorum...
Kizlar size bisey sorcam.benim esim bagkura gecmisti henüz sigortali deglm ama bikac güne gelirmis.ben kontrollerim icin devlet hastanesine gidiyorum.özel hastanelerde muayene ücreti ne kadar sigortalilar icin bilen var mi? Bir de dogum yapmak icin özel hastanemi iyidir yoksa devlet hastanesi mi?
yaa nasıl rapor alcan bende 2. dönem için sordum heyet raporu yazmam dedi nerden alcan sen?
kızlaaaarr aranızda e bebek.com dan alışveriş yapan var mı? çok güzel indiirm var ben dayanamadım aldım yaa bissürü şey:))
günaydın kızlar
canım çok sıkkın pazartesiden bugüne kadar 2 kilo almışım ve çok yemedim biraz akşamları ekmeği kaçırmış olabilirim oda çok değil yani offfffffffffff.
18+2 haftalığım biri bana bişeyler desin toplamda 5 kilo olduuuuuuuuuuu
18+6 toplamda 8 kilo güzelim. Bence boşuna kafana takıyosun. Bu sürede 6 kiloya kadar müsade var zaten...
dr. öyle söylemiyo ama sana kim söyledi
günaydın kızlar
canım çok sıkkın pazartesiden bugüne kadar 2 kilo almışım ve çok yemedim biraz akşamları ekmeği kaçırmış olabilirim oda çok değil yani offfffffffffff.
18+2 haftalığım biri bana bişeyler desin toplamda 5 kilo olduuuuuuuuuuu
kızlaaaarr aranızda e bebek.com dan alışveriş yapan var mı? çok güzel indiirm var ben dayanamadım aldım yaa bissürü şey:))
rahat ol demem gerekirmi bilmem,aslında dikkat edilmeli....
ama gel görki ben tam olarak sabah 59.7 yi gördüm tartıda,58 le hamile kalmıştım.hele son 15 günde gerçekten abartmadan yani herzamanki gibi yemeyle 2 kiloya yakın almışım.doktorum her ay 2 kiloya kadar okey verdi,ama sonrasında müdahale ederim dedi.
allah sonumuzu hayır etsin ama sanırım en iyisi akşam 8 den sonra kazınsada mideler hiçbişe yememek lazım,hatta meyve bile.doktor öyle söyledi.
ama gel görki ben tam olarak sabah 59.7 yi gördüm tartıda,58 le hamile kalmıştım.hele son 15 günde gerçekten abartmadan yani herzamanki gibi yemeyle 2 kiloya yakın almışım.doktorum her ay 2 kiloya kadar okey verdi,ama sonrasında müdahale ederim dedi.
allah sonumuzu hayır etsin ama sanırım en iyisi akşam 8 den sonra kazınsada mideler hiçbişe yememek lazım,hatta meyve bile.doktor öyle söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?