2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

leon bizim seninle neredeyse aynı. günlerimiz de çok yakın bende 59 ile hamile kaldım. 68 i görüyorum artık. Doktor 73 e kadar izin var sonra müdahele dedi. boyun kaç canım senin benim 168 cm

benim sabah sabah kafa gitmiş yanlış yazıyorum hep :))))))))

başlangıç kilom 58 şuanki sabah tartılmış halim 66 kilo idi. 20.haftamın içindeyim. boyumda 1.58

yani facianın eşiğindeyim,doktor 70 de stop dedi kilo için ((((((((((

yaa nasıl rapor alcan bende 2. dönem için sordum heyet raporu yazmam dedi nerden alcan sen?

ssk anlaşmalı hastaneler 20+20 şeklinde 40 gğn rapor veriyor
bazıları 10-10-10-10 güner veriyor. bunlara haftasonu da dahil

bizim arkadaşlar çok kolay aldı neden vermiyorlar anlamadım
en olmadı aile hekimine gidersin hafta hafta alırsın ama bence ssk anlaşmalı bi hastane doktoruna şimdiden belli testler için gidip yerini yapmak iyidir
ben jimerde cenk beye gideceğim bu ay ekstra oalrak

Hanımlar günaydınn...
Grip oldum fenayım valla..Kilo konusu benimde korkulu rüyam...Bu gidişte kaç çıkacağım merak ediyorum doğrusu

albenden de okadar çok dertliyim bu konuda metabolizmam tamamen değişti eskiden herkes özenirdi bana makarna ile ekmek yiyebilmeme
şimdi hayatımda hiç olmadığım kadar hızla kilo alıyorum nefes aldıkça

maden suyu fln içiyorum ben mg eksikliği de çıkmadı kullanmıyorum
doktorunla bir görüş doğal yollardan almaya çalış kusmayalım artık yaa

zeynepcim bende soda sürekli içiyordum ama internetten okuduğum kadarı ile hamilelere soda değil maden suyu faydalıymış. Geçen markete gittim maden suyu istedim reyon görevlisi bunların hepsi aynı zaten dedi soda maden suyu fark etmez diyo..koskoca market yaa doktorlara mı inanalım reyon görevlisine mi :) maden suyunun markası var mı :)

canım benim bende 18+2 günlük hamişim kiloya gelince benimkide farklı değil 4.5 falan aldım bende asıl bundan sonrası alıncak bu neki haftalık yarım kilo hakkımız var. benim doktorum hiç kilo sormuoya yanındaki kızlar tartıo okadar. hiç şu kiloya kadar izin var şukadar almalısın demedi. zaten ordada çok çıkıorum. o yüzden evimdeki tartıyı baz alıyorum ben. bide kot bot kazak derken rahat 1 -1.5 fazla geliyosun. ben aşırı meyve yiyorum benimde sebebim bu olcak heralde. ebe çocuğa ençok meyve kilo yapar demişti bide meyvesiz duramamda zaten akşama kadar elimden meyve düşmez. ekmekten gene iyidir heralde. onuda azalttım deli gibi kuru ekmek yiyodum kilo alınca azalttım. benim doktor kiloma bişi demezde evdeki doktorum(kocam) başımın etini yiyo 13 kiloya kadar izin var bana. 53le hamiş kaldım

searchbau tatlım özel mesaj kutun dolu olduğu için ordan cvp yazamıyorum sana burda paylaşıyorum umarım okursun

cnm çok teşekkür ederim. ben int.ten otomatik kıdem hesaplamayla yaptığımda hep daha farklı sonuç çıkıo. senin hesaplaman farklı sanırım, çnk bizim muhasebecimizde int.ten hesaplıo. işin açıkcası o yüzden ona pek güvenmiyorum. 4 aylık toplam 2200 demiştin daha önceki konuşmamızda yada ben öyle hatrlıyorum. bu kez daha düşük geldide bana :)
evet aramızda dostluk bağı kuvvetli olduğundan itiraz edemem, ama muhasebecimiz hem asgari ücret üzerinden çıkardı 22 aylık 1801 tl, birde 22 ay 1000 tlden hesapladı 2.152 tl olarak patronuma verdi. artık kendisi neyi uygun görürse dedi, bnde kabul ettim hangisi olursa dedim. sonra ben 2 ay daha sigortamı yatrayım 4 ay doğum parası alıyım dedim, aa evet olabilir bilmiorum sen araşr öğren varsa yapalım ben pek bilmem dedi. böyle bir muhasebeci işte, ittirmeden yapmıo. bende sadece onun lafıyla hareket edip, sonra kaçırmak istemiorum işte hakkımı birde patronum tam 2 yıldan hesapla dedi, yani hem 22 ay asgari ve 1000tlden ayrı hesap, hemde 2 yıl üzerinden asgari ve 1000 ayrı hesap. hakkımın yenmesindende çok korkuorum açıkcası[/QUOTE]

bizde hesaplamaları yaparken internet tabanlı hesaplayıcılar kullanırırz elle hesap yapıp yanlışlığa meğil vermemek için seninkinide aynı şekilde hesapladım.aldığın maaş üzerinden yapılan hesaplamada fark çıkmasını anlıyabiliyorum ben brütünü alarak hesapladım muhasebeciniz netten hesap yapmış sanırım.ama asgari ücrette neden fark çıktı ona aklım ermedi.çok basit şekilde şöylde hesaplıyabilirsin yıllık bir brüt aylığa tekabül eder kıdem agari ücretin brütü 837 tl /12 = 69,75 aylık 22 ile çarpınca 1534,50 gibi bir rakam çıkar bunun %0 6 sı damga vergisi olarak kesilir 9,20 tl falan kalan 1524 yapar. Aldığın maaş üzerinden yapğılan hesapta 1000 tl net rakamın brütünü aldım 1396,85 tl yapar aynı hesaplama yöntemiyle burdan hak ettiğin rakamıda görebilirsin. 4 aylık doğum parası için daha önce ne şekilde konuşmuştuk anımsayamadım ama 2200 tl lik rakamı aldığın maaş üzerinden ssk gösteriliyo diye algılayıp vermiş olabilirim

kızlar dün gece hiç uyuyamadım bugün detaylı ultrasona gideceğiz diye
heyecanlandım resmen eşimle ilk buluşmamdaki gibi =)
giyindim süslendim oğluşa gidiyorum diye

Allah hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallah

dün gece sevgi'nin amcasına ve esra'ya spesifik olarak, hepimize de genel olarak dua ettim ama asıl amacım olan dualarımı okuyamadan namazdan sonra sızmışım
kızıyorum kendime film izliyo olsak cin gibi bakarım iş başka şeye gelince sız babam sız :26:
yarım saate kadar çıkacağız cuma saati bize dua edin oğluşumdan güzel haberler alalım

öpüldünüzzzz

herkese günaydınnnnn , dünden beri giremedim hiç geçmişide okuyamadım baya sayfa birikmiş kızlar işler acayip yoğun bebişimle çok çalışıyoruz çookk...bu arada bende 7 kiloya yaklaştım of napıcam bilmiyorum ya ((((((((

inş canım haber et bize benimde 1 hafta sonra detaylı ultrason merak ettim neye bakıolar anlat gelince öpüldün sende

sevgili 2012 mayıs anneleri merhabalar. ben yeni üye oldum. epeydir takip ediyordum da üye olmak yeni kısmet oldu.
20+4 deyim. yarın detaylı ultrasına gircem ben de. bebişimi cok merak ediyorum. eskişehirde turgay şener e detaylı ultrasonda giden var mı aranızda acaba. ben de çok heyecanlıyım canım, sanki bebeğim benimle konuşacak ben onu ayrıntılı görünce gibi geliyor.

benim başımdan 13 haftalıkken bir ameliyat geçti. çok kan kaybettim. sonra tüp tüp kan verdiler bana. sonra da demir tedavisi ile durumu düzelttik ama yine de korkuyorum işte bebğimde bişey oldumu diye. detaylı beni rahatlatır umarım biraz.

kızlar hepinize teşekkür ederim. benim kadar kilo alanları görünce rahatladım. anormal değilimişim diye. dr. 5.ayına kadar en fazla 4 kilo almalısın diyo ondan bu kadar panik oldum

canım esk de mi oturuyosun???

benim korkulu rüyam dr um hesap soruyoo fazlan var diyo sürekli utanıp sıkılıyorum yanında bende cidden çok bişi yemiyorum ama işyerinde ne kadar sağlıklı beslenilir işte yemekhanedeki yemekler güzel değil
dooymayınca tost soyle sandvc soyle derken ekmek yiyorum akşamları yememeye çalışıyorum makarna pilav yiyordum yemekhanede bire gün içerisinde meyve cok yıyordum artık onlarıda yemıyorum bakalım nolucak:18:
dr beyaz ekmek yeme dedi birde meyveleri bir arada tüketme sadece birinin vitamini alırsın gerisi şeker olarak sana kalır dedi günde bir sabah bir akşam meyve yiyorum sadece

hoşgeldin aramıza çok geçmiş olsun inşallah herşey yolundadır iyi haberlerle dönersin

kızlar merheba,nasılsınız...

arabalar,kilolar konuşulmuş....

ocak ayının 11'de detaylı ultrasonum var...çok heyecanlıyım...bu arada bende pıt pıtları farkedenlerdenim...ve deliriyorum mutluluktan....

umarım herkes iyidir....

işte buda benim arabam....çok şeker transformers gibi...

Ana Özellikler
urun Turu
Bebek Arabası Seti
Hitap Ettiği Yaş Aralığı
0 Yaş+
Emniyet Kemeri
5 Nokta Emniyet Kemeri
Taşıma Kapasitesi
0 - 15 kg
Tekerlek Sayısı
3 Adet
Teknik Özellikler
Oto Koltuğu Takılabilme Var
Katlanabilme Var
Malzeme Gözü Var
Güvenlik Barı Var
Ek Özellikler
Kalite Belgeleri EN1888:2003
Pozisyonlar 4 Yatış Pozisyonu
Sağladığı Fayda Bebek Arabası - Oto Koltuğu ve Portbebe'den Oluşan Tüm Taşıma Problemleri için Komple Bir Settir
Görünüm
Ürünün Açık Ölçüleri 124 x 75 x 107 cm
Ürünün Kapalı Ölçüleri 106 x 45 x 57 cm
Garanti
Garanti Süresi 2 Yıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…