canım magnezyum beni mahvedio kusturo içmiom ben(
leon bizim seninle neredeyse aynı. günlerimiz de çok yakın bende 59 ile hamile kaldım. 68 i görüyorum artık. Doktor 73 e kadar izin var sonra müdahele dedi. boyun kaç canım senin benim 168 cm
yaa nasıl rapor alcan bende 2. dönem için sordum heyet raporu yazmam dedi nerden alcan sen?
günaydın kızlar
canım çok sıkkın pazartesiden bugüne kadar 2 kilo almışım ve çok yemedim biraz akşamları ekmeği kaçırmış olabilirim oda çok değil yani offfffffffffff.
18+2 haftalığım biri bana bişeyler desin toplamda 5 kilo olduuuuuuuuuuu
maden suyu fln içiyorum ben mg eksikliği de çıkmadı kullanmıyorum
doktorunla bir görüş doğal yollardan almaya çalış kusmayalım artık yaa
günaydın kızlar
canım çok sıkkın pazartesiden bugüne kadar 2 kilo almışım ve çok yemedim biraz akşamları ekmeği kaçırmış olabilirim oda çok değil yani offfffffffffff.
18+2 haftalığım biri bana bişeyler desin toplamda 5 kilo olduuuuuuuuuuu
kızlar dün gece hiç uyuyamadım bugün detaylı ultrasona gideceğiz diye
heyecanlandım resmen eşimle ilk buluşmamdaki gibi =)
giyindim süslendim oğluşa gidiyorum diye
Allah hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallah
dün gece sevgi'nin amcasına ve esra'ya spesifik olarak, hepimize de genel olarak dua ettim ama asıl amacım olan dualarımı okuyamadan namazdan sonra sızmışım
kızıyorum kendime film izliyo olsak cin gibi bakarım iş başka şeye gelince sız babam sız :26:
yarım saate kadar çıkacağız cuma saati bize dua edin oğluşumdan güzel haberler alalım
öpüldünüzzzz
sevgili 2012 mayıs anneleri merhabalar. ben yeni üye oldum. epeydir takip ediyordum da üye olmak yeni kısmet oldu.
20+4 deyim. yarın detaylı ultrasına gircem ben de. bebişimi cok merak ediyorum. eskişehirde turgay şener e detaylı ultrasonda giden var mı aranızda acaba. ben de çok heyecanlıyım canım, sanki bebeğim benimle konuşacak ben onu ayrıntılı görünce gibi geliyor.
benim başımdan 13 haftalıkken bir ameliyat geçti. çok kan kaybettim. sonra tüp tüp kan verdiler bana. sonra da demir tedavisi ile durumu düzelttik ama yine de korkuyorum işte bebğimde bişey oldumu diye. detaylı beni rahatlatır umarım biraz.
canım benim bende 18+2 günlük hamişim kiloya gelince benimkide farklı değil 4.5 falan aldım bende asıl bundan sonrası alıncak bu neki haftalık yarım kilo hakkımız var. benim doktorum hiç kilo sormuoya yanındaki kızlar tartıo okadar. hiç şu kiloya kadar izin var şukadar almalısın demedi. zaten ordada çok çıkıorum. o yüzden evimdeki tartıyı baz alıyorum ben. bide kot bot kazak derken rahat 1 -1.5 fazla geliyosun. ben aşırı meyve yiyorum benimde sebebim bu olcak heralde. ebe çocuğa ençok meyve kilo yapar demişti bide meyvesiz duramamda zaten akşama kadar elimden meyve düşmez. ekmekten gene iyidir heralde. onuda azalttım deli gibi kuru ekmek yiyodum kilo alınca azalttım. benim doktor kiloma bişi demezde evdeki doktorum(kocam) başımın etini yiyo 13 kiloya kadar izin var bana. 53le hamiş kaldım
kızlar hepinize teşekkür ederim. benim kadar kilo alanları görünce rahatladım. anormal değilimişim diye. dr. 5.ayına kadar en fazla 4 kilo almalısın diyo ondan bu kadar panik oldum[/QU
anormal değilizde ben sadece şunu düşünüyorum şuan çok bişi yemeden böyle isek yediğimizde ne olacak diye korkuyorum
sevgili 2012 mayıs anneleri merhabalar. ben yeni üye oldum. epeydir takip ediyordum da üye olmak yeni kısmet oldu.
20+4 deyim. yarın detaylı ultrasına gircem ben de. bebişimi cok merak ediyorum. eskişehirde turgay şener e detaylı ultrasonda giden var mı aranızda acaba. ben de çok heyecanlıyım canım, sanki bebeğim benimle konuşacak ben onu ayrıntılı görünce gibi geliyor.
benim başımdan 13 haftalıkken bir ameliyat geçti. çok kan kaybettim. sonra tüp tüp kan verdiler bana. sonra da demir tedavisi ile durumu düzelttik ama yine de korkuyorum işte bebğimde bişey oldumu diye. detaylı beni rahatlatır umarım biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?