2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar yaa hiç sormayın yaa
be nde kaçgündür hissetmiyom onu
daha önce arada bi azda olsa en azından
bana arada bi kendini hisssederdi ama
şimdi oda yok :26::26::26::26::26:

merhaba kızlar yaa hiç sormayın yaa
be nde kaçgündür hissetmiyom onu
daha önce arada bi azda olsa en azından
bana arada bi kendini hisssederdi ama
şimdi oda yok :26::26::26::26::26:

endişe etme canım bu haftalarda daha beyindeki sinirler tamamen gelişmediği için hareketleri tutarsız olurmuş bikaç hafta sonra bilerek hareket edecekmiş seslere falan hareketleriyle cvp verecekmiş bebişlerimiz

Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 4 ziyaretçi)

EDAN, azmhcm, ceren70, siyahlale25, EBRUIRMAK, nurfk, srdrhly, leon1980, merya_26, yavrukedii, resum1453

kızlar nerdesiiinizzzz herkes varr ama cevap yazan yook

endişe etme canım bu haftalarda daha beyindeki sinirler tamamen gelişmediği için hareketleri tutarsız olurmuş bikaç hafta sonra bilerek hareket edecekmiş seslere falan hareketleriyle cvp verecekmiş bebişlerimiz

inşallah canımm yaaa
inanki kaçgündür hep düşünüyorum bu
diş ağrısıda benim yakamı bırakmadı yaa
bi haftadır ölüyorum hastaneyede gittim yapacak bişi yk dedi iyide
ben bu ağrıyla ne yapacam bigün değil ikigün
değil bihaftadır ağrısını çekiyom yaaa

geçmiş olsun canım ya bi arkadaşa daha demiştim karanfili dişinin üstüne koyup çiğne biraz rahatlatıyo ilaç alamazsın çünkü çok tatlı şeyler yememeye çalış. allah şifa versin

hayirli haftalar kizlar,nasilsiniz biz daha kahvalti bile etmedik cunku gec uyandik,edan dis agrisi icin bende karanfili duymustum dene canim,bebegini hissetmeyen arkadaslar korkmayin bende gecen hafta hissedemedim bu hafta masallah tekrar basladi yaramaz,korkmayin bence

geçmiş olsun canım ya bi arkadaşa daha demiştim karanfili dişinin üstüne koyup çiğne biraz rahatlatıyo ilaç alamazsın çünkü çok tatlı şeyler yememeye çalış. allah şifa versin

sağol canım çok tşk ederim herşey denedm
ama hiç bişi yaramadı canım abim dişçi gittim onun patronu baktı
ve sinir damarına gitmiş dedi oyüzden ağrısı şiddetli dedi
bana bi damla verdi dişinol onla idare ediyodum kaçgündür
ama ağrısı gittikçe daha şiddetli oluyo
ne gargara nede başka bişi fayda etmiyo doğumada daha çook var ben böyle
nasıl idare edecemki geceden beri ağrı yüzünden gözüme uyku girmedi
yokmu acaba bunun bi çaresi :26::26::26::26:

Concord Neo Pushchair -Kiddicare - YouTube

concord neonun tanıtımını izledim de, üzerinde kumaşlı kabin kısmı varken katlanmıyor mu acaba :s

Kızlar anakucağı üzerindeyken hiçbir araba katlanmıyor. Ama büyük oturma kısmına geçtikten sonra kapanabiliyor. Bize kapatıldığını göstermişlerdi, eve gelenlere de demo yaparken o şekilde kapatabiliyoruz.

kızlar bi de annem diyo ki sarmısak ta diş ağrısını alıyomuş antibiyotik özelliği var ya.dişinizin üstüne koyup çiğneyin.kokusunu da dert etmeyin nane karanfil falan kokuyu alıyo ağrınız geçsin önemli olan o.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…