2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

şimdi orucum akşama denerim inşallah canım sağol
benim kızımında cicileri internetten geldi şuan teslim aldım açıp bakıcam şimdi

ohh ne güzel hadi gözün aydın
dur bende kızıma aldığım cicileri ekliyim
daha fazla bişi almadım ama aldıklarımı ekliyim şimdi

kızlarrr markafonide bebetto indirimde çok güzell ben yinee ciciler aldım kızımmaa bakınn sizde:)))))))

ay çok cici bunlar ya, güzel günlerde giysin prensesin, kız cicileride farklı bi güzel oluyo

sağol canım evet yaa kız bebişleri daha şanslı
çeşit çeşit kıyafetler oluyo bide
anne annesi ona çok güzel şeyleer alıp
örmüş ama onlar daha annemde duruyo hayırlısıyla
hepsini topluca doğumda getirecek

nerden almıştın canım bende ebebek ten aldım bekliom bugün gelcek:)

ya kızlar siz nasıl internetten sipariş veriyonuz
bende çok şeyler beyendim üye olacaktım ama
kimliktc numarası çok şeyler istiyo güvenebiliniyomu böyle hepsine
sicilnomu ne böyle önemli bilgileri istiyolar siz veriyonuzmu tckimlik numaranızı

çok güzel şeyler almışsın tatlım.ben daha alamıyorum 10 aylık kızım var giyilmemiş çok giysısı var.bu daha belli olmadı şimdilik beklemedeyim

haklısın canım hayırlısıyla istediğiniz neyse allah onu verir inşallah
sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin allah bizimki
ilk olduğu için şanslıı daha çok şey almak istiyom ama
annemlere biraz uzağım annemlere gidince herseferinde
birkaç parça alıyorum

canım her siteye güven olmaz markafoni trendyol e bebek.com dan alışveriş yapıorum buralar ne istyosa ver korkmaa:)

sicil no ve tc benden hiç istemedi buralar üye oldum ad soyad edres tel email adresi falan satın alırkende kart nosu veriom

yaaaa edan hepsi çok güzel ben o kırmızı filli yeni doğan takımına bide o tavşanlı tuluma bitim yerim senin o fıstık bebişinii

canım her siteye güven olmaz markafoni trendyol e bebek.com dan alışveriş yapıorum buralar ne istyosa ver korkmaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…