banada dişçiye git dedi dişçi çekelim dedi güvenip çektirmedim kadın doğumcaumla yüzyüze konuşup birdaha gidecem başka bir doktora artık canımevet zeyracım benimde arada sırada ağrıyor özellikle geceleri dr ilaç verdi ama kullanmıyorum ve ağrıya katlanıyorum sanırım doğuma kadar katlanmak zorundayız
çok saolasın canım bir deneyeyim bakalımAgriyan disinin üstüne karanfil koy cigne canim rahatlatir biraz
iyi akşamlar kızlar
bugün eşimle koruparka gittik bütün gün sol kasığım battı rahatsız etti beni, ama eve gelince geçti, galiba ayakta durduğumuz için oluyo bu kasık ağrıları
oğluşuma çok güzel ciciler aldık. mothercare ve chicco da indirim vardı bazı ürünlerde, yarın ekerim resimlerini
hee bide benm sıpa iyice hareketlendi.. yavrum benm pıt pıt vuruyo anasına, artık göbeği saklayamıyorum çıktı iyice insanlar yüzüme sonra göbeğime bakıyolar
Kızlar ben oğlumu hala hissedemiyorum. bir ara hissediyorum sandım ama yok hala. Dün face de yazdım. 20+2 hissedemeyen varmış ama ben çok korkmaya başladım. hafta sonu annemin yanına gittim valiz falan taşıdım. Bugün doktora gitsem mi?? eşimde yok bu hafta sonuna kadar. Tek başıma ne yapacağımı şaşırdım. Sanki karnım da küçüldü...
kızlar demir ilacınızı güne kaç kez içiyosunuz
günaydın herkese hayırlı ve de güzel bir hafta diliyoruz miniğimle :)
bir haftadır cesaret edip çıkamadığım tartıya bu sabah çıktım ve de sonuç hüsrantam 5.5 kilo almışım ne ara aldım farkında bile değilim
bişey almamışsın haftalarımız aynı canım benım 7 kilo oldu bile
kaçla başladın boyun kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?