2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınn kıslar nasılsınız?
Ya benim birkaç gündür karnımda kızarmalar başladı ayrıca kaşınıyor..Sanırım çatlamaya başlıyor değil mi??Of yaaaaaaaa

Günaydınn kıslar nasılsınız?
Ya benim birkaç gündür karnımda kızarmalar başladı ayrıca kaşınıyor..Sanırım çatlamaya başlıyor değil mi??Of yaaaaaaaa

Sabah akşam sürekli nemlendirmelisin yetmiyorsa daha fazla benimde bacaklarım çok kaşınıyordu ama bebe yağı çok işe yaradı belki nemlendiricide az geliyordur bebe yağı kullan

ilk aşımı olmadım canım ya aramadı beni kimse tarihte vermedi biz seni çağırırız dediler ama çağıran olmadı.bugün gidemezsem yarın giderim artık..evet kız çocukları babaya düşkün olur ben de öyleydim.senin bıcırık seni bile kıskanır babasından :))

Bebe yağı kullanuyorum1 haftadır zaten canım..Acaba geç mi kaldım?

geç kalmamışsındır ama çok kurudur muhtemelen o yüzden kaşınıyordur kuru bir şekilde karnın büyüyorsa belki o yuzden kaşınıyordur.
sabah akşam bebe yağı sür akşamları da duştan sonra sür bence iyi gelir bir iki güne kaşıntı falan kalmaz

canım benim korkma iyi düşün inşalah bişey yoktur dua et ama tabiki bi doktora git hem içinde rahatlamış olur.

beb berensu yu beğendim tatlım

doktor bana bir tek demir ilacı verdi onu da hep almayı unutuyorum.bi gün içyorum iki gün unutuyorum.bi de kızlar ben 5 dk.da bi tuvalete gidiyorum sizinde öyle mi.ama hiç uyuyamıyorum çok hareketli bebeğim çok güzel ama o oynadıkça afedersiniz tuvaletim geliyor.şimdiden uykusuz bırakmaya başladı bile.

Son düzenleyen: Moderatör:

demir ilacı çook önemli neden aksatıyorsun cnm ya. bebeğin için unutmayacaksın almayı. ben baş ucuma koydum ilacı yatmadan önce alıyorum gözümün önünde oluyor hiç unutmuyorum böylece.. tuvalet olayı ben de öyle :) normal bir durum. mesane hemen sıkışıyor

ay bebişim için unutmam artık alarm kurcam telefonuma :)

herkese selam kızlar..
size bişey danışmak istiyorum.. hamileliğinin belli bi döneminde koltuk altı kaşıntısı yaşayan oldumu aranızda ? yalnız başta sivilce sanmıştım ama değil. çok belirgindi azalmaya başladı ama çok kaşınıyo. hormonal gebelikle alakası olabilirmi die araştırdım bi kaç biyerdede yazıyo ama yinede sizlerede sormak istedim. bi hafta sonra randevum var doktora da göstericem zaten(

Bir sorun yoktur bence ama için rahat etsin git yinede içini ferah tut

İnşallah... Doktor da bişey yoktur dedi. Hissedip bi süre sonra hissetmeyince problem olabilirmiş. Ya işte ben ayrımını yapamıyorum ki. Sanki geçen hafta bişiler var gibiydi yada ben öyle sandım. Şimdi duayla yarını beklemekten başka çare yok. İnşallah yarına kadar hissederimde doktora korkuyla değil mutlulukla giderim...

canım duymadım hiç.
bu arada özel kutun dolu mesaj atamıyorum sana haberin olsun

benim hiç olmadı ama göğüs bölgesi falan kaşınıyo çatlak olacak bölgeler kaşınıyo benim ama çok az.doktora söylersin belki alerjidir

cnm bu haftalarda bebiş uyuyup uyanıyomus ya belki oyuzdendir yinede git ihmal etme cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…