Günaydınn kıslar nasılsınız?
Ya benim birkaç gündür karnımda kızarmalar başladı ayrıca kaşınıyor..Sanırım çatlamaya başlıyor değil mi??Of yaaaaaaaa
Günaydınn kıslar nasılsınız?
Ya benim birkaç gündür karnımda kızarmalar başladı ayrıca kaşınıyor..Sanırım çatlamaya başlıyor değil mi??Of yaaaaaaaa
canım bende 24. haftada şeker testi için gidicem herkese bakıyorlar, tabiki yinede git her ay gir ultrasona araştırmalarıma göre ultrasonun bebişlere bi zararı yok, canım benim gittiğim sağlık ocağı aramıyor her ay bi tarih veriyor o tarihte gidip vuruluyorum ilk aşını oldunmu, canım ben 1.75 boyundayım çok zayıftım bende bide troit var o yüzden kilo alamıyordum troidim ilaçlarla kontrol altına alındı çok şükür şimdi biraz normale döndüm, canım bencede ozaman sana çekerbizimde babamız çok yaramazmış herhalde kızım babasına çekicek zaten şimdiden çoooooooooook seviyor babasını öyle hissediyorum
Sabah akşam sürekli nemlendirmelisin yetmiyorsa daha fazla benimde bacaklarım çok kaşınıyordu ama bebe yağı çok işe yaradı belki nemlendiricide az geliyordur bebe yağı kullan
Bebe yağı kullanuyorum1 haftadır zaten canım..Acaba geç mi kaldım?
Kızlar ben oğlumu hala hissedemiyorum. bir ara hissediyorum sandım ama yok hala. Dün face de yazdım. 20+2 hissedemeyen varmış ama ben çok korkmaya başladım. hafta sonu annemin yanına gittim valiz falan taşıdım. Bugün doktora gitsem mi?? eşimde yok bu hafta sonuna kadar. Tek başıma ne yapacağımı şaşırdım. Sanki karnım da küçüldü...
günaydın güzel annişler ve minik yavruları..
bende haftasonu doktora gittim. normal muayanem vardı. detaylı ultrasoan girdim. bi sorun çıkmadınçok şürür ama doktoru pek beğenmedim ya pek bişey bilmiyo gibi geldi. ultrason resimlerinden falan alamadık. makine çıktısı bozuktu. ,
benimde kızım olacak nasipse. eşimle isim düşünüyoruz. ben berensu diye düşündüm. veya serra. sizce bu isimler güzel mi yada hangisi güzel?
canım benim korkma iyi düşün inşalah bişey yoktur dua et ama tabiki bi doktora git hem içinde rahatlamış olur.
doktor bana bir tek demir ilacı verdi onu da hep almayı unutuyorum.bi gün içyorum iki gün unutuyorum.bi de kızlar ben 5 dk.da bi tuvalete gidiyorum sizinde öyle mi.ama hiç uyuyamıyorum çok hareketli bebeğim çok güzel ama o oynadıkça afedersiniz tuvaletim geliyor.şimdiden uykusuz bırakmaya başladı bile.
yarına randevu aldım canım inşallah bişey yoktur.
demir ilacı çook önemli neden aksatıyorsun cnm ya. bebeğin için unutmayacaksın almayı. ben baş ucuma koydum ilacı yatmadan önce alıyorum gözümün önünde oluyor hiç unutmuyorum böylece.. tuvalet olayı ben de öyle :) normal bir durum. mesane hemen sıkışıyor
canını sıkma bişey yoktur benim karnımda yemek yiyince şişiyo sonra küçülüyo yarın haber verirsin bize.
Veririm tabi sizde dua edin yavrum iyi olsun...
Bir sorun yoktur bence ama için rahat etsin git yinedeiçini ferah tut
herkese selam kızlar..
size bişey danışmak istiyorum.. hamileliğinin belli bi döneminde koltuk altı kaşıntısı yaşayan oldumu aranızda ? yalnız başta sivilce sanmıştım ama değil. çok belirgindi azalmaya başladı ama çok kaşınıyo. hormonal gebelikle alakası olabilirmi die araştırdım bi kaç biyerdede yazıyo ama yinede sizlerede sormak istedim. bi hafta sonra randevum var doktora da göstericem zaten(
herkese selam kızlar..
size bişey danışmak istiyorum.. hamileliğinin belli bi döneminde koltuk altı kaşıntısı yaşayan oldumu aranızda ? yalnız başta sivilce sanmıştım ama değil. çok belirgindi azalmaya başladı ama çok kaşınıyo. hormonal gebelikle alakası olabilirmi die araştırdım bi kaç biyerdede yazıyo ama yinede sizlerede sormak istedim. bi hafta sonra randevum var doktora da göstericem zaten(
İnşallah... Doktor da bişey yoktur dedi. Hissedip bi süre sonra hissetmeyince problem olabilirmiş. Ya işte ben ayrımını yapamıyorum ki. Sanki geçen hafta bişiler var gibiydi yada ben öyle sandım. Şimdi duayla yarını beklemekten başka çare yok. İnşallah yarına kadar hissederimde doktora korkuyla değil mutlulukla giderim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?