iyilik diyelim iyilik olsun zeynepcim bugünümüze şükürler olsun... sabahtan bankaya gitmiştik eşimle,,işe geç geldim, öğleden sonrada işlerimi toparladım, ancak girebildim...sen nasılsın esracım yoktun sabahtan beri?
bugun burası pek sakin sanki kızlar bişi sorucam yüzümde kızarıklıklar oluyo ara ara ve çok kaşınıyo krem filan sürüyorum ama nafile yani geçmiyo hiç normal mi acaba ya ?
kızlar hepinizin aldıklarına baktım çok güzeller inşallah güzel günlerde sağlıkla eskitsin yavrularınız...
benim bebişimin bişeyi yok daha teyzeleriannesi bugun alıcak ama
şimdi e bebek te chicco nun hastane çıkış setleri var kalın mıdır sizce alayım mı?
Chicco 2012 Kış / Hastane Çıkışı 6 Parça - e-bebek.com
kızlar hepinizin aldıklarına baktım çok güzeller inşallah güzel günlerde sağlıkla eskitsin yavrularınız...
benim bebişimin bişeyi yok daha teyzeleriannesi bugun alıcak ama
şimdi e bebek te chicco nun hastane çıkış setleri var kalın mıdır sizce alayım mı?
Chicco 2012 Kış / Hastane Çıkışı 6 Parça - e-bebek.com
gebelikte yüzde lekelenmeler olduğunu biliyorum bizim şirkette başka bir hamilenin yüzünde çıkmıştı
kızarıklık da olabilir hassasiyet nedeniyle
havalar soğudu ya krem fln sür ben sürmeden çıkınca kabuk kabukç atlıyorum
Canim bizim dogumumuz bahara geliyo bunlar kislik degilmi zaten cok cabuk büyüyolar kis gelincede olmaz baharlik biseyler al bence
güle güle giysin canım. iyi günler görsün inşallah.
bebişlerime aldığımız ciciler diye bir konu vardı galiba. ben hiç bakmıyordum ama mağazalar indirimler fln da yazmış arkadaşlar. biz de oraya ekleyebiliriz
ya bu konu benim kafamı çok karıştırıyo mayıs ayı gecen gece çokta bahar gibi geçmemişti ki haziranda bile yağmurluydu sürekli :) bende nasıl alacağımı şaşırıyorum
içinde neler var görünmüyor sanki bu linkte. sen gördün mü kendin?
ben bursada e-bebek mağazası var oraya gidip almayı düşünüyorum siteden beğenip
kargoyu beklerken çatlamam hem :)
insan ilk çocuğu olunca çok özeniyor ama bazı ürünler bana fazla pahalı geliyor. bir zıbına 15lira verdim bugün sırf organik diye :26:
annemden biliyorum onlar ünlü markalara dikiyorlardı ve küçük bir atölyeleri vardı
o yüzden bebek giyim firmasının mağazalarının olduğu bir cadde var oraya gidip bakacağım günlük kıyafetlerini
battaniyedir altaçmadır hastane çıkışıdır bildik iyi markalardan tercih ederim yine de bir sorun olursa hakkımı arayabilmek için
içinde neler var görünmüyor sanki bu linkte. sen gördün mü kendin?
ben bursada e-bebek mağazası var oraya gidip almayı düşünüyorum siteden beğenip
kargoyu beklerken çatlamam hem :)
insan ilk çocuğu olunca çok özeniyor ama bazı ürünler bana fazla pahalı geliyor. bir zıbına 15lira verdim bugün sırf organik diye :26:
annemden biliyorum onlar ünlü markalara dikiyorlardı ve küçük bir atölyeleri vardı
o yüzden bebek giyim firmasının mağazalarının olduğu bir cadde var oraya gidip bakacağım günlük kıyafetlerini
battaniyedir altaçmadır hastane çıkışıdır bildik iyi markalardan tercih ederim yine de bir sorun olursa hakkımı arayabilmek için
yok canım gidip görmedim valla ezbere almacayok acele etmiyim belki markafonide ki siteden bişi beğendim onu alırım yada mother care e gidicem outlet oraya saklıyım diyorum kendımı
0-3 ay arası çok şey alıp elimizde patlasın istemiyorum çünkü benim baktımlarımda pahalı ilk 6 ay hassas olacakları için kaliteden ödün vermemek lazım :26: fazlada almamak lazım çünkü çabuk büyüyecekler
çok duyuyorum alıp alıp giydirilemeyen yığınla kıyafeti olanları
evet ya o ayarı nasıl yapıcaz bilmiyorum ki kaç tane ne alıcaz mesela ?? yada ince mi kalın mı ?
evet ya o ayarı nasıl yapıcaz bilmiyorum ki kaç tane ne alıcaz mesela ?? yada ince mi kalın mı ?
Merhaba,aynı problem bende de var,ben lazer epilasyon yaptırmırmıştım ,tüy kalmamıştı ama hamilelikle beraber tüylenmede artma olabiliyor ,ben tüylerin tekrardan çıkmasına bağlıyorum benim de ara ara kaşınıyor,hatur hutur kaşıyasım geliyor hep.herkese selam kızlar..
size bişey danışmak istiyorum.. hamileliğinin belli bi döneminde koltuk altı kaşıntısı yaşayan oldumu aranızda ? yalnız başta sivilce sanmıştım ama değil. çok belirgindi azalmaya başladı ama çok kaşınıyo. hormonal gebelikle alakası olabilirmi die araştırdım bi kaç biyerdede yazıyo ama yinede sizlerede sormak istedim. bi hafta sonra randevum var doktora da göstericem zaten(
canım nerelerden bahsediyosun? e-bebek mağazası nerde ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?