2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

sen nasılsın esracım yoktun sabahtan beri?
iyilik diyelim iyilik olsun zeynepcim bugünümüze şükürler olsun... sabahtan bankaya gitmiştik eşimle,,işe geç geldim, öğleden sonrada işlerimi toparladım, ancak girebildim...

canım çok güzeller, sende güle güle giydir....

teşekkür ederim hepinize kızlar.. ekins bi doktora görün canım hamilelikle ilgisi var mıdır bilmiyorum ama bi baksın doktorun

bugun burası pek sakin sanki kızlar bişi sorucam yüzümde kızarıklıklar oluyo ara ara ve çok kaşınıyo krem filan sürüyorum ama nafile yani geçmiyo hiç normal mi acaba ya ?

gebelikte yüzde lekelenmeler olduğunu biliyorum bizim şirkette başka bir hamilenin yüzünde çıkmıştı
kızarıklık da olabilir hassasiyet nedeniyle

havalar soğudu ya krem fln sür ben sürmeden çıkınca kabuk kabukç atlıyorum

güle güle giysin canım. iyi günler görsün inşallah.
bebişlerime aldığımız ciciler diye bir konu vardı galiba. ben hiç bakmıyordum ama mağazalar indirimler fln da yazmış arkadaşlar. biz de oraya ekleyebiliriz

güle güle giysin canım. iyi günler görsün inşallah.
bebişlerime aldığımız ciciler diye bir konu vardı galiba. ben hiç bakmıyordum ama mağazalar indirimler fln da yazmış arkadaşlar. biz de oraya ekleyebiliriz

Canim bizim dogumumuz bahara geliyo bunlar kislik degilmi zaten cok cabuk büyüyolar kis gelincede olmaz baharlik biseyler al bence

içinde neler var görünmüyor sanki bu linkte. sen gördün mü kendin?
ben bursada e-bebek mağazası var oraya gidip almayı düşünüyorum siteden beğenip
kargoyu beklerken çatlamam hem :)

insan ilk çocuğu olunca çok özeniyor ama bazı ürünler bana fazla pahalı geliyor. bir zıbına 15lira verdim bugün sırf organik diye :26:

annemden biliyorum onlar ünlü markalara dikiyorlardı ve küçük bir atölyeleri vardı
o yüzden bebek giyim firmasının mağazalarının olduğu bir cadde var oraya gidip bakacağım günlük kıyafetlerini

battaniyedir altaçmadır hastane çıkışıdır bildik iyi markalardan tercih ederim yine de bir sorun olursa hakkımı arayabilmek için

gece gündüz krem sürüyorum ama anlamadım ya pudrayla filan kapatıyorum çünkü acayip görünüyo böyle damar damar gibi anlamadım bende

Canim bizim dogumumuz bahara geliyo bunlar kislik degilmi zaten cok cabuk büyüyolar kis gelincede olmaz baharlik biseyler al bence

ya bu konu benim kafamı çok karıştırıyo mayıs ayı gecen gece çokta bahar gibi geçmemişti ki haziranda bile yağmurluydu sürekli :) bende nasıl alacağımı şaşırıyorum

Amin canim hepimizin bebislerini rabbim korusun..

ya bu konu benim kafamı çok karıştırıyo mayıs ayı gecen gece çokta bahar gibi geçmemişti ki haziranda bile yağmurluydu sürekli :) bende nasıl alacağımı şaşırıyorum

Orasi da dogru canim gecen sene havalar gec isindi ben de takildim simdi yada üzerlerine hirka falan giydiririz

canım nerelerden bahsediyosun? e-bebek mağazası nerde ???

yok canım gidip görmedim valla ezbere almaca yok acele etmiyim belki markafonide ki siteden bişi beğendim onu alırım yada mother care e gidicem outlet oraya saklıyım diyorum kendımı
0-3 ay arası çok şey alıp elimizde patlasın istemiyorum çünkü benim baktımlarımda pahalı ilk 6 ay hassas olacakları için kaliteden ödün vermemek lazım :26: fazlada almamak lazım çünkü çabuk büyüyecekler
çok duyuyorum alıp alıp giydirilemeyen yığınla kıyafeti olanları

evet ya o ayarı nasıl yapıcaz bilmiyorum ki kaç tane ne alıcaz mesela ?? yada ince mi kalın mı ?

evet ya o ayarı nasıl yapıcaz bilmiyorum ki kaç tane ne alıcaz mesela ?? yada ince mi kalın mı ?

cnm bnce az al incede al kalında al... küçük almayın gercekten cnkü fazla giyemicek zıbın alın cok cnkü sıcıyor falan kokar kirlenmesede degiştiriliyor sürekli digerlerini istediginizkadar alın önümüz yaz ama mayıs cokta sıcak olmaz kesin yelekler falan alın kızlar sıcak tutuyor ama yün degil kalın polar tarzı yada yün olursada tüylenmeyen bebek rahatsız oluyor toplanıp agzına gelince.

Merhaba,aynı problem bende de var,ben lazer epilasyon yaptırmırmıştım ,tüy kalmamıştı ama hamilelikle beraber tüylenmede artma olabiliyor ,ben tüylerin tekrardan çıkmasına bağlıyorum benim de ara ara kaşınıyor,hatur hutur kaşıyasım geliyor hep.

canım nerelerden bahsediyosun? e-bebek mağazası nerde ???

tatlım e-bebek mağazası carrefour'dan dümdüz misi köyüne doğru devam ederken sağda
çok gitmiyorsun ama, beşevlere dönmeyip düz giderken 500m. falan ileride 3 katlı bir bina
tam karşısında 3-4 katlı canda oyuncak var. orda da birkaç araba var ama vasat geldiler bana. oyuncak konusunda iddialılar.

benim bahsettiğim ürünler hep tekstil ürünleri. hijyenik ya da bakım ürünlerini zaten araştırıp edip en iyisinden alırım. teksil ürünlerinden de ceylan ve bebetto olmak üzere hepsinden 1er zıbın badi tulum vb temel kıyafetlerini aldım. 1er tane de chicco ya da mothercareden alsam kalanına çok para vermek istemiyorum.

annemden biliyorum dediğim şey de adını unuttuğum bir caddede bir sürü bebek tekstil firması var. hem büyük markalara veriyorlar hem kendi satış mağazaları da oluyor. annem de öyle bir yerde stilistlik yaptı chiccoya zıbın tulum dikiyorlardı.
biraz araştırayım caddenin adını fln öğreneyim haber vereyim size de.

çocuklarımız en iyisine layık ama en iyisi diye de markalara takılıp büyük paralar harcamak istemiyorum. onun yerine kalanıyla bir hayır yaparız gider çocuk yurduna yardım ederiz ne bileyim.. hevesinizi kaçırmayayım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…