doğru sölüyorun canım bende aynı düşüncedeyim, çok uçlarda yaşamaya gerek yok,,,e-bebeğe gitmeye çalışıcam öğrendiğim iyi oldu...ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar....tatlım e-bebek mağazası carrefour'dan dümdüz misi köyüne doğru devam ederken sağda
çok gitmiyorsun ama, beşevlere dönmeyip düz giderken 500m. falan ileride 3 katlı bir bina
tam karşısında 3-4 katlı canda oyuncak var. orda da birkaç araba var ama vasat geldiler bana. oyuncak konusunda iddialılar.
benim bahsettiğim ürünler hep tekstil ürünleri. hijyenik ya da bakım ürünlerini zaten araştırıp edip en iyisinden alırım. teksil ürünlerinden de ceylan ve bebetto olmak üzere hepsinden 1er zıbın badi tulum vb temel kıyafetlerini aldım. 1er tane de chicco ya da mothercareden alsam kalanına çok para vermek istemiyorum.
annemden biliyorum dediğim şey de adını unuttuğum bir caddede bir sürü bebek tekstil firması var. hem büyük markalara veriyorlar hem kendi satış mağazaları da oluyor. annem de öyle bir yerde stilistlik yaptı chiccoya zıbın tulum dikiyorlardı.
biraz araştırayım caddenin adını fln öğreneyim haber vereyim size de.
çocuklarımız en iyisine layık ama en iyisi diye de markalara takılıp büyük paralar harcamak istemiyorum. onun yerine kalanıyla bir hayır yaparız gider çocuk yurduna yardım ederiz ne bileyim.. hevesinizi kaçırmayayım da
tosticim 70 ile başladım boyum 1.68...şimdi 75.5 olduk kendime hedef koymuştum en fazla 12-13 kg alıcam diye ama istediğim gibi olmadı bide son aylarda daha çok kilo alınıyo vs diyolar korkuyorumm..gerçi meleğim iyi olsun da kilo verilir
Ay ay bunlar hakketen cok ciciymis :) yerim ben onlari
Merhaba,aynı problem bende de var,ben lazer epilasyon yaptırmırmıştım ,tüy kalmamıştı ama hamilelikle beraber tüylenmede artma olabiliyor ,ben tüylerin tekrardan çıkmasına bağlıyorum benim de ara ara kaşınıyor,hatur hutur kaşıyasım geliyor hep.
sağol canımm benimm :))ay yesinler onun tüylü yeleğini. çok güzel canım güle güle kullan
Ay ay bunlar hakketen cok ciciymis :) yerim ben onlari
bugün hiç olmadığı kadar pıtlattı kuzum anasına çok net hissediyorum artık
slm kızlar bende nasipse mayıs sonu doğum yapacam çatlakları önlemek için neler kullanıyosunuz bildiğim bi kakao yağı var daha etkili bi yöntem varsa öğrenmek isterim..
slm kızlar merakettim de herkes detaylı ultrasona girmelimi yoksa kişiden kişiye değişiyormu bu ultrason???
Canim ben de merak ediyodum onu netten baktim 3 lü testi falan yüksek cikanlara genelde yapiliyomus amac bebekte gorülebilecek dogum kusurlarini tespit etmekmis
sağol canım içimi rahatlattın sayfada okudum herkes ayrıntılı usg falan yazmış bende dedim herkesemi bakılıyor acaba çok şükür testlerimiz normal çıktı Yüce Allahım herkesin yardımcısı olsun dilerim herkesin testleri iyi çıkar bebişlere nazar değmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?