2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

doğru sölüyorun canım bende aynı düşüncedeyim, çok uçlarda yaşamaya gerek yok,,,e-bebeğe gitmeye çalışıcam öğrendiğim iyi oldu...ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar....

Merhaba kızlar....
Bebişlerin kıyafetleri gerçekten çok güzel.Güle güle giysin meleklerimiz.
Ben henüz hiç bişey almadım.Şubat tatilinde annemlere gittiğimde almaya başlarım inşaallah.

Bu arada kızlar bebişler nisan ortasından itibaren doğmaya başlarlar herhalde.
O yüzden yaza geliyor düşüncesiyle çok da ince şeyler almayalım bence.
Dışarda güneş olsa bile evlerin içinin ısınması haziran sonunu bulur gibi.

Zaten yeni doğan bebeği ilk etapta çok da ince giydiremezsin.Yani kadife tulum giydiriyorsan üzerine penye battaniye örtersin,penye tulum giydiriyorsan üzerine kadife battaniye örtersin.Yani bu şekilde dengeleriz diye düşünüyorum.
Ben 0-3 aylık olan şeyleri karışık alacağım,3-6 ay olanlarıda yazlık almayı planlıyorum.

dediğin gibi canım iyi olsunda bebekler gerisi verilir
benimde boyum 1,68 aynıyız,
bende 68 kiloyla başladım 75 oldum :))

Canim bisey sorcam senle haftalarimiz ayni.senin cizelgende niye 177 gün kalmis görünüyo?

slm kızlar bende nasipse mayıs sonu doğum yapacam çatlakları önlemek için neler kullanıyosunuz bildiğim bi kakao yağı var daha etkili bi yöntem varsa öğrenmek isterim..

slm kızlar bende nasipse mayıs sonu doğum yapacam çatlakları önlemek için neler kullanıyosunuz bildiğim bi kakao yağı var daha etkili bi yöntem varsa öğrenmek isterim..

Merhaba canim. Ben catlak icin kakao yagi ve kantaron yagini karistirip sürüyorum suan yaglarim bitti zeytinyagi da cok iyi geliyomus iki gündür ondan sürüyorum yaglarimi alana kadar.

ben göbüşüm büyümeye başladığından itibaren organik sızma zeytinyağı kullanıyorum aktarlardan bulabilirsiniz hiç çatlağım olmadı ama göbüş deliğim çok kaşınıyordu benim gibi göbüş deliği kaşınan varmı zeytinyağını onada uyguluyorum iyi geliyor

slm kızlar merakettim de herkes detaylı ultrasona girmelimi yoksa kişiden kişiye değişiyormu bu ultrason???

Canim ben de merak ediyodum onu netten baktim 3 lü testi falan yüksek cikanlara genelde yapiliyomus amac bebekte gorülebilecek dogum kusurlarini tespit etmekmis

Canim ben de merak ediyodum onu netten baktim 3 lü testi falan yüksek cikanlara genelde yapiliyomus amac bebekte gorülebilecek dogum kusurlarini tespit etmekmis

sağol canım içimi rahatlattın sayfada okudum herkes ayrıntılı usg falan yazmış bende dedim herkesemi bakılıyor acaba çok şükür testlerimiz normal çıktı Yüce Allahım herkesin yardımcısı olsun dilerim herkesin testleri iyi çıkar bebişlere nazar değmesin

Amin canim.doktorumuz isterse bizde yaptiririz amniyon sivisinida ölcüyolarmis

17 hafta 6 gunluk hamileyim doktorum bebegimin cinsiyetine kiz bebege benziyo dedi en son gitmemde sordugumda bebegin cinsiyetini görmedigini söyledi' kIz bebegim olsun cok istiyorum.Kalca ve basenlerden kilo aldIm.Yüzümde sivilcelerim var.Rabbim gönlüme göre nasip etse.Perşembe günü üçlü tarama testim ve ultrasonum var hayIrlIsIyla o günü bi atlatabilseydim.

Yasemincim Allah gonlüne göre versin hayirlisi olsun.
Kizlar ben cikiyorum hepinize iyi aksamlar bebislerinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…