2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Günaydııınnnnnn bebişler ve günaydın annecikleriiii

işimize geldiiikkkkk :126: yılın son haftası umarım hepimiz ve bebişlerimiz için güzel ve sağlıkla geçer

günaydınnn biz oğluşumla burdayızz :):)
yılın son haftasııı işler acayip yoğun allah yardımcımız olsunnn :) hepiniz iyisinizdir umarım kızlar benim aldığım kilolar 8 oldu ve ödem oluşmaya başladı ödem kiloyu fazla gösteriyomudur ??? çok su içiyorum napıcam ben

Amin canim.doktorumuz isterse bizde yaptiririz amniyon sivisinida ölcüyolarmis

ayrıntılı ultrason herkese yapılıyor diye biliyorum ben,çünkü tarama testlerinde genetik kusurlara bakılıyor down sendromu gibi.ayrıntılı ultrasonda bebeğin organlarına(kalbi tam gelişmiş mi,böbrekleri,beyni v.s.),kemiklerine falan bakılıyor detaylıca.
detaylı ultrasonda amniyon sıvısı alınmıyor.
Tarama testi sonucunda down sendromu ihtimali çok yüksek çıkarsa amniyon sıvısı alınabiliyor.

günaydın kızlar nasılsınız bakem:))
detaylı ultrasonun ikili üçlüyle alakası yok diye biliyorum bende benımde 2 testim temiz cıktı ama yıne de bakmıştı dr herkese yapılıyor

Geçen hafta ben de griptim,istirahatten başka çaresi yok.Doktora gittim,rapor verdi.Bol bol meyve yiyip,sıvı alacaksın.Çok geçmiş olsun.

valla rapor alsam iş yerindekilere cok yazık olur tam dönem sonu bakalım bitki çayı içiyorum bol bol papatyaa bide caycıızın atom çayını :)))

kızlar sevgi arkadaşımız nerelerde ? bayadır göremiyorum onu haberi olan var mı ?

kızlar pembe tişörtlü eski halimiz
yeşilleri şimdi çektim ve aç halim
bugün tam 21. haftamız bitti 7 kilo almış halim

Son düzenleme:
bebişin cinsiyetini bilmiyoruz ama herkes kız diyor karnın yaygın diyorlar
bakalım siz ne diyeceksiniz

Günaydın kızlar, sabah işlerini hallettim geldim..
Bebişlere ciciler alınmış. bende bi kaç parça aldım bebişime, bizim burada yazın resmen sıcaktan haşlandığımız için alışverişin çoğunu doğuma yakın yapacağım ki yazlık alabileyim, askılı zıbınlar, atlet şort takımlar alıcam yoğunlukta. Kıyafet dışında diğer alışverişi yavaş yavaş yapıcam ilk işim bu hafta ayıcıklı alt açma minderini civilden sipariş etmek olacak.

Kızlar hangisi daha güzel ayrıca alan bilen varsa bu alt açmalar minder şeklinde mi yoksa sadece kumaş mı?

kızlar sevgi arkadaşımız nerelerde ? bayadır göremiyorum onu haberi olan var mı ?

cnmm gunaydınn gıremıorum bayadırr baska bi arkdasın yerıne bakıyorum sansıma ınternette sorun vardııı bugun hallettilerrrr bende ösledım herkesii:))) tostıcım senınkı kızz göbüşü bence çünkü ekins de dedıgı gıbı benımkıde erkek ve top gıbı önümde duruooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…