2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ya canım bende perşembeden beri girememiştim dün akşam girdim ilk defa sendende ses soluk çıkmamış merak ettim bişimi oldu acaba diye :)
Benimde işyerinde ki pc arızalandı anca düzelttiler :))

ya canım bende perşembeden beri girememiştim dün akşam girdim ilk defa sendende ses soluk çıkmamış merak ettim bişimi oldu acaba diye :)
Benimde işyerinde ki pc arızalandı anca düzelttiler :))

tatlım benı gören hıc kılo almamıssın ne guzel dıyoo ama benımde aldıgım kılolarrr tam tamına 7 olduuuuu uuu çok hızlı gidiyorummm hatta dikkat ettıkce beslenmeme daha cok alıom sankııı yesemde alıom yemesemde o yuzden yemeye devamm

hpşgeldin sevgicim bu hafta konuda bi ağırlık var zaten turuncuyla sen pek yoksunuz esradan ses soluk çıkmıyor herkesin orası burası ağrıyor falan

benimki de bildiğin top arasıra bir yerden şişiriyor yamuluyor karnım ama genel olarak yusyuvarlak bir tas kapatmışım gibi :)

bebişin cinsiyetini bilmiyoruz ama herkes kız diyor karnın yaygın diyorlar
bakalım siz ne diyeceksiniz

belli olmaz tatlım ya benım karnım kızımda resmen basket topuydu onla alakası yok herkesin vucut yapısı farklı.yengemınde öyle yayvandıki doğana kadarda sakladı bebekleri cinsiyetini şimdi iki oğlu var.

kızlar dün özdilek'e gittik badiler tulumlar pijamalar falan çok güzeldi bir reyonda organik sertifikalı ürünler vardı takım halinde olanlar 25liradan 17liraya düşmüş

cicili bicili takımlar ve tulumlar da var ama çeşit az

ben zaten düz sevdiğim için ve içine giyilecek gibi olanlardan beğendim birkaç tane
evde ne var ne yok hatırlayamadığımdan evdekileri bir kenara yazıp öyle alayım dedim

günaydın kızlar nasılsınız bu sabah....
canım çok güzeller bayıldım vallaha, çok hoşuma gittiler, bende böyle rengarenk şeyler almak istiyorum...güle güle giysin kızın inşallah...
günaydın kızlar cok kötü grip oldum boğazım felket ağrıyor ne yapmalıyım.. acil bana yardımm
canım geçmiş olsun, c vitaminin ihmal etme, ılık ılık bol sıvı al ıhlamur olabilir, ama diğer bitki çaylarına çok yüklenme derim ben...

canım ödem için bol su diyolar, bende bu ayda fil gibi şişeceğimi düşünüyodum, çünkü etrafımdaki tüm arkadaşlarımda 5. aylarında acayip gözle görülür bi şişme olmuştu, her sabah uyandığımda oyle olmaktan korkarak aynaya bakıyordum ama maşallah, olmadım, muhtemelen suyunfaydası diyorum ben 3 lt ye yakın içiyorum...birde tuzu azaltmak önemli tabi...
çok güzel tosticim maşallah, yesinler senin minik bebişini, banada kız gibi geldi ama bilemeyiz tabi, benimki kız ama göbeğim top gibi öne gidiyor, yanlara hiç açılmadım maşallah diyeyimde yine...

minder gibi canım tavşan olanı daha güzel

bence tevşan :))

Ay kızlar aslında direk bakınca tavşan daha güzel görünüyor ama sanki büyütüp yakından bakınca ve kıyafetlere vs uyum açısından ayı daha iyi gibi göründü gözüme ama bilemedim şimdi kararsız kaldım.
Bu arada bunlar civilde 26-30-tl arası satılıyor fiyatı normaldir dimi

canım benim 8 olduuuuuuuuuuuuu yarış yapalım seninle :))) ya benim ayak bileklerimde ödem olmaya başladı bide

herkeste yılsonu yoğunluğumu vardır nedir acaba :) bendede büyük bi tas var :)

yazmak çok mantıklı aslında bende unutuyorum çünkü bir sürü cıtcıtlı zıbın tarzı şeyleri var ama ayları farklı kimi kısa kollu kmi uzun bene şaşırıyorum ne alıcağımı ya en iyisi yazmak :)

esracımm tuzu baya azalttım bakalım faydasını görücekmiyim suyuda en az 2 lt içiyorum fazlası da kesin oluyodur

ben yaptırdım tatlım kanal tedavısı hemde gecen hafta doktorum bı sorun olmayacagını söyledııı agrıdan yemek yıyemıordumm sımdı kurtardık dişi çok şükürrr.... neden yaptırmıosun kı sonucta apandisitt amelıyatı olanlar var hamıleyken genel anestezı ılee diş tedavisinde uygulanan lokal bı uyusturucu bence vakıt kaybetmeden gitt....

kızlar çatlaklar için neler yapıyosunuz.
ben duştan sonra bebe yağı, kakao ve bedem yağını karıştırdım onu sürüyorum. hafta 2-3gün hergün değil. hergün mü sürmeliyim sizce?????

esracımm tuzu baya azalttım bakalım faydasını görücekmiyim suyuda en az 2 lt içiyorum fazlası da kesin oluyodur
iç canım iç suyun faydası saymakla bitmiyor, ayrıca normal doğumda katkısı çok fazlaymış, kolaylaştırıyomuş...
herkes çılgınlar gibi alışveriş yapıoo minnaklaraaaa ben tek tuk bısey alıyorum erken gıbıme gelıooo nedensee

banada erken geliyo ya,sonradan daha güzelleri çıkar diye pek acele etmek istemiyorum,hem biraz daha maddi durumlar düzelsin, daha rahat alırım diye...

Kızlar bugün 3'te oğlumla randevum var. Sevgi ben bi ara hissettim sandım ama hiç birşey yok. o yüzden bugün doktora gidiyorum. Sen hissedebildin mi???

kızlar çatlaklar için neler yapıyosunuz.
ben duştan sonra bebe yağı, kakao ve bedem yağını karıştırdım onu sürüyorum. hafta 2-3gün hergün değil. hergün mü sürmeliyim sizce?????

bende badem yağı ile kakao yağını karıştırdım, onu sürüp üstüne bebek yağı sürüyorum ama dediğin gibi bende hergün süremiyorum aslında hergün sürmek lazım...birdeben içine zeytinyağıda karıştırmayı düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…