cnmm gunaydınn gıremıorum bayadırr baska bi arkdasın yerıne bakıyorum sansıma ınternette sorun vardııı bugun hallettilerrrr bende ösledım herkesii:))) tostıcım senınkı kızz göbüşü bence çünkü ekins de dedıgı gıbı benımkıde erkek ve top gıbı önümde duruooo
ya canım bende perşembeden beri girememiştim dün akşam girdim ilk defa sendende ses soluk çıkmamış merak ettim bişimi oldu acaba diye :)
Benimde işyerinde ki pc arızalandı anca düzelttiler :))
cnmm gunaydınn gıremıorum bayadırr baska bi arkdasın yerıne bakıyorum sansıma ınternette sorun vardııı bugun hallettilerrrr bende ösledım herkesii:))) tostıcım senınkı kızz göbüşü bence çünkü ekins de dedıgı gıbı benımkıde erkek ve top gıbı önümde duruooo
bebişin cinsiyetini bilmiyoruz ama herkes kız diyor karnın yaygın diyorlar
bakalım siz ne diyeceksiniz
canım çok güzeller bayıldım vallaha, çok hoşuma gittiler, bende böyle rengarenk şeyler almak istiyorum...güle güle giysin kızın inşallah...
canım geçmiş olsun, c vitaminin ihmal etme, ılık ılık bol sıvı al ıhlamur olabilir, ama diğer bitki çaylarına çok yüklenme derim ben...günaydın kızlar cok kötü grip oldum boğazım felket ağrıyor ne yapmalıyım.. acil bana yardımm
canım ödem için bol su diyolar, bende bu ayda fil gibi şişeceğimi düşünüyodum, çünkü etrafımdaki tüm arkadaşlarımda 5. aylarında acayip gözle görülür bi şişme olmuştu, her sabah uyandığımda oyle olmaktan korkarak aynaya bakıyordum ama maşallah, olmadım, muhtemelen suyunfaydası diyorum ben 3 lt ye yakın içiyorum...birde tuzu azaltmak önemli tabi...günaydınnn biz oğluşumla burdayızz :):)
yılın son haftasııı işler acayip yoğun allah yardımcımız olsunnn :) hepiniz iyisinizdir umarım kızlar benim aldığım kilolar 8 oldu ve ödem oluşmaya başladı ödem kiloyu fazla gösteriyomudur ??? çok su içiyorum napıcam ben
çok güzel tosticim maşallah, yesinler senin minik bebişini, banada kız gibi geldi ama bilemeyiz tabi, benimki kız ama göbeğim top gibi öne gidiyor, yanlara hiç açılmadım maşallah diyeyimde yine...Eki Görüntüle 314884 Eki Görüntüle 314885 Eki Görüntüle 314886 Eki Görüntüle 314893 Eki Görüntüle 314894 Eki Görüntüle 314895
kızlar pembe tişörtlü eski halimiz
yeşilleri şimdi çektim ve aç halim
bugün tam 21. haftamız bitti 7 kilo almış halim
minder gibi canım tavşan olanı daha güzel
bence tevşan :))
tatlım benı gören hıc kılo almamıssın ne guzel dıyoo ama benımde aldıgım kılolarrr tam tamına 7 olduuuuu uuu çok hızlı gidiyorummm hatta dikkat ettıkce beslenmeme daha cok alıom sankııı yesemde alıom yemesemde o yuzden yemeye devamm
hpşgeldin sevgicim bu hafta konuda bi ağırlık var zaten turuncuyla sen pek yoksunuz esradan ses soluk çıkmıyor herkesin orası burası ağrıyor falan
benimki de bildiğin top arasıra bir yerden şişiriyor yamuluyor karnım ama genel olarak yusyuvarlak bir tas kapatmışım gibi :)
kızlar dün özdilek'e gittik badiler tulumlar pijamalar falan çok güzeldi bir reyonda organik sertifikalı ürünler vardı takım halinde olanlar 25liradan 17liraya düşmüş
cicili bicili takımlar ve tulumlar da var ama çeşit az
ben zaten düz sevdiğim için ve içine giyilecek gibi olanlardan beğendim birkaç tane
evde ne var ne yok hatırlayamadığımdan evdekileri bir kenara yazıp öyle alayım dedim
canım benim 8 olduuuuuuuuuuuuu yarış yapalım seninle :))) ya benim ayak bileklerimde ödem olmaya başladı bide
tansıyonun fln normal demı canım ölçüyor musun?
arada ölçüyorum evde normal çıkıyo canım
kızlar yaa gebelik sırasında aşırı diş ağrısı çekip
doktora gidipte çekim yada dolgu yapan yokmu
valla gün geçtikçe daha çook ağrıyo dişim yokmu
bi çare dişinoldamla ağrı kesici karanfil gargara hiçbiri
fayda etmiyo ne yapacam ben yokmu aranızda bilen
doğuma kadar bu acıyla yapamamki doktora göründüm
sinir damarıa kadar gelmiş dedi offf ya ne yapacm
iç canım iç suyun faydası saymakla bitmiyor, ayrıca normal doğumda katkısı çok fazlaymış, kolaylaştırıyomuş...esracımm tuzu baya azalttım bakalım faydasını görücekmiyim suyuda en az 2 lt içiyorum fazlası da kesin oluyodur
herkes çılgınlar gibi alışveriş yapıoo minnaklaraaaa ben tek tuk bısey alıyorum erken gıbıme gelıooo nedensee
kızlar çatlaklar için neler yapıyosunuz.
ben duştan sonra bebe yağı, kakao ve bedem yağını karıştırdım onu sürüyorum. hafta 2-3gün hergün değil. hergün mü sürmeliyim sizce?????
kızlar çatlaklar için neler yapıyosunuz.
ben duştan sonra bebe yağı, kakao ve bedem yağını karıştırdım onu sürüyorum. hafta 2-3gün hergün değil. hergün mü sürmeliyim sizce?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?