ya bana da ucuz geldi ama tam olarak fiyat bilmedigim icin cin malidir diye korktum acikcasi. Babycity Mobilya ama bu turkiye adresi izmirde varmis.burdakinde urunden urune degisiyor %20-%50 indirimler var.
hayatbayramolsa izmirde baby city mobilya mağazası var benim akrabamın yeri çok kaliteli inşallah getirebilsem bende ordan getiririm mobilya mdf işçilik boya herşeyi ile mükemmel yaaa
bana dünn milupadan kargo geldıı:)))))
internet sitesine baktım şimdi ama hiç bi ürünü gözükmüyo malesef
arkadaşlar selamlar hamileliğimin 19.haftasındayım ve hala kasık ağrısı çekiyorum.uykudan uyandırıyor yani o derece.hamile yastıkları uyku pozisyonunu düzeltitiği için anne çok rahat ediyormuş ve bir nebzede olsa bu ağrıları dindiriyormuş.aranızda kullanan var mı,markası şekli önemli mi.tavsiyede bulunursanız sevinirim :)
güle güle kullan canımm ne çıktı içinden :) bizde hafta sonu prima hediye paketimizi aldık
bana dünn milupadan kargo geldıı:)))))
canım ben 23 haftalığım alaha sükür iyiz cinsiyeti ne canım
banada dün geldi...aynı şeyler var içinde...primanın daha güsel paketi...
prima cok kotuydu annem kamera acip gosterdi.milupanin icindekilerde tek kullanimlik sampuan islik mendil mi?yoksa kucuk paketlerden mi?
Quinny Speedi Raven Bebek Arabas (65201850) | | Bebefix.com bu bebek arabasını begendım kzlarr ama özellık olarak pek anlamıyorum bebek arabası alırken nelere dıkkat etcezzz??
Kızlar milupa üyeliğini nerden yapıcam anlatabilir misiniz??? daha doğrusu üyeyim ama hediye paketi başvurusunu bulamadım
Quinny Speedi Raven Bebek Arabas (65201850) | | Bebefix.com bu bebek arabasını begendım kzlarr ama özellık olarak pek anlamıyorum bebek arabası alırken nelere dıkkat etcezzz??
cnm uye olurken soruyo zaten hamile misin dıye ona göre hedıyeler gönderıoo ben ılk hamılelıgımı ögrendıgımde uye olmustum yenı geldı
Sevgicim genellikle dikkat edilenler;
- Dengeli olması (önün tek tekerlek olması bazı modellerde sorun yaratabiliyor)
- Hafif olması,
- Kolay katlanıp açılabilir olması, (gerektiğinde kucağında bebeğin varken açıp kapaman gerekecek)
- Katlandığında bebeğin oturacağı veya temas edeceği kısımlara tekerleklerin değmemesi gerekiyor,
- İstediğin anakucağı ile uyumlu olması (bu model maxi-cosi destekliyor)
- Tekerleklerinin biraz büyük olması (sarsılmanın az olması açısından önemli, dezavantaj olarak şişme lastik kullanılmış)
- Yatış pozisyonunun ayarlanabilir olması,
- Önündeki bar'ın çıkabilir olması,
- Kemer mekanizmasının düzgün ve bebeği rahatsız etmeyecek şekilde olması,
- İç kılıfının çıkartılıp yıkanabilir olması.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar... Bence genel olarak fiyat performans olarak iyi gibi...
o zama bana da sormuştur muhtemelen. Bakalım belki ararlar. Sevgibu arada ayrıntılı için 7 sine randevu aldım.22 haftalık olcağız. Oğlum da çok iyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?