2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ya bana da ucuz geldi ama tam olarak fiyat bilmedigim icin cin malidir diye korktum acikcasi. Babycity Mobilya ama bu turkiye adresi izmirde varmis.burdakinde urunden urune degisiyor %20-%50 indirimler var.

hayatbayramolsa izmirde baby city mobilya mağazası var benim akrabamın yeri çok kaliteli inşallah getirebilsem bende ordan getiririm mobilya mdf işçilik boya herşeyi ile mükemmel yaaa

hayatbayramolsa izmirde baby city mobilya mağazası var benim akrabamın yeri çok kaliteli inşallah getirebilsem bende ordan getiririm mobilya mdf işçilik boya herşeyi ile mükemmel yaaa

internet sitesine baktım şimdi ama hiç bi ürünü gözükmüyo malesef

Arzucum ben aşağıdaki linki olan Mycey'den kullanıyorum. Sırt üstü yatarken dizlerimin altındaki boşluğu dolduruyorum, yan yatarkenda resimdeki poziysonda uyuyorum çok rahat oluyor. Tavsiye ederim açıkçası. Hemde kılıfıda çıkıyor arada çıkartıp yıkayabilirsin.

Mycey Hamile Uyku Destek Yastığı - e-bebek.com

güle güle kullan canımm ne çıktı içinden :) bizde hafta sonu prima hediye paketimizi aldık

huggies organık bez 8li paket nivea ıslak mendıll nıvea bebek sampuan bebek pişik kremi ındrım kuponları bebek bakım kıtapcıgı cd öleee bende prımaya kayıt olamıyorum bı turluuu

canım ben 23 haftalığım alaha sükür iyiz cinsiyeti ne canım

canım saol. allah kısmet ederse kızım olacak :) ya senin..

bu arada kızlar su gibi akıntıyı bi ben bi dr gösteriyim istedim. bugün işe gitmedim.. birazdan gidicem bakalım:18:

Quinny Speedi Raven Bebek Arabas (65201850) | | Bebefix.com bu bebek arabasını begendım kzlarr ama özellık olarak pek anlamıyorum bebek arabası alırken nelere dıkkat etcezzz??

Sevgicim genellikle dikkat edilenler;
- Dengeli olması (önün tek tekerlek olması bazı modellerde sorun yaratabiliyor)
- Hafif olması,
- Kolay katlanıp açılabilir olması, (gerektiğinde kucağında bebeğin varken açıp kapaman gerekecek)
- Katlandığında bebeğin oturacağı veya temas edeceği kısımlara tekerleklerin değmemesi gerekiyor,
- İstediğin anakucağı ile uyumlu olması (bu model maxi-cosi destekliyor)
- Tekerleklerinin biraz büyük olması (sarsılmanın az olması açısından önemli, dezavantaj olarak şişme lastik kullanılmış)
- Yatış pozisyonunun ayarlanabilir olması,
- Önündeki bar'ın çıkabilir olması,
- Kemer mekanizmasının düzgün ve bebeği rahatsız etmeyecek şekilde olması,
- İç kılıfının çıkartılıp yıkanabilir olması.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar... Bence genel olarak fiyat performans olarak iyi gibi...

cnm uye olurken soruyo zaten hamile misin dıye ona göre hedıyeler gönderıoo ben ılk hamılelıgımı ögrendıgımde uye olmustum yenı geldı

o zama bana da sormuştur muhtemelen. Bakalım belki ararlar. Sevgibu arada ayrıntılı için 7 sine randevu aldım.22 haftalık olcağız. Oğlum da çok iyi...

tavsıyelerını not aldım canım benım cok sagol üç tekerlekliler daha bı güzel görünüoo gözüme ama bılmıorum kullanıslı olurmu gıdıp magazalarda ıncelemek lazımm sanırım

Anneye doğum odasında gerekenler

• Orta bot bir bavul
• Mevsime uygun pijama takımı ya da gecelik. Kolay giyilebilen ve emzirmeye uygun olan bir takım olması tavsiye edilir. 2-3
takım olmasında fayda var.
• Mevsime uygun bir sabahlık. Özellikle doğum sonrası ilk yürüyüşlere uyumlu olmasında fayda var.
• Rahat topuksuz bir terlik.
• Bebeğinizi kucağınıza alır almaz emzirmeye başlayacağınızdan emzirme sütyeni size kolaylık sağlayacaktır. 2-3 adet olması
yeterlidir.
• Anne sütünü artırıcı içecekler doğum sonrası odanızda bulunması gerekenler arsında.

Doktorunuzun da tavsiye ettiği çay, meyve suyu gibi içecekler sizirahatlatır.

• Emzirme atleti sırt tutulmasını önleyebilir.
• Hamilelik kilotu. Bu ürün doğum öncesi ve sonrası kullanabileceğiniz sizeözel tasarlanmış bir iç giyimdir.
• Mevsime uygun çorap.
• Tarak, saç bandı, saç bandı.
• Hijyenik ped. Ne şekilde doğum yaparsanız yapın sonrasında kanamanız olacaktır.
• Göğüs pedi.
• Gögüs ucu kremi.
• Islak mendil. Alerji yapmayan alkolsüz mendiller tercihiniz olsun.
• Dİş fırçası-macunu.
• Makyaj için malzemeler. Bebeğiniz ve siz o an çok güzelsiniz ama fotoğraflarda daha renkli görünmek isteyebilirsiniz.
• Fotoğraf makinası, kamera
• Gelen misafirlere vermek için bebek ikramları
• Bebek odası ve kapısı için süslemeler
• Kimliğiniz, sigorta kartınız, gerekli yasal belgeler

Bebek için gerekli olanlar

• Hastane çıkışı. Bu takım için de zıbınından tulumuna, eldiveninden patiğine kadar bebeğin tam takım ilk giyimleri bulunur.
• Yedek body, zıbın, ikili takım
• Yedek önlük
• Bir kalın ve bir ince battaniye
• Kusmuk bezi. Bu bezler yumuşak kumaştan olduğu için yüz ve ağız temizliğinde çok işe yarıyor.
• Bebek bezi. Bebeğiniz ilk günlerde 6-7 kere kak yapacaktır.
• Bebek saç fırçası. İsteğe bağlı ama saçlı doğan bebekler için gerekebilir.
• Pişik önleyici krem.
• Cildi için bebek kremi ya da yağı
• Yedek şapka, eldiven, çorap
• Yenidoğan ıslak mendili. %100 saf mendil olmasına dikkat edin.
•Bebek taşıma koltuğu. Artık çoğu hastane bu koltuk olmadan hastane çıkışı vermiyor.

Evde gerekenler

• Bebek küveti
• Küvet ağı
• Küvet süngeri ya da filesi
• Bebek şampuanı ve losyonu
• Bebek havlusu
• Göbek temizleme melzemeleri
• İç giyim
• Dış giyim
• Islak havlu mendiller
• Bebek bakım çantası
• Burun aspiratörü
• Alt değiştirme örtüsü
• Yedek önlük
• Sıcak su torbası
• Bebek bezleri
• Bebek bakımı ve sağlığı ile ilgili kitap ve dergiler

bunlari bir gazeteden almistim,bu gunlere kismetmis.simdi de yazicidan cikardim.hepsini olmasa da kendimce gerekenleri alip ustunu cizicem.umarim isinize yarar :)

bunlara ek olarak benim aklima ates olcer ve tirnak makasi geldi.sizin akliniza burda olmayan seyler gelirse yazin bir liste olusturalim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…