2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben araba için baston tipi olanlarından almayı düşünüyorum. Hafif, kolay katlanır ,çok yer kaplamz diye ve sanki diğerlerine göre daha ucuz. Yoksa almışken daha özellikli bişeymi almak gerekir

Kızlar ben araba için baston tipi olanlarından almayı düşünüyorum. Hafif, kolay katlanır ,çok yer kaplamz diye ve sanki diğerlerine göre daha ucuz. Yoksa almışken daha özellikli bişeymi almak gerekir

Cnm baston tipi alırken ilk aylar için anakucağı kullanacağından onu takabileceğin bir model tercih etmelisin. Mesela McLaren en çok tercih edilen baston pusetlerin başında geliyor.

esra merhaba bişey sorucam sana sen ayrıntılı ultrasona girdinmi girdiysen pembe mavide doktorunmu baktı.
bende bu akşam gidicem 4 lü test yapacak acaba ayrıntılıyada bakarmı bunun için soruyorum
:44::44::44:

cnm baston tipi alırken ilk aylar için anakucağı kullanacağından onu takabileceğin bir model tercih etmelisin. Mesela mclaren en çok tercih edilen baston pusetlerin başında geliyor.

sağol canım. Araştırırken modelide dikkatini çekerse haber verirmisin teşekkürler

esra merhaba bişey sorucam sana sen ayrıntılı ultrasona girdinmi girdiysen pembe mavide doktorunmu baktı.
bende bu akşam gidicem 4 lü test yapacak acaba ayrıntılıyada bakarmı bunun için soruyorum
:44::44::44:

merhaba canım ben 23 aralıkta girdim ama kendi doktorun değil ayrı bir radyolog bakıyor erkek...ondanda randevu alıp gidiyorsun ama senin kendi doktorunun ilk önce söylemesi lazım, randevu al diye,,,bence bekle,,,4 lü taramadan sonra oluyor detaylı ultrason...
sen 17+3 isen zaten daha erken 20 den sonra oluyo canım

Son düzenleme:

tamam canım anladım teşekkür ederim.sen 4 lü test yaptırdınmı

kızlar ben küçük paşamı 19. haftamdan beri sürekli hissettim..akşamları karnım açık uzanıyorum hareket eder de babası görür diye ve her akşam görüyordu ama paşam sanki bana küsmüş eskisi gibi hareket etmiyor babası iki akşamdır beni nasıl vurduğunu görmüyor bu kadar hissederken şimdi hissetmemek çok üzüyo beni artık uyuyup uyanıyolar bunu biliyorum ama üzülüyorum

günaydın kızlar nasılsınız bakem:))
detaylı ultrasonun ikili üçlüyle alakası yok diye biliyorum bende benımde 2 testim temiz cıktı ama yıne de bakmıştı dr herkese yapılıyor

ya bana doktor hiç bahsetmedi bide doktorum diye geçiniyolar

selam kizlar nasilsiniz,park yataklardan konusulmus ben almayi dusunuyorum bence cok kullanisli her tarafa tasiyabiliyosun ,ayrica derin cocuk icinde rahatca oynar hareket eder ,derin olmayan besiklerden bebekler 7-8 aylik oldugu zaman sarkmaya basliyor yani devrilme tehlikesi var ,cevremdeki herkesin var ve gayet memnunlar 2-3 yasina kadar rahatlikla yatabilirler .Puset konusuna gelince ben dort tekerlekli istiyorum 3 tekerlekli kullanissiz diye duydum yinede zamanimiz var bunlari arastirmak icin tabiki ,bide banyo yaptirirken sunger vb. yerine tek kullanimlik pamuklar var kare seklinde onlarin daha hijyenik oldugunu soylemisti bana ilk dogumumda doktor,ayrica bende iki gun once bi bebek battaniyesine basladim motifli oruluyo ama motifleri nasil birlestirecegim onu cikaramiyorum modelden ,bitirebilirsem ceker koyarim

Kızlar yardım edin;
öğle yemegeinde 1 koca tabak sarma yedim midem çok kötü ağırıyo ve midem bulanıyo. Yaprak mideyi rahatsız eder mi?

slm mayıs anneleri hepinize sağlık diliyorum

bişe sormak istiyorum hamilesiniz daha iyi bilirsiniz yan komşum 18 haftalık hamile dün akşam konuşurken sümükümsü akıntısı olduğunu söledi
bende anlamadığım için benim girdiğim site var dedim sölersek yardımcı olurlar kesin dedim konu açtık akşam yazan olmadı ay sonu dr gitcek ama korkuyor ne olabilir diye şu an yanımda yardımcı olurmusunuz

teşekürler şimdiden

kızlar nerdesiniiizz yaaa :26::26::26:

cicekler icin tesekkurler edan.ben uzerime alinip tum ciceklerini aldim:):)kizlar bugun durgun veye bugun yogun herkes.aksine bugunde benim islerim durgun:)

ya bana doktor hiç bahsetmedi bide doktorum diye geçiniyolar

benim doktorumun anlattigi ve ayrintili ultrasona girmis biri olarak bildiklerimi yazim.ayrintili ultrasonla 3 lu testin falan ilgisi yok.ayrintili ultrasonda bebegin tum ic organlarina,tum kemik uzunluklarina,kafatasi kemiklerine kalp sekline gibi bebegin gelisimiyle ilgili bircok seye bakiliyor. 2li 3 lu test ise bebekte down sendromu olup olmadigi,olma ihtimalini hesapliyorlar.

ben hayatimda simdiye kadar hicbirsey ormedigim icin o tur seyleri neneler yapiyor.keske bilseydim de bi tane de olsa kendim orseydim bebisime.

Kızlar yardım edin;
öğle yemegeinde 1 koca tabak sarma yedim midem çok kötü ağırıyo ve midem bulanıyo. Yaprak mideyi rahatsız eder mi?

yaprak bazen dokunuyor,bazen de eger sarma eksili veya baharati fazlaysa o da dokunuyor.bole durumlarda ben maden suyu iciyorum iyi geliyor.ama herkeste ayni etkiyi gosterir mi bilmiyorum.yanlis yonlendirmek istemem.

Kızlar yardım edin;

canım ben de çok severim sarmayı bağırsakları çalıştırıyo aslında belki çok kaçırmışsındır:)) ama çok yararlı doktorum programında bi doktor demişti atteki bütün yararlı maddeler yaprakta varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…