Kızlar ben araba için baston tipi olanlarından almayı düşünüyorum. Hafif, kolay katlanır ,çok yer kaplamz diye ve sanki diğerlerine göre daha ucuz. Yoksa almışken daha özellikli bişeymi almak gerekir
cnm baston tipi alırken ilk aylar için anakucağı kullanacağından onu takabileceğin bir model tercih etmelisin. Mesela mclaren en çok tercih edilen baston pusetlerin başında geliyor.
esra merhaba bişey sorucam sana sen ayrıntılı ultrasona girdinmi girdiysen pembe mavide doktorunmu baktı.
bende bu akşam gidicem 4 lü test yapacak acaba ayrıntılıyada bakarmı bunun için soruyorum
:44::44::44:
merhaba canım ben 23 aralıkta girdim ama kendi doktorun değil ayrı bir radyolog bakıyor erkek...ondanda randevu alıp gidiyorsun ama senin kendi doktorunun ilk önce söylemesi lazım, randevu al diye,,,bence bekle,,,4 lü taramadan sonra oluyor detaylı ultrason...
sen 17+3 isen zaten daha erken 20 den sonra oluyo canım
tamam canım anladım teşekkür ederim.sen 4 lü test yaptırdınmı
günaydın kızlar nasılsınız bakem:))
detaylı ultrasonun ikili üçlüyle alakası yok diye biliyorum bende benımde 2 testim temiz cıktı ama yıne de bakmıştı dr herkese yapılıyor
Eki Görüntüle 315044
Eki Görüntüle 315046
duramadım ekledim gitti eşime çaktırmayın
göbüşümüz biraz küçükkenki hali, diğeri de sol profilden oğluşum
kızlar nerdesiniiizz yaaa :26::26::26:
kızlar ben küçük paşamı 19. haftamdan beri sürekli hissettim..akşamları karnım açık uzanıyorum hareket eder de babası görür diye ve her akşam görüyordu ama paşam sanki bana küsmüş eskisi gibi hareket etmiyor babası iki akşamdır beni nasıl vurduğunu görmüyorbu kadar hissederken şimdi hissetmemek çok üzüyo beni artık uyuyup uyanıyolar bunu biliyorum ama üzülüyorum
ya bana doktor hiç bahsetmedi bide doktorum diye geçiniyolar
selam kizlar nasilsiniz,park yataklardan konusulmus ben almayi dusunuyorum bence cok kullanisli her tarafa tasiyabiliyosun ,ayrica derin cocuk icinde rahatca oynar hareket eder ,derin olmayan besiklerden bebekler 7-8 aylik oldugu zaman sarkmaya basliyor yani devrilme tehlikesi var ,cevremdeki herkesin var ve gayet memnunlar 2-3 yasina kadar rahatlikla yatabilirler .Puset konusuna gelince ben dort tekerlekli istiyorum 3 tekerlekli kullanissiz diye duydum yinede zamanimiz var bunlari arastirmak icin tabiki ,bide banyo yaptirirken sunger vb. yerine tek kullanimlik pamuklar var kare seklinde onlarin daha hijyenik oldugunu soylemisti bana ilk dogumumda doktor,ayrica bende iki gun once bi bebek battaniyesine basladim motifli oruluyo ama motifleri nasil birlestirecegim onu cikaramiyorum modelden ,bitirebilirsem ceker koyarim
Kızlar yardım edin;
öğle yemegeinde 1 koca tabak sarma yedim midem çok kötü ağırıyo ve midem bulanıyo. Yaprak mideyi rahatsız eder mi?
Kızlar yardım edin;
öğle yemegeinde 1 koca tabak sarma yedim midem çok kötü ağırıyo ve midem bulanıyo. Yaprak mideyi rahatsız eder mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?