bu park yataklar kocaman taşıması pratik oluyo mu ki ?
ekins bence bunların hiçbiri kullanışlı değil son 2 si daha kullanışlı ama ben modellerini begenmedin ilk 2 sinede en fazla 1 yaşına kadar biner
ayrı oda almayıda düşünüyorsan ilk 2 si olabilir canım
hepsıde cok guzell ayrı oda yapacaklar içinnn çok sırın seylerr zevklı hatunsun bırlıkte gıdelım alısverıseBen büyüyebılen karyola besıklerden alcam buyuk ıhtimall bıde şifonyer alırım bebısın esyaları için tayın cıkabılırrr o yuzden odayı ıkı yasından sonra yapıcam inşallahhh arkadas 10.000 lıra ayırmıs alısverıs ıcınn cıdden o kadar tutar mı?
şimdiden iflas ettik sevgicim :)
bunlardan hangisini almayı düşünüyosun canım
hepsıde cok guzell ayrı oda yapacaklar içinnn çok sırın seylerr zevklı hatunsun bırlıkte gıdelım alısverıseben büyüyebılen karyola besıklerden alcam buyuk ıhtimall bıde şifonyer alırım bebısın esyaları için tayın cıkabılırrr o yuzden odayı ıkı yasından sonra yapıcam inşallahhh arkadas 10.000 lıra ayırmıs alısverıs ıcınn cıdden o kadar tutar mı?
canım sakın ihmal etme git mutlaka göster, nolur nolmaz...kızlar kanamam var çok hafif bu haftalarda başına gelen oldu mu?
herkese günaydınnnnnnnnnnn , bugun güzel bi gün gibi :)
nelleporter , doktoruna danış bence hemen randevu alıp bi görün , umarım kötü bişi çıkmaz.
ya kızlar park yatak bana hiç mantıklı gelmiyo hem büyük yatakodamda yer kaplıcak hemde sonrasında çocuğun onun içinde durucağını pek sanmıyorum ben şimdiki çocuklar hiperaktif zaten , hemde görüntü olarak pek hoşuma gitmedi , kendi odama beyaz bi yaşına kadar kullanabileceği şirin bi beşik almayı düşünüyorum sonra zaten odasında yatıcak...1 yaşı bile bekleyemeyiz belkide ne kadar küçük alışırsa o kadar iyi , çocuk kendini iyice bildikten sonra hiç geçmek istemiyo kuzenimin çocuğu 3,5 yaşında hala odasında yatıramıyolar
hepsıde cok guzell ayrı oda yapacaklar içinnn çok sırın seylerr zevklı hatunsun bırlıkte gıdelım alısverıseben büyüyebılen karyola besıklerden alcam buyuk ıhtimall bıde şifonyer alırım bebısın esyaları için tayın cıkabılırrr o yuzden odayı ıkı yasından sonra yapıcam inşallahhh arkadas 10.000 lıra ayırmıs alısverıs ıcınn cıdden o kadar tutar mı?
walla bulunduğum ilde hangisine yakınını bulabilirsem onu alıcam böyle şeyeri internetten alma taraftarı değilim çünkü..
sevgicim sağol canım bizim bu beşiğimizi ananemizle dedemiz alıcakmışş sağolsunlar onlarda bizim kadar düşünüyolar..babanne ve dedemizle bişi almak istiyomuş ama onların payına düşeni daha seçemedik belki bebek arabası olabilir
kızlar birde şunu göz önünde bulundurun, ekinciğimin bulduğu beşikler çok güzel ama bebek yeni doğduğunda gece onu sürekli takipte olacağımız için yattığımız yerden rahatlıkla bebeği görebileceğimiz bişey olması lazım,,,bu küçük beşiklerden gözükmez, ama yatağın parmaklıklarından ve park yatağın filesinden gözükebilir,,, bilemiyorum sadece hatırlatayım dedim....
aman tanrim yazdigini gorunce gozlerim acildi birdenyok ya bende cocuk odasi takimi almicam.zaten bizde gocebeyiz bir orda bir burda.hem belli olmaz ikincisi gelirse ikisine birden takim aliriz uyumlu olur kizlar birde size birsey sormak istiyorum ank ta ist var mi bilmiyorum ama baby city die bir yer var burda.acayip indirim vardi.fiyatlar da bana tr ye gore ucuz geldi.setler 35-40 falan.kalin mont ceket tarzi seyler 15-20.nasil fiyatlar?ben simdiye kadar hicbirsey almadim fiyatlar hakkinda bir bilgim yok olmazsa bi tane alip size fotosunu ve fiyatini yazarim.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Anıl Yeşildal - Emzirmenin 5 Altın Kuralı - Milliyet.com.tr
bu linke de mutlaka bir goz atin.
canım fiyatlar iyiymiş gerçekten int adresi var mı ??
şimdi yazıyı okuyorum :)
canım bu beşiklerin parmaklıklı olanları var yine beyaz tek tarafına örtü geçiriyosun senin yattğın tarafı da boş kalıyo beşiği ordan görüyosun , hatta ben bi yerde tek tarafı parmaklıklı tek tarafı cam gibi bi maddeden olanı gördüm tamamen şeffaf yanii süper bi şeydi
bana dünn milupadan kargo geldıı:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?