Kızlar yardım edin;
öğle yemegeinde 1 koca tabak sarma yedim midem çok kötü ağırıyo ve midem bulanıyo. Yaprak mideyi rahatsız eder mi?
slm mayıs anneleri hepinize sağlık diliyorum
bişe sormak istiyorum hamilesiniz daha iyi bilirsiniz yan komşum 18 haftalık hamiledün akşam konuşurken sümükümsü akıntısı olduğunu söledi
bende anlamadığım için benim girdiğim site var dedim sölersek yardımcı olurlar kesin dedim konu açtık akşam yazan olmadı ay sonu dr gitcek ama korkuyor ne olabilir diye şu an yanımda yardımcı olurmusunuz
teşekürler şimdiden
cicekler icin tesekkurler edan.ben uzerime alinip tum ciceklerini aldim:):)kizlar bugun durgun veye bugun yogun herkes.aksine bugunde benim islerim durgun:)
benim doktorumun anlattigi ve ayrintili ultrasona girmis biri olarak bildiklerimi yazim.ayrintili ultrasonla 3 lu testin falan ilgisi yok.ayrintili ultrasonda bebegin tum ic organlarina,tum kemik uzunluklarina,kafatasi kemiklerine kalp sekline gibi bebegin gelisimiyle ilgili bircok seye bakiliyor. 2li 3 lu test ise bebekte down sendromu olup olmadigi,olma ihtimalini hesapliyorlar.
ben hayatimda simdiye kadar hicbirsey ormedigim icin o tur seyleri neneler yapiyor.keske bilseydim de bi tane de olsa kendim orseydim bebisime.
yaprak bazen dokunuyor,bazen de eger sarma eksili veya baharati fazlaysa o da dokunuyor.bole durumlarda ben maden suyu iciyorum iyi geliyor.ama herkeste ayni etkiyi gosterir mi bilmiyorum.yanlis yonlendirmek istemem.
gebelikte akıntı olurmuş eğer renksiz kokusuzsa normal benim bildiğim canım
kızlar aşı dedinizde aklıma geldi
geçen hafta beni sağlık ocağından aradılar
tatanoz aşın var gel diye tamam dedim ama dahada gitmedim
herkes çook ağırdığını söylüyo aşıyı yapamam şartmı kızlar yaa
çook tırsıyom :18::18::18::18::18::18::18::18:
ben yaptırmıcam doktorum gerek yok dedıııı zaten aramadılar da
benm doktorum bana burda yaptır dedi bi ay sonra kontrole gidince sonrada
sen bilirsin istersen burda istersende git sağlık ocağına dedi
ama ben korkuyorum yaptırmaya hem zaten doktorum bidahaki aya gelince
aç karına gel şeker testi yapacaz senden 3kez kan alacz dediii :18::18::18::26::26::26::26:
ben yaptırmıcam doktorum gerek yok dedıııı zaten aramadılar da
yaptır cnm korkacak bısey yok kı baskada önemlı test kalmıyo seker yuklemesınden sonra bebısler ıcın katlancaz artıkk:))))
bende yaptırmak istemiyom korkuyorum
ayın 6 doktora gitcem sorcam bakalım yaptır derse yaptırırıım heralde
kıslar şeker yüklemesi kaçıncı ayda yapılıo bilen varmı ?
bende yaptırmak istemiyom korkuyorum
ayın 6 doktora gitcem sorcam bakalım yaptır derse yaptırırıım heralde
kıslar şeker yüklemesi kaçıncı ayda yapılıo bilen varmı ?
cnm sende hemen hemen benmle aynı olduğuna göre kesimn
doktorun sanada önümüzdeki ay yapacağını söyler
24.haftadan itibaren yapılıo cnmm
ayy korkuyorum
bende cnm ama kan almaya alıştım artık bu önümüzdeki ay
üst üstte 3 kez alacak nasl olacak bilmiyom valla
kan alarakmı yapılıo bi arkadaşım bişe içirilio demişti yalnışmı biliom acaba ?
kızlar bişi sorcam hamileliğinizi öğrendiğinizden beri doktorunuz hiç kan testi yada idrar testi verdimi taramaların dışında, ne bilim genel kontrol için, kan sayımı, iltihap vb bakmak için...
ayy korkuyorum
kan alarakmı yapılıo bi arkadaşım bişe içirilio demişti yalnışmı biliom acaba ?
kızlar bişi sorcam hamileliğinizi öğrendiğinizden beri doktorunuz hiç kan testi yada idrar testi verdimi taramaların dışında, ne bilim genel kontrol için, kan sayımı, iltihap vb bakmak için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?