- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
- 698
Selam kıslar bebeğimi hala göbeğimin altında hissediyorum normal mi?? Ne zaman yukarı çıkacak merak ediyorum..
kızlar ara ara su gibi akıntısı olan varmı ?
benimde öyle canım...
evet canım benm var doktor normal dedi ama beyaz akıntınla geliosa hamilesin sanırım dimi
kac aylıksın canm
arada çamaşırım ıslak gibi oluyor canım..
ben 20. haftamdayım canım
benim ilk hamleliğimi öğrendiğimden beri var alaha sükür bir sorun cıkmadı doktora sordum iltihaptan süpelendi ama test yaptı kan ve idrar temiz cıktı yani norml canım
çok teşekkür ederim canım.. sen kaç haftalıksın?
Eki Görüntüle 315044
Eki Görüntüle 315046
duramadım ekledim gitti eşime çaktırmayın
göbüşümüz biraz küçükkenki hali, diğeri de sol profilden oğluşum
kızlar kanamam var çok hafif bu haftalarda başına gelen oldu mu?
Selam kıslar bebeğimi hala göbeğimin altında hissediyorum normal mi?? Ne zaman yukarı çıkacak merak ediyorum..
kızlar ara ara su gibi akıntısı olan varmı ?
canım biz çok gezdiğimiz için oralara götürmesi kolay olur diye alıyorum ben. ya da iş gezisine fln gideceğimiz zaman anneannesine bırakmak için.
bir de eğer komple bebek odaları pahalı gelir de almazsam park yatağın yanına bi şifonyer bi dolap alıp öyle takım yaparım. zaten hep kreme uygun çok renkli olmayan park yataklardan bakıyorum.
ama sen kesin oda alacaksan park yatağa gerek kalmayabilir. sonuçta büyük birşey. ilk aylar yanındayatması için daha küçük pratik şeyler var.
ikeada geçen senelerde değişik birşey vardı. nasıl tarif etsemmm.. diktörtgen bir kafes gibi ama yatak tarafında parmaklık yok. bir aparatı var yatağın altına sokuyorsun 10kiloya kadar taşıyabiliyor. dur çizip eklicem
herkese günaydınnnnnnnnnnn , bugun güzel bi gün gibi :)
nelleporter , doktoruna danış bence hemen randevu alıp bi görün , umarım kötü bişi çıkmaz.
ya kızlar park yatak bana hiç mantıklı gelmiyo hem büyük yatakodamda yer kaplıcak hemde sonrasında çocuğun onun içinde durucağını pek sanmıyorum ben şimdiki çocuklar hiperaktif zaten , hemde görüntü olarak pek hoşuma gitmedi , kendi odama beyaz bi yaşına kadar kullanabileceği şirin bi beşik almayı düşünüyorum sonra zaten odasında yatıcak...1 yaşı bile bekleyemeyiz belkide ne kadar küçük alışırsa o kadar iyi , çocuk kendini iyice bildikten sonra hiç geçmek istemiyo kuzenimin çocuğu 3,5 yaşında hala odasında yatıramıyolar
herkese günaydınnn...:)
park yataklar benimde çok fazla hoşuma gitmesede bende onlardan almak zorunda kalacağımm galiba...gezici anne sürekli şehir dışına çıkacağım için en azından gittiğim yere yatağını da götürmüş olurum bebişimiin :9
canım daha bebek küçük bende hareketlerini göbek deliğimin altında hissediyorum hatta kasıgın az üstünda bu haftalarda kafaları yukarda oldugu için aşağıda oynayan ayakları bizim hissettiğimiz tekmeler endişelenme...Selam kıslar bebeğimi hala göbeğimin altında hissediyorum normal mi?? Ne zaman yukarı çıkacak merak ediyorum..
akıntı olması normal bende de var ama su gibi değil dr gittiğinde mutlaka amnio sıvına baktır çünkü farkında olmadan oda gidebiliyormuş allah korusunkızlar ara ara su gibi akıntısı olan varmı ?
bu park yataklar kocaman taşıması pratik oluyo mu ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?