2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

arada çamaşırım ıslak gibi oluyor canım..

ben 20. haftamdayım canım

benim ilk hamleliğimi öğrendiğimden beri var alaha sükür bir sorun cıkmadı doktora sordum iltihaptan süpelendi ama test yaptı kan ve idrar temiz cıktı yani norml canım

benim ilk hamleliğimi öğrendiğimden beri var alaha sükür bir sorun cıkmadı doktora sordum iltihaptan süpelendi ama test yaptı kan ve idrar temiz cıktı yani norml canım

çok teşekkür ederim canım.. sen kaç haftalıksın?

Son düzenleme:
gunaydin bahar cicekleri ve anneleri:119:saat farkindan dolayi sabahlari topigimizi ben aciyorum:)

kızlar kanamam var çok hafif bu haftalarda başına gelen oldu mu?

eger gidebiliyorsan doktora git,olmazsa mutlaka ara soyle.

Selam kıslar bebeğimi hala göbeğimin altında hissediyorum normal mi?? Ne zaman yukarı çıkacak merak ediyorum..

canim benimde gobegimin altinda.sadece 2-3 kere gobek deligine yakin kisimlarda doalndi genelde hep asagida takiliyor

kızlar ara ara su gibi akıntısı olan varmı ?

benim hamileligin basindan beri surekli akintim oluyor.doktor her seferinde normal diyor.gunde 2 kere gunluk ped degistiriyorum.bu gidisimde tekrar soracam.

zeynepcim bende aynen senin gibi dusunuyorum.bizde bi aya kadar dubaiden misira tasinacaz.tatillerde de bebegin yatagini goturmek istiyorum.onun icin park yatak almayi planliyorum.bide yeni dogdugunda da hem besik gibi sallanmasi hemde alt degistirme unitesi ve bez-krem gibi malzemeleri koyacak aparatin bulunmasi,yatagin kendine ait donencesinin olmasi yonunden de cok begendim.onceden hep normal mdf tarzi yataklardan bakiyordum.onda da yatagin parmakliklarina cocugun eli kolu kafasi girmesin diye ayri satilan bez turu koruma parcalarindan almak gerekecek ve bi tane de yedek gerekecek hem cok masrafli hemde tehlikeli geldi bana,onun icin vazgectim.mdf turu yatak alinca ilk zamanlar yaninda yatirmak icin besik yada baska seyler de gerekecek.sonunda park yataga karar verdim

Son düzenleme:
herkese günaydınnnnnnnnnnn , bugun güzel bi gün gibi :)

nelleporter , doktoruna danış bence hemen randevu alıp bi görün , umarım kötü bişi çıkmaz.

ya kızlar park yatak bana hiç mantıklı gelmiyo hem büyük yatakodamda yer kaplıcak hemde sonrasında çocuğun onun içinde durucağını pek sanmıyorum ben şimdiki çocuklar hiperaktif zaten , hemde görüntü olarak pek hoşuma gitmedi , kendi odama beyaz bi yaşına kadar kullanabileceği şirin bi beşik almayı düşünüyorum sonra zaten odasında yatıcak...1 yaşı bile bekleyemeyiz belkide ne kadar küçük alışırsa o kadar iyi , çocuk kendini iyice bildikten sonra hiç geçmek istemiyo kuzenimin çocuğu 3,5 yaşında hala odasında yatıramıyolar

herkese günaydınnn...:)
park yataklar benimde çok fazla hoşuma gitmesede bende onlardan almak zorunda kalacağımm galiba... gezici anne sürekli şehir dışına çıkacağım için en azından gittiğim yere yatağını da götürmüş olurum bebişimiin :9

katılıyorum canım sana. güzel bir beşik bulursan fotoğrafını bizede göster

bu park yataklar kocaman taşıması pratik oluyo mu ki ?

kızlar çok hafif bişeydi bu sabahta yok....adet döngüsü zamanları olabileceğini duymuştum....9 ay boyunca sürermiş o dönemler....bende de sanki her ay 1 kez oluyor....eğer devam ederse doktora gideceğim dün gece ilk etapta acayip tırstım zaten....ama düşününce şimdi sakinim....

Selam kıslar bebeğimi hala göbeğimin altında hissediyorum normal mi?? Ne zaman yukarı çıkacak merak ediyorum..
canım daha bebek küçük bende hareketlerini göbek deliğimin altında hissediyorum hatta kasıgın az üstünda bu haftalarda kafaları yukarda oldugu için aşağıda oynayan ayakları bizim hissettiğimiz tekmeler endişelenme...
kızlar ara ara su gibi akıntısı olan varmı ?
akıntı olması normal bende de var ama su gibi değil dr gittiğinde mutlaka amnio sıvına baktır çünkü farkında olmadan oda gidebiliyormuş allah korusun
kızlar kanamam var çok hafif bu haftalarda başına gelen oldu mu?

canımcım gecmiş olsun ihmal etme hemen dr git benımde başlarda olmuştu ne olur ne olmaz diye müdahale ediyorlar iğne serumlarla inş. ciddi bişey değildir ama sebebini mutlaka araştır

günaydın cicoşlar umarım herkes iyidir
bizde kahvaltımızı yaptık geldik bebişim kudurdu içimde acayip dalgalanıyor
bende onu seviyorum sabahtan beri
park yatak bana cok itici geliyor hem cok yer kaplıyor hemde bebeğin onun içinde duracagını sanmıyorum dursada ben cocugumu onun içine hampetmek istemem gezsin evin için özgürce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…