2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

saol canım :)

senın bebişinin cinsiyeti bellimi benimki daha belli değil göstermedi bana:)
not:gördüm oğluşun oolcak:):)

Son düzenleme:
evet asracım benden kan sayımı için vs doktor tahlil istedi

her gıttıgımde olmasada kan verıyorum ıdrar testı de yaptıryorum bide kan uyusmazlıgı var onun ıcın bakılıooo kan degerlerınee

ben yeni öğrendiğim zaman bi kan sayımı istemişti onun dışında kaç aydır bidaha bişey istemedi, normalmi acaba??? sevgicim dediğin gibi her gidişte olmasada ayda yada ne bilim 2 ayda falan genel duruma bakmak için kan yada idrar tahlili istenmesi gerekirmiş gibi geliyo...acaba bi şikayetim yok diyemi istemiyo doktorum....

bence sen talep et tatlımm bakılsın için rahat ederrr

Merhaba
İlginizi çekeceğini umduğum bir yazı ;

Hamileyken Fazla Et Kısırlığa, Az Karbonhidrat Şişmanlığa Sebep Oluyor !

Hamilelik döneminde fazla miktarda kırmızı et tüketmek doğacak erkek çocukta sperm kalite sorunu, yetersiz düzeyde karbonhidrat tüketmek ise şişmanlık, şeker hastalığı gibi riskler yaşanması ihtimallerini artıyor. Bahçeci Sağlık Grubu doktorlarından Aile Hekimi Dr. Murat Berksoy hamilelik döneminde annenin aldığı besinlerin bebeğin ileriki hayatında ayrıca Alzheimer, kalp, şeker, infertilite gibi hastalılıklara sebep olabildiğini söyledi.

devamı için tıklayın

selamlar,benim şeker yüklemem yapıldı hikayde şeker hastalığı olduğu için 17. haftamda bitirdik o işi bi sorun çıkmadı ama sıkıcı bir süreç.İlk açlık kan şekeri için kan alınıyor sonra kocaman bir bardak oldukça şekerli suyu içiyorsunuz ardından tekrar kan 1 saat sonra tekrar kan veriliyor toplamda 3 defa yani ve bu esnada hiç bir şey yenmiyor.Hastanenin tüm çalışanlarıyla ahbap oldum bu 3 saat içerisinde:))Size önerim geceden karbonhidrat türü bişey yemeyin,ben açlıktan ölürüm 3 saat dayanamam diye yatmadan kocaman bir tost yemiştim 140 ı geçmemesi gereken sonuçlarım 160 civarı çıktı.Doktorum gece tostmu yedin dedi yerin dibine geçtim:)

Bi de size bir soru
ben 56 kilo ile hamile kaldım ve şu an 400 gr kadar fazlam var 20 haftamdayım ve bu beni korkutmaya başladı.Gıdama çok dikkat ediyorum ama ilk 3 ay resmen aç gezdim aşırı iştahsızlık vardı.Daha önce gebelik yaşayan arkadaşlar bi aydınlatabilir mi beni?

kızlar bişi soracam gittiğiniz
özel hastane her kan alımında
sizden ücret alıyomu ben ne kadar
kan versem şişe başına benden ücret alıyolar :26::26::26:

canım merak etme o kilolar sonradan geliyo, baştan ne kadar az alırsak o kadar iyi, baştan bende hiç almamıştım ama 5. aya girince almaya başladım, takma kafana doktorun normal diyorsa bi sorun yoktur...

canım merak etme o kilolar sonradan geliyo, baştan ne kadar az alırsak o kadar iyi, baştan bende hiç almamıştım ama 5. aya girince almaya başladım, takma kafana doktorun normal diyorsa bi sorun yoktur...

Anladım canım bundan sonra alırım heralde zaten tatlı istememişti canım hiç artık tatlı arar oldum zaten dolayısıyla kilolar gelecek bu gidişle:)Doktorumun hiç sesi çıkmıyor kilo konusunda bakalım bu ay ne diyecek.

kızlar bişi soracam gittiğiniz
özel hastane her kan alımında
sizden ücret alıyomu ben ne kadar
kan versem şişe başına benden ücret alıyolar :26::26::26:

evet idrar,kan tahlillerinden her defasında ücret aldılar.Hatta şeker yüklemesinden 140 lira aldılar 2 li taramadanda 70 lira aldılar her muayene 32 lira zaten.battık bi nevi

evet idrar,kan tahlillerinden her defasında ücret aldılar.Hatta şeker yüklemesinden 140 lira aldılar 2 li taramadanda 70 lira aldılar her muayene 32 lira zaten.battık bi nevi

hadi yaa çook almışlar 140
bendede her defasında kan alınca 52 falan
alıyodular desene bu sefer çook tutcak :26::26::26:

Nilla benim hikayemde seninle birebir aynı diyebilirim.
İnsülin dürencinden dolayı şeker yükleme testini 6 ayda 1 yaptırıyordum ve Diaformin kullanıyordum.
Hamile kaldıktan sonra ilacı bıraktım ve yediklerime dikkat ediyorum. Benim 4 ayım bitti, hiç sorun yaşamadım beslenmem normal devam etti ve toplamda bende 300gr aldım. Doktorum bunun gayet iyi olduğunu zaten ilk aylarda ne kadar az alırsak o kadar iyiymiş, sonradan istemesende alıcaksın dedi.

Hamilelik yükleme testimi henüz yaptırmadım amaher kan testinde şekere bakmaya devam ediyoruz. Şuana kadar bir sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…