- 15 Aralık 2011
- 332
- 8
- 96
sabah açken gidiyorsun. önce açlık çekerin ölçülüyor ardandan 50mg şekerli su içip ikinci kez kan alınıp şekerinde bakılıyor. eğer şekerli su içtikten sonraki değerin 140dan yüksek çıkarsa ikinci şeker yüklemesi istiyor
evet asracım benden kan sayımı için vs doktor tahlil istedi
her gıttıgımde olmasada kan verıyorum ıdrar testı de yaptıryorum bide kan uyusmazlıgı var onun ıcın bakılıooo kan degerlerınee
saol canım :)
senın bebişinin cinsiyeti bellimibenimki daha belli değil göstermedi bana:)
not:gördüm oğluşun oolcak:):)
ben yeni öğrendiğim zaman bi kan sayımı istemişti onun dışında kaç aydır bidaha bişey istemedi, normalmi acaba??? sevgicim dediğin gibi her gidişte olmasada ayda yada ne bilim 2 ayda falan genel duruma bakmak için kan yada idrar tahlili istenmesi gerekirmiş gibi geliyo...acaba bi şikayetim yok diyemi istemiyo doktorum....
eevt teyzesı oğlum olcak inşallahhh sende bı an önce öğrenirsin:))))
oy oy yesin onu teyzesi MUckkk
işlaaaaaaaaaaa bende öğrenirim ayın 6 sinda gitcem sabırsızla bekliyorum :)
sağlıklı olsunda varsın tavşanım bu ayda göstermesin :))))))))))
öyle canım ya ama ınsan merak edıoo bence senınkı de erkek
sağlıklı olsunda canım tek istegim bu Allahtan:)
oğlan olursa seninkiyle kanka olur büyütürüz kız olursada alırım oğlunu
hehe kısmetttt bu işler bellı mı olur dünür olurrruzz belkı:))))))
sağol canım. Araştırırken modelide dikkatini çekerse haber verirmisin teşekkürler
selamlar,benim şeker yüklemem yapıldı hikayde şeker hastalığı olduğu için 17. haftamda bitirdik o işi bi sorun çıkmadı ama sıkıcı bir süreç.İlk açlık kan şekeri için kan alınıyor sonra kocaman bir bardak oldukça şekerli suyu içiyorsunuz ardından tekrar kan 1 saat sonra tekrar kan veriliyor toplamda 3 defa yani ve bu esnada hiç bir şey yenmiyor.Hastanenin tüm çalışanlarıyla ahbap oldum bu 3 saat içerisinde:))Size önerim geceden karbonhidrat türü bişey yemeyin,ben açlıktan ölürüm 3 saat dayanamam diye yatmadan kocaman bir tost yemiştim 140 ı geçmemesi gereken sonuçlarım 160 civarı çıktı.Doktorum gece tostmu yedin dedi yerin dibine geçtim:)
Bi de size bir soru
ben 56 kilo ile hamile kaldım ve şu an 400 gr kadar fazlam var 20 haftamdayım ve bu beni korkutmaya başladı.Gıdama çok dikkat ediyorum ama ilk 3 ay resmen aç gezdim aşırı iştahsızlık vardı.Daha önce gebelik yaşayan arkadaşlar bi aydınlatabilir mi beni?
canım merak etme o kilolar sonradan geliyo, baştan ne kadar az alırsak o kadar iyi, baştan bende hiç almamıştım ama 5. aya girince almaya başladım, takma kafana doktorun normal diyorsa bi sorun yoktur...
kızlar bişi soracam gittiğiniz
özel hastane her kan alımında
sizden ücret alıyomu ben ne kadar
kan versem şişe başına benden ücret alıyolar :26::26::26:
evet idrar,kan tahlillerinden her defasında ücret aldılar.Hatta şeker yüklemesinden 140 lira aldılar2 li taramadanda 70 lira aldılar her muayene 32 lira zaten.battık bi nevi
selamlar,benim şeker yüklemem yapıldı hikayde şeker hastalığı olduğu için 17. haftamda bitirdik o işi bi sorun çıkmadı ama sıkıcı bir süreç.İlk açlık kan şekeri için kan alınıyor sonra kocaman bir bardak oldukça şekerli suyu içiyorsunuz ardından tekrar kan 1 saat sonra tekrar kan veriliyor toplamda 3 defa yani ve bu esnada hiç bir şey yenmiyor.Hastanenin tüm çalışanlarıyla ahbap oldum bu 3 saat içerisinde:))Size önerim geceden karbonhidrat türü bişey yemeyin,ben açlıktan ölürüm 3 saat dayanamam diye yatmadan kocaman bir tost yemiştim 140 ı geçmemesi gereken sonuçlarım 160 civarı çıktı.Doktorum gece tostmu yedin dedi yerin dibine geçtim:)
Bi de size bir soru
ben 56 kilo ile hamile kaldım ve şu an 400 gr kadar fazlam var 20 haftamdayım ve bu beni korkutmaya başladı.Gıdama çok dikkat ediyorum ama ilk 3 ay resmen aç gezdim aşırı iştahsızlık vardı.Daha önce gebelik yaşayan arkadaşlar bi aydınlatabilir mi beni?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?