2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

cnm pko musun? insülin direnci o hastalıkta oluo ya ondan soruyorum

Merhaba arkadaşlar,
Pek yazamıyorum ama takipteyim maşallah ayrıntılılar yaptırılmış iyi çıkmış darısı bana ve yaptıracak tüm hamişlere. Benimde 2 Ocak da
Yukarıda arkadaşlar şeker yüklemesini sormuşlar ilkinde 50 gr lık açlık şekerine bakılıyor tek seferlik eğer bunda sonuç 140'ın üzerinde çıkarsa 1 hafta 10 gün sonra 100 gr lık 3 saatlik olanı yapılıyor. Yani bu benim bildiğim ilk hamileliğimde yapılan buydu. Benim ilki 160 çıkınca 3 saatlik olanı da yapılmıştı.

evet idrar,kan tahlillerinden her defasında ücret aldılar.Hatta şeker yüklemesinden 140 lira aldılar 2 li taramadanda 70 lira aldılar her muayene 32 lira zaten.battık bi nevi

kızlar eğer şeker ilacı kullanıyosanız diaformin gibi bunlarda kilo aldırmıyor, ben daha gecen hafta bıraktım ilacımı, glucophane kullanıyodum, ve sadece 1 haftada bile iştahım değişti...hamileliğin başından beri tuzlu ekşi yerken, gözüm tatlılara kaymaya başladı...

yok ben şeker ilacı kullanmıyorum zaten öyle bir rahatsızlığımda yok sadece demir+B12+folik asit takviyesi verdi doktorum onu içiyorum.Aynen tatlı krizlerim başladı

maşallah ne güzel hep öyle gitsin.Benim baba tarafımda şeker rahatsızlığı olduğu için doktor öne aldı sadece başkaca bi rahatsızlığım yok.kilo konusunda aynıyız valla gramlarla kilo alınca korktum ama doktorlar iyi bişey diyolarsa iyidir içim rahatladı

kızlar bişi sorcam hamileliğinizi öğrendiğinizden beri doktorunuz hiç kan testi yada idrar testi verdimi taramaların dışında, ne bilim genel kontrol için, kan sayımı, iltihap vb bakmak için...

Hamileligimin basinda verdi bi daha da vermedi taramalar disinda

Kizlar gecen gün daha önce dogum yapanlarin dogum hikayelerini okudum cok duygulandim 9 aylik bekleyisin ardindan sag salim kavusmuslar yavrularina.rabbim bizlerede nasip etsin biz de o günlere gelnce dogum hikayelerimizi paylasiriz birbirimizle insallah

amın canım ıyı aksamlar nasılsınız bayanlar

canim bende surekli takip ediyorum,aralik annelerini dogurttuk simdi ocak analari doguruyor,bende onlara kedinin cigere baktigi gibi imrenerek takip ediyorum e malum sirayla bu isler sira bizede gelecek

bunu okuyunca rahatladım. bu hamilelik ne zorlu bisüreç sürekli dinliyorum kendimi hep vursun istiyorum okadar güzell bir duygu ki hele sert vurunca dışardan belli olması Allahım bu duygudan hiçbir kadını mahrum bırakmasın biönceki gün sertçe vurdu bisonraki gün öle sert hissetmeyince bütün gün yüzüm modum düştü. eşim sehir dısında sürekli konusuyoruz sürekli hareketleri soruyor nslda zor bir süreç şu hamilelik heralde onlar için biömür böyle kaygılı titiz olucaz Allahım saglıkla gelsinler

bende 19+6 hftalığım uzun zamandır bugünkü gibi hissetmemiştim çok güzel bir duygu hep tekme atsın istiyorum sürekli...allah herkese yaşatsın inş. rabbim isteyen herkese verdin aminnn

bende devamlı okuyorum aralık, oacak annelerini yüreğim hop hop ediyo walla kızlar ne güzel bi duygu RABBİME SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN bu duyguyu bizlere yaşattı
benmde opluşum iyice hareketlendi bu kadar erken hissedeceğimi hiç tahmin etmemiştim ilk pıtpıtını 17. haftada hissettim
dün ise annesine küçük bi tepik attı.. şimdiden o kadar çok seviyorum ki yavrumu...her sabah gözümü açtığımda yavrum geliyo aklıma tebessümle kalkıyorum yataktan ALLAHIM BİZLERE EVLAT ACISI GÖSTERMESİN

Amin canim..annem bana diyo ki rahat birak cocugu sürekli elim karnimda hareketlerini bekliyorum o tekmeleri elime degiyo ya anlatamam öpmek koklamak istiyorum o kücücük bedenleryle,ayaklariyla nasil vuruyolar.kimbilir ne alemdedirler kurban olurum verene ya icim gidiyo

amin kizlar amin allah butun isteyenlere nasip etsin bu mucizeyi ,rabbime sonsuz sukur olsun ileriki aylarda daha guzel tekmeliycekler melekler hazirlikli olalim

bende aynıyım canım elim hep göbemde benm dişlerim kamaşıyo aklıma tombul totosu geldikçe ah bi doğsun ısırmadık bi yerini bırakmıcam

kızlar ben biraz ayrıntılı usg yi araştırdım uzman dr videolarından falan izlediğim kadarıyla her anne adayı ayrıntılı usg olmalıymış ve 18-23 haftaları arasında yapılıyormuş ama benim dr um bişey demedi bide özel hastane dru olacak şaka gibi bizler böyle internetten araştırarakmı öğrenmek zorundayız anlamadımki, e şimdi nasıl olacak tekrar dramı gitmeliyiz bilenler yaptırmış olanlar varsa lütfen bilgilerini bizimle paylaşabilirlermi, bide araştırmak isteyenler googlede yazsın dr videoları geliyor hemen ekrana izleyebilirsiniz...

slm kızlar
bende mılupaya 2 ay oldu üye olalı ben ümidi kesmiştim ama bu gün geldi pakedimiz
içinde 8 adet yeni doğan bez
1 adet emziren anneler için çay
indirim kuponları
cd
hamılelik dogum emzirme üzerine kitapçık
birde mektup var
eşimle bezi açtık baktım avuc kadar seve seve bitiremedik cok şirin minicik rabbim kullanmayı nasip etsin bebişim eh etsin ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…