Nilla benim hikayemde seninle birebir aynı diyebilirim.
İnsülin dürencinden dolayı şeker yükleme testini 6 ayda 1 yaptırıyordum ve Diaformin kullanıyordum.
Hamile kaldıktan sonra ilacı bıraktım ve yediklerime dikkat ediyorum. Benim 4 ayım bitti, hiç sorun yaşamadım beslenmem normal devam etti ve toplamda bende 300gr aldım. Doktorum bunun gayet iyi olduğunu zaten ilk aylarda ne kadar az alırsak o kadar iyiymiş, sonradan istemesende alıcaksın dedi.
Hamilelik yükleme testimi henüz yaptırmadım amaher kan testinde şekere bakmaya devam ediyoruz. Şuana kadar bir sorun yok
İnsülin dürencinden dolayı şeker yükleme testini 6 ayda 1 yaptırıyordum ve Diaformin kullanıyordum.
Hamile kaldıktan sonra ilacı bıraktım ve yediklerime dikkat ediyorum. Benim 4 ayım bitti, hiç sorun yaşamadım beslenmem normal devam etti ve toplamda bende 300gr aldım. Doktorum bunun gayet iyi olduğunu zaten ilk aylarda ne kadar az alırsak o kadar iyiymiş, sonradan istemesende alıcaksın dedi.
Hamilelik yükleme testimi henüz yaptırmadım amaher kan testinde şekere bakmaya devam ediyoruz. Şuana kadar bir sorun yok
evet idrar,kan tahlillerinden her defasında ücret aldılar.Hatta şeker yüklemesinden 140 lira aldılar2 li taramadanda 70 lira aldılar her muayene 32 lira zaten.battık bi nevi
kızlar eğer şeker ilacı kullanıyosanız diaformin gibi bunlarda kilo aldırmıyor, ben daha gecen hafta bıraktım ilacımı, glucophane kullanıyodum, ve sadece 1 haftada bile iştahım değişti...hamileliğin başından beri tuzlu ekşi yerken, gözüm tatlılara kaymaya başladı...
kızlar bişi sorcam hamileliğinizi öğrendiğinizden beri doktorunuz hiç kan testi yada idrar testi verdimi taramaların dışında, ne bilim genel kontrol için, kan sayımı, iltihap vb bakmak için...
Kizlar gecen gün daha önce dogum yapanlarin dogum hikayelerini okudum cok duygulandim 9 aylik bekleyisin ardindan sag salim kavusmuslar yavrularina.rabbim bizlerede nasip etsin biz de o günlere gelnce dogum hikayelerimizi paylasiriz birbirimizle insallah
Kizlar gecen gün daha önce dogum yapanlarin dogum hikayelerini okudum cok duygulandim 9 aylik bekleyisin ardindan sag salim kavusmuslar yavrularina.rabbim bizlerede nasip etsin biz de o günlere gelnce dogum hikayelerimizi paylasiriz birbirimizle insallah
rica ederimm canııım
ben dün akşam sırt üstü uzantım
ve kızım çok hafif vuruyodu çoook şükğr
içim rahat oldu kaçgündür onu
hiç hissetmidum ama
şükürler olsn dün akşam hissettim kızımı allah
hepimize o tekmelerini tattırır inşallah kızlarrr
çooook ama çook güzell bi duyguu :26::26::26:
Eki Görüntüle 315821 Eki Görüntüle 315821 Eki Görüntüle 315821
canim bende surekli takip ediyorum,aralik annelerini dogurttuk simdi ocak analari doguruyor,bende onlara kedinin cigere baktigi gibi imrenerek takip ediyorum e malum sirayla bu isler sira bizede gelecek
bende devamlı okuyorum aralık, oacak annelerini yüreğim hop hop ediyo walla kızlar ne güzel bi duygu RABBİME SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN bu duyguyu bizlere yaşattı
benmde opluşum iyice hareketlendi bu kadar erken hissedeceğimi hiç tahmin etmemiştim ilk pıtpıtını 17. haftada hissettim
dün ise annesine küçük bi tepik attı.. şimdiden o kadar çok seviyorum ki yavrumu...her sabah gözümü açtığımda yavrum geliyo aklıma tebessümle kalkıyorum yataktan ALLAHIM BİZLERE EVLAT ACISI GÖSTERMESİN
Amin canim..annem bana diyo ki rahat birak cocugu sürekli elim karnimda hareketlerini bekliyorum o tekmeleri elime degiyo ya anlatamam öpmek koklamak istiyorum o kücücük bedenleryle,ayaklariyla nasil vuruyolar.kimbilir ne alemdedirler kurban olurum verene ya icim gidiyo
bende aynıyım canım elim hep göbemdebenm dişlerim kamaşıyo aklıma tombul totosu geldikçe ah bi doğsun ısırmadık bi yerini bırakmıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?