2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

8 adet bez iyiymis babystar 2 adet göndermis.milupaya yazmstm benimde bir ay kadar oldu daha gelmedi demekki gec gönderiyolar

Kızlar günaydınnnnn ,
Bugun işe sevinçten ağlayarak geldim tam kırmızı ışıkta oğlumun hareketlerini hissettim sanki karnımda dönüyo gibiydi ve iki dk sonra tak diye bi tekme yedim işe gelene kadar ağladım resmen ya hemen babamızı aradık daha inmeden 3 gündür şehirdışında eğitim sebebiyle , oğlun tekme attı bana dedim tabi ağlıyorum bu arada bak sen yaramaza ben annene iyi bak dedim ona o sana neler yapmış diyo :)) çok çok çokk güzel bi duygu bugun tam 20 haftamızı bitirdik allah herkese tüm isteyen herkese bu duyguyuları yaşatsın

günaydın canım

hissettiklerini ne güzel anlatmışsın. ben böyle ifade edemiyorum duygularımı yaaaaaaaaa

Günaydın herkesee....

canım ben 20. haftamdayım salı günü dokora gittiğimde ayrıntılı randevusu verdi ama benden çok önce yaptıra da var. Sen kaçınca haftandasın ki? Belki diğer gittiğind doktorun söyleyecektir.

Benimde ümideim hala devam edebilir o zaman :)) Güle güle kullan canım...

:))) bende korkarak doktora gittim biliyosun ama 2 gündür bende içimde döndüğünü hissedebiliyorum. Gerçekten muhteşem bi duygu. Allah o tekmeleri hiiiçç eksik etmesin...

8 adet bez iyiymis babystar 2 adet göndermis.milupaya yazmstm benimde bir ay kadar oldu daha gelmedi demekki gec gönderiyolar

Günaydın kızlar nasılsınız, aman hepiniz bebişlerle birlikte iyi olun, kolay gelsin ben gibi çalışanlara..
Milupa hamileliğin 5. ayında paket göndermeye başlıyor iş arkadaşıma da gelmişti geçen sene. Ve 8 adet bez ile resmen rekor kırmış:))
Babystar evet 2 tane yolluyor bunun için merak edenler web sitelerinden iletişim kısmından denemek için numune istiyorum deyin yenidoğan olduğunu da belirtin ona göre gelsin..
Milupadan ümit kesmeyin daha gelecektir inşallah..
babystar 2 adet, canbebe 2 adet, prima 4 adet şimdiden 8 adet bezimiz var, milupada 8 yollarsa oğluşumun 16 adet bezi olacak

günaydınnnn :) bende onun içimde hareket ettiğini hissedince dünyayı gözüm görmüyor...hiçbirşeyi tınlamıyorum :)

Günaydın herkesee....

:))) bende korkarak doktora gittim biliyosun ama 2 gündür bende içimde döndüğünü hissedebiliyorum. Gerçekten muhteşem bi duygu. Allah o tekmeleri hiiiçç eksik etmesin...

oy maşallah ya
bizde yarın sabah gidicez canım bakalım ayrıntılı için ne dicek bende onu düşünüyorum şimdiden geç mi kaldık acaba diye....aminn canım amiiinn şimdi hep bekliyorum tekme atsın gene diye :)

tekmeleri hisseden arkadaşlar sevindim adınıza bende hissediyorum arada bir mesela dün akşam vurdu 2-3 kez çok tuhaf bir duygu..
Bu arada aklıma gelmişken erkek bekleyen annişler erkek bebekler daha bi sert vuruyorlarmış ve acıtıyorlarmış haberin olsun..
Ya kızlar önceki gün aklıma askerlik geldi, nasıl göndercez ya bi de sünnet olayı var. bebekler 1 birkaç gün acıyı hissetmezlermiş ve yarası çabuk iyileşirmiş, göbeği ile birlikte hatta daha erken iyileşeni okudum burda, inşallah bizde bikaç günlükken yaptırıcaz sünnetini, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda..

ekinnnnn superrr bı haber buuu oyss yerım ben senın oğlunun tekmeleyen ayağınııı benımkı ben acken tepkı verıoo yemek yeyınce hıc hareket yokkkk aclıga tahammulu yok anası gibiiiiii

ekinnnnn superrr bı haber buuu oyss yerım ben senın oğlunun tekmeleyen ayağınııı benımkı ben acken tepkı verıoo yemek yeyınce hıc hareket yokkkk aclıga tahammulu yok anası gibiiiiii

ay evet bende bu sabah çok açtım daha doğrusu dün akşam pek bişey yiyemediğimden bu sabah midem kazınıyodu resmen ama iyi olmuş yedik tekmeleri :))

valla eşim polısss onu ne polıs ne subay ne asker yaparımm ressam olsun müzisyen olsunn bı yetenegı olsun oğlumunnn :))))) allahım hele askere gıdecegı gunlerı göstersınde.... ben hemen sünnet yaptırmayı düşünmüyorum tıbbı bi gereklilik olmazsa... sünnet düğünüde mi yapcazzz biz şimdi ay sünnet dugunu yapanlara gereksız bı şov derdım içimden ama oğlum olunca öyle olmuomus :))))

hiç sorma ya o askerlik işini bende şimdiden kara kara düşünüyorum sünneti bana kalsa doğar doğmaz yaptırırdım ama eşim istemiyo ama 3 yaşından önce sünnet ettiririz kesin

canım canbebeye nasıl başvurdun ben üye oldum ama başvuruyu bulamadım. Bide kızlar üye oldukça bana söyler misiniz?

kızlar erkenden sünnet yapmak çok sağlıklıymış ama benimde eşim istemiyo biraz büyüsün ne olduğunu anlasın ondan sonra yaparız diyo o yüzden bende hemen yaptırmıcam

kızlar erkenden sünnet yapmak çok sağlıklıymış ama benimde eşim istemiyo biraz büyüsün ne olduğunu anlasın ondan sonra yaparız diyo o yüzden bende hemen yaptırmıcam

evet erken yaptırmak daha sağlıklı enfeksıyon rıskı azalıyomus ama bılmıorum esımle hıc konusmadık bu konuyu....

Canım bende resim yapabilmesini yada bir enstrüman çalabilmesini çok isterim, sanatla uğraşsın ama inşallah doktor olur içimizden öyle geçiyor tabi kendi ne ister bilemem, dahası var kaynana olucaz

hiç sorma ya o askerlik işini bende şimdiden kara kara düşünüyorum sünneti bana kalsa doğar doğmaz yaptırırdım ama eşim istemiyo ama 3 yaşından önce sünnet ettiririz kesin
Eltimin oğlunu ramazandan önce yaptılar 1,5 yaşındaydı çok çekti valla hele ilk gün mahvoldular, çok kötüydü onun üzerine zaten kaynım aileye bir erkek daha girerse hemen yapıcaz ders oldu bize dedi ve sonra ben hamile kaldım şimdi eşimle bu yönde konuşuyoruz ve inş. öyle yapıcaz. Eşin de ikna olsa güzel olur tabi..

canım canbebeye nasıl başvurdun ben üye oldum ama başvuruyu bulamadım. Bide kızlar üye oldukça bana söyler misiniz?
Canım canbebeye üye olmadım ben sadece iletişim kısmından yazdım, babystar yazdığım gibi canbebe çok cömert davrandı bu arada ontex grubu ürünlerinden yolladılar, canbebe 2 adet bez, canbebe 1 adet bebek bakım örtüsü, halen harper 2 adet ped, canbebe tükenmez kalem ve parmak kukla çok sevindik eşimle ve bakım örtüsü çok hoş kullanmayı düşünüyorum ayrıca.
Ama canbebeye yılbaşından sonra yazın kardeşim hamile onun için yazdım bu ayki numune gönderimimiz bitmiştir diye cevap vermişler, ocak ayında tekrar yazıcam kardeşim için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…