slm kızlar
bende mılupaya 2 ay oldu üye olalı ben ümidi kesmiştim ama bu gün geldi pakedimiz
içinde 8 adet yeni doğan bez
1 adet emziren anneler için çay
indirim kuponları
cd
hamılelik dogum emzirme üzerine kitapçık
birde mektup var
eşimle bezi açtık baktım avuc kadar seve seve bitiremedik cok şirin minicik rabbim kullanmayı nasip etsin bebişim eh etsin ona
babystar için ne yapmak gerek nereye üye oldunuz8 adet bez iyiymis babystar 2 adet göndermis.milupaya yazmstm benimde bir ay kadar oldu daha gelmedi demekki gec gönderiyolar
Kızlar günaydınnnnn ,
Bugun işe sevinçten ağlayarak geldim tam kırmızı ışıkta oğlumun hareketlerini hissettim sanki karnımda dönüyo gibiydi ve iki dk sonra tak diye bi tekme yedim işe gelene kadar ağladım resmen ya hemen babamızı aradık daha inmeden 3 gündür şehirdışında eğitim sebebiyle , oğlun tekme attı bana dedim tabi ağlıyorum bu arada bak sen yaramaza ben annene iyi bak dedim ona o sana neler yapmış diyo :)) çok çok çokk güzel bi duygu bugun tam 20 haftamızı bitirdik allah herkese tüm isteyen herkese bu duyguyuları yaşatsın
kızlar ben biraz ayrıntılı usg yi araştırdım uzman dr videolarından falan izlediğim kadarıyla her anne adayı ayrıntılı usg olmalıymış ve 18-23 haftaları arasında yapılıyormuş ama benim dr um bişey demedi bide özel hastane dru olacak şaka gibi bizler böyle internetten araştırarakmı öğrenmek zorundayız anlamadımki, e şimdi nasıl olacak tekrar dramı gitmeliyiz bilenler yaptırmış olanlar varsa lütfen bilgilerini bizimle paylaşabilirlermi, bide araştırmak isteyenler googlede yazsın dr videoları geliyor hemen ekrana izleyebilirsiniz...
slm kızlar
bende mılupaya 2 ay oldu üye olalı ben ümidi kesmiştim ama bu gün geldi pakedimiz
içinde 8 adet yeni doğan bez
1 adet emziren anneler için çay
indirim kuponları
cd
hamılelik dogum emzirme üzerine kitapçık
birde mektup var
eşimle bezi açtık baktım avuc kadar seve seve bitiremedik cok şirin minicik rabbim kullanmayı nasip etsin bebişim eh etsin ona
Kızlar günaydınnnnn ,
Bugun işe sevinçten ağlayarak geldim tam kırmızı ışıkta oğlumun hareketlerini hissettim sanki karnımda dönüyo gibiydi ve iki dk sonra tak diye bi tekme yedim işe gelene kadar ağladım resmen ya hemen babamızı aradık daha inmeden 3 gündür şehirdışında eğitim sebebiyle , oğlun tekme attı bana dedim tabi ağlıyorum bu arada bak sen yaramaza ben annene iyi bak dedim ona o sana neler yapmış diyo :)) çok çok çokk güzel bi duygu bugun tam 20 haftamızı bitirdik allah herkese tüm isteyen herkese bu duyguyuları yaşatsın
günaydın canım
hissettiklerini ne güzel anlatmışsın. ben böyle ifade edemiyorum duygularımı yaaaaaaaaa
8 adet bez iyiymis babystar 2 adet göndermis.milupaya yazmstm benimde bir ay kadar oldu daha gelmedi demekki gec gönderiyolar
Kızlar günaydınnnnn ,
Günaydın herkesee....
:))) bende korkarak doktora gittim biliyosun ama 2 gündür bende içimde döndüğünü hissedebiliyorum. Gerçekten muhteşem bi duygu. Allah o tekmeleri hiiiçç eksik etmesin...
günaydınnnn :) bende onun içimde hareket ettiğini hissedince dünyayı gözüm görmüyor...hiçbirşeyi tınlamıyorum :)
Kızlar günaydınnnnn ,
ekinnnnn superrr bı haber buuu oyss yerım ben senın oğlunun tekmeleyen ayağınııı benımkı ben acken tepkı verıoo yemek yeyınce hıc hareket yokkkk aclıga tahammulu yok anası gibiiiiii
tekmeleri hisseden arkadaşlar sevindim adınıza bende hissediyorum arada bir mesela dün akşam vurdu 2-3 kez çok tuhaf bir duygu..
Bu arada aklıma gelmişken erkek bekleyen annişler erkek bebekler daha bi sert vuruyorlarmış ve acıtıyorlarmış haberin olsun..
Ya kızlar önceki gün aklıma askerlik geldi, nasıl göndercez ya bi de sünnet olayı var. bebekler 1 birkaç gün acıyı hissetmezlermiş ve yarası çabuk iyileşirmiş, göbeği ile birlikte hatta daha erken iyileşeni okudum burda, inşallah bizde bikaç günlükken yaptırıcaz sünnetini, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda..
tekmeleri hisseden arkadaşlar sevindim adınıza bende hissediyorum arada bir mesela dün akşam vurdu 2-3 kez çok tuhaf bir duygu..
Bu arada aklıma gelmişken erkek bekleyen annişler erkek bebekler daha bi sert vuruyorlarmış ve acıtıyorlarmış haberin olsun..
Ya kızlar önceki gün aklıma askerlik geldi, nasıl göndercez ya bi de sünnet olayı var. bebekler 1 birkaç gün acıyı hissetmezlermiş ve yarası çabuk iyileşirmiş, göbeği ile birlikte hatta daha erken iyileşeni okudum burda, inşallah bizde bikaç günlükken yaptırıcaz sünnetini, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda..
Günaydın kızlar nasılsınız, aman hepiniz bebişlerle birlikte iyi olun, kolay gelsin ben gibi çalışanlara..
Milupa hamileliğin 5. ayında paket göndermeye başlıyor iş arkadaşıma da gelmişti geçen sene. Ve 8 adet bez ile resmen rekor kırmış:))
Babystar evet 2 tane yolluyor bunun için merak edenler web sitelerinden iletişim kısmından denemek için numune istiyorum deyin yenidoğan olduğunu da belirtin ona göre gelsin..
Milupadan ümit kesmeyin daha gelecektir inşallah..
babystar 2 adet, canbebe 2 adet, prima 4 adet şimdiden 8 adet bezimiz var, milupada 8 yollarsa oğluşumun 16 adet bezi olacak
kızlar erkenden sünnet yapmak çok sağlıklıymış ama benimde eşim istemiyo biraz büyüsün ne olduğunu anlasın ondan sonra yaparız diyo o yüzden bende hemen yaptırmıcam
Canım bende resim yapabilmesini yada bir enstrüman çalabilmesini çok isterim, sanatla uğraşsın ama inşallah doktor olur içimizden öyle geçiyor tabi kendi ne ister bilemem, dahası var kaynana olucazvalla eşim polısss onu ne polıs ne subay ne asker yaparımm ressam olsun müzisyen olsunn bı yetenegı olsun oğlumunnn :))))) allahım hele askere gıdecegı gunlerı göstersınde.... ben hemen sünnet yaptırmayı düşünmüyorum tıbbı bi gereklilik olmazsa... sünnet düğünüde mi yapcazzz biz şimdi ay sünnet dugunu yapanlara gereksız bı şov derdım içimden ama oğlum olunca öyle olmuomus :))))
Eltimin oğlunu ramazandan önce yaptılar 1,5 yaşındaydı çok çekti valla hele ilk gün mahvoldular, çok kötüydü onun üzerine zaten kaynım aileye bir erkek daha girerse hemen yapıcaz ders oldu bize dedi ve sonra ben hamile kaldım şimdi eşimle bu yönde konuşuyoruz ve inş. öyle yapıcaz. Eşin de ikna olsa güzel olur tabi..hiç sorma ya o askerlik işini bende şimdiden kara kara düşünüyorumsünneti bana kalsa doğar doğmaz yaptırırdım ama eşim istemiyo ama 3 yaşından önce sünnet ettiririz kesin
Canım canbebeye üye olmadım ben sadece iletişim kısmından yazdım, babystar yazdığım gibi canbebe çok cömert davrandı bu arada ontex grubu ürünlerinden yolladılar, canbebe 2 adet bez, canbebe 1 adet bebek bakım örtüsü, halen harper 2 adet ped, canbebe tükenmez kalem ve parmak kukla çok sevindik eşimle ve bakım örtüsü çok hoş kullanmayı düşünüyorum ayrıca.canım canbebeye nasıl başvurdun ben üye oldum ama başvuruyu bulamadım. Bide kızlar üye oldukça bana söyler misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?