2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

gelınıyle ıyı gecınen bı kaynana olmak ıstıyorum benı annesı gıbı degıl arkadasıı gbı görsünn oğlumun sevdıgı başımın tacıdırrr....

ay evet bende bu sabah çok açtım daha doğrusu dün akşam pek bişey yiyemediğimden bu sabah midem kazınıyodu resmen ama iyi olmuş yedik tekmeleri :))

ne güzel sende hissettin demek, ne kadar güzel bir duygu değilmi ekincim yaa, Allahım bizi o tepiklerden mahrum bırakmasın....

Günaydın kızlar, banada dün gelmiş eve milupadan paket... Küçük bir bez paketi vardı ben içini açmadım ama sanki 2-3 tane vardı 8 adet gibi durmuyordu hiç :))) bundan sonrada doğum sonrasında, bebek ek gıdalara geçtiğinde, yaşına girdiğinde belli dönemlerde hep paketler göndericeklermiş...
Kızlar benim kızım limonlu çayı çok seviyor. Ne zaman içsem bir süre sonra hareket ediyor. Daha bikaç yudum aldım şimdi hemen başladı harekete
Normalde gündüzleri pek sesi çıkmıyor her akşam saat 6 dan sonra özellikle otobüsle eve giderken hareket ediyor kızım otobüsleri çok seviyor

AMİİİİNNNN esracım evet bende hissettim bugun ilk defa gerçekten harikaydı ya :))

sevgi banane yaa ben oğlumu kimseyle paylaşamam hıh :)))

prenses eşime kalsa 5 yaş iyi diyo sünnet için ama bana hiç mantıklı gelmiyo

canım valla en sağlıklısı erken yapmak ama işte gel görki her zaman öyle yapamıyoruz, başka başka düşünceler var ve tabi sünnet düğünü yapmak isteyen babalar var..

saol canım babystar dönüş yaptı zaten hemen.

saol canım babystar dönüş yaptı zaten hemen.

aklıma gelmişken bazı iletişim formlarında adres, tel satırı yok ama sen mesaj kısmına, mesajınla birlikte adres ve telefonunu da yazmayı unutma. canbebe bana mail atmıştı adres eksik ve tel ekleyin diye ekledim bir hafta sonra geldi aslında hiçde beklemiyordum.
Ülker hero baby üye olabilirsin, ülker bebek doğduktan 4 ay sonra gönderim yapıyor mama falan yolluyomuş

tamam canım bebelac a da bi bakabiliriz...

Günaydın kızlar...

Cnm ben ilacı hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım yani 3 aydan fazla oldu bırakalı.

dün ablam oğluşunun kıyafetlerını getırdııııı hıc kullanılmamıs kıyafetler battanıyeler bıle varrrr philipsin strelizasyon aletı bıberon için süt sağma makınası bebek bakım kıtaplarııı ayy çok mutlu oldummm :)))))

günaydın sevgili annişler ve onların kungfucu tospaları

günaydın mayıs teyzelerimizz 6-7 sayfa geçmiş okuyamadım
maalesef dün sabahtan beri hastanede yatıyoruz. gebelikte normaldir diyerek geçiştirdiğim sancılar 2gün önce baya bi kıvrandırdı meğer normal bir sancı değilmiş hem idrar yollarımda enfeksiyon hem boğazımda iltihap hem de böbreğimde taş varmış
bugün sancılarım azaldı inşallah doktor izin verir de çıkabiliriz evimi özledim

sizde ne var ne yok?

bız ıyıyız cnm benımm cokk gecmıs olsunn demekkı gecmeyen agrıları önemsemek lazımm antıbıyotık tedavısımı görüosun?

bız ıyıyız cnm benımm cokk gecmıs olsunn demekkı gecmeyen agrıları önemsemek lazımm antıbıyotık tedavısımı görüosun?

evet canım antibiyotik verdiler tedirgin oldum ama yapacak birşey yok bugün ilacı kesecek sanırım doktor
ayaklarınızı aman üşütmeyin en az 2 hatta 3litre su için doktor bile ayağıma bakıyor ilk iş

geçmiş olsun canım benimmmm çok dikkat et kendine şimdi sancın var mı hala ?Hepside üst üste gelmiş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…