ay evet bende bu sabah çok açtım daha doğrusu dün akşam pek bişey yiyemediğimden bu sabah midem kazınıyodu resmen ama iyi olmuş yedik tekmeleri :))
slm kızlar
bende mılupaya 2 ay oldu üye olalı ben ümidi kesmiştim ama bu gün geldi pakedimiz
içinde 8 adet yeni doğan bez
1 adet emziren anneler için çay
indirim kuponları
cd
hamılelik dogum emzirme üzerine kitapçık
birde mektup var
eşimle bezi açtık baktım avuc kadar seve seve bitiremedik cok şirin minicik rabbim kullanmayı nasip etsin bebişim eh etsin ona
Günaydın kızlar nasılsınız, aman hepiniz bebişlerle birlikte iyi olun, kolay gelsin ben gibi çalışanlara..
Milupa hamileliğin 5. ayında paket göndermeye başlıyor iş arkadaşıma da gelmişti geçen sene. Ve 8 adet bez ile resmen rekor kırmış:))
Babystar evet 2 tane yolluyor bunun için merak edenler web sitelerinden iletişim kısmından denemek için numune istiyorum deyin yenidoğan olduğunu da belirtin ona göre gelsin..
Milupadan ümit kesmeyin daha gelecektir inşallah..
babystar 2 adet, canbebe 2 adet, prima 4 adet şimdiden 8 adet bezimiz var, milupada 8 yollarsa oğluşumun 16 adet bezi olacak
gelınıyle ıyı gecınen bı kaynana olmak ıstıyorum benı annesı gıbı degıl arkadasıı gbı görsünn oğlumun sevdıgı başımın tacıdırrr....
AMİİİİNNNN esracım evet bende hissettim bugun ilk defa gerçekten harikaydı ya :))
sevgi banane yaa ben oğlumu kimseyle paylaşamam hıh:)))
prenses eşime kalsa 5 yaş iyi diyo sünnet için ama bana hiç mantıklı gelmiyo
Canım canbebeye üye olmadım ben sadece iletişim kısmından yazdım, babystar yazdığım gibi canbebe çok cömert davrandı bu arada ontex grubu ürünlerinden yolladılar, canbebe 2 adet bez, canbebe 1 adet bebek bakım örtüsü, halen harper 2 adet ped, canbebe tükenmez kalem ve parmak kukla çok sevindik eşimle ve bakım örtüsü çok hoş kullanmayı düşünüyorum ayrıca.
Ama canbebeye yılbaşından sonra yazın kardeşim hamile onun için yazdım bu ayki numune gönderimimiz bitmiştir diye cevap vermişler, ocak ayında tekrar yazıcam kardeşim için..
canım valla en sağlıklısı erken yapmak ama işte gel görki her zaman öyle yapamıyoruz, başka başka düşünceler var ve tabi sünnet düğünü yapmak isteyen babalar var..
saol canım babystar dönüş yaptı zaten hemen.
aklıma gelmişken bazı iletişim formlarında adres, tel satırı yok ama sen mesaj kısmına, mesajınla birlikte adres ve telefonunu da yazmayı unutma. canbebe bana mail atmıştı adres eksik ve tel ekleyin diye ekledim bir hafta sonra geldi aslında hiçde beklemiyordum.
Ülker hero baby üye olabilirsin, ülker bebek doğduktan 4 ay sonra gönderim yapıyor mama falan yolluyomuş
kızlar eğer şeker ilacı kullanıyosanız diaformin gibi bunlarda kilo aldırmıyor, ben daha gecen hafta bıraktım ilacımı, glucophane kullanıyodum, ve sadece 1 haftada bile iştahım değişti...hamileliğin başından beri tuzlu ekşi yerken, gözüm tatlılara kaymaya başladı...
ekinnnn kötü kaynana kız annelerı ekıne kız vermeyınn
hihihihihiiiiiiiiiiiii şaka kız şaka tabiki kızım gibi görmek isterim Allah doğru insanlarla karşılaştırsın hepimizi :)
günaydın sevgili annişler ve onların kungfucu tospaları
günaydın mayıs teyzelerimizz 6-7 sayfa geçmiş okuyamadım
maalesef dün sabahtan beri hastanede yatıyoruz. gebelikte normaldir diyerek geçiştirdiğim sancılar 2gün önce baya bi kıvrandırdı meğer normal bir sancı değilmiş hem idrar yollarımda enfeksiyon hem boğazımda iltihap hem de böbreğimde taş varmış
bugün sancılarım azaldı inşallah doktor izin verir de çıkabiliriz evimi özledim
sizde ne var ne yok?
bız ıyıyız cnm benımm cokk gecmıs olsunn demekkı gecmeyen agrıları önemsemek lazımm antıbıyotık tedavısımı görüosun?
günaydın mayıs teyzelerimizz 6-7 sayfa geçmiş okuyamadım
maalesef dün sabahtan beri hastanede yatıyoruz. gebelikte normaldir diyerek geçiştirdiğim sancılar 2gün önce baya bi kıvrandırdı meğer normal bir sancı değilmiş hem idrar yollarımda enfeksiyon hem boğazımda iltihap hem de böbreğimde taş varmış
bugün sancılarım azaldı inşallah doktor izin verir de çıkabiliriz evimi özledim
sizde ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?