geçmiş olsun canım benimmmm çok dikkat et kendine şimdi sancın var mı hala ?Hepside üst üste gelmiş ya
iyiyiz tatlım 18saat oldu serumla idrar yollarını temizlemeye çalışıyoruz
idrarımızı hiç tutmamamız lazım sık sık mesaneyi boşaltıp enf. oluşumunu önleyebilirmişiz
iyiyiz tatlım 18saat oldu serumla idrar yollarını temizlemeye çalışıyoruz
idrarımızı hiç tutmamamız lazım sık sık mesaneyi boşaltıp enf. oluşumunu önleyebilirmişiz
günaydın mayıs teyzelerimizz 6-7 sayfa geçmiş okuyamadım
maalesef dün sabahtan beri hastanede yatıyoruz. gebelikte normaldir diyerek geçiştirdiğim sancılar 2gün önce baya bi kıvrandırdı meğer normal bir sancı değilmiş hem idrar yollarımda enfeksiyon hem boğazımda iltihap hem de böbreğimde taş varmış
bugün sancılarım azaldı inşallah doktor izin verir de çıkabiliriz evimi özledim
sizde ne var ne yok?
Merhaba,
20+3 günlük hamileyim. SAT 08.08.201. Tahmini doğum tarihi 14.05.2012. 51 kiloyla hamile kaldım. Şu an 56 kiloyum. 32 yaşındayım. İlk bebeğim.
2li testimde riskim 1/9000 çıktığından ve bebeğin tüm ölçümleri düzgün çıktığından doktorum 3lü test yapmaya gerek görmedi ancak c.tesi girdiğim detaylı ultrasonda beyinde 2 adet koloroid kist ve kalpte parlama görüldü. 2 marker bir arada olduğunda da amniyosentez önerdiler. 2. bir görüş istediğimden dün Rıza Madazlı'ya muane oldum tekrar. Kendisi de soft belirtiler olduğunu ve kararın tamamen bana ait olduğunu ama gerek görmediğini söyledi. Şimdilik yaptırmama kararı aldım ama açıkçası içim pek rahat değil. Belki aynı belirtilerle karşılaşan ve sonucu hakkında bilgi alabileceğim birileri vardır diye yazma ihtiyacı hissettim. Şimdiden teşekkürler.
günaydın mayıs teyzelerimizz 6-7 sayfa geçmiş okuyamadım
maalesef dün sabahtan beri hastanede yatıyoruz. gebelikte normaldir diyerek geçiştirdiğim sancılar 2gün önce baya bi kıvrandırdı meğer normal bir sancı değilmiş hem idrar yollarımda enfeksiyon hem boğazımda iltihap hem de böbreğimde taş varmış
bugün sancılarım azaldı inşallah doktor izin verir de çıkabiliriz evimi özledim
sizde ne var ne yok?
merhaba,
20+3 günlük hamileyim. Sat 08.08.201. Tahmini doğum tarihi 14.05.2012. 51 kiloyla hamile kaldım. şu an 56 kiloyum. 32 yaşındayım. Ilk bebeğim.
2li testimde riskim 1/9000 çıktığından ve bebeğin tüm ölçümleri düzgün çıktığından doktorum 3lü test yapmaya gerek görmedi ancak c.tesi girdiğim detaylı ultrasonda beyinde 2 adet koloroid kist ve kalpte parlama görüldü. 2 marker bir arada olduğunda da amniyosentez önerdiler. 2. Bir görüş istediğimden dün rıza madazlı'ya muane oldum tekrar. Kendisi de soft belirtiler olduğunu ve kararın tamamen bana ait olduğunu ama gerek görmediğini söyledi. şimdilik yaptırmama kararı aldım ama açıkçası içim pek rahat değil. Belki aynı belirtilerle karşılaşan ve sonucu hakkında bilgi alabileceğim birileri vardır diye yazma ihtiyacı hissettim. şimdiden teşekkürler.
Merhaba,
20+3 günlük hamileyim. SAT 08.08.201. Tahmini doğum tarihi 14.05.2012. 51 kiloyla hamile kaldım. Şu an 56 kiloyum. 32 yaşındayım. İlk bebeğim.
2li testimde riskim 1/9000 çıktığından ve bebeğin tüm ölçümleri düzgün çıktığından doktorum 3lü test yapmaya gerek görmedi ancak c.tesi girdiğim detaylı ultrasonda beyinde 2 adet koloroid kist ve kalpte parlama görüldü. 2 marker bir arada olduğunda da amniyosentez önerdiler. 2. bir görüş istediğimden dün Rıza Madazlı'ya muane oldum tekrar. Kendisi de soft belirtiler olduğunu ve kararın tamamen bana ait olduğunu ama gerek görmediğini söyledi. Şimdilik yaptırmama kararı aldım ama açıkçası içim pek rahat değil. Belki aynı belirtilerle karşılaşan ve sonucu hakkında bilgi alabileceğim birileri vardır diye yazma ihtiyacı hissettim. Şimdiden teşekkürler.
selam kizlar.bugun ogleden sonra izin aldim.geldik daha valizlerimizi dizmedim ev felaket durumda die izin aldim.yavastan diziyordum.sonra kizosumun hediyelerini katlarken teyzelerine gonderim dedim:):)Eki Görüntüle 316738 Eki Görüntüle 316739 Eki Görüntüle 316740 Eki Görüntüle 316741 Eki Görüntüle 316742 Eki Görüntüle 316743
hadi ya benimde pis bi huyum var hiç bi yerde giremem wc yeiş yerinde giriyorum tabiki yoksa mafolurum ama dışarı çıktığımızda yada birine gittiğimizde mümkün değil giremiyorum
zeynepcim geçmiş olsun yaaaa, bende dün bütün gün merak ettim nerde bu kız diye,,,hay Allah heepside üstüste gelmiş, canım yapabileceğim bişey olursa, hiç çekinmeden söyle...tekrar geçmiş olsun ilaçlar iyi geldimi bari biraz, böbreğindeki taş yola girmişmi acaba asıl ağrılar ondan sonra başlıyo, bir ay önce babam düşürdü ordan biliyorum...hem idrar yolun için hemde böbrekler için çok çok çok fazla su içmeye çalış canım benim umarım en kısa zamanda düşürürsün...
günaydın kızlar, ne zamandır giremiyorum. zeynep arkadaşımıza çok geçmiş olsun, umarım herşey kısa zamanda yoluna girer. dimple79 arkadaşım senin için de kara vermek çok zor gerçekten. Ben de senin gibi ikili test sonuçlarım çok iyi çıktığı için üçlü teste gerek duymadı doktorum. 18+1 olduk bugün, daha detaylı ultrason yaptırmadım.
kızlar ben çok su içemiyorum ne yapcam, zorla 3-4 bardak içiyorum o kadar.demir seviyem de düşmüş, ayaklarım çok üşüyo, iki çorap ve bot var ayağımda işyeri de sıcak ama ayaklarım ısınmıyo.
bebişim de çok hareketli, doktor da dedi ne kadar hareketli bebek diye. umarım ayrıntılı ultrasonda kötü bişey çıkmaz.
hepimiz rahatlıkla, sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?