Kızlar;
kaçıncı haftanızdasınız kaç kiloyla başladınız kaç kilosunuz
Beni hep yanlış tartmış sağlık ocağı...
Bende burda en çok kilo alan benim diye geziniyordum. 59 ile başladım şuan 65 kiloyum canım.
Sağlık ocağına bakarsan şuan 69 kiloyum. Ama doktorum benim tartım doğru dedi...
ben 55 ıle basladım suan 62 kıloyu buldum vallaaaa
Normal ama sevgi... Bundan sonra her ay 2 kilo alsak 15 kilo ile bitiririz. !2 kilo alın diyorlar ama bence bu çok aşağı bir değer özellikle türk mutfağı için:)))
babystar için ne yapmak gerek nereye üye oldunuz
dün göz kalemı almak ıcın gırdıgım kozmetıkcının 15 aylık bı oglu varmıssss tam 30 kılo almıs hamılelgınde hemde 35.haftada dogurmus 17 kılosu bana kaldı dıooooo anam dedımmmm gözlerım döndüüü
o kadar kiloya 13 kilo yine iyi gimiş bence :) bence 18 e kadar yolu var ben o kadar takmıyorum. İçtiğimiz süt bile kilo aldırabiliyor bide ben ceviz çok yiyiyorum balık yemediğim için. Sabah okula mecbur poğaça alıyorum akşam yemeğin yanında ekmek yani bi yerde kilo almaya mecburum ama çavdar ekmeği yiyiyorum. Ama itiraf ediyorum doktor 65 kilosun deyinc eçok mutlu oldum ve rahatladım...
:))) bende korkarak doktora gittim biliyosun ama 2 gündür bende içimde döndüğünü hissedebiliyorum. Gerçekten muhteşem bi duygu. Allah o tekmeleri hiiiçç eksik etmesin...
günaydın kızlar, ne zamandır giremiyorum. zeynep arkadaşımıza çok geçmiş olsun, umarım herşey kısa zamanda yoluna girer. dimple79 arkadaşım senin için de kara vermek çok zor gerçekten. Ben de senin gibi ikili test sonuçlarım çok iyi çıktığı için üçlü teste gerek duymadı doktorum. 18+1 olduk bugün, daha detaylı ultrason yaptırmadım.
kızlar ben çok su içemiyorum ne yapcam, zorla 3-4 bardak içiyorum o kadar.demir seviyem de düşmüş, ayaklarım çok üşüyo, iki çorap ve bot var ayağımda işyeri de sıcak ama ayaklarım ısınmıyo.
bebişim de çok hareketli, doktor da dedi ne kadar hareketli bebek diye. umarım ayrıntılı ultrasonda kötü bişey çıkmaz.
hepimiz rahatlıkla, sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza inşallah.
evet hem duzenlı beslenıyoruzz hemde vıtamın ılacı fln ıcıozzz bunye meselesı dun 400 gr aldım dıyenlerr vardııı topıkte onlarla kıyaslayınca yuvarlanarak gıtmeyelımde dogumaa
günaydın mayıs teyzelerimizz 6-7 sayfa geçmiş okuyamadım
maalesef dün sabahtan beri hastanede yatıyoruz. gebelikte normaldir diyerek geçiştirdiğim sancılar 2gün önce baya bi kıvrandırdı meğer normal bir sancı değilmiş hem idrar yollarımda enfeksiyon hem boğazımda iltihap hem de böbreğimde taş varmış
bugün sancılarım azaldı inşallah doktor izin verir de çıkabiliriz evimi özledim
sizde ne var ne yok?
Merhaba,
20+3 günlük hamileyim. SAT 08.08.201. Tahmini doğum tarihi 14.05.2012. 51 kiloyla hamile kaldım. Şu an 56 kiloyum. 32 yaşındayım. İlk bebeğim.
2li testimde riskim 1/9000 çıktığından ve bebeğin tüm ölçümleri düzgün çıktığından doktorum 3lü test yapmaya gerek görmedi ancak c.tesi girdiğim detaylı ultrasonda beyinde 2 adet koloroid kist ve kalpte parlama görüldü. 2 marker bir arada olduğunda da amniyosentez önerdiler. 2. bir görüş istediğimden dün Rıza Madazlı'ya muane oldum tekrar. Kendisi de soft belirtiler olduğunu ve kararın tamamen bana ait olduğunu ama gerek görmediğini söyledi. Şimdilik yaptırmama kararı aldım ama açıkçası içim pek rahat değil. Belki aynı belirtilerle karşılaşan ve sonucu hakkında bilgi alabileceğim birileri vardır diye yazma ihtiyacı hissettim. Şimdiden teşekkürler.
hadi ya benimde pis bi huyum var hiç bi yerde giremem wc yeiş yerinde giriyorum tabiki yoksa mafolurum ama dışarı çıktığımızda yada birine gittiğimizde mümkün değil giremiyorum
Kızlar;
kaçıncı haftanızdasınız kaç kiloyla başladınız kaç kilosunuz
kızlar ben çok su içemiyorum ne yapcam, zorla 3-4 bardak içiyorum o kadar.demir seviyem de düşmüş, ayaklarım çok üşüyo, iki çorap ve bot var ayağımda işyeri de sıcak ama ayaklarım ısınmıyo.
canım ben 20. haftamdayım salı günü dokora gittiğimde ayrıntılı randevusu verdi ama benden çok önce yaptıra da var. Sen kaçınca haftandasın ki? Belki diğer gittiğind doktorun söyleyecektir.
birde kızlar ben bebişmi o kadar cok hissetmiyorum sadece pıt pıt attığını o an nerede olduğu yatarsam sadece anlayabiliyorum öle tekme falan hiç hissetmedim otururukende hisetmiom normalmi sizceeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?