2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar;
kaçıncı haftanızdasınız kaç kiloyla başladınız kaç kilosunuz

Beni hep yanlış tartmış sağlık ocağı...

Bende burda en çok kilo alan benim diye geziniyordum. 59 ile başladım şuan 65 kiloyum canım.

Sağlık ocağına bakarsan şuan 69 kiloyum. Ama doktorum benim tartım doğru dedi...

ben 55 ıle basladım suan 62 kıloyu buldum vallaaaa

kızlar bugün 20+6 dayız minişimle,,, ben her sabah aç ve kıyafetsiz tartılıyorum 68.5 la başladık suan 73 üz....

Normal ama sevgi... Bundan sonra her ay 2 kilo alsak 15 kilo ile bitiririz. !2 kilo alın diyorlar ama bence bu çok aşağı bir değer özellikle türk mutfağı için:)))

dün göz kalemı almak ıcın gırdıgım kozmetıkcının 15 aylık bı oglu varmıssss tam 30 kılo almıs hamılelgınde hemde 35.haftada dogurmus 17 kılosu bana kaldı dıooooo anam dedımmmm gözlerım döndüüü

babystar için ne yapmak gerek nereye üye oldunuz

canım babystar ana sayfasına giriyosun orada iletişim diye bir bölüm var oraya tıkla mesaj yerine hamileyim bebeğim için numune bez istiyorum diye yaz.ben yaptım 2-3 gün içinde geldi mng kargodan arıyolar kargonuz var gelin alın diye ücretsiz

o kadar kiloya 13 kilo yine iyi gimiş bence :) bence 18 e kadar yolu var ben o kadar takmıyorum. İçtiğimiz süt bile kilo aldırabiliyor bide ben ceviz çok yiyiyorum balık yemediğim için. Sabah okula mecbur poğaça alıyorum akşam yemeğin yanında ekmek yani bi yerde kilo almaya mecburum ama çavdar ekmeği yiyiyorum. Ama itiraf ediyorum doktor 65 kilosun deyinc eçok mutlu oldum ve rahatladım...

:))) bende korkarak doktora gittim biliyosun ama 2 gündür bende içimde döndüğünü hissedebiliyorum. Gerçekten muhteşem bi duygu. Allah o tekmeleri hiiiçç eksik etmesin...[/QUOTE]

canım gözünaydın bak bişeyi yokmuş bıcırığın:)

evet hem duzenlı beslenıyoruzz hemde vıtamın ılacı fln ıcıozzz bunye meselesı dun 400 gr aldım dıyenlerr vardııı topıkte onlarla kıyaslayınca yuvarlanarak gıtmeyelımde dogumaa

aman suyu ihmal etme canım
ben su içebilmek için susatacak şeyler vyiyorum kek tatlı fln
su önemli zorla da olsa güzellikle de olsa içicem bu 2 güğnden sonra

evet hem duzenlı beslenıyoruzz hemde vıtamın ılacı fln ıcıozzz bunye meselesı dun 400 gr aldım dıyenlerr vardııı topıkte onlarla kıyaslayınca yuvarlanarak gıtmeyelımde dogumaa

Ben normal doğum çok istiyorum o yüzden çok kilo almak istemiyorum ama süt çok içiyorum sevgi süt ve ceviz bebişimde maşallah kilosu iyi. 400 g haftada alınması gerekio

Zeynepcim çok geçmiş olsun.
Sen böyle yazınca gözüm korktu canım ya.Biliyorsun ikimizin ağrısıda çok benziyordu birbirine.Benim 1-2 gündür ağrılarım azaldı gibi.Gece kalktığım zaman yine hissediyorum gerçi ama bariz ölçüde azalma var.Biraz suyu arttırdım belki ondan kaynaklanıyordur bilmiyorum.Eğer tekrar o ağrılar başlarsa ben de vakit geçirmeden doktora gideyim o zaman.
Tekrar geçmiş olsun.

Canım şuan içinde bulunduğun durumu çok iyi anlıyorum.Benimde 3lü testimde çok yüksek risk çıkınca acil ayrıntılı ultrason yaptırdık.Çok şükür bizde hiç bir sorun çıkmadı ve rahatladık.
Ben eminim senin bebeğindede bir sorun çıkmayacağından ama kafanın rahat etmesini istiyorsan güvendiğin ve tecrübeli bi doktora amniyosentez yaptırabilirsin.

hadi ya benimde pis bi huyum var hiç bi yerde giremem wc ye iş yerinde giriyorum tabiki yoksa mafolurum ama dışarı çıktığımızda yada birine gittiğimizde mümkün değil giremiyorum

O pis huydan bende de var maalesef.
Nerdeyse 3 yıllık evliyim,hala kayınvalidelere gidince zorlanıyorum wc.ye gitmekte
Dışarda olduğum zamanlardan hiç bahsetmiyorum bile.

Kızlar;
kaçıncı haftanızdasınız kaç kiloyla başladınız kaç kilosunuz

22.haftamdayım.
Doktorun tartısına göre 68 ile başladım.Geçen hafta doktorda tartıldığımda 71 kilo idim.Toplamda 3 kilo almışım yani.

rozbin bende su içmeyi sevmeyenlerdenim ama kendimi zorluyorum gerçekten.Sabah kalkınca yanıma 4 tane yarım litrelik su hazırlıyorum.Akşama kadar içip bitirmeye çalışıyorum hepsinide.Sen de bu şekilde deneyebilirsin.Şişeden içmek daha kolay geliyor bana.Bide gözümün önüne koyunca alıp içiyorum sürekli

Tünaydın güzel annişler ve melekleri...

zeynepYUS Çok geçmiş olsun, inşallah tez zamanda şifana kavuşursun arkadaşım...
Kesinlikle su çok önemli bende soğuk su pek içemem evde olduğum için sabah kalkar kalkmaz peteğin üstüne 3 lt su koyuyorum ve yatana kadar bitiriyorum özellikle de büyük bardak tercih ediyorum. Bana çok yardımcı oldu size de tavsiye ederim.
Dün tetanoz aşımı oldum solak olduğum için sağ koluma yaptırdım çok şükür öyle ciddi bir ağrım olmadı hafif bir sızlamayla atlattım. 1 ay sonrada ikinci dozunu vuracaklarmış.

Bu arada ben sağlık ocağının ne tartısına nede idrar testine pek güvenmiyorum. Bana 2 kere idrar testi yaptılar birinde kan, diğerinde yoğun iltahap çıktı ikisinde de korkuyla dr. gittim ama tertemizdi. Dr. çubukla yaptıkları için güvenilirliğinin çok düşük olduğunu söyledi. Tabiki bu sadece benim başıma gelen herkes bunu yaşayacak diye bir kaide yok sadece bilmenizi ve böyle bir durum yaşarsanız tedirgin olmadan başka bir dr. fikir almanız gerektiğini paylaşmak istedim.

Hayatbayramolsa bebişini cicileri çok güzel Rabbim iyi günlerde sağlıkla kullanmanızı nasip eder inşallah...

su içimeyen arkadaşlar size bir tavsiyem hayat suyun sitesinde Untitled Page su adrestekini pcnize indirin benim gibi özellikle pc basında calısıyorsanız her saat bir su şişesi cıkıp bir bardak su içtinizmi diyorr ben sekiz saat calıso 8 bardak su içmiş oluyorum böylelikle birde sporcu kapaklı su siselerine su dolduruyorum biberon gibi içiom öylede kolay oluyorrr

birde kızlar ben bebişmi o kadar cok hissetmiyorum sadece pıt pıt attığını o an nerede olduğu yatarsam sadece anlayabiliyorum öle tekme falan hiç hissetmedim otururukende hisetmiom normalmi sizceeee

canım ben 20. haftamdayım salı günü dokora gittiğimde ayrıntılı randevusu verdi ama benden çok önce yaptıra da var. Sen kaçınca haftandasın ki? Belki diğer gittiğind doktorun söyleyecektir.

canım benim ben 20+7 yim bugün bende geçen hafta salı gitmiştim ama dr bişey demedi acaba ayrıntılı usg her hastanede bulunmayan bi makineyle falanmı yapılıyor, yaşadığım yer itibariyle burda yokmu diye düşünmeye başladım, dr bana sadece şeker yüklemesini söyledi okadar acaba bidaha hastaneye gidip bilgimi alsam:18::18:

birde kızlar ben bebişmi o kadar cok hissetmiyorum sadece pıt pıt attığını o an nerede olduğu yatarsam sadece anlayabiliyorum öle tekme falan hiç hissetmedim otururukende hisetmiom normalmi sizceeee

2 haftaya kadar onuda hisetmeye başlarsınız. Ben 22 haftalığım ve 2. hamileliğim 1 haftadır anca ayakta ve oturarak hissetmeye başladım tabi oda çok nadir...
Hamileliğin en güzel yanı bu tekmeler ve dönüşler ben doğum sonrasında da en çok bunu özlemiştim uzun zaman istem dışı elimi karnıma götürdüğümü çok hatırlarım. Birde benim zilli kızım son zamanlarda çok ciddi tekmeler atardı hatta 37. haftada attığı bir tekmeyle iki göğsümün arasında fındık büyüklüyüğde bir yırtığa neden olmuştu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…