2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ben suyu seviyorum ama dediğin yöntem süpermiş :=)

ooooo maşşallh bayağı hareketliymiş bende biran önce hisetmek sitiyorum cinsiyetinde öğrenemedik zaten bari onu hissediyim istiom ama hayırlısı bakalım onunda vakti gelir elbet :)

muhakkak ben böylelikle günde 2 litreyi ancak gecebiliom oda herzamn değil 2de kalırım genelde ama doktorum 3 lt içi dioo nasıl yapcaksam onu kısın ortasındaaa

Ben şimdi sabahtan beri 1.5 litre su içip küçük hazır sütlerden de 2 tane içtim yani 2 L içmiş oldum. akşama da 1L içerim herhalde...

Benim gittiğim hastanede de yk ama çoğu hastanede yok ayrı merkezleri var ayda ünv hastanelerinde yapılıo. Sne istrsen bi doktorunu ara canım çünkü sanırım 23 yada 24. haftaya kadar yapılmalı...

zeynepcim çok geçmiş olsun Allah şifa versin ...

kızlar ben suyu çok fazla seviyorum istanbuldayım hamidiye markasından içiyorduk ama çok su sevdiğim için erikli marka suya aşerdim resmen onu içmeyene kadar kendime gelmedim :)

kızlar benim 20. haftam bugun bittiyo ve 7 kilo aldım aslında 3 gün önce 8 di sanırım ödemden di bugunlerde ödem yoktu sabah tartıldım o bi kilo gitmiş yani toplamda 7 kilo almışım
ben normalde hamile kalmadan önce 2,5 lt su içerdim ama şimdi 3 ü bile geçirmeye çalışıyorum içmeyince resmen şişiyorum su ödemi attırıyo resmen ,

sevgii oh iyisin bugun yarı gün iş bende yarın öğleden sonra işe glicem :)

turuncu inan bende 1,5 senelik evliyim toplasan 4 kere girmemişimdir kayınvalidemlerde wc ye :)

Hayatbayramolsa cicilerinizii çok beğendimm bende çekip eklemek istiyorummmmmm ama resim gönderemiyorum ben ya (

dimple79 , canım geçmiş olsun ama iyi düşün için nasıl rahat edicekse o şekilde karar ver , kendini üzme bebişinide..

maşallah nasıl hareketli bir bebişmiş o öle

kızlar ya bu öğlen yemeğini yiyip gelince ölüyorum uykudan , kafamı tutamıyorum resmen ya,,,içim uyuyo, varmı benim gibi uykuya dayanamayan....

ZEYNEP canım çok geçmiş olsun. of taş düşürmekde zordur allah kolaylık versin inş en kısa zmanda geçer ağrıların canım

bu sabah çok iğrenç uyandım gece dişim etlerim kanamış ağzımın içinde kurumuş eyy çok iğrençti ya
bu aralar dişetlerim çok kanamaya başladı. hiç böyle problemlerim yoktu daha önce :44:

herkese merhaba kızlar...şimdi doktordan geldim.kontrolümüzü yaptırdık.bebişim cinsiyetini göstersin diye çikolata yedim.zaten hareketliydi iyice kudurmuş:)) doktor kıza benzetti ama kesin bişey göremedi.ya bu bıcırık niye göstermiyo cinsiyetini.
çok şükür sağlıklıymış yavrum haftasıyla uyumlu. 400 gr olmuş pıtırcığım.haftaya da ayrıntılı ultrasona gircem inşallah. kızlar dua edin de bari o zaman kesin göstersin cinsiyetini.

bende erikli ve nestlenin suyunu çok seviyorum.. özelliklede nestlenin suyunu içiyorum ama 2lt anca içiyorum günde

ya ben de bazen çok içiyorum.ama çayı çooook seviyorum ee erzurumlu olduğum için:)) çay içince de suyu anca ben de 2 lt falan içiyorum

beennn
hele dün yatılı misafirlerim vardı gece 2ye doğru uyudum sabah da 6bçkta uyandım bugün ayakta uyuyorum
ayyy iyi duruyon valla ayakta o zaman helal olsun ben 12.30 gibi uyudum 7.30 da uyandım ama bu ara bi uyku basıyo yemekten sonra napsam gitmiyo, bazen bilgisayarın karşısında sıçrayarak uyanıyorum
bende bende bende çünkü ya yoğurt yiyorum yada ayran içiyorum :)

yoğutta yapıyo doğru ama yoğurdu ben hep yiyodum ya...benimki bence artık hamileliğin vurmasıyla ilgili, çünkü benim iştahımda açıldı biliyomusunuz, valla öğleni akşamı zor ediyom...

bende erikli ve nestlenin suyunu çok seviyorum.. özelliklede nestlenin suyunu içiyorum ama 2lt anca içiyorum günde

ya ben de bazen çok içiyorum.ama çayı çooook seviyorum ee erzurumlu olduğum için:))
çay içince de suyu anca ben de 2 lt falan içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…