su içimeyen arkadaşlar size bir tavsiyem hayat suyun sitesinde Untitled Page su adrestekini pcnize indirin benim gibi özellikle pc basında calısıyorsanız her saat bir su şişesi cıkıp bir bardak su içtinizmi diyorr ben sekiz saat calıso 8 bardak su içmiş oluyorum böylelikle birde sporcu kapaklı su siselerine su dolduruyorum biberon gibi içiom öylede kolay oluyorrr
2 haftaya kadar onuda hisetmeye başlarsınız. Ben 22 haftalığım ve 2. hamileliğim 1 haftadır anca ayakta ve oturarak hissetmeye başladım tabi oda çok nadir...
Hamileliğin en güzel yanı bu tekmeler ve dönüşler ben doğum sonrasında da en çok bunu özlemiştim uzun zaman istem dışı elimi karnıma götürdüğümü çok hatırlarım. Birde benim zilli kızım son zamanlarda çok ciddi tekmeler atardı hatta 37. haftada attığı bir tekmeyle iki göğsümün arasında fındık büyüklüyüğde bir yırtığa neden olmuştu:)
ben suyu seviyorum ama dediğin yöntem süpermiş :=)
muhakkak ben böylelikle günde 2 litreyi ancak gecebiliom oda herzamn değil 2de kalırım genelde ama doktorum 3 lt içi dioo nasıl yapcaksam onu kısın ortasındaaa
canım benim ben 20+7 yim bugün bende geçen hafta salı gitmiştim ama dr bişey demedi acaba ayrıntılı usg her hastanede bulunmayan bi makineyle falanmı yapılıyor, yaşadığım yer itibariyle burda yokmu diye düşünmeye başladım, dr bana sadece şeker yüklemesini söyledi okadar acaba bidaha hastaneye gidip bilgimi alsam:18::18:
günaydın mayıs teyzelerimizz 6-7 sayfa geçmiş okuyamadım
maalesef dün sabahtan beri hastanede yatıyoruz. gebelikte normaldir diyerek geçiştirdiğim sancılar 2gün önce baya bi kıvrandırdı meğer normal bir sancı değilmiş hem idrar yollarımda enfeksiyon hem boğazımda iltihap hem de böbreğimde taş varmış
bugün sancılarım azaldı inşallah doktor izin verir de çıkabiliriz evimi özledim
sizde ne var ne yok?
2 haftaya kadar onuda hisetmeye başlarsınız. Ben 22 haftalığım ve 2. hamileliğim 1 haftadır anca ayakta ve oturarak hissetmeye başladım tabi oda çok nadir...
Hamileliğin en güzel yanı bu tekmeler ve dönüşler ben doğum sonrasında da en çok bunu özlemiştim uzun zaman istem dışı elimi karnıma götürdüğümü çok hatırlarım. Birde benim zilli kızım son zamanlarda çok ciddi tekmeler atardı hatta 37. haftada attığı bir tekmeyle iki göğsümün arasında fındık büyüklüyüğde bir yırtığa neden olmuştu:)
kızlar ya bu öğlen yemeğini yiyip gelince ölüyorum uykudan , kafamı tutamıyorum resmen ya,,,içim uyuyo, varmı benim gibi uykuya dayanamayan....
kızlar ya bu öğlen yemeğini yiyip gelince ölüyorum uykudan , kafamı tutamıyorum resmen ya,,,içim uyuyo, varmı benim gibi uykuya dayanamayan....
kızlar ben suyu çok fazla seviyorum istanbuldayım hamidiye markasından içiyorduk ama çok su sevdiğim için erikli marka suya aşerdim resmen onu içmeyene kadar kendime gelmedim :)
ben de erikliyi çok seviyorum ondan başka içemiyorum
bende erikli ve nestlenin suyunu çok seviyorum.. özelliklede nestlenin suyunu içiyorum ama 2lt anca içiyorum günde
ayyy iyi duruyon valla ayakta o zaman helal olsun ben 12.30 gibi uyudum 7.30 da uyandım ama bu ara bi uyku basıyo yemekten sonra napsam gitmiyo, bazen bilgisayarın karşısında sıçrayarak uyanıyorumbeennn
hele dün yatılı misafirlerim vardı gece 2ye doğru uyudum sabah da 6bçkta uyandım bugün ayakta uyuyorum
bende bende bende çünkü ya yoğurt yiyorum yada ayran içiyorum :)
bende erikli ve nestlenin suyunu çok seviyorum.. özelliklede nestlenin suyunu içiyorum ama 2lt anca içiyorum günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?