2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebişe aldıklarım demin lcw bakarken gördüm resimleri ekleyim dedim. Aşağıdaki resimler dışında birde sarı ve yeşil 2 çift çorabımız var hepsi bu:)))
Bunları 3 hafta önce annemlere gitmiştik ordaki mağazadan aldık
tulumu ve çorabı da da geçen hafta aldım ben

merhaba..... ara ara girip geçmişi okuyorum ne var ne yok diye,ama sayfalar almış gitmiş başını :)))))))))))
umarım herkek iyi ve herşey yolundadır.

canım kaç hafyalık hamilesin

kızlar herkese iyi akşamlar.kont geldik.gayet iyiyiz
çok şükür bir sıkıntı yok.475 gr boyumuzda 26.5 olmuş:)
ben daha kıyafet almadım.ne bileyim biraz daha zaman geçsin diye beklıyorum şöyle 6.aylığı geçtikten sonra.bişey sorcam hastanede giyeceğimiz pijama takımı nasıl olacak yada sezeryan olunca diz altı uzun elbise şeklinde mi olacak bilen varmı yada aranızda alan oldumu?

slm kızlar herkes iiyidir inş.. 2 gündür midemde dehşet yanma var, zaten ilk 3 ay bulantıdan serumla yaşar hale gelmiştim, tam yemeye başlamışken yine aynı şeyleri yaşıcam diye çok korkuyorum, varmı benim gibi mide yanması olan, ne ii gelirki(

kızlarr mrbacıklarr nasılsınız sizleri çok özledim bennn takip edemiyorum ben inşallah haftaya ederim artık ev taşıcam annem gelcek memleketten sonra bende iskenderuna gitcemm kızıma ordan cicişler alcam:))

artık bebişini çok rahat hisseden var mı benimki maşallah hiç durmuyor kıpır kıpır eşim bile hissediyor tekmelerini:))

Benim gittiğim hastanede de yk ama çoğu hastanede yok ayrı merkezleri var ayda ünv hastanelerinde yapılıo. Sne istrsen bi doktorunu ara canım çünkü sanırım 23 yada 24. haftaya kadar yapılmalı...

tamam canım çok sağol canım ben okadar mahrumiyet bölgesindeyimki eşim öğretmen biz doğubeyazıtta oturuyoruz düşün artık 2 li 4 lü test için bile başka illere gittim somestırda ankarada olucam ama ozamanda 24. haftamız dolmuş olacak, dr umu arayıp öğrenmeliyim canım buralarda olmayabilir

canım benim önemli olan sağlığı maşallah çok şükür sağlıklıymış meleğin canım sende kıyafet almak istersen eğer şimdilik hem kıza hemde erkeğe uyabilecek renklerde zıbınlar çamaşırlar falan al canım bişey sorucam seni ayrıntılıya çağırmışlar dra senmi sordun omu söyledi, hayırlısıyla sonuçların iyi çıkıcak inşallah Allah herkesin yardımcısı olsun, pıtırcığında artık göstersin ama cinsiyetini teyzelerini merakta bırakmasın ama dimi

Seeeelammmmmnasilsiniz kizlar..bisey sormak istiorum dogum izni hakkinda.mesela 36 hafta 3gunlukken izne ayrilsak...bu caistigimiz 3gunude ekleyebilirmiyiz dogum sonrasina..yoksa direk 36haftada ayrildi olarak mi kabul edilirr????

kızlar hastaneden çıkınca oğlum 2 gündür çok sıkıldı diye aldım onu e-bebek'e götürdüm =)
indirim varmış çoğu reyonu talan etmişler ama yine de güzel ürünler vardı
pamuklu çorap aldım oğluma, bir de arkadaşın bebeğine hediye
ay kız çocuklarına nasıl cicili bicili şeyler varmış öyle bayıldım =)

bebek odası için de yan yatma yastıkları battaniyeler falan vardı ama yıl sonu diye az ürün kalmış yine de fikir olsun fiyatlar ne alemde diye bakılabilir

Seeeelammmmmnasilsiniz kizlar..bisey sormak istiorum dogum izni hakkinda.mesela 36 hafta 3gunlukken izne ayrilsak...bu caistigimiz 3gunude ekleyebilirmiyiz dogum sonrasina..yoksa direk 36haftada ayrildi olarak mi kabul edilirr????

çarşamba çıkarsan çarşambadan çarşambaya sayılır diye biliyorum
sosyal güvenlik kurumu sitesindeki maillere yazarsan hemen geridönüş yapıyorlar

ben inşallah son 3 haftaya kadar çalışmak istiyorum

bir de bir de bir de prima paketimiz geldi çok kayda değer birşey yok ama leke çıkarıcım bitmişti iyi oldu :) bir de ilk hediyem yazıyor ya hoşuma gitti
gerçi kardeşlerim sağolsun her seferinde bir hediyeyle geliyorlar

ZEYNEP canım ben ebebeği bulamadım ya bauhausdan doğru yürüdüm karşıma bebeto çıktı oraya daldım bende

Ben şimdi sabahtan beri 1.5 litre su içip küçük hazır sütlerden de 2 tane içtim yani 2 L içmiş oldum. akşama da 1L içerim herhalde...

Benim doktorum içtiğiniz süt, ayran ve meyve sularını su yerine saymayacaksın demişti güzelim bilgin olsun. Günde en az 2.5 litre su içeceksin demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…