- 26 Nisan 2011
- 403
- 25
- 118
kızlar bebişe aldıklarım demin lcw bakarken gördüm resimleri ekleyim dedim. Aşağıdaki resimler dışında birde sarı ve yeşil 2 çift çorabımız var hepsi bu:)))
Bunları 3 hafta önce annemlere gitmiştik ordaki mağazadan aldık Eki Görüntüle 316928 Eki Görüntüle 316927
tulumu ve çorabı da da geçen hafta aldım benEki Görüntüle 316929 Eki Görüntüle 316930
sağlıklı günlerde giydir prenses :)
herkese merhaba kızlar...şimdi doktordan geldim.kontrolümüzü yaptırdık.bebişim cinsiyetini göstersin diye çikolata yedim.zaten hareketliydi iyice kudurmuş:)) doktor kıza benzetti ama kesin bişey göremedi.ya bu bıcırık niye göstermiyo cinsiyetini.
çok şükür sağlıklıymış yavrum haftasıyla uyumlu. 400 gr olmuş pıtırcığım.haftaya da ayrıntılı ultrasona gircem inşallah. Kızlar dua edin de bari o zaman kesin göstersin cinsiyetini.
canım kaç hafyalık hamilesin
Benim gittiğim hastanede de yk ama çoğu hastanede yok ayrı merkezleri var ayda ünv hastanelerinde yapılıo. Sne istrsen bi doktorunu ara canım çünkü sanırım 23 yada 24. haftaya kadar yapılmalı...
herkese merhaba kızlar...şimdi doktordan geldim.kontrolümüzü yaptırdık.bebişim cinsiyetini göstersin diye çikolata yedim.zaten hareketliydi iyice kudurmuş:)) doktor kıza benzetti ama kesin bişey göremedi.ya bu bıcırık niye göstermiyo cinsiyetini.
çok şükür sağlıklıymış yavrum haftasıyla uyumlu. 400 gr olmuş pıtırcığım.haftaya da ayrıntılı ultrasona gircem inşallah. kızlar dua edin de bari o zaman kesin göstersin cinsiyetini.
Seeeelammmmmnasilsiniz kizlar..bisey sormak istiorum dogum izni hakkinda.mesela 36 hafta 3gunlukken izne ayrilsak...bu caistigimiz 3gunude ekleyebilirmiyiz dogum sonrasina..yoksa direk 36haftada ayrildi olarak mi kabul edilirr????
Ben şimdi sabahtan beri 1.5 litre su içip küçük hazır sütlerden de 2 tane içtim yani 2 L içmiş oldum. akşama da 1L içerim herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?