canım benim önemli olan sağlığı maşallah çok şükür sağlıklıymış meleğin canım sende kıyafet almak istersen eğer şimdilik hem kıza hemde erkeğe uyabilecek renklerde zıbınlar çamaşırlar falan al canım bişey sorucam seni ayrıntılıya çağırmışlar dra senmi sordun omu söyledi, hayırlısıyla sonuçların iyi çıkıcak inşallah Allah herkesin yardımcısı olsun, pıtırcığında artık göstersin ama cinsiyetini teyzelerini merakta bırakmasın ama dimi
kızlar bebettodan geliyorum yine dayanamadım birşeyler ben şimdiden dünya şey aldım
Eki Görüntüle 317030 Eki Görüntüle 317031 Eki Görüntüle 317032 Eki Görüntüle 317033 Eki Görüntüle 317034 Eki Görüntüle 317035 Eki Görüntüle 317036 Eki Görüntüle 317037
Benim doktorum içtiğiniz süt, ayran ve meyve sularını su yerine saymayacaksın demişti güzelim bilgin olsun. Günde en az 2.5 litre su içeceksin demişti.
ZEYNEP canım ben ebebeği bulamadım ya bauhausdan doğru yürüdüm karşıma bebeto çıktı oraya daldım bende
kızlar bebettodan geliyorum yine dayanamadım birşeyler ben şimdiden dünya şey aldım
Eki Görüntüle 317030 Eki Görüntüle 317031 Eki Görüntüle 317032 Eki Görüntüle 317033 Eki Görüntüle 317034 Eki Görüntüle 317035 Eki Görüntüle 317036 Eki Görüntüle 317037
Kızlar bişey soracağım ben sade sütü içemiyorum, sevmiyorum. Onun yerine süt içmiş olmak için içine çikolata veya nesguick karıştırarak içiyorum.
Acaba bu nesquickli sütler değerinden bişey kaybediyor mu, sade süt yerine geçer mi. Bilginiz var mı?
kızlar yaaa isimler belli oldu mu en zor kısmı bebişlere isim vermek bütün hayatı boyunca onu kullanacak kız isimleri aklınızda güzel bişeler var mı??
şortlu badilere bayıldım yaa güle güle giysin!! patilerinde değişik desenler olan alt pijamalar da çok hoşmuş ben de bir uğrayayım
Kızlar bişey soracağım ben sade sütü içemiyorum, sevmiyorum. Onun yerine süt içmiş olmak için içine çikolata veya nesguick karıştırarak içiyorum.
Acaba bu nesquickli sütler değerinden bişey kaybediyor mu, sade süt yerine geçer mi. Bilginiz var mı?
maşallah nasıl hareketli bir bebişmiş o öle
kızlar herkese iyi akşamlar.kont geldik.gayet iyiyiz
çok şükür bir sıkıntı yok.475 gr boyumuzda 26.5 olmuş:)
ben daha kıyafet almadım.ne bileyim biraz daha zaman geçsin diye beklıyorum şöyle 6.aylığı geçtikten sonra.bişey sorcam hastanede giyeceğimiz pijama takımı nasıl olacak yada sezeryan olunca diz altı uzun elbise şeklinde mi olacak bilen varmı yada aranızda alan oldumu?
slm kızlar herkes iiyidir inş.. 2 gündür midemde dehşet yanma var, zaten ilk 3 ay bulantıdan serumla yaşar hale gelmiştim, tam yemeye başlamışken yine aynı şeyleri yaşıcam diye çok korkuyorum, varmı benim gibi mide yanması olan, ne ii gelirki(
kızlarr mrbacıklarr nasılsınız sizleri çok özledim bennn takip edemiyorum ben inşallah haftaya ederim artık ev taşıcam annem gelcek memleketten sonra bende iskenderuna gitcemm kızıma ordan cicişler alcam:))
artık bebişini çok rahat hisseden var mı benimki maşallah hiç durmuyor kıpır kıpır eşim bile hissediyor tekmelerini:))
kızlar yaaa isimler belli oldu mu en zor kısmı bebişlere isim vermek bütün hayatı boyunca onu kullanacak kız isimleri aklınızda güzel bişeler var mı??
kızlar herkese iyi akşamlar.kont geldik.gayet iyiyiz
çok şükür bir sıkıntı yok.475 gr boyumuzda 26.5 olmuş:)
ben daha kıyafet almadım.ne bileyim biraz daha zaman geçsin diye beklıyorum şöyle 6.aylığı geçtikten sonra.bişey sorcam hastanede giyeceğimiz pijama takımı nasıl olacak yada sezeryan olunca diz altı uzun elbise şeklinde mi olacak bilen varmı yada aranızda alan oldumu?
yessinnnlerrrrr onu da kıyafetlerini de ay maşallahh :)) çok güzelmiş canım benim hayırlı olsun.o önlüğün bi benzerini de ben almıştım benimkinde de öpme beni yazıyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?