2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım.zaten şuan ne pembe renkte bişey alıyorum ne de mavi diğer renklerde alıyorum.doktor dedi on gün içinde detaylına da bakalım dedi bu haftalar arasında bakılıyomuş..evet gösterse artık 5. ayı geçiyoruz doktor kıza benziyo dedi ama kesin bişey demedi kıza benzettim dedi bakalım beklicez biraz daha belki de doğuma kadar :))

yessinnnlerrrrr onu da kıyafetlerini de ay maşallahh :)) çok güzelmiş canım benim hayırlı olsun.o önlüğün bi benzerini de ben almıştım benimkinde de öpme beni yazıyo :)

Benim doktorum içtiğiniz süt, ayran ve meyve sularını su yerine saymayacaksın demişti güzelim bilgin olsun. Günde en az 2.5 litre su içeceksin demişti.

evet ben de öyle biliyorum diğer sıvılar su yerine geçmiyo suyu ayrıyetten 2-3 lt içmemiz lazım

ZEYNEP' cim çok geçmiş olsun güzelim bebişine ve kendine çok iyi bak umarım bu zor iki günden sonra hiçbir sıkıntı yaşamadan meleğini dünyaya getirirsin. ALLAH'IM HEPİMİZİN BEBİŞLERİNİ BİZLERE BAĞIŞLASIN.

kızlar yaaa isimler belli oldu mu en zor kısmı bebişlere isim vermek bütün hayatı boyunca onu kullanacak kız isimleri aklınızda güzel bişeler var mı??

Kızlar bişey soracağım ben sade sütü içemiyorum, sevmiyorum. Onun yerine süt içmiş olmak için içine çikolata veya nesguick karıştırarak içiyorum.
Acaba bu nesquickli sütler değerinden bişey kaybediyor mu, sade süt yerine geçer mi. Bilginiz var mı?

ZEYNEP canım ben ebebeği bulamadım ya bauhausdan doğru yürüdüm karşıma bebeto çıktı oraya daldım bende

canım aşağıya resmini ekliyorum A harfiyle gösterdiğim yer e-bebek
mediamarkttan karşıya geçip carrefourun olduğu yoldan dümdüz gittiğini düşün
sol taraf dikkaldırıma sağ taraf beşevlere ayrılıyor o kavşakta yine düz gidince hemen sağda

tatlım bende senin gibiyim sütü sade içemiyorum nesquikle beraber içiyorum doktora sormuştum bunu süt içinde nasıl içerseniz için demişti.günde 1 soda da tüketmemiz gerekiyormuş onunda kalsiyum oranı fazlaymış aklınızda bulunsun.

kızlar yaaa isimler belli oldu mu en zor kısmı bebişlere isim vermek bütün hayatı boyunca onu kullanacak kız isimleri aklınızda güzel bişeler var mı??

canım kız isimlerinden ELİF EBRU BAHAR SİMAY MİRAY ELA isimleri çok hoşuma gidiyor çok zarif geliyor
erkek isimlerindense klasiklerin dışına çıkamadım hala... EREN KAAN HAKAN ALİ
hele ALİ ismine bayılıyorum ama sülalemizin yarısı ALİ :)
kız isimleri için ne çok alternatif var ya erkek ismi yok yok yoık

şortlu badilere bayıldım yaa güle güle giysin!! patilerinde değişik desenler olan alt pijamalar da çok hoşmuş ben de bir uğrayayım

yol tarifi için teşekkür ederim canım aslında oraya kadar gittim demekki gözümden kaçtı... ama bebettoyu bulduğum iyi oldu baya büyük çeşit çok, ürünleride farklı ve güzeller canım

dönüşte carrefourda jokere girdim maxsi cosi bebek arabsına baktım ama tekerlekleri çok itici aşırı büyük

Canim süte kakao falan karistrnca faydasi olmuyo diye biliyorum ben de hic sevmiyor um sütü senin gbi ya muzlu icebiliyrm yada kakaolu sadesi midemi bulandiriyo ama tereyagimi peynirimi cok iyi yiyorum.yesil yaprakli sebzelerde de bol miktarda kalsiyum var onlardan tüketiyorum.

Canim süte kakao falan karistrnca faydasi olmuyo diye biliyorum ben de hic sevmiyor um sütü senin gbi ya muzlu icebiliyrm yada kakaolu sadesi midemi bulandiriyo ama tereyagimi peynirimi cok iyi yiyorum.yesil yaprakli sebzelerde de bol miktarda kalsiyum var onlardan tüketiyorum.

Bende 1 ay öncesine kadar sütü içemiyordum salep yapıp içtim hiç anlaşılmıyordu o ara boğazlarımda çok kötüydü onada çok iyi gelmişti, salebi seviyorsanız tavsiye ederim.

valla canım özellikle sezeryan olacaklar için gecelik tarzı bişeyler önermişti tecrübeli kızlar.
Birde pijama üstü olarak boydan düğmeli bişeyin tercih edilmesinin daha iyi olduğunu okumuştum.Malum emzirme olayında tecrübesiz olunca düğmeliler daha iyi oluyormuş

Canım maalesef mide yanması gebelikte olabilen bişey.Doktoruna gittiğinde sana mutlaka rahatlatıcı bir ilaç yazacaktır rennie gibi.
Onun dışında 1-2 yudum süt içmekte geçici olarak fayda sağlayabiliyormuş

Merhaba canım.İnşaallah bi an önce yerleşirsin evine.Allah kolaylık versin.
Bu arada benim bebişimde kıpır kıpır maaşallah.Ayaktayken,otururken,yatarken,her şekilde hissettiriyor artık kendisini.
Bazen gece uyanıyorum,bakıyorum benimki kıpır kıpır
Benim afacan böyle hareketli ama bi babamız hissedemedi bi türlü tekmeleri.Babamız eline koyunca bizim oğlan tekmelemeyi kesiyor.Sanki gıcıklığına yapıyor diyorum eşime,o da "yok o beni hissedince sakinleşiyor"diyor

Ayyy çok şeker bunlaaaar..Bayıldım bayıldımm
Güle güle günlerde giysin oğluşumuz canım.

Kızım olsaydı favori ismim Elif idi.Çok zarif geliyor bana.

Valla hiç bir fikrim yok canım bu konuda.Ben tam anlamıyla bi süt manyağı olduğum için yorum yapamıyorum.

Maşallah bebişine....
Benim ilk doğumum sezeryandı hem diz altı gecelik, hemde pijama takımı vardı valizimde gecelik göğüsaltına kadar düğmeli pijamının üstü tamamen düğmeliydi ikisiylede çok rahat etttim ve mutlaka çok uzun olmayan bir sabahlık çok iyi oluyor yürümeye falan kalkıldığında...

kızlar bebek büyütmek çok zor biliyosunuz benım kız 10 aylık pek iştahsız ne versem yemıyor yese kusuyor o kustukca ben üzülüyorum nasıl alışcak katı yiyeceklere bilmem.dişide çıkmadı çıksaydı belkı böyle olmazdı bildiğiniz öneriler varsa paylaşırsanız sevinirim.bu arada haftaya dr'a gitcem umarım 2.bebeğimin cinsiyetinide kesinleştiririm.

yessinnnlerrrrr onu da kıyafetlerini de ay maşallahh :)) çok güzelmiş canım benim hayırlı olsun.o önlüğün bi benzerini de ben almıştım benimkinde de öpme beni yazıyo :)

teşekkür ederiz teyzesi.. kız biliyo musun ben bunun üzerinde öpme beni yazıyo diye gördüm.. ya satıcı yanlış aldı yada benm gözler şaşıbeş gördü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…