kızlar bebek büyütmek çok zor biliyosunuz benım kız 10 aylık pek iştahsız ne versem yemıyor yese kusuyor o kustukca ben üzülüyorum nasıl alışcak katı yiyeceklere bilmem.dişide çıkmadı çıksaydı belkı böyle olmazdı bildiğiniz öneriler varsa paylaşırsanız sevinirim.bu arada haftaya dr'a gitcem umarım 2.bebeğimin cinsiyetinide kesinleştiririm.
pembefidan nasılsın kuzum şubat annelerine uğramıyon galiba neyse
belli oldu mu cinsiyeti ilk bebeğin kızmıydı
hamişlik nasıl gidio
Allah yardımcınız olsun işiniz çok zor
Dişleri çıkarma sürecindeyse yemiyor olabilir. Hafif sebze çorbaları yapmaya çalışın (patates havuçla başlayabilir ilerleyen günlerde içine teker teker mevsim sebzelerinde az az koyarak devam edebilirsiniz), yoğurt verebilirsin eğer elinizden geliyorsa evde mayalamaya çalışın dışarıdan alınanlara nazaran daha tatlı oluyor yinede sevmezse içine biraz meyve koyup tatlandırabilirsiniz. Akşam içinde yarı su yarı sütle yapacağınız muhallebi verebilirsiniz. İlk aklıma gelen bunlar inşalah en kısa zamanda iştahı açılır meleğinin
Bu arada formül mama falan almıyor mu bebeğiniz????
hazır mama yıyor onda sorun yokda katı yemıyor ben katı yesın istiyorum inş zamanla alışır..
kızlar bebek büyütmek çok zor biliyosunuz benım kız 10 aylık pek iştahsız ne versem yemıyor yese kusuyor o kustukca ben üzülüyorum nasıl alışcak katı yiyeceklere bilmem.dişide çıkmadı çıksaydı belkı böyle olmazdı bildiğiniz öneriler varsa paylaşırsanız sevinirim.bu arada haftaya dr'a gitcem umarım 2.bebeğimin cinsiyetinide kesinleştiririm.
iyiyim tatlım ya az önce şubat annelerindeydim annelerden bebeklerine yedirdikleri yemek tarifleri istedim.cinsiyet erkek dndi ama tam kesinleşmedi haftaya gitcem bakalım o zaman kesinleşir kızıma kızkardeşmi erkek kardeşmi geliyor bakalım.
slm kızlar herkes iiyidir inş.. 2 gündür midemde dehşet yanma var, zaten ilk 3 ay bulantıdan serumla yaşar hale gelmiştim, tam yemeye başlamışken yine aynı şeyleri yaşıcam diye çok korkuyorum, varmı benim gibi mide yanması olan, ne ii gelirki(
Benim doktorum içtiğiniz süt, ayran ve meyve sularını su yerine saymayacaksın demişti güzelim bilgin olsun. Günde en az 2.5 litre su içeceksin demişti.
evet ben de öyle biliyorum diğer sıvılar su yerine geçmiyo suyu ayrıyetten 2-3 lt içmemiz lazım
günaydın güzel annelerrrr bir yılı daha geride bırakıyoruzzz 2012 hepımız ıcınnn farklıııı bı yıl ıkı kısı olarak basladıgımız 2012e 3 kişi olarak devam edeceğizzzzayrıcaa 1 ocak benım doğum günüm:)))) ve bugun 2'li sayılara gectık oğlumla tam 20 haftalık oldukkkkk
günaydın güzel annelerrrr bir yılı daha geride bırakıyoruzzz 2012 hepımız ıcınnn farklıııı bı yıl ıkı kısı olarak basladıgımız 2012e 3 kişi olarak devam edeceğizzzzayrıcaa 1 ocak benım doğum günüm:)))) ve bugun 2'li sayılara gectık oğlumla tam 20 haftalık oldukkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?