2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

pembefidan nasılsın kuzum şubat annelerine uğramıyon galiba neyse
belli oldu mu cinsiyeti ilk bebeğin kızmıydı
hamişlik nasıl gidio

Son düzenleme:

Allah yardımcınız olsun işiniz çok zor

Dişleri çıkarma sürecindeyse yemiyor olabilir. Hafif sebze çorbaları yapmaya çalışın (patates havuçla başlayabilir ilerleyen günlerde içine teker teker mevsim sebzelerinde az az koyarak devam edebilirsiniz), yoğurt verebilirsin eğer elinizden geliyorsa evde mayalamaya çalışın dışarıdan alınanlara nazaran daha tatlı oluyor yinede sevmezse içine biraz meyve koyup tatlandırabilirsiniz. Akşam içinde yarı su yarı sütle yapacağınız muhallebi verebilirsiniz. İlk aklıma gelen bunlar inşalah en kısa zamanda iştahı açılır meleğinin
Bu arada formül mama falan almıyor mu bebeğiniz????

pembefidan nasılsın kuzum şubat annelerine uğramıyon galiba neyse
belli oldu mu cinsiyeti ilk bebeğin kızmıydı
hamişlik nasıl gidio

iyiyim tatlım ya az önce şubat annelerindeydim annelerden bebeklerine yedirdikleri yemek tarifleri istedim.cinsiyet erkek dndi ama tam kesinleşmedi haftaya gitcem bakalım o zaman kesinleşir kızıma kızkardeşmi erkek kardeşmi geliyor bakalım.

hazır mama yıyor onda sorun yokda katı yemıyor ben katı yesın istiyorum inş zamanla alışır..

hazır mama yıyor onda sorun yokda katı yemıyor ben katı yesın istiyorum inş zamanla alışır..

Çok az az vermeye çalışın ve mümkünse mamadan önce açken yani mesela 2-3 yemek kaşığı kadar çorba yeterli gelir ilk zamanlar zamanla arttırırsınız zaten, elma, armut ve muzda püre halinde verebilirsiniz.

hullyyaaa yazdım sen kayboldun
yıne soruyorum sorcam sorcam unutuyorum kız ogluna ısım ne dusunuyorsun

ıyı aksamlar canım yakatı gıdaya gecmen ıcın erken bence ben hıc pure vermedım ogluma ve cok rahat ettım bızımle beraber yedı oyle sıkıntımız hıc olmadı cok sukur ama pure verıldıgı zaman bebegın dıslerı cıkana kadar gecemıyosun malesef bekle bakalım 11 aylıkken cıkarmıstı benım oglumda ama ne versem damagıyla ezerek yerdı bu zamanları da atlatırsın ınsallah bısey soylıyımmı benım oglumda pureyı verınce kusuyor hıc mama yedıremedım mesela bu yuzden oyle kıvamlı seylerı hıc sevmez tanelı olacak enteresan ıste her cocuk farklı

ayy canım sende mı subat annesısın bende 2010 subat annesıyım ama ocakta dogum yapmıstım Allah yardımcın olsun

yağlı yiyecekler kızartmalar yeme bide muz iyi geliyormuş

Selam kıslar nasılsınız?? Yılsonu işler çok yoğun giremiyorum nete...İşten bugün 22:00 da çıktım...Bebeğimlede ilgilenemiyorum

günaydın güzel annelerrrr bir yılı daha geride bırakıyoruzzz 2012 hepımız ıcınnn farklıııı bı yıl ıkı kısı olarak basladıgımız 2012e 3 kişi olarak devam edeceğizzzz ayrıcaa 1 ocak benım doğum günüm:)))) ve bugun 2'li sayılara gectık oğlumla tam 20 haftalık oldukkkkk

canım doğum günün kutlu olsun şimdiden. mutlu ve sağlıklı bir yıl diliyorum.

Doğum günün şimdiden kutlu olsun sevgi... İnşallah 20 aylık 20 yaşında oldukları günleride göreceğiz. Evet artık 3 kişiyiz :))) Bana da öğrencim yılbaşı tebrik kartı yapmış. Benim adımı eşimin adını birde alp bebek yazmış :)))

1 ocakta muhtemelen uyuyo oluruz şimdiden doğumgünün kutlu olsun canım...yavrunla eşinle birlikte geçireceğin, çekirdek aile kıvamında nice mutlu yıllara.... 20 haftalar 20 aylar 20 yıllar size sağlık mutluluk getirsin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…