Doğum günün şimdiden kutlu olsun sevgi... İnşallah 20 aylık 20 yaşında oldukları günleride göreceğiz. Evet artık 3 kişiyiz :))) Bana da öğrencim yılbaşı tebrik kartı yapmış. Benim adımı eşimin adını birde alp bebek yazmış :)))
günaydın güzel annelerrrr bir yılı daha geride bırakıyoruzzz 2012 hepımız ıcınnn farklıııı bı yıl ıkı kısı olarak basladıgımız 2012e 3 kişi olarak devam edeceğizzzzayrıcaa 1 ocak benım doğum günüm:)))) ve bugun 2'li sayılara gectık oğlumla tam 20 haftalık oldukkkkk
alp mı koyacaksınız cnmm ben de cok begenıyorum alp ısmını benımkıde belkı yağız alp olcakkkk:)) kocişin adının başı hem:)))
sevgicim nice mutlu sağlıklı hayırlı ve de huzur dolu yıllar bebişinin senin ve kocişinin olsun :)
tesekkurler cnmm allahım herkesın yuvasına mutluluk sağlık getırsınn.... ama 2012 bıze oğlumla bırlıkte mutluluk getırcek ama amcamın durumu cok cıddıııı onu kaybetmekten cok ama cok korkuyorummm((((((
tesekkurler cnmm allahım herkesın yuvasına mutluluk sağlık getırsınn.... ama 2012 bıze oğlumla bırlıkte mutluluk getırcek ama amcamın durumu cok cıddıııı onu kaybetmekten cok ama cok korkuyorummm((((((
Günaydın kızlar...
Hayırlı cumalar.
Hayırlı ve bereketli bir gün geçirmeniz dileği ile...
Kızlar facebooktaki sayfaya hiç yazmıyor musunuz? ben akamları bakıyorum ona ama hiçbirinizi tanımıyorum...
ben ordakı gruba üye değilimm...
orda da güzel paylaşımlar oluyor ve birbirimizi daha rahat tanıyabiliyoruz...
Günaydın kızlar...
Hayırlı cumalar.
Hayırlı ve bereketli bir gün geçirmeniz dileği ile...
seviciğim iyi düşün iyi şeyler olsun. bol bol dua et hamilelerin duası kabul olur diyo herkes. bizde sana duacıyız.
günaydın güzel annelerrrr bir yılı daha geride bırakıyoruzzz 2012 hepımız ıcınnn farklıııı bı yıl ıkı kısı olarak basladıgımız 2012e 3 kişi olarak devam edeceğizzzzayrıcaa 1 ocak benım doğum günüm:)))) ve bugun 2'li sayılara gectık oğlumla tam 20 haftalık oldukkkkk
Kızlar facebooktaki sayfaya hiç yazmıyor musunuz? ben akamları bakıyorum ona ama hiçbirinizi tanımıyorum...
herkeseee günaydınnnnnn 2011 in son iş günüüü :):)
ama burdan ekledıgım arkadaslarım vardı sımdı onlar buraya hıc gelmıoo bende oraya gırmıom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?