2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

esrayhan
merya_26
azmhcm

kızlarrrr hepınıze çok tesekkur ederımmm umarım hepımız ııcn ıyı bı yıl olurrrr yavrularımızın her anını paylasırızzz buradan

alp mı koyacaksınız cnmm ben de cok begenıyorum alp ısmını benımkıde belkı yağız alp olcakkkk:)) kocişin adının başı hem:)))

sevgicim nice mutlu sağlıklı hayırlı ve de huzur dolu yıllar bebişinin senin ve kocişinin olsun :)

sevgicim nice mutlu sağlıklı hayırlı ve de huzur dolu yıllar bebişinin senin ve kocişinin olsun :)

tesekkurler cnmm allahım herkesın yuvasına mutluluk sağlık getırsınn.... ama 2012 bıze oğlumla bırlıkte mutluluk getırcek ama amcamın durumu cok cıddıııı onu kaybetmekten cok ama cok korkuyorummm((((((

Sevdiklerimizin kaybı hepimizin içinde büyük korku ve bitmeyen bi acı sevgi ama Allah'ın dediği oluyor. Dua edelim Allah yardımcınız olsun...

Allah muhafaza öle düşünme sevgiciim benimde bu hafta annem ameliyat oldu yüreğim parçalandı ama çok şükür iyi amcandan dualarını esirgeme bizlerde aynı şekilde...

Günaydın kızlar...
Hayırlı cumalar.
Hayırlı ve bereketli bir gün geçirmeniz dileği ile...

seviciğim iyi düşün iyi şeyler olsun. bol bol dua et hamilelerin duası kabul olur diyo herkes. bizde sana duacıyız.

Canım şimdiden yeni yaşını kutlarım Sevdiklerinde bebeğinle ve eşinle mutlu yıllar diliyorum

Amcan içinde Allah tan şifa dilerim inşallah herşey onun için iyi olur ...

ama burdan ekledıgım arkadaslarım vardı sımdı onlar buraya hıc gelmıoo bende oraya gırmıom

bende aynı fikirdeyim, burasının olayı farklı, biz birbirimizi tanımak zorunda değiliz önemli olan paylaşım,, bende üyeyim face ama hiçbişey paylaşmıyorum, okadar özele girip gereksiz muhabbete gerek yok diye düşünüyorum, burası daha bize özel bence....sadece kızların buradaki gibi paylaştıklarını (bebek eşyaları vs) takip ediyorum bazen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…