bende aynı fikirdeyim, burasının olayı farklı, biz birbirimizi tanımak zorunda değiliz önemli olan paylaşım,, bende üyeyim face ama hiçbişey paylaşmıyorum, okadar özele girip gereksiz muhabbete gerek yok diye düşünüyorum, burası daha bize özel bence....sadece kızların buradaki gibi paylaştıklarını (bebek eşyaları vs) takip ediyorum bazen...
Kızlar diğer ayların annelerinin bölümüne baktım geçenlerde.
O bölümde kendilerinden önceki senelerde anne olanların tavsiyelerinin içerdiği bi başlık açılmış.
Bizde "2011 mayıs annelerinden 2012 mayıs annelerine tavsiyeler" şeklinde bir bölüm açsak,2011 annelerinede vakitleri oldukca bizleri doğum konusunda,bebek kıyafetleri ve eşyaları konusunda bilgilendirmelerini rica etsek nasıl olur ?
Bu bilgiler sayesinde alışverişlerimizi yaparız.Neyi kesinlikle alıp neyi kesinlikle tavsiye etmediklerini öğrenmiş oluruz.
ya basta cazıp gelmıstı ama sonra ne bılım gereksız geldı hem esımde gırıo benım face ben bana özel olsun ıstıyorum yazdıklarımm tanımamız gerektıgı kadar tanıyoruz bence burdada
O bölümde kendilerinden önceki senelerde anne olanların tavsiyelerinin içerdiği bi başlık açılmış.
Bizde "2011 mayıs annelerinden 2012 mayıs annelerine tavsiyeler" şeklinde bir bölüm açsak,2011 annelerinede vakitleri oldukca bizleri doğum konusunda,bebek kıyafetleri ve eşyaları konusunda bilgilendirmelerini rica etsek nasıl olur ?
Bu bilgiler sayesinde alışverişlerimizi yaparız.Neyi kesinlikle alıp neyi kesinlikle tavsiye etmediklerini öğrenmiş oluruz.
bende aynı fikirdeyim, burasının olayı farklı, biz birbirimizi tanımak zorunda değiliz önemli olan paylaşım,, bende üyeyim face ama hiçbişey paylaşmıyorum, okadar özele girip gereksiz muhabbete gerek yok diye düşünüyorum, burası daha bize özel bence....sadece kızların buradaki gibi paylaştıklarını (bebek eşyaları vs) takip ediyorum bazen...
edıyorum cnm sabah aksam ona dua edıyorum allah yardımcısı olsun butun kanser hastalarının
Benimde hesabım eşimle ortak. Tabiki buranın yeri de ayrı oranında ayrı. Ben kötü niyetle söylemedim. Birbirimizi tanımanın da kötü ve gereksiz bişey olduğunu düşünmüyorum. Hepimiz hayatımızın en güzel günlerini birbirimizle paylaşıyoruz. bazen en büyük sıkıntılarımızı bazen ufak tefek evhamlarımızı. Kimsenin kötü bi niyeti yok ne burda ne orda... Ben hiç bir zaman bunun aksini düşünmedim tüm içtenliğimle sevincimi sıkıntımı yazdım yada sizlere cevap verdim ama sonuç olarak herkesin tercihi tabi takip alanları.
canım ben asla sana ithafen yazmadım ben tamamen burda 2012 mayıs anneleri başlığı altında açılan konunun başka bi platforma taşınmasının gereksiz olduğunu söledim, sana yada arkadaşlara yönelik asla bişey diyemem yanlış anlaşılmakta istemem, yani burda konular genelde hamilelik ve bebek dışına çıkmıyo, çıktığı zamanlardada bunu sadece biz üyeler biliyoruz ve birbirimizi tanımadan yorumlar yapıyoruz, ama orda günlük hayattanda özeldende sohbetler oluyo ve buna bazen eşlerde tanık olabilir diye rahatsızlığımı dile getirdim, ben orda grup ilk açıldığı zaman bi muhabbete tanık olmuştum karşılıklı birbirlerine mahkemeler açılıyodu falan ürktüm açıkçası ve çok muhabbetin tez ayrılık getireceğinden yola çıkarak ve aynı zamanda seninde dediğin gibi biz burda en mutlu ve güzel günlerimizi paylaşıyoruz ve buranın bu amaca daha yönelik olduğunu düşünüp, burada kalmayı tercih ettim hepsi bu, ama herkese karşı saygım sonsuz....
Dediğim gibi ben burda kimsenin kötü niyetli olmadığını biliyorum canım ne senin ne benim ne de bi başkasının...Çünkü hepimiz bi mucizeyi içimizde taşıyoruz. Herşey onların iyi olması için...
Selam mayıs anneleri,
kızımla ben dün Atıl Yüksel'e gittik detaylı ultrason için ve kızımın gayet iyi olduğunu öğrendim. Darısı detaylı ultrasona girecek tüm arkadaşların başına:))
Bende bazı anneler gibi henüz hiçbir hareketini hissedemiyorum kızımın, ama normal olduğunu söyledi doktor. Bazı arkadaşlar endişeleniyordu, onun için yazmak istedim.
Hepinize mutlu yıllar diliyorum şimdiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?