günaydın güzel annelerrrr bir yılı daha geride bırakıyoruzzz 2012 hepımız ıcınnn farklıııı bı yıl ıkı kısı olarak basladıgımız 2012e 3 kişi olarak devam edeceğizzzzayrıcaa 1 ocak benım doğum günüm:)))) ve bugun 2'li sayılara gectık oğlumla tam 20 haftalık oldukkkkk
Selam mayıs anneleri,
kızımla ben dün Atıl Yüksel'e gittik detaylı ultrason için ve kızımın gayet iyi olduğunu öğrendim. Darısı detaylı ultrasona girecek tüm arkadaşların başına:))
Bende bazı anneler gibi henüz hiçbir hareketini hissedemiyorum kızımın, ama normal olduğunu söyledi doktor. Bazı arkadaşlar endişeleniyordu, onun için yazmak istedim.
Hepinize mutlu yıllar diliyorum şimdiden..
bunu okuyunca rahatladım. bu hamilelik ne zorlu bisüreç sürekli dinliyorum kendimi hep vursun istiyorum okadar güzell bir duygu ki hele sert vurunca dışardan belli olması Allahım bu duygudan hiçbir kadını mahrum bırakmasın biönceki gün sertçe vurdu bisonraki gün öle sert hissetmeyince bütün gün yüzüm modum düştü. eşim sehir dısında sürekli konusuyoruz sürekli hareketleri soruyor nslda zor bir süreç şu hamilelik heralde onlar için biömür böyle kaygılı titiz olucaz Allahım saglıkla gelsinler
arkadaslar biri sıvı akıntı nedeniyle doktora gitmişti ne oldu tam kim oldugnu unuttum doktor ne dedi cnm.
eveet canım banada dün değil ondan önceki gün gekldi çookslm kızlar
bende mılupaya 2 ay oldu üye olalı ben ümidi kesmiştim ama bu gün geldi pakedimiz
içinde 8 adet yeni doğan bez
1 adet emziren anneler için çay
indirim kuponları
cd
hamılelik dogum emzirme üzerine kitapçık
birde mektup var
eşimle bezi açtık baktım avuc kadar seve seve bitiremedik cok şirin minicik rabbim kullanmayı nasip etsin bebişim eh etsin ona
ayyy ne güzell cnmKızlar günaydınnnnn ,
Bugun işe sevinçten ağlayarak geldim tam kırmızı ışıkta oğlumun hareketlerini hissettim sanki karnımda dönüyo gibiydi ve iki dk sonra tak diye bi tekme yedim işe gelene kadar ağladım resmen ya hemen babamızı aradık daha inmeden 3 gündür şehirdışında eğitim sebebiyle , oğlun tekme attı bana dedim tabi ağlıyorum bu arada bak sen yaramaza ben annene iyi bak dedim ona o sana neler yapmış diyo :)) çok çok çokk güzel bi duygu bugun tam 20 haftamızı bitirdik allah herkese tüm isteyen herkese bu duyguyuları yaşatsın
Günaydın herkesee....
canım ben 20. haftamdayım salı günü dokora gittiğimde ayrıntılı randevusu verdi ama benden çok önce yaptıra da var. Sen kaçınca haftandasın ki? Belki diğer gittiğind doktorun söyleyecektir.
Benimde ümideim hala devam edebilir o zaman :)) Güle güle kullan canım...
gelir inşallah gelir valla ben
geleceğinden hiç ümidim yoktu ama bi baktm geldi
:))) bende korkarak doktora gittim biliyosun ama 2 gündür bende içimde döndüğünü hissedebiliyorum. Gerçekten muhteşem bi duygu. Allah o tekmeleri hiiiçç eksik etmesin...
eveet canım banada dün değil ondan önceki gün gekldi çook
şeker yaaaaa ama içinde cd yok seninkinde varmıydı:26::26::26:
ayyy ne güzell cnm
en kötü günün bugün gibi olsun
bebişlerimiz büyüyo artkkendilerini hissettiriyolar canımm
maşallah ben daha dönüşünü hissetmedim ama
vuruşunu hissediyom hafif hafif
canım benımkınde cd varrrr ama bakmadım daha ne var cd de
amiiiiinnnnn ya evet çok güzell bi duygu canım benim kızım
maşallahdündendr kendini hissettiriyo
artık şiddetli vurmasada çok hafif vuruyo çok güzell bi duygu
hele bu sabah babası işe gittilkten sonra 3 4 defa vurdu sonrada
durdu çoooooook güzelll yaaa sabırsızlıkla sert vuruşunu bekliyorum artk
darısı hepinize kızlarr o yüzden bu sabah çook güzel bi günle uyandım kızımla
uyandımmmm
Eki Görüntüle 317755 Eki Görüntüle 317755 Eki Görüntüle 317755 Eki Görüntüle 317755 Eki Görüntüle 317755
ya kızlar ben mi anlayamıyorum bu vuruşları. Benim biraz böyle içim kıdıklanıyo sanki arada da dönüo gbi gelio ama hiç tekme olmadı...
ya kızlar ben mi anlayamıyorum bu vuruşları. Benim biraz böyle içim kıdıklanıyo sanki arada da dönüo gbi gelio ama hiç tekme olmadı...
tam olarak nerde hıssedıosunuz bebıslerın hareketını?
evet bunlar bıde o ıslak mendıl pısık kremının cıktıgı posetın ıcınde cd var benımkınde
tam olarak nerde hıssedıosunuz bebıslerın hareketını?
canım işte odur zamanla artk inşallah
bebeği tam vuruşunu hissedersn inşalla
bende bazen böyle huylanıyom ama şimdi
hafif vuruyo elim üstünde olduğu zaman çok güzel
hissediliyo canımm
ben ortada aşağıda hissediyorum canım.
Dediğin gibi huylanıyorum. Demek bunlar başlangıç yani bunlardan daha kuvvetli hissedcem yakında :))
hayirli cumalar ,mayis annecikleri ben bugun ev temizliyorum dip kose ,daha kahvalti bile etmedim
ben ortada aşağıda hissediyorum canım.
Dediğin gibi huylanıyorum. Demek bunlar başlangıç yani bunlardan daha kuvvetli hissedcem yakında :))
evet bende göbegın baya assagısında hıssedıyorum bı dalgalanmaa artsın artık hareketlerrrrr oglumun tekmelerınıı yerım bennnnnnn
canım akıntı için ben doktora gitmiştim. doktor muayene etti.. kültür örmeği aldı. gebelikte normal olduğunuda söledi.. benim aklıma bebeğin amnio sıvısı gedli.. o yüzden korktum dedim.. yok ilgisi yok dedi.. bide vajinal krem verdi akıntıyı azaltmak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?