2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı cumalar...
Mutlu, huzurlu, başarılarla dolu en önemliside sağlıklı nice yıllara, 2012 hepimize meleklerimizle birlikde farklı güzellkiler getirecek inşallah....

Şimdiden doğum günün kutlu olsun arkadaşım, tüm ömrün boyunca tüm güzellikler seninle ve oğluşumla olur inşallah....

Hayırlı olsun sağ salim kucağınada alırsın inşallah...

amiiiiinnnnn ya evet çok güzell bi duygu canım benim kızım
maşallah dündendr kendini hissettiriyo
artık şiddetli vurmasada çok hafif vuruyo çok güzell bi duygu
hele bu sabah babası işe gittilkten sonra 3 4 defa vurdu sonrada
durdu çoooooook güzelll yaaa sabırsızlıkla sert vuruşunu bekliyorum artk
darısı hepinize kızlarr o yüzden bu sabah çook güzel bi günle uyandım kızımla
uyandımmmm

Eki Görüntüle 317755 Eki Görüntüle 317755 Eki Görüntüle 317755 Eki Görüntüle 317755 Eki Görüntüle 317755

arkadaslar biri sıvı akıntı nedeniyle doktora gitmişti ne oldu tam kim oldugnu unuttum doktor ne dedi cnm.

canım akıntı için ben doktora gitmiştim. doktor muayene etti.. kültür örmeği aldı. gebelikte normal olduğunuda söledi.. benim aklıma bebeğin amnio sıvısı gedli.. o yüzden korktum dedim.. yok ilgisi yok dedi.. bide vajinal krem verdi akıntıyı azaltmak için.

Son düzenleme:
eveet canım banada dün değil ondan önceki gün gekldi çook
şeker yaaaaa ama içinde cd yok seninkinde varmıydı:26::26::26:
ayyy ne güzell cnm
en kötü günün bugün gibi olsun
bebişlerimiz büyüyo artk kendilerini hissettiriyolar canımm

maşallah ben daha dönüşünü hissetmedim ama
vuruşunu hissediyom hafif hafif

canım benımkınde cd varrrr ama bakmadım daha ne var cd de

ya kızlar ben mi anlayamıyorum bu vuruşları. Benim biraz böyle içim kıdıklanıyo sanki arada da dönüo gbi gelio ama hiç tekme olmadı...

ya kızlar ben mi anlayamıyorum bu vuruşları. Benim biraz böyle içim kıdıklanıyo sanki arada da dönüo gbi gelio ama hiç tekme olmadı...

canım işte odur zamanla artk inşallah
bebeği tam vuruşunu hissedersn inşalla
bende bazen böyle huylanıyom ama şimdi
hafif vuruyo elim üstünde olduğu zaman çok güzel
hissediliyo canımm

tam olarak nerde hıssedıosunuz bebıslerın hareketını?

canım işte odur zamanla artk inşallah
bebeği tam vuruşunu hissedersn inşalla
bende bazen böyle huylanıyom ama şimdi
hafif vuruyo elim üstünde olduğu zaman çok güzel
hissediliyo canımm

ben ortada aşağıda hissediyorum canım.

Dediğin gibi huylanıyorum. Demek bunlar başlangıç yani bunlardan daha kuvvetli hissedcem yakında :))

ben ortada aşağıda hissediyorum canım.

Dediğin gibi huylanıyorum. Demek bunlar başlangıç yani bunlardan daha kuvvetli hissedcem yakında :))

evet bende göbegın baya assagısında hıssedıyorum bı dalgalanmaa artsın artık hareketlerrrrr oglumun tekmelerınıı yerım bennnnnnn

cnm merak ettim oh iyi ozaman aman bebişlerimize bişey olmasında Allahım sükürler olsun sana.:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…