2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bende geçen haftalarda tekmeleri baya aşağıda hissediyordum ama bu hafta artık göbeğimin etrafında da hissediyorum.
Hele dün gece göbeğimin biraz üstünde öyle bi tekme attı ki sıçradım yerimden
Babamızda "tosunummm" diye seviniyor

bende hafif hafif derinden pıt pıtlarını hissediyorum...özellikle geceleri yattığımda anlaşılıyor gündüz anlamıyorum.

maşşalhhh oğlunaaa bizimki baba moduna hıc gıremedı vallaaa

ohh ne güzelll maşallaahhh
bende hafif hafif derinden pıt pıtlarını hissediyorum...özellikle geceleri yattığımda anlaşılıyor gündüz anlamıyorum.

evet canm başta öyle özellikle sırt üstü uzandığın an
pıtırcıklar hissediliyo zamanla inşalla hepimiz tekmelerini yeriz

maşşalhhh oğlunaaa bizimki baba moduna hıc gıremedı vallaaa

he yaaa bizimkide girmedi
bazen kızıyom ona niye bebişini sormuyon diye
bazen kıpırdadığı zaman elini getir bi bak diyom bey efendi
huylanıyom diyoo bnde çok kızdım
bebişimiz daha şiddetli vurduğunda sen gelip dinlemezsen,
bende doğduktan sonra senin kucağına almana izin vermem dedim
oda halla halla olurmu böyle diyo bende şimdiden sevmesen sonrada sevme diyomm

he ya benımkıde tam odun hıc duygularını bellı edemezzz dıom hareket edıoo bebısss hadı yaa NE GUZEL Dıo okadar yanııı gel hıssetmeye calıs dıom hıc oralı olmuooo kucagına alınca anlarrrr artıkkkk gercı ondan bıle supheliyimmmm

kızlar benim 2 gündür sol bacağım ağrıyor sanki kasığımdan aşağısı tutulmuş gibi zor adım atıyorum bazen. benzer durum yaşayan var mı?
sağ ayağımın altında da siğil çıkmıştı, bir türlü geçmek bilmedi o da sızlamaya başladı bu aralar, 2 bacağımda da sorun yaşıyourm bu aralar, inş. tez zamanda geçer...

Bu arada ben daha bebeğime hiçbişey almamıştım. bikaç ay sonr atoplu olarak her eksiğini almayı planlıyordum. Anneciğim sürpriz yaptı bana dün.
Bir sürü şey örmüş..Çok güzel bir battaniye, 2 tane hırka, 3 tane yelek... görünce çok sevindim, benden gizli örmüş hep sürpriz yapmak için, çok duygulandımm

he yaaa desene ikimizinkide aynı

Kızlar az önce bahsettiğim ağrı 21. hafta yaşanan belirtilerdenmiş.. Şöyle açıklanmış;

Bu haftalardan itibaren yaşayabileceğiniz diğer bir durum da "kasık ağrısıdır". İki taraflı kasık ağrısı olarak hissettiğiniz bu ağrı aslında "apışarası" adı verilen bölgede yani bacağınızın iç yüzünün kemik çatınızla birleştiği yerde duyduğunuz bir gerginliktir. Bu gerginlik bölgedeki kaslarla kemikleri birbirine bağlayan ligaman adını verdiğimiz bağ dokusu elemanlarının gerilmesinden başka birşey değildir ve normaldışı bir duruma işaret etmez.

Son düzenleme:

canım ben pazara gittiğimde yani çok
yorulduğumda ogün benim acayip sağ taraftaki bacağımn
üstüne basmıyom accayp bel ağrısı oluyo dikkat ettimde
çok dolaştığmda böyle oluyo canım
maşallah ne güzell allah kimsenin annesini başından eksik etmesn bitanem
tek bildiğim şey kimsenin annesi gibi yoktur cnm benmde annem
gidip batanye kendi el emeği ile yapmış ayrıyetten bitane hazır almış
bi ara eşimle oturmaya gittik
baktım anneanesi kızımıza neler neler örmüş jile hırka
yelek ayrıyetten ayakkabı almış elbise çoraplar
almış atkı eldiven seti almış bide kolunu geçenlerde kaynatılmış
su dökmüştü bana gösterdi içim geçti canım annem yaaa
ağlamamak için kendimi zor tuttum

annelerımızzz ıykı varrrr onların degerını bı baska anlıyosun daha hamıleyken sonucta cocuk ha deyınce dunyaya gelmıooo uzun bı sureccc allah annelerımıze uuzn ömür versinnnn

ne yapsak bunlara acaba :26:

hamılelgımle ılgılı özel oldugumu hıssettırmedı bana hıc ben rahat bı hamılelık gecırdıgım ıcın belkı cocuk hemen oldugu ıcın beklemeden kıymetını bılmıo gıbıme gelıoo dıorum hıc umursamıosun benı dıorum olurmu siz ıkınız benım mucızemsınızz fln dıoo ama lafta yanıııı hatta askıne özel ilgi bekleyen kendısıııı....napsak bos bu koca bebeklere hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…