2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım onlar ne kadar çok sevisede
hiçbirzaman zaman ifade etmez ben bunu anladm ondan
eşim çook isterdi çocuk olsun diye ilk gebeliğimde
2.5 aylıktı karnımda öldüğü için kürtaj olmuştum
inan bana eşim yanımda göz yaşı döktü çok
üzüldü ikinci gebeliğim 7 ay sonra oldu eşim
çok aşırı istiyodu çok şükür şimdi gebeym,çook seviniyo
ama hiçbişekilde kendini bell ettirmiyo bana
sadece fark ettiğim şey bana kendine dikkat et
ayağından çorabını terliğini hiç çıkarma
bol bol yemek ye vesayi bunun gibi şeyler
cnm ama bizden daha çok seviniyolar ama belli ettirmiyolar canm

aynen yemek yemem süt içmeme bıde cıplak ayakla yere basmamamı önemsıoo ılgıde beklemıom gercııı allaha sukur kendı ısımı kendım yapıom

cnm ne kadarlık evlisin ne kadar süre sonra hamile kaldın cnm:)))

amın beykozcumm... ya kızlar kabanlarınız oluoomuu benımkının önü kapanıo sımdılık ama bı aya olmaz yenı kabanda almak ıstemıorum bı kac ay ıcın napcam bılemedım :26:

amın beykozcumm... ya kızlar kabanlarınız oluoomuu benımkının önü kapanıo sımdılık ama bı aya olmaz yenı kabanda almak ıstemıorum bı kac ay ıcın napcam bılemedım :26:

sevgi aynı sorun bendede var çok zor kapanıyo bağlamalılar varya ondan almak istiyorum karnım büyüdükçe ayarını yaparım amma hepsi çok kısa uzunda bulamıyorum kaldım öyle (

sevgi aynı sorun bendede var çok zor kapanıyo bağlamalılar varya ondan almak istiyorum karnım büyüdükçe ayarını yaparım amma hepsi çok kısa uzunda bulamıyorum kaldım öyle (

aynen ya denıorum hep ama bı turlu uygun bısey bulamadım baglamalı uzun modeller var aslında panço tarzı kabanlar var ama onlarında kolu kısaa boyuda kısaaa

demek ki benim göbeğim çook büyük.. hiçbirşekilde fermuarları çekemiyorum ben göbek kısmından dar geliyor hepsi.. yeni birşey de almayı düşünmüyorum adana'da kış çok sert geçmez hiçbir zaman. kalın uzun hırkalar varya onlardan giyiyorum. eski hırkalarıma oluyorum esnedikleri için :))

eşeofmanlarıma da sığamıyorum.. az kilo aldım ama göbeğim çok büyük.. çogunun lastiğiniz kestim bebişim rahat etsin diye

kızlar bende az önce sağlık ocağından geldim kalp atışlarını dinledim kuzucuğumun şükürler olsun herşey yolunda 2 hafta sonra tetenoz aşısı için gideceğim ayın 15dede detaylım var rabbim hepimize böyle güzel haberler almamızı nasip eğler inaşallah

valla adanada olsam bende almam da ankaradayım ve acayıp soğuk montsuz olmaz kıs daha yenı baslııoo benımde karnımı sıkıoo valla dugmelerını gerıye alcam bıraz ona da elım degmedı mecbur alcaz bı taneee :)))) ben esofmanlarıı bı beden buyuk alıorum rahat oluoo valla normal magazalardan gıyınmeyı özledımmm

kızlar merhabalar

geçmiş bayağı bir dolmuş valla okuyamadım

buarada kızım geliyomuş benimde dün öğrendim hemen sizinle paylaşayım dedim :)

:)) ankaranın kışıyla adananınki kıyaslanamaz bile :))

lcw den bi tane hamile eşofmanı aldım. yumuşacık %100 pamuklu bi rahat bi rahat . forma oldu artık o bana utanıyorum eşimden yani. yat kal onu giyiyorum

aa görmedım lcw de hamıle esofmanı bende alayım bı taneee:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…