aynı çözümü düşündüm.2012 çift yıl,bu sene iyi hazırlanırsan sonraki 2 sene kendi branşın olmasa bile en kötü normal memur olarak atanırsın.Sonra kurumlar arası geçişle daha ii yerlere geçmeye çalışırsın.Karar senin tabi ama...Bu arada bölümün neydi?
bahsettiğim ateş ölçer, ortam, mama ve su sıcaklığını da ölçüyor.
bende 24 haftalık hamileyim. kızışım olucak inş.. ismini berra istiyorum ama babamız bu konuda biraz inat ediyor :).
bebek odasına karar veren varmı aranız ? birde ateş ölçmek için nasıl birşey alıcaksınız.. ben weevell temassız olanı almak istiyorum ama kararsızım, fikri olan var mı aranızda.. bu arada bilmek isteyenler için söylüyorum. haftaya yani 19 ile 22 ocak arası anne-bebek fuarı var....
mayıs annecikleri sizlere sorularım var hadi yardımlarınızı alayım..
hepimiz az cok bebişlere birseyler almaya basladık. gerci ben daha hiç bir sey almadım ama annanesi sağolsun bu işi götürüo. ben kıyafetten ziyade su konularda takıldım sizlerinde fikirlerine hitiyacım var öncelikle biberon konusu hangi marka ve ne özellikte kaç tane almalıyız.... (ben chicco düşündüm ama bilmiyorum yinede ) ikincisi bebğin bakım ürünleri bu konuda ceşitli yorumlar okudum sebamedin ürünlerini kulnmayı düşünüyorum eşimde onu istiyor. üçüncüsü bunları internetten almakmı daha uygun olur yoksa mağaza mağaza dolasıp bakmakmı bana dönseniz.. burdaki eczacımız bana istediğin markanın ürünlerini getirebilrim dedi uygun olurmu sizceee
Kızlar sizlere bir sorum olacak ben bebeğin çoğu kıyafet alışverişiniz yaptım ıvır zıvır şeyler kaldı. sağolsun hepsini annem aldı. biz de eşimle beşik,ana kucağı, oyun parkı falanını filanını hallettik. annem bunlara da yardımcı oldu. ayrıca yine sağolsun annem tüm battaniye ve yorganlarını yaptırdı.. bu arada sevgili kayınvalidem alışveriş yapmak için sürekli bekler durumda ,, en son ben 6 ayına girmeni bekliyorum dedi ben de peki tamam sen bilirsin anne demiştim.. aslına bakaranız umrumda da değildi birşey alıp almaması ama bu aralar acayip taktım kafayı.. çünküüü nişanlıyken, evlenirken, ev alırken, ev taşırken, mevlüdünde,bayramında, varlığımızda, yokluğumuzda,, şununda bununda olabildiğince geride kalarak kılını kıpırdatmadı.. tek bir oğlu var hayret ki bebeği öğrendiğinde neler neler yapıcam ben ona demişti. herşeyini alacakmış güya,, sonradan da kız annesine düşer mobilyası filan diye lafı şakayla sokuşturmuştu.. yazdığım gibi biz çoğu şeyini çok şükür hallettik zaten.. şimdi soru şudur:
ben veya eşimi aracı kullanarak şu alışveriş vaktinin artık geldiğini duyursak mı???
eksik olarak giyim , mobilya kalmadı ama benim lohusa geceliğim,pijamam filan yok. bebeğin elektronik şeyleri : buhar makinası telsizi,, bebek çantası yok.. yani demek istediğim alışverişe çıksak bile istediğim şeyleri söylesem ayıp olur mu sizce???????
Kızlar sizlere bir sorum olacak ben bebeğin çoğu kıyafet alışverişini yaptım ıvır zıvır şeyler kaldı. sağolsun hepsini annem aldı. biz de eşimle beşik,ana kucağı, oyun parkı falanını filanını hallettik. annem bunlara da yardımcı oldu. ayrıca yine sağolsun annem tüm battaniye ve yorganlarını yaptırdı.. bu arada sevgili kayınvalidem alışveriş yapmak için sürekli bekler durumda ,, en son 6. ayına girmeni bekliyorum dedi ben de peki tamam sen bilirsin anne demiştim.. aslına bakaranız umrumda da değildi birşey alıp almaması ama bu aralar acayip taktım kafayı.. çünküüü nişanlıyken, evlenirken, ev alırken, ev taşırken, mevlüdünde,bayramında, varlığımızda, yokluğumuzda,, şununda bununda olabildiğince geride kalarak kılını kıpırdatmadı.. tek bir oğlu var hayret ki bebeği öğrendiğinde neler neler yapıcam ben ona demişti. herşeyini alacakmış güya,, sonradan da kız annesine düşer mobilyası filan diye lafı şakayla sokuşturmuştu.. yazdığım gibi biz çoğu şeyini çok şükür hallettik zaten.. şimdi soru şudur:
ben veya eşimi aracı kullanarak şu alışveriş vaktinin artık geldiğini duyursam mı???
eksik olarak giyim , mobilya kalmadı ama benim lohusa geceliğim,pijamam filan yok. bebeğin elektronik şeyleri : buhar makinası telsizi,, bebek çantası yok.. nevresim takımları yapılmadı..yani demek istediğim alışverişe çıksak bile istediğim şeyleri söylesem ayıp olur mu sizce???????
mayıs annecikleri sizlere sorularım var hadi yardımlarınızı alayım..
hepimiz az cok bebişlere birseyler almaya basladık. gerci ben daha hiç bir sey almadım ama annanesi sağolsun bu işi götürüo. ben kıyafetten ziyade su konularda takıldım sizlerinde fikirlerine hitiyacım var öncelikle biberon konusu hangi marka ve ne özellikte kaç tane almalıyız.... (ben chicco düşündüm ama bilmiyorum yinede ) ikincisi bebğin bakım ürünleri bu konuda ceşitli yorumlar okudum sebamedin ürünlerini kulnmayı düşünüyorum eşimde onu istiyor. üçüncüsü bunları internetten almakmı daha uygun olur yoksa mağaza mağaza dolasıp bakmakmı bana dönseniz.. burdaki eczacımız bana istediğin markanın ürünlerini getirebilrim dedi uygun olurmu sizceee
cnm inş önemli degildir 2.düzey usgde cıktı ruh gibiyim üzgünüm anca 2 hafta sonra ölçümde düşük çıkarsa yada sabit kalırsa mutlu olucam ogluma ve bana dua edin arkadaslar cok kötüyüm
Gebelik şekeri ölçümünde ilk olarak 50 gr şeker içirilir ve 1 saat sonra kan verilerek sonuş değerlendirilir.
Eğer sonuç 140 üzeri ise ertesi gün 6-8 saatlik açlık hali ile 100 gr şeker verilerek 3 kere kan alınır.
Gestasyonel Diabet Tanısı için Gebelerde OGTT Uygulaması
· Gebelerde açlık plazma glukozunun 126nın üstünde olması veya rastgele alınan örnekte plazma glukozunun 200ün üstünde olması diabet tanısı için sınır değerdir.
· Eğer hiperglisemi bulguları açık olarak saptanamazsa tanı sonraki günlerde OGTT yapılarak doğrulanmalıdır.
· OGTT gebeliğin 24-28. haftasında uygulanmaktadır.
· Günün herhangi bir zamanında 50 g oral glukoz verilir.
· Eğer 1. saat deki kan glukoz konsantrasyonu 140 mg/dl ise OGTT uygulanır.
· Ertesi sabah 8-14 saat açlıktan sonra açlık kanı alınır.
· 100 g veya 75 g oral glukoz verilir.
· Değerlendirme tablodaki değerlere göre yapılır.
Ayrıca kaan kocatepe gibi güvenilir doktorların sitesindede aynı şekilde bilgi verilmiştir.
muhtemel doğum tarihi en erken hamiş kim aranızda hanımlar. bilen var mı?
slm kızlar arasıra yazabiliyorum.allahın izniyle 23.haftadayım bir oğlum olacak.son bir aydır çok sıkıntıdaydım amniyosentez felan felan.ama çok şükür sonuçlarım temiz çıktı.bebeğe alışverişler bile başladı.benim 2. olduğu için kızıma bazalı yatak aldım bebeğimede kızımın beşiği kaldı.kıyafet anakucağı vs.çoğu var zaten sadece cinsiyetten dolayı renk sıkıntısı olabilir oda bi dönem önemli değil heralde diye düşünüyorum.çok şükür sağlıklı doğsunda hepsi boş.ama insan heves ediyor ve hevesim hala devam ediyor:))))
kızlarr günde kaç litre su içiosunuz ben 1.5 lt içiorum ama yeterlimi bilmiorum ya
Kızlar sizlere bir sorum olacak ben bebeğin çoğu kıyafet alışverişini yaptım ıvır zıvır şeyler kaldı. sağolsun hepsini annem aldı. biz de eşimle beşik,ana kucağı, oyun parkı falanını filanını hallettik. annem bunlara da yardımcı oldu. ayrıca yine sağolsun annem tüm battaniye ve yorganlarını yaptırdı.. bu arada sevgili kayınvalidem alışveriş yapmak için sürekli bekler durumda ,, en son 6. ayına girmeni bekliyorum dedi ben de peki tamam sen bilirsin anne demiştim.. aslına bakaranız umrumda da değildi birşey alıp almaması ama bu aralar acayip taktım kafayı.. çünküüü nişanlıyken, evlenirken, ev alırken, ev taşırken, mevlüdünde,bayramında, varlığımızda, yokluğumuzda,, şununda bununda olabildiğince geride kalarak kılını kıpırdatmadı.. tek bir oğlu var hayret ki bebeği öğrendiğinde neler neler yapıcam ben ona demişti. herşeyini alacakmış güya,, sonradan da kız annesine düşer mobilyası filan diye lafı şakayla sokuşturmuştu.. yazdığım gibi biz çoğu şeyini çok şükür hallettik zaten.. şimdi soru şudur:
ben veya eşimi aracı kullanarak şu alışveriş vaktinin artık geldiğini duyursam mı???
eksik olarak giyim , mobilya kalmadı ama benim lohusa geceliğim,pijamam filan yok. bebeğin elektronik şeyleri : buhar makinası telsizi,, bebek çantası yok.. nevresim takımları yapılmadı..yani demek istediğim alışverişe çıksak bile istediğim şeyleri söylesem ayıp olur mu sizce???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?