canım takma kafana doktorlar hep bişiler buluyo zaten.bana da böbrekleri parlak falan dedi amniosentez yapıldı bişey çıkmadı Allah'ıma bin şükür.sonra da böbreklerdeki parlaklık kendiliğinden gitti.yani bu tür ölçümler o kadar milimetrik şeyler ki kafana çok takma bence.
arkadaşlar 1 aydır soruma cevap alamadım annelerin topiklerinde lütfen bana yardımcı olurmusunuz?
size afp diye bir test yapıldı doktorum gel yapalım dedi bu hafta için..ben biraz çekimserim hiç yapan ve yaptıran duymadım ayrıca neden yaptırılır bana düzgün bir bilgi vermedi doktor sormadım o anda zaten ama cevap alamaz tatmin olmazsam zaten yaptrmıycam
bu testi bilen veya yaptıran var mı özel hastanelerde ne yapacaklarını şaşırıyorlar.
Canım geçmişte 1263 üncü sayfada mutuluyum adlı arkadaşımız ayrıntılı bir şekilde anlatmıştı çizelgeyi oradan bakabilirsin.
benim kayınvalidem Allah razı olsun herseyiyle ilgileniyor örgüsünü yaptı altın takcak ve corap vs seyler aldı kıyafet aldı fazla almayalım hediye gelir dedi haklı cünkü tecrübeli teyzeme ablama dogumda hep geldi yani arkadaslar inş sizinde kayınvalideleriniz düzelir ve size yardımcı olur analık yapar ama siz cok iyi güzel anneler olacaksınız hepinizi görmesemde cok seviyorum
turuncu canım çok teşekkür ederim valla 2 saattir cevap bekliyorum, babymerve canım sorum 2 sayfa önceydi şeker yüklemesi ile alakalı bi soru sordum ilgilendiğin için sağol canım, bide kızlar şu bebek çizelgelerini nasıl ekliyorsunuz ben baktım ama bulamadım
şimdilik işimden mennunum ama burdada ne olacağı belli değil.sonu yok ya özel sektör. çalışma saatlerini sevmiyorum birde eşim öğretmen siz düşünün artık çalışma saatlerimiz arasındaki fark. branş öğremtnei bazen gider baezn gitmez. ilerde nasıl olur bilmiyorum.
öğretmenlik okumak istioyorum bende eşime bebeğime vakit ayırabilmek için. aöf edebiayat da o yüzden baladım zaten ama öğretmen olma ihtimali çok düşük hiç ihtimal veremiyorum..
benimki de beklenen doğum tarihinden 3 gün önce gelirse boğa olcak inş bende boğayım ve çok isterim boğa olmasını çünkü inanılmaz sakin uysal çocuklar oluyorlar ikizler ise tam tersi tut tutabilirsen
arkadaşlar 1 aydır soruma cevap alamadım annelerin topiklerinde lütfen bana yardımcı olurmusunuz?
size afp diye bir test yapıldı doktorum gel yapalım dedi bu hafta için..ben biraz çekimserim hiç yapan ve yaptıran duymadım ayrıca neden yaptırılır bana düzgün bir bilgi vermedi doktor sormadım o anda zaten ama cevap alamaz tatmin olmazsam zaten yaptrmıycam
bu testi bilen veya yaptıran var mı özel hastanelerde ne yapacaklarını şaşırıyorlar.
Selam kıslar,
Benim gibi h.sonu işte olanlara kolay gelsin
Midemde sürekli bir ekşime yanma oluyor bir haftadır. Sabah börek yedim ondan mı acaba??
bende istiyorum azcık erken doğsun da boğa olsun.ikizler çok zor bi burç
canım bana doktor 3 lü testi gerek görmedi 2 iyi çıktığı için sadece bu testi yapalım dedi bundada problem yoksa çok rahatlarız demişti. bende bunu yaptırdım ve çok şükür bir problem çıkmadı. bence yaptır sende. doktorum önemli olduğunu söylemişti. biz 80 tl ye yaptırdık özelde
kızlar selamlar herkese.
çalışanlara kolay gelsin. benmde bi sorum olcak. dün sabah burda olanlar varsa hatrlarlar, temizlik yaptığım için korkmuştum malesef cam silme ve perde asma gibi bi cahillik yaptım. 10 ay olcak evlenei çalıştğım için kayınvaldemler ve erkek tarafından teyzeler fln kimse gelmemişti evime. ee artık doğurunca geliriz gibi sitemler de olmuştu haliyle. bnde işten çıktım bu arada. ilk gelcekler diye özenip aman laf söz olmasın diye biraz yüklendim sanırım. dün bi ara ara verdiğimde bi iki areket hissettim ama ondan sonra hiç olmadı. tam kahvaltı yaptığm saatlerde kıpır kıpır olurdu şimdi şu saat oldu tık yok. başına böyle gelen varmı? yakında hemen sağlık ocağına gitsem orda ultrason oluyomu kalp atışını fln görebiliyomuyuznolur yardımcı olun bana kızlar bişey olmaz diyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?