2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bel ağrısı bazen beni uykundan uyandırıyo.sanki yatak batıyo kemiklerime ama nedenini bilmiyorum

O KADAR KEYFİM KAÇTI Kİ
günlerdir şirket dışında eğitimdeyim ve eğitime yollayan şefim ben eğitimdeyken istediği dökümanları yetiştiremedim diye burun kıvırdı
yahu şirkette değilken nasıl yapayım?
bi de durumumu görüyorsun işte nasıl mesaiye kalayım?
çok canım sıkılıyor
işimi hafifleteceği yerde yoğunluğumu görüğü halde başkalarına yönlendirmiyor ısrarla benden istiyor
çok iyidir hoştur anlayışlıdır izin isterim önce sağlık tabi git der
ama iş yükümü bir türlü azaltmıyor
yoruldum artık ya yo rul dum

bel ağrısı bazen beni uykundan uyandırıyo.sanki yatak batıyo kemiklerime ama nedenini bilmiyorum

benim de çok ağrıyor bir de sol bacağıma bıçak saplanmış gibi sancı giriyordu
dün doktorum normal olduğunu, kasıma dışında yaşayacağım tüm ağrı ve acıların bebek büyüdükçe eklem ve kas yapımın zorlanmasından olduğunu anlattı
kasılmayı da tarif etti, periyodik şekilde kasılma gevşeme olursa o zaman hemen gel ama acı ağrı var diye evham yapma dedi

üzme kendini canım.gidip açık açık konuşsan yardımcı olmaz mı

yok tatlım benimki ne kasılma ne tam olarak ağrı.sadece yatarken yaşadığım bişey.yatak resmen üzerinden atıyo beni.kemiklerim batıyo yatağa

üzme kendini canım.gidip açık açık konuşsan yardımcı olmaz mı

konuştum
ama sanki keyfimden yapamıyormuşum gibi "sen biriyle anlaş madem o yapsın" diye bana bırakıyor
şimdi kime gidip ben yetişemiyorum mesaiye kalamıyorum sen yap desen yapar ki?
yöneticinin ayarlaması birine bir işi ataması lazım
izin almakla ilgili hiç sıkıntım olmuyor ama almamam daha iyi çünkü tüm işlerim yine bana kalıyor

benim olabilir tatlım
25i doldurduk
KOÇum ya da BOĞAm gelecek inşallah nisan sonunda

ha neden mayıs anneleri grubundasın dersen baştan 5-6 mayıs çıkıyordu ultrasonda biriki hafta içinde nisan sonuna kadar büyüdük ama ben mayıs annelerini çok seviyorummmmmm
bu gidişimizde de 1 hafta daha önde çıktık biraz daha kasarsam martta doğurcam

tüh ya yok mu öyle samimi yardım edecek biri.rica etsen.sen doğum iznine ne zaman ayrılacaksın.bu arada çok şanslısın ya koç ya da boğa olcak bebiş benim ki bi ihtimal boğa ama sanırım ikizlerrrrrrrrr

tetanoz iğnesi için bana gittiğim dr ay hafta yaptırabilirsin dedi.erken gb geldi bana ya da işime gelmiyo 21. haftadayız

tüh ya yok mu öyle samimi yardım edecek biri.rica etsen.sen doğum iznine ne zaman ayrılacaksın.bu arada çok şanslısın ya koç ya da boğa olcak bebiş benim ki bi ihtimal boğa ama sanırım ikizlerrrrrrrrr

kız erken doğur ikizler olmasın şaka şaka Allah sağlık sıhhat versin de ikizler erkeğinin de çok iyilerini gördüm ailelerine bağlı oluyorlar galiba

ben boğa bebişinden korkuyordum çok yaramaz oluyorlarmış diye ama büyüyünce de idealist ve azimli oluyorlar sanırım birkaç yönetici var çevremde hepsi boğa

koç dün gündeme geldi 1 hafta önde çıkınca, koç nasıl acaba :S

bu arada bizim şirket baya büyük bi şirket ve herkesin belli projeleri var yönetici atamadan kimse yapmaz samimi bile olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…