2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım ultrason yok ama kalp atışlarını dinlettiriyorlar...ihmal etme git bence belki yorgunluktan hissetmiyo olabilirsin ama sen içini rahat ettir yinede

benim kalsiyum ilacim da seninkiyle ayni buna ek olarak bi vitamin hapi kullaniyorum ama ayni zamanda yuksek miktarda demir iceriyor.

turuncu bebisler 25.haftadan sonra cok hizli gelismeye basliyorlarmis asagi yukari 6 ay da dogum zamani belli oluyormus.benim ocak annelerinden bi arkadasimda bebisi onden gidiyordu.sezeryan icin tarih aldi ki tarihide erken almisti bir hafta ve biz hala inanamiyoruz bebis erken geldi.sezeryan tarihinden 5 gun once sancisi tuttu sonra yine sezeryanla dogurdu.

cnm gecmis olsun ya bende de oluyordu.kum dokuyormusum.doktor bol bol su iceceksin dedi.ole zaman zaman hafiften agri oluyor ama tekrar geciyor cok sukur.ilk agridiginda cok kotuydu yola yururken agri saplaniyordu kasiliyordum hareket etmekte zorlaniyordum.

iyi de kızlar gebelik diyabeti 24. haftadan sonra belli oluyormuş şimdiden yaptırsanız bile anlaşılmayacak ki??
bence boşuna strese girmeyin sizin sağlığınız için şimdi yapmıyorlar
bende senin bildigin gibi biliyorum gebelik diyabetinin olup olmadigini anlamak icin 24.haftadan sonra bakiliyormus.kesinlikle saglik icin yapmiyorlar kelebeklerim bosuna sikma canini...

benim kiz birden sessizlesince gobegimi kasiyorum yada 2-3 kere tiktikliyorum hemen vuruyor.en cokta uyurken oturdugum yerde kalcami sallayinca sinir oluyor sanirim hemen uyaniyor :)

gizem bende diger arkadalar gibi dusunuyorum kpss calis normal memurlkta olsa ozel sektorden iyidir en azindan girs cikis saati belli tatili belli.

sevile sana katiliyorum canim.ayyy herkeste ayni sorun varmis bende sadece bizde bu sorun var saniyordum.en iyisi takmamak kimseye guvenerek cocuk yapmadik biz ama ilgili olsalar tabiki daha hos olurdu.ama zaten cocukta ilerleyen yaslarda hisseder ve ona gore davranir o zaman herkes yerini bilir.dilara madem kaynanan kiz tarafi alir dior sende laf arasinda sole bence...

searchbau yorgunluktan yada bebisi uyudugu icin hissetmiyor olabilirsin.saglik ocagina gidip kalp sesini dinlemek istedigini sole.icin rahatlar bari.

Arkadaşım hiç üzülme bende 10 gün önce memlekete gittim 8 saat yolculuk yaptım o ggün hareketleri cok azdı ertesi gün oldu yine az sonra bende endişelendim saglık ocagına gittim orda kalp dinleme cihazı var kalp atışlarını dinledim içim rahatladı hemşire yinede bi doktora gitmem gerkteğini söyleyince aynı gün doktora gittim doktor hiçbir sorun yok sadece sen yorulunca oda yorurulmuş dedi yani sen kendini biraz fazla yormuşsun anlaşılan bebeşide yormuşşunsun annesi sana tavsiyem sadece sırt üstü yat ve onla konuş zaten kendine gelir bide kendini yorma

kızlar çok teşekkür ederim yorumlar için.
DENZ123 zaten bugün uyandığımdan beri yattım ayağımın altınada bi yastık koydum uzanıp duruyorum. kalkmayada hiç niyetim yok zaten. bu korku bana yetti
sağlık ocağına gidicem biraz daha uzanıyım.. siz siz olun bu hatayı yapmayın kızlar. şu dünden beri çektiğimi bi ben bilirim bi allah. çok zormuş allahım kimseye göstermesin. dua edinde en kısa zamanda güzel şeyler yazıyım buraya

cnmm cevap vermek isterdm ama benim doktorum o kadar genis ve rahat ki ben 2linin degeri kac cikti onu bile bilmiyorum.hersey normal diip gonderdi beni testten sonra.eger bilen arkadaslar varsa zaten sana yazarlar.

teşekkürler hayatbayramolsa bi tek sen cvp verdin sagol kafam karma karışık belki burda bi fikri olan vardır

yokmu benim teste bi cvp verecek kimse

CNM AYNEN bnm doktorumda sonuç gayt güzel diyip gönderdi bana rakamsal değer vermediği için bilmiyorum. ama eşimin yengesinden biliorum binde bir değil direk riskli demişler ama değer çok yüksek değilmiş bildiğim kadarıyla. . ama yenge nolursa olsun doğurcam dedim ama çok zor bi hamilelik geçirdim hep kafamda soru işaretleriyle pskolojım bozuk gezdim dedi ama maşallah hiç bişey çıkmamış kıznda. 2.si riskli çıkıp 3.sü temiz çıkanda var. birde başka bi yerde test yaptır istersen. her ne kadar böyle örnekler olsada önemli bi konu hafife alma derm. geçmiş olsun cnm içini ferah tut

canım valla benim dr.da baktı çok güzel dedi başkada bişey demedi bende sormadım bişey ama sorun olsa daha ayrıntılı bişeyler söylerdi sana heralde

acıkcasını söylemek gerekirse bebeğimin kafasında 17 haftalıkken kist cıktı 23.haftaya kadar gececegi söylendi şuan 23+1deyim bundan on gün önce doktara gittiğimde küçüldüğünü söyledi bide 2li testin sonucuda 1 ihtimali görünce doktorum karnından istersen su alalım kesin emin olalım dedi bende riskleri var diye kabul etmedim yani doktor kesin bişey söyleyemeyiz dio bilmiyorum lütfen bana dua edin çok ihtiyacım var ALLAHIM bebeğimi sağlıklı özürsüz kusursuz kucağıma almayı nasip eder inşallah.Siz hiç böyle benim gibi olan tanıdığınız varmı

denizcim bence üzülme bu kadar benim eltime ilk hamileliğinde 45/1 ihtimali çıkmıştı ama ne olursa olsun aldırmaycğm dedi ama o da kayınımda psikolojik olarak çok sorun yaşadılar ve bebekleri sapasağlam doğdu her hastanenin cihazı farklı ölçüyor ve bunlar tamamen istatiksel sonuçlar güven vermez yani bebeğin beynindeki kist içinde geçeceğine eminim çünkü gelişim döneminde benimde beynimde tümör var ama yaşım genç diye dr. ilaca başlamadı kendiliğinden küçülür diye bence endişelenme emin ol stres bebeğini daha çok etkiliyor.

canım inşallah bişey olmaz rabbim korusun bebişini.dr. aslında su almadan önce 22 24 hafta arası yapılan ayrıntılı ultrason yaptırması gerekmezmi büsürü testler var 3 lü 4lü onları yaptırırsın olmazsa yada başka bi dr.ada gitsen canım

canım sana şöle söyleyeyim o 1 ihtimal dediğin herkeste var zaten... yane mesela kiminde 1/100 ken birinde 1/1000000 olabilir. sonuç olarak senin testinde zaten bi sorun gözükmüyor.. 250 den yukarıolması yeterli değerin...

cnm allah yardımcın olsun. allahın izniyle hiç bişey çıkmaz umarım. dediğim gibikendi doktorundan net cevap alamıosan birde başka bir doktora gözükmen. ihmal etme. ben 2 dr. değiştirdim memnun olmadığım için. tam istediğim ibi bi doktor buldum dedim oda ayın 2siydi en son muayenem bide gittimki istifa etmiş. şimdi yeniden araştırıyorum. yani tek doktorla kalma böyle hassas bi durum varken. özele git yaptır, zaten özeldeysen devlet hastanesine git. bnde özele gidiodum ama sigortalı olduğum için 2liyi 8 tl'ye yaptırdım. durumu bilmediğimden böle açıklama yapıorum cnm yalış anlama sakın. hiçde vakit geöirme al bi randevu git lütfen.. dualarımız seninle, inanıyorum meleğin sapasağlam ve çok sağlıklıdır

tesekür ederim hepinize cvplar için zaten doktorumdan hiç memun değilim insanı karamsarlıga itiyo mesala size doktorlarınız vitamin ilacı falan vermiş benim doktorum ilaç falanda vermiyo öyle baştan sağma bakıp gönderiyo bişey soruncada tersliyo bide özel hastane olacak

çok tesekkür ederim iyi dileklerin için zaren oğluma zar zor kavuştum aşılama ile hamile kaldım bide böyle durumlar olması beni cok üzüyo aglıyorum sonra bebeğimide üzüyorum zaten kafasındaki kist acaba ona ağrı yapıyormu diye düşünürken kem onu üzüyorum hem kendimi siz dualarınızı eksik etmeyin ALLAHIM hepimize saglıklı evlatlar nasip etsin

kızlar tünaydın.
söyleyin bakalım bebişlerinizi daha çok ne tarafta hissediyorsunuz?benım zıpır hep solumda oraya yerleşmiş hiç sağ tarafıma geçmiyor kıpır kıpır tepikliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…