kızlar selamlar herkese.
çalışanlara kolay gelsin. benmde bi sorum olcak. dün sabah burda olanlar varsa hatrlarlar, temizlik yaptığım için korkmuştum malesef cam silme ve perde asma gibi bi cahillik yaptım. 10 ay olcak evlenei çalıştğım için kayınvaldemler ve erkek tarafından teyzeler fln kimse gelmemişti evime. ee artık doğurunca geliriz gibi sitemler de olmuştu haliyle. bnde işten çıktım bu arada. ilk gelcekler diye özenip aman laf söz olmasın diye biraz yüklendim sanırım. dün bi ara ara verdiğimde bi iki areket hissettim ama ondan sonra hiç olmadı. tam kahvaltı yaptığm saatlerde kıpır kıpır olurdu şimdi şu saat oldu tık yok. başına böyle gelen varmı? yakında hemen sağlık ocağına gitsem orda ultrason oluyomu kalp atışını fln görebiliyomuyuznolur yardımcı olun bana kızlar bişey olmaz diyin
benim kalsiyum ilacim da seninkiyle ayni buna ek olarak bi vitamin hapi kullaniyorum ama ayni zamanda yuksek miktarda demir iceriyor.bu arada geçen hafta ben grip olmuştum doktora gittiğimde bunu gördü sonra dizimin ağrıdığından ve kramp girdiğindinden bahsettim bir sürü vitamin filan tarzı ilaç yazdı
balık yağı (benim içinmiş bebek için 28. haftadan sonra veriliyor dedi)
osteocare (kalsiyum magnezyum çinko d vitaminiiçeriği olan kemik güçlendirici bir ilaç)
b vitamini
rennie duo bunu istediğin kadar gönül rahatlığı ile içebilirsin çünkü kana karışmıyor dedi
zaten elevit kullanıyordum anlayacağınız babannem gibi bir sürü ilacım oldu
Merhaba kızlar bir haftadır takip edemiyordum.umarım sizler ve bebişleriniz iyisiniz. Oğluşumla ben uzun bir yolculuktan sonra suan ıtalya dayiz. Umarım sağ salim döneriz. Burada herkes yabancı olduğundan yardımıniza ihtiyacım var. Sol kasigimda sabahtan beri bir ağrı var.kalıcı bir kramp gibi geliyor gidiyor 2-3 dakka sonra tekrar ediyor kimildamama engel değil ama çok rahatsız edici. Nedir durum sizce
bende senin bildigin gibi biliyorum gebelik diyabetinin olup olmadigini anlamak icin 24.haftadan sonra bakiliyormus.kesinlikle saglik icin yapmiyorlar kelebeklerim bosuna sikma canini...iyi de kızlar gebelik diyabeti 24. haftadan sonra belli oluyormuş şimdiden yaptırsanız bile anlaşılmayacak ki??
bence boşuna strese girmeyin sizin sağlığınız için şimdi yapmıyorlar
benim kiz birden sessizlesince gobegimi kasiyorum yada 2-3 kere tiktikliyorum hemen vuruyor.en cokta uyurken oturdugum yerde kalcami sallayinca sinir oluyor sanirim hemen uyaniyor :)günaydın kızlarrr...
çalışanlara kolay gelsin. ben yeni çıktım işten evdeyim şimdi dinleniyorum.. allah yardımcınız olsun..
dün biraz temizlik yaptım cam fln sildim. ugün kızımdan dünden beri çıt yok. evham yapmayım normaldi dimi kızlar
Boşverin kızlar hiç böyle şeyleri kafanıza takıp ne kendinizi nede kıymetli bebişlerinizi üzün...
Benim kızımda ben hiç birşey almadım desem yeri var herşeyini beşiği de dahil annem ve ablam yaptı, kayınvalidemse kız olduğunu birtürlü inanmadığı için 3-4 el örgüsü sarı ve yeşil yelek bir ikide patik yaptı heee birde hakkını yemiyeyim ne olduğu belirsiz polarımsı bir eşofman takımı birde çıtçıtlı badi aldı.
Yapılanları görünce verdiği tek tepki fitneyle, annemlerin onları ezmeye çalıştığını söyleyerek çıktı işin içinden... Ama benim annem 55 yaşında ve 3 evladınıda evlendirmiş olmasına rağmen hala bizler için çalışan bırakın elleri ayakları öpülecek bir annedir. Onun için bırakın yapmasınlar ki konuşmayada hakları olmasın...
Onlara kalırsa bizim annelerimizin yaptıkları işgüzarlık onları yaptıkları ise tedbir bebek doğdukdan sonrada herşeyi yapılır pek güzel
Ama bilmiyorlarki onların tek amaçları evlatlarının rahat etmesi sıkıntı çekmemesi....
kızlar selamlar herkese.
çalışanlara kolay gelsin. benmde bi sorum olcak. dün sabah burda olanlar varsa hatrlarlar, temizlik yaptığım için korkmuştum malesef cam silme ve perde asma gibi bi cahillik yaptım. 10 ay olcak evlenei çalıştğım için kayınvaldemler ve erkek tarafından teyzeler fln kimse gelmemişti evime. ee artık doğurunca geliriz gibi sitemler de olmuştu haliyle. bnde işten çıktım bu arada. ilk gelcekler diye özenip aman laf söz olmasın diye biraz yüklendim sanırım. dün bi ara ara verdiğimde bi iki areket hissettim ama ondan sonra hiç olmadı. tam kahvaltı yaptığm saatlerde kıpır kıpır olurdu şimdi şu saat oldu tık yok. başına böyle gelen varmı? yakında hemen sağlık ocağına gitsem orda ultrason oluyomu kalp atışını fln görebiliyomuyuznolur yardımcı olun bana kızlar bişey olmaz diyin
Merhaba kızlar ben uzun zamandan beri giremiyorum yazılar baya çoğalmış size bişey sormak istiyorum benim 2li testim 1.44000cıkmiştı doktor 1de olsa risk var demişti kafam cok karışık sonucunda 1 ihtimal çıkan varmı?? yardımcı olun lütfen
yokmu benim teste bi cvp verecek kimse
yokmu benim teste bi cvp verecek kimse
canım valla benim dr.da baktı çok güzel dedi başkada bişey demedi bende sormadım bişey ama sorun olsa daha ayrıntılı bişeyler söylerdi sana heralde
acıkcasını söylemek gerekirse bebeğimin kafasında 17 haftalıkken kist cıktı 23.haftaya kadar gececegi söylendi şuan 23+1deyim bundan on gün önce doktara gittiğimde küçüldüğünü söyledi bide 2li testin sonucuda 1 ihtimali görünce doktorum karnından istersen su alalım kesin emin olalım dedi bende riskleri var diye kabul etmedim yani doktor kesin bişey söyleyemeyiz dio bilmiyorum lütfen bana dua edin çok ihtiyacım var ALLAHIM bebeğimi sağlıklı özürsüz kusursuz kucağıma almayı nasip eder inşallah.Siz hiç böyle benim gibi olan tanıdığınız varmı
acıkcasını söylemek gerekirse bebeğimin kafasında 17 haftalıkken kist cıktı 23.haftaya kadar gececegi söylendi şuan 23+1deyim bundan on gün önce doktara gittiğimde küçüldüğünü söyledi bide 2li testin sonucuda 1 ihtimali görünce doktorum karnından istersen su alalım kesin emin olalım dedi bende riskleri var diye kabul etmedim yani doktor kesin bişey söyleyemeyiz dio bilmiyorum lütfen bana dua edin çok ihtiyacım var ALLAHIM bebeğimi sağlıklı özürsüz kusursuz kucağıma almayı nasip eder inşallah.Siz hiç böyle benim gibi olan tanıdığınız varmı
Merhaba kızlar ben uzun zamandan beri giremiyorum yazılar baya çoğalmış size bişey sormak istiyorum benim 2li testim 1.44000cıkmiştı doktor 1de olsa risk var demişti kafam cok karışık sonucunda 1 ihtimal çıkan varmı?? yardımcı olun lütfen
canım çok teşekkür ederim senin sayende bizde kızımla günümüzü görebiliyoruz artık çok sağol
cnm allah yardımcın olsun. allahın izniyle hiç bişey çıkmaz umarım. dediğim gibikendi doktorundan net cevap alamıosan birde başka bir doktora gözükmen. ihmal etme. ben 2 dr. değiştirdim memnun olmadığım için. tam istediğim ibi bi doktor buldum dedim oda ayın 2siydi en son muayenem bide gittimki istifa etmiş. şimdi yeniden araştırıyorum. yani tek doktorla kalma böyle hassas bi durum varken. özele git yaptır, zaten özeldeysen devlet hastanesine git. bnde özele gidiodum ama sigortalı olduğum için 2liyi 8 tl'ye yaptırdım. durumu bilmediğimden böle açıklama yapıorum cnm yalış anlama sakın. hiçde vakit geöirme al bi randevu git lütfen.. dualarımız seninle, inanıyorum meleğin sapasağlam ve çok sağlıklıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?