kızlar selamlar herkese.
çalışanlara kolay gelsin. benmde bi sorum olcak. dün sabah burda olanlar varsa hatrlarlar, temizlik yaptığım için korkmuştum malesef cam silme ve perde asma gibi bi cahillik yaptım. 10 ay olcak evlenei çalıştğım için kayınvaldemler ve erkek tarafından teyzeler fln kimse gelmemişti evime. ee artık doğurunca geliriz gibi sitemler de olmuştu haliyle. bnde işten çıktım bu arada. ilk gelcekler diye özenip aman laf söz olmasın diye biraz yüklendim sanırım. dün bi ara ara verdiğimde bi iki areket hissettim ama ondan sonra hiç olmadı. tam kahvaltı yaptığm saatlerde kıpır kıpır olurdu şimdi şu saat oldu tık yok. başına böyle gelen varmı? yakında hemen sağlık ocağına gitsem orda ultrason oluyomu kalp atışını fln görebiliyomuyuznolur yardımcı olun bana kızlar bişey olmaz diyin
tesekür ederim hepinize cvplar için zaten doktorumdan hiç memun değilim insanı karamsarlıga itiyo mesala size doktorlarınız vitamin ilacı falan vermiş benim doktorum ilaç falanda vermiyo öyle baştan sağma bakıp gönderiyo bişey soruncada tersliyo bide özel hastane olacak
DENZ123 cnım Allahım yardımcın olsun sana sabır versin, inşallah çarçabuk o kst küçülür ve sen huzurlu devam edersin hamileliğine. Rabbim hepimize kusursuz bebekler nasip etsin, herkesin yüzü gülsün. moralini hep yüksek tut. herşey çok güzel olacak.[/QUOTE AMİN ALLAHIM cümlemizin yüzünü güldürsün pazartesi doktora gideceğim bakalım ne diyecek ilk kistim boyutu 2.9mm idi on gün önce baktırdım 0.5mm dedi doktor pazartesi ne diyecek bakalım işin kötü tarafı 23 haftaya kadar geçmesi lazımmış ben şuan 23+1im pazartesi bakıldıgımda insallah geçmiş der doktorum dualarınızı eksik etmeyim hamilelerin içten duası kabul olurmuş
kızlar tünaydın.
söyleyin bakalım bebişlerinizi daha çok ne tarafta hissediyorsunuz?benım zıpır hep solumda oraya yerleşmiş hiç sağ tarafıma geçmiyor kıpır kıpır tepikliyor.
bende daha çok solda ve biraz aşağıda hissediyorum nadirde olsa sağdan vuruyo sonuç olarak büyüdüle artık ellerini mi ayaklarını mı çırpıyo vuruyo bilmiyorum hem ne farkeder annesi Allah bu güzel duyguyu herkese yaşamayı nasip etsin mucizeden başka şey değil bunun adı.
Zaten en ii doktorlar özel hastane devlet hastanesi falan degil bence özel muayineler prof açmış yazanesini bi muane 150 milyon sana herşeyi anlatıyo dogumuda sende yapacam de bir milyara yakın senle ne güzel ilgileniyo bi kere gitme bidaha yüzüne bile bakmıyo maksadı para başka amacı yok senin içini falan rahatlatmak değil yani ben gittim öyle yerede adam ben girerken para sayıyordu ben içiri girince eşimle eli ayagı birbirine karıştı bu böyle işteemin ol her özel aynı değil bazılarının devletten farkı yok devlet hastanesini küçümsediğim için değil yanlış anlaşılmasın hani pek ilgilenmedikleri için söylüyorum. ben mesela dün detaylı ultrasona girdim sözde inanır mısın 1 dk toplasan ancak bakmıştır ve hiç yorum yapmadan öyle ki bana bebeğimin kilosunu bile söylemedi sonrada elime sağlıklı diye bir rapor tutuşturdu yani neye dayanarak bana 1 dk lık sonuca göre sağlıklı diyo neyse radyologlada doktorlada tartıştım ve çıktım moralim çok bozuldu ne zamandır o anı bekliyodum çünkü oğlumuda göremedim zatensende bence başka hastane ve doktor arayışına gir.
çok tesekkür ederim iyi dileklerin için zaren oğluma zar zor kavuştum aşılama ile hamile kaldım bide böyle durumlar olması beni cok üzüyo aglıyorum sonra bebeğimide üzüyorum zaten kafasındaki kist acaba ona ağrı yapıyormu diye düşünürken kem onu üzüyorum hem kendimi siz dualarınızı eksik etmeyin ALLAHIM hepimize saglıklı evlatlar nasip etsin
Merhaba canım seninle sat'larımız hemen hemen aynı emin ol birçok kişide oluyor burada. Aynı şeyi ben dün yaşadım moralim bütün gün bozuktu bu yüzden.Bu dönemde hareketlerde tutarsızlık olabiliyormuş. Benim dün tetanoz aşım vardı bu yüzden sağlık ocağına gittim. Gitmişken bebeğimin kalp atışlarını da dinledim rahatladım. Onların bir cihazı var sesli bir şekilde dinleyebiliyorsun. senin de için rahat edecekse gidebilirsin. Uyuyordur kuzucuğun merak etme güzelim
Canım bence senin doktorun bilgisiz ve kendine güveni olmayan biri. Benim ikli testimde 500 küsürde 1 ihtimal çıkmıştı(sana göre çok daha riskli)ona rağmen hiç olumsuz konuşmadı. (Zaten 1 ihtimal herkesin testinde çıkıyor) Ben bir sorun olacağını düşünmüyorum ama içiniz rahat etsin diye bir perinatoloji uzmanına görünebilirsin demişti. Biz de 200 TL ye kıydık ve bir profa gittik çok şükür bir problem çıkmadı. Sen de istersen ayrıntılıya girebilirsin. Canım eminim çok güzel haberlerle döneceksin.
arkadaşlar 1 aydır soruma cevap alamadım annelerin topiklerinde lütfen bana yardımcı olurmusunuz?
size afp diye bir test yapıldı doktorum gel yapalım dedi bu hafta için..ben biraz çekimserim hiç yapan ve yaptıran duymadım ayrıca neden yaptırılır bana düzgün bir bilgi vermedi doktor sormadım o anda zaten ama cevap alamaz tatmin olmazsam zaten yaptrmıycam
bu testi bilen veya yaptıran var mı özel hastanelerde ne yapacaklarını şaşırıyorlar.
nasılsınız mayıs anneleri valla bi cee deyip kaçıyoruz hep ama inanın sizi ihmal ettiğimiz için değil çok hasta oldum hatta işten çıkmak zorunda kaldım sürwkli yatıyorum şimdide alerji odum bi türlü toparlanamadım
herkes iyidir umarım mutlu sağlıklı bir hamilelik diliyorum hepinize görüşmek üzere kendinize ve kuzulara iyi bakın
kızlar selamlar herkese.
çalışanlara kolay gelsin. benmde bi sorum olcak. dün sabah burda olanlar varsa hatrlarlar, temizlik yaptığım için korkmuştum malesef cam silme ve perde asma gibi bi cahillik yaptım. 10 ay olcak evlenei çalıştğım için kayınvaldemler ve erkek tarafından teyzeler fln kimse gelmemişti evime. ee artık doğurunca geliriz gibi sitemler de olmuştu haliyle. bnde işten çıktım bu arada. ilk gelcekler diye özenip aman laf söz olmasın diye biraz yüklendim sanırım. dün bi ara ara verdiğimde bi iki areket hissettim ama ondan sonra hiç olmadı. tam kahvaltı yaptığm saatlerde kıpır kıpır olurdu şimdi şu saat oldu tık yok. başına böyle gelen varmı? yakında hemen sağlık ocağına gitsem orda ultrason oluyomu kalp atışını fln görebiliyomuyuznolur yardımcı olun bana kızlar bişey olmaz diyin
Merhaba kızlar ben uzun zamandan beri giremiyorum yazılar baya çoğalmış size bişey sormak istiyorum benim 2li testim 1.44000cıkmiştı doktor 1de olsa risk var demişti kafam cok karışık sonucunda 1 ihtimal çıkan varmı?? yardımcı olun lütfen
turuncu bebisler 25.haftadan sonra cok hizli gelismeye basliyorlarmis asagi yukari 6 ay da dogum zamani belli oluyormus.benim ocak annelerinden bi arkadasimda bebisi onden gidiyordu.sezeryan icin tarih aldi ki tarihide erken almisti bir hafta ve biz hala inanamiyoruz bebis erken geldi.sezeryan tarihinden 5 gun once sancisi tuttu sonra yine sezeryanla dogurdu.
tesekür ederim hepinize cvplar için zaten doktorumdan hiç memun değilim insanı karamsarlıga itiyo mesala size doktorlarınız vitamin ilacı falan vermiş benim doktorum ilaç falanda vermiyo öyle baştan sağma bakıp gönderiyo bişey soruncada tersliyo bide özel hastane olacak
kızlar tünaydın.
söyleyin bakalım bebişlerinizi daha çok ne tarafta hissediyorsunuz?benım zıpır hep solumda oraya yerleşmiş hiç sağ tarafıma geçmiyor kıpır kıpır tepikliyor.
cnm banada bu hafta için sağlık ocağındaki dr. arayacağını söylemişti. bgn yarın bekliyorum bnde. bu arada senin yazını okurken bi başladı kıpırdamaya çok şükür rabbime nasıl rahatladım anlatamam. ama ayakalrım uyuştu inanki, tamam yattım ama bi görsen insan ayaklarını bile oynatmazmı?korkudan oynatmadım valla, aman dinlensin diye.. çok şükür çok rahatladım cnm.. bide sana bişey sorayım günlerimiz yakınya, kaşıntın vrmı çok? özellikle afedersin ama bacaklarımın arası mahvediyo beni.. kolonya sürüyorum devamlı. görünürde bişeyde yok ama hamileliktenmidir bilemedim:44:
perinatolojide neye bakılıyo nasıl oluyo daha önce hiç duymadımda nerde yaptırılıyo beni aydınlata bilirsen sevinirim canım
Perinatoloji'de riskli gebeliklere bakılıyor güzelim. Yine kadın doğum uzmanları oluyor ve perinatoloji dalında yan dal uzmanlık almış kişiler oluyor. Fakat her şehirde bulunmuyor. Ben aydında yaşıyorum burada doktorun yönlendireceği biri olduğu için gittim. Ama perinatoloji uzmanı olmasa da ayrıntılı ultrasona yönlendiriyorlar sanırım. Sen hangi şehirde yaşıyorsun?
Perinatoloji'de riskli gebeliklere bakılıyor güzelim. Yine kadın doğum uzmanları oluyor ve perinatoloji dalında yan dal uzmanlık almış kişiler oluyor. Fakat her şehirde bulunmuyor. Ben aydında yaşıyorum burada doktorun yönlendireceği biri olduğu için gittim. Ama perinatoloji uzmanı olmasa da ayrıntılı ultrasona yönlendiriyorlar sanırım. Sen hangi şehirde yaşıyorsun?
Orada gidebileceğin prof falan yok mu güzelim. Yani ayrıntılı ultrasona girebileceğin bir yere gitmen gerek sanırım.ben adapazarında yaşıyorum hiç duymadım detaylı ulturosanada 2 kere girdim ondada kist için başka bişeye bakmadılar öyle geçti gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?