slm kızlar ben 22+3 üm dün doktora gittim bebişimi gördüm iyi herşeyi çok şükür allaha. yalnız ben kramp giriyor bacağıma gece yatarken bazen dedim dr.ra bana kalsiyum yazdı ben hergün düzenli 2 bardak süt 1 kase yoğurt neredeyse el içi kadar peynir tüketiyorum bu zamana kadar vitamin ilacı vermedi bana dün kalsiyum ihtiyacım artmıştır diye kalsiyum yazdı eczaneye gittim eczacı bana kalsiyuma kramp için gerek yok dedi vitamin neden yazmadı sana dedi bilmem dedim elevit diye vitamin var bunu kullan dedi kullanan varmı aranızda birde kan ilacı alıyorum onınla beraber elevit alan varmı eczacıyıda tanıyorum yabancı değil elevitin içinde de kalsiyum var dedi o da hamileyken kullanmış kan ilacıyla birlikte eleviti lütfen yazın
slm kızlar ben 22+3 üm dün doktora gittim bebişimi gördüm iyi herşeyi çok şükür allaha. yalnız ben kramp giriyor bacağıma gece yatarken bazen dedim dr.ra bana kalsiyum yazdı ben hergün düzenli 2 bardak süt 1 kase yoğurt neredeyse el içi kadar peynir tüketiyorum bu zamana kadar vitamin ilacı vermedi bana dün kalsiyum ihtiyacım artmıştır diye kalsiyum yazdı eczaneye gittim eczacı bana kalsiyuma kramp için gerek yok dedi vitamin neden yazmadı sana dedi bilmem dedim elevit diye vitamin var bunu kullan dedi kullanan varmı aranızda birde kan ilacı alıyorum onınla beraber elevit alan varmı eczacıyıda tanıyorum yabancı değil elevitin içinde de kalsiyum var dedi o da hamileyken kullanmış kan ilacıyla birlikte eleviti lütfen yazın
merhaba canım elevit hamileler için bir vitamin bende kullanıyorum.çok bilinen ve çok kullanılan bir vitamin. bence mutlaka kullan. ayrıca demir de kullanıyorum. yalnız ikisini aynı anda almamak gerekiyor. birini sabah aldıysan diğerini akşam al. içinde yazıyor zaten.alınca okursun. demir takviyesi ile birlikte almayın diyor. arada tam hatırlamıyorum ama sanırım 8 saat fark olsun yazıyordu.neyse alınca okursun zaten
merhaba canım elevit hamileler için bir vitamin bende kullanıyorum.çok bilinen ve çok kullanılan bir vitamin. bence mutlaka kullan. ayrıca demir de kullanıyorum. yalnız ikisini aynı anda almamak gerekiyor. birini sabah aldıysan diğerini akşam al. içinde yazıyor zaten.alınca okursun. demir takviyesi ile birlikte almayın diyor. arada tam hatırlamıyorum ama sanırım 8 saat fark olsun yazıyordu.neyse alınca okursun zaten
demir olarak hangi ilacı alıyorsun dr.um ilac kullanılmasını pek istemeyen bir tip bende anlamadım 22 haftalık oldum bana vitamin vermedi dün eczacı bunu kullan mutlaka dedi.
canım benim demir ilacımın ismi gynoferon.üzerindede hamilelik dönemi için yazıyor. içerisinde extra folik asitte var. ben baştan beri folik asit yerine bu ilacı kullanıyorum. çünkü bende sık sık demir eksikliği oluyordu hamilelikten önce şuanda demirim bu ilaç sayesinde hamile olmama rağmen iyi çıktı. ben 1 haftadır sabah elevit akşam demir kullanıyorum. tam tersinide yapabilirsin. yeni yazdı benim doktorum.sanırım 4 ay bitince eleviti kullanmak uygun oluyor. elevitin prospektüs ünü okursan daha sağlıklı bilgi alabilirsin.
aman ne bilim kafama göre aldım ya ondan dedim canım sonuçta bunu yaklaşık %90 hamile kadın içiyor zaraarı yok kızsada yapacak bişey yok.. çok tşkler hayırlı akşamlarcanım bu hamileler için vitamin bir zararı yok ki hatta yararlı bir şey, kızacağını sanmıyorum. yine de gidince söylersin yada içim rahat etmez dersen telefonu varsa açıp sorarsın.
Canım ben ilk gündn beri elevit kullanıyorm dr.um verdi 4 aydan snrada kan ilacı verdi şimdi birini sabah dierini akşam kullanyrm bnce eleviti kullan ihmal etme.hım bende 5.5 aylığım neredeyse ama yazmadı dediğim gibi eczacı kullan dedi ve aldım o zaman eleviti sabah demiri akşam alim dediğin gibi tşkler. dr.uma sorsam kafama göre aldım kızarmı acaba bilmiyorum
arkadaşlar bugun kozyatağı demstock mağazasından mothercare emzirme sutyeni 2 li 3,8 tl ye aldım ilk defa uygun bişey buldum :) 7li çıtçıtlı badylerde 37 tl yolu düşen yakın olan uğrasın...
iyi aksamlar kizlar,bizde bugun bebisimle dip kose temizledik sildik,supurduk,topladik ondan sonrada alisverise gittik, bir kac parca hamilelik kiyefeti aldim,hastane icin iki tane terlik aldim biri terlik sayilmaz ici yunlu babet tarzi bisey diger eksikleride alayim fotolarini koyarim, artik agirlasmadan hastane icin pijamalarima falan bakmak istiyorum ,bizden bugunluk boyle simdide yorulup uzandim
demir olarak hangi ilacı alıyorsun dr.um ilac kullanılmasını pek istemeyen bir tip bende anlamadım 22 haftalık oldum bana vitamin vermedi dün eczacı bunu kullan mutlaka dedi.
hayırlı olsun walla cok iyi fiyata almıssın ben tanesını 15e buldum en uygun emzırme sutyenı walla cok ıyıymıs fıyatı tam olarak neresınde kozyatagının?
kozyatağından bostancı istikametine giderken carrefour un tam karşısına denk geliyor netten daha ayrıntılı bak istersen sutyenlere bende çok şaşırdım bedava denecek kadar ucuz :)
valla oyle:) pekı anladım orayı adı neydı pekı magazanın yarın gıdıp alıcam bende cunku ınsallah fıyatı degısmez yarına kadar:)
mağazanın adı demstock outlet ( ayrıca optimum alışveriş merkezi içindede var ama orada pek ürün yok ) 3-4 katlı bi bina ilk katta ayakkabı çanta falan var 2.kat bebek kıyafetleri fiyatının değişeceğini sanmamda belki beden olarak bulamazsın sepete atmışlar seçiosun.
Canım ben ilk gündn beri elevit kullanıyorm dr.um verdi 4 aydan snrada kan ilacı verdi şimdi birini sabah dierini akşam kullanyrm bnce eleviti kullan ihmal etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?