günaydın kızlarrrr. sabah babamızı gönderdik kızımla 6.30da, sonra uyuyamadık korktuk bi an niyeysekalktık erkenden evimizi topladık sonra sizlere bi selam verelim dedik. sonrada herzamanki gibi bi soru soralık istedik. yaa kızlar ben kurban bayramıyla beraber kırmızı etten bi tiksindim ardından tavuk ve balık geldi. üçününde bu dönemlerimizde çok öenmli olduğunu biliyorum ama kokusuna tahammül edemiyorum elimde değil.dün eşime şinitsel aldırdım onu yiyebildim çok şükür. ama faydalımıdır ne dersiniz? hç yiyememekten daha iyidir değilmi? balığıda ton balığımı alsamki? ne yapabilirim bnm gibi olan varmı? süt içemeyenler için kaşar yiyin denirya, et y,yemeyenler için ne önerilir acaba? bana bi yardım eden sevgili anneler?kızımda b12 eksikliğinden ötürü bişey çıkar diye çok korkuyorum
Kızlar ben daha kızıma hiçbir sey almadım benim gibi olan varmı insallh c.tesi günü alcam artıkk.... Nerden baslasam bilmiyorum bilgisi olan yada ilk etapta neler alcaksınızz cok sey almayın hemen küçülüyor diyorlarr.2 takım hastane cıkısı almayı düşünüyorumm... Sadece alt değiştirme takıı ve bir tsne battaniyesi var onlarda hediye geldi zatenn
bende et,balik,tavuktan cok tiksindim.ama kendimi zorluyorum.mesela bir gogusu kocaman bi tabak salatayla yiyorum.yada klasik haslama tavugu pilavla yiyorum,cok tadi gelmiyor.et icinde aklima yesil emrcimek geldi.vejeteryanlar et yemedikleri icin yesil mercimek yiyorlar.ama tabi etin vitamini ayridir.sinitzel donmus mu yoksa tavukcularda satilanlardan mi?donmus gida yememeye calsi katki maddesi cok oluyor.
günaydın kızlarrrr. sabah babamızı gönderdik kızımla 6.30da, sonra uyuyamadık korktuk bi an niyeysekalktık erkenden evimizi topladık sonra sizlere bi selam verelim dedik. sonrada herzamanki gibi bi soru soralık istedik. yaa kızlar ben kurban bayramıyla beraber kırmızı etten bi tiksindim ardından tavuk ve balık geldi. üçününde bu dönemlerimizde çok öenmli olduğunu biliyorum ama kokusuna tahammül edemiyorum elimde değil.dün eşime şinitsel aldırdım onu yiyebildim çok şükür. ama faydalımıdır ne dersiniz? hç yiyememekten daha iyidir değilmi? balığıda ton balığımı alsamki? ne yapabilirim bnm gibi olan varmı? süt içemeyenler için kaşar yiyin denirya, et y,yemeyenler için ne önerilir acaba? bana bi yardım eden sevgili anneler?kızımda b12 eksikliğinden ötürü bişey çıkar diye çok korkuyorum
canim ayni durumdayiz.bende bu hafta almaya baslicam.bugun ki konumuz bu olsun ya.bu konuda bilgisi olan arkadaslar deneyimli annelerden bebek esyalari hakkinda bilgi alalim.bircok siteyi arastirip okudum,kendime gore ihtiyac listesi cikardim.isterseniz paylasirim.ama nerden baslicam bilmiyorum.birde iklim farkliliklari oluyor mesala bebisim mayista dogacak ama burasi mayista yaniyor.o yuzden tum evler daha dogrusu odalarda klima var.mekanlarda hep klimali onun icin yarim kol yerine hep pamuklu uzun kollu seyler mi almaliyim????yada biizm burda yaptigimiz gibi yarim kol ustunede ceket tarzi ince birsey mi almaliyim???onu nasil ayarlicam kafam cok karisik
canim ayni durumdayiz.bende bu hafta almaya baslicam.bugun ki konumuz bu olsun ya.bu konuda bilgisi olan arkadaslar deneyimli annelerden bebek esyalari hakkinda bilgi alalim.bircok siteyi arastirip okudum,kendime gore ihtiyac listesi cikardim.isterseniz paylasirim.ama nerden baslicam bilmiyorum.birde iklim farkliliklari oluyor mesala bebisim mayista dogacak ama burasi mayista yaniyor.o yuzden tum evler daha dogrusu odalarda klima var.mekanlarda hep klimali onun icin yarim kol yerine hep pamuklu uzun kollu seyler mi almaliyim????yada biizm burda yaptigimiz gibi yarim kol ustunede ceket tarzi ince birsey mi almaliyim???onu nasil ayarlicam kafam cok karisik
cnm malesef dondurulmuş gıda. marketlerde buzdolaplarında satılanlardan. aslında bak aklıma gelmemişti tavukçudan almak.. ordan alırım bende günlük taze yiyeceğim zaman dimi? haşlanmış tavuğu soğumuş hiç yiyemiyorum sıcakkende kokusu zor oluyo. valla allah yardımcımız olsun, etki en sevdiğim yiyecekti, birgün tiksineceğim aklıma bile gelmezdi..
Kızlar ben daha kızıma hiçbir sey almadım benim gibi olan varmı insallh c.tesi günü alcam artıkk.... Nerden baslasam bilmiyorum bilgisi olan yada ilk etapta neler alcaksınızz cok sey almayın hemen küçülüyor diyorlarr.2 takım hastane cıkısı almayı düşünüyorumm... Sadece alt değiştirme takıı ve bir tsne battaniyesi var onlarda hediye geldi zatenn
evet canım yaptığın listeyi bizlede paylasırsa sevinirm. ben kıyafet knusunu gectim biberon ve bakım ürünlerini konusunda kararsızım ben chicconun biberonlarını sebamed ürünlerini düşündüm ama ne yapmalıyım hala kararsızım hafta sonu söle bir gezdim burda 2 mağaza cok güzel kıyafetler varr benim kıızm olcak kız kıyafetlerine bayıldım ama gereksiz seyde almak istemyorum sonucta hemen büyücek anlamlı seyler amak istiyorum hadi bakalım annelr fikirlerrrrrr
kızlar nasılsınız ne güzel büyümüş göbüşlerinizzzz
günaydın canım bende bu haftasonu bebişim için alışveriş yapacağım bebe fuarı var oradan btün eksiklerimizi tamamlarım die düşünüyorum
kizim icinyaptığın listeyi eğer markalarıda varsa markaları ilede yazıp paylaşırsan çok memnun olurum canım
canım bu fuar istanbulda mı
evet canım 19-22 ocak CNR EXPO da fuar anne bebek fuarı katılımcılara da baktım herşey mükemmel...fuarlar daha da ucuz ve çok çeşit oluyor hafta sonu bizde gideceğiz inşaallah
kizim icin
Kisa-uzun kollu citcitli body(zibin takimi hediye geldi oyuzden almayi dusunmuyorum)
Corap bol miktarda
1 penye-1 polar battaniye(alindi)
Alt acma bezi(canbebe cok guzel)
Nuk tirnak makasi(cok guvenliymis)
Arzum Bebbe saat nem ve oda sıcaklıgıni olcuyormus( 20 TL)
Philips Bebek telsizi-164 tl ve gogus pompasi(alsam mi karar veremedim)
Bebek bakim urunleri-sampuan pisik kremi-bebe yagi...(sebamed cok iyiymis fakat pahaliymis)
Chicco bebek taragi-14 tl(cok sacli dogma ihtimaline karsi konak olusumunu engellemek icin)
Emzik ve biberin kullanmayi dusunmuyorum.ihtiyac olursa dogduktan sonra alicam.
Chicco park yatak
Braun ates olcer-130 tl
kendim icin
Gogus pedi(bol miktarda)
Kagıt havlu
Terlik
Islak Mendil
Corap
İç çamasırı, Emzirme Sütyeni
Diş fırcası Diş macunu
1 pijama,1 gecelik
evet canım 19-22 ocak CNR EXPO da fuar anne bebek fuarı katılımcılara da baktım herşey mükemmel...fuarlar daha da ucuz ve çok çeşit oluyor hafta sonu bizde gideceğiz inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?