2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

peki bir sorum daha varr hastaeye giderkeen neler alcaz kendimiz be bebiş için bununla ilgilide düşünceler allalım bebiş için liste yaptım birde bizim ve hastanede yaımızda olması gerkenler ,çin ne yapmalıyızzz

benimde şimdiye kadar aldıklarım
Cnm şimdiye kadar aldıkların arasında tek az bulduğum şey ağız bezi. ben de 8 tane aldım ama annemler çevrem daha da al diyor. hiiiç yetmiyormuş.düşünsene bebişin salyası aktı- azıcık süt ağzından çıktı-sonra kustu gitti bezlerin hepsi. ne zaman yıkayıp hemen kurutucaz. deneyimlere göre hiç yetmiyormuş ağız bezi

canım şimdiden alırsan tam indirim zamanı olduğu için çok ucuza alabilirsin ben o yüzden kışlık kar tulumunu,montunu falan şimdiden aldım.yarı fiyattan bile ucuza geldi.
ama çok almayayım şimdilik dersen en azından dışarıda giymek için şık 1-2 takım,montunu falan almanı öneririm.evde giydirmek için herzaman uygun fiyata bulunuyor ama şık bebek kıyafetlerin normal fiyatları çok pahalı oluyor.

Haklısın canım mevsimi geldiğinde pahalı olur.Ben listeme onlarıda ekleyeyim :) Bu arada havuzluhana gitmeyi düşünüyorum..Herşey bir arada olduğunu için..Aklıma gelmeyenleride görünce alırım dedim..Eşim pek taraftar değil gitmekte ama ben ve oğluşum çok ısrarcıyız

haklısın canım ikide bir yıkamak zor olur ayrıca yazın neysede kışa doğru birde kuruma derdi olacak. en iyisi ben bir 10-12 tane daha alayım. birde kızlar cahilliğimi mazur görün bu ağız bezleri ile bebişlerin ağızını silerken kuru mu sileceğiz ıslatpta mı birde arada sırada bebek ıslak mendili ile silersek zararı mı olur.

bende alışveriş konularını araştırırken havuzlu hanı çok duydum herkes oradan bahs ediyor.eğer istanbulda olsaydım mutlaka uğrardım canım.

Herkese merhabalarrrr bugun işe anca gelebildik oğlumla ay bi tembellik bi tmbellik pazartesi pazartesi sormayın neyse hazırlandık geldik çok şükür :)
Cuma günü tetanoz aşımı oldum çok şükür pek ağrı yapmadı bu sefer gece biraz zor uyudum o kadar ertesi güne bişeycik kalmamıştı hatta :)

Ne güzel listeler hazırlanmışşş bende dün çıkardım tüm aldıklarımızı ve alınanları baya bişeyi olmuş oğlumun artık çok kıyafet almam sanırım :)
Sizin listelere bakınca eksiklerimi not edicem şimdi böyle liste yapmak çok iyi oluyo :))

günaydın guzel anneler valla işe cok zor geldım her yer buz ankarada dusmeden gelebıldımm vallaa bogazımda cok kötü ağrıyooo öksürüyorumm ıkı gundurrr

ne guzel alısverısler hızlandı artıkk ben daha baslayamadım ufak tefek alıom ama dogru duzgn bısey almadım daha :)

bi de ben bı ıkı gundur bebegımın hareketlerını hıc hıssetmıorum eskıden kıpır kıpırdı oğlummm:18::18::18:

mother care de göğüs kremi 19,90 dan 15 e düşmüş :) alacaklara duyurulur

canım ben uzun bi süre ıslak mendili poposuna kullanmayı bile düşünmüyorum. kuru sileriz canım o mendillerle ağzını. zaten paşalar ve prensesler bir süre tükürüklerine hakim olamayacaklar birde süt sileceğimiz için kuru mendil yeterli olur.

Günaydın güzel anneler ve bebişleri

bakıyorum alınacaklar listeleri yapılmış ne güzel Nazar benim ikinci olduğu için çoğundan var ama illaki alınacak çokşey de var. daha listemi düzenlemedim ..
listeler makull listeler fazlasını almayın çocuk çok çabuk büyüyo. şuan benim aklımada olanlar, dönence(ilk kızım kırmıştı kendisininkini) kulaktan lçen ateşölçer , bir uyku seti, biberonlar , suluklar alcam ve bolcaaaa bebek bezi depoluycam.

günaydın kızlarrr

cuma günü yoktumm rapor aldım bir gün dinlenmek için geçmişi okumaya çalıştım ama yarısını okuyabildim epey ilerlemişsiniz..
tüm anneler ve bebişleri iyidir inşallah herşey yolundadır kızlar

cuma günü rapor almak için gittiğimde sağlık ocağında tetanoz aşımı yapmak istediler ama ben sıvıştım kaçtım 25 ocak ta ayrıntılı ultarasonum var ozaman yaptırıcam gittiğim hastanede kaçış yok
bu arada lansinoh krem indirimde imiş ☞ Lansinoh Lanolin Gs Ucu Kremi, 1 Alana 1 Bedava : BebeShop - Bebek, Bebek Giyim, ocuk Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Ayakkab, Chicco, Andywawa
ilgilenen olursa diye gönderiyorum...

evet bizde hafta sonu bi paket bez aldık. prima yendioğan 86 tane var içinde 20 tl ye düşmüş...

sevgi dikkat et kendine canım tam hastalık havası zaten bol bo meyve ye c vitamini şart :)

kızlar ya bişey sorucam sizlere ben kışlık birşey almadım hiç , ama çoğunuz almış alıpta kullanamaz diye korkuyorum , cumartesi kuzenimin bebişini gördük 3 aylıktı ama maşallah 5-6 aylık gibi boyu kilosu biçok şeyini kullanamadı dediler doğmadan alma dedi zorunlu kalmadıkça aklım karıştı o yüzden ben sanırım doğduktan sonra alıcam

günaydın canım bende bu haftasonu bebişim için alışveriş yapacağım bebe fuarı var oradan btün eksiklerimizi tamamlarım die düşünüyorum

sadece 1 kat perakende diğer katlar toptan satış olacakmış pazar günü toptan satış yapan mağazalarda kalan ürünlerini geri götürmemek için perakende satacakmış davetiye için bir yere sormuştum bu şekilde açıklama yapmıştı fuara bedava davetiye bulan varmı bu arada

bende doğduktan sonra alcamm valla buyuk kıyafet depolamaya gerek yok lazım oldukca gıder alrım dogsunlar hele:)

bu oyuncağı çok beğendim almak istiyorum paylaşayım dedim;P değişik şekillerede giriyor
Eki Görüntüle 327398 Eki Görüntüle 327397 Eki Görüntüle 327396

canm ankara gerçekten buz içinde bende zor geldimm..
düşmeden atlatabilsek keşkee..

herkese iyi haftalarr
okuyorum hep ama yazamıyorum çok hızlısınız maşallahh

oyuncağa bayıldımm yaaa çok güzell

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…