ben radyoda dinlemiştim yeşilköy dedi galiba. tam olarak nerde cnm?
canım çok teşekkür ederim 1-2 eksiğim vardı hemen ekleyeceğim
ben kuşadasındayım canım eğer izmirdeyse fuar gidecektim ne güzel siz şanslısınız herşey orada oluyor
canım yeşilköy bakırköye bağlı bir semt bende yeşilköyde çalışıyorum Atatürk hava limanının tam karşısı toplu taşıma ile yada özel araçla gelirsen tarif edebilirim cnm
ben izmitteyim ama eşime söyleyeceğim canım. gelirsek arabayla geliriz tarif edebilir misin?
parishilton nevresim seti de almak gerekiyor.benim listemde yoktu.bide yeni dogan bebekler icin yastik oluyor ya yan yatmasini saglayanlardan ondan da almayi dusunuyorum.
canım köprüyü geçtikkten sonra e5 veyahut tem otoyolundan düz devam edeceksiniz zaten heryerde atatürk hava limanının tabelaları var havalimanı kavşağından sola sapacaksınız zaten sola saptınız mı ya sirkeci yenikapı tabelası yada cnr -dünya ticaret merkezi tabelası var siz hep soldan saparak ulaşabilirsiniz..ayy çok karışık anlattım ama yeri çok kolay :)
ALIŞVERİŞLERİM
Zıbın takımı
Uzun-kısa kollu body
Tulum- ayaklı altlar-penye kalın hırkalar
Kar tulumu ( dışarı çıkarırken giydirilen kalın kalıp gibi astronot tulum diyorlar onlardan)
Bere-eldiven-çorap
Ağız bezi-omuz havlusu
Banyo havlusu
Yün-polar-penye battaniye
Alt açma seti (kumaş)
Alt açma seti (yıkanabilir su tutmayan bir malzemeden)
Bebek banyo küveti
Park yatak (Pierre Cardin)
Kraft dondy beşik
Mama sandalyesi (Chicco)
Yürüteç (Pierre Cardin)
Ana kucağı (Chicco)
Göğüs pedi
ALACAKLARIM
Nevresim takımı
Yan yatma yastığı
Chicco veya Nivea Atta çantası ( içinde bebe yağı-pudrası-güneş kremi-şampuanı-sabunu-pişik kremi var)
Yukardakini almazsan kullanışlı bir bebek çantası ve diğer bakım ürünlerinin hepsini
Hava nemlendricisi
Tarak-tırnak-makası-burun aspiratörü
Göğüs ucu kremi
Kendime gecelik-pijama-rterlik-kırmızı taç :)
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. yine yazarım kızlar herkes yazsın ki listeleri tamamlayalım
kızlar ben travel sistem bebek arabası alacağım bildiğiniz gibi bunun içinde araba koltuğu ve anakucağı olarakta kullanılan bir parça oluyor. şimdi benim merak ettiğim. benim ayriyetten evde kullanılan anakucağı almama gerek var mı. evde kullanılanlarda titreşim,müzik,sallama imkanı da oluyormuş.ama sadece 6 ay kullanılacak bu ikisi fazla mı olur yoksa lazım mı.
bilginiz varsa lütfen yardımcı olun kafam çok karıştı
kızlar ben travel sistem bebek arabası alacağım bildiğiniz gibi bunun içinde araba koltuğu ve anakucağı olarakta kullanılan bir parça oluyor. şimdi benim merak ettiğim. benim ayriyetten evde kullanılan anakucağı almama gerek var mı. evde kullanılanlarda titreşim,müzik,sallama imkanı da oluyormuş.ama sadece 6 ay kullanılacak bu ikisi fazla mı olur yoksa lazım mı.
bilginiz varsa lütfen yardımcı olun kafam çok karıştı
evet listeler çok işe yarıyor..yukarda yazanlara bakınca hatırladım alacaklarım arasında göğüs kremi-dönence-banyo filesi-ıslak mendil var kimbilir daha neler çıkacak...dilara bende havluyu yazmayi unutmusum.cok iyi oluyor bu listeler.tesekkurler...
canım senin alacağın anakucağı manuel olarak sallanacak yani elinle sen sallamak zorundasın. Bence o da iş görür ama otomatik sallananlar da çok iş görüyormuş o yüzden ben aldım. Hem müzikli hem kendisi sallanıyor hem mama sandalyesi oluyor istendiğinde. Sana şöyle bir önerim olacak bazı çocuklar sallanmayı hiç sevmiyor . Senin setinde zaten sallanabilen anakucağı olacak onu denersin baktın bebişin sevdi rahat ediyor ama senin sürekli başında durup sallaman gerekiyor işte o zaman alırsın, kaçmıyor ya :)
bebeğin sallanmayı sevmezse,sallanınca hemen kusan veya ağlayan çocuklardan olursa boşuna para vermemiş olursun.. Bizim yiğenimiz sallanınca hemen ağlardı huysuzlanırdı biz yine de aldık. Allahım huzurlu sağlıklı akıllı olsun çocuklarımız inşallah
cnm bende travel sistemden alicagim.ama ayrica titresim ve muzikli diye digerinden almayi dusunmuyorum cunku park yatak alicam.park yataktada titresim ve muzik var.senin listende de yatak icin donence var bence gerek yok ayrica almaya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?