parishilton canım aldıkların çok güzel güle güle giysin bebişin çok uyguna almışsın gerçekten
kızlar ben bizzat şahidim eltimin oğlu 8 aylık ama 10 aylık altı herşey küçük geliyo
malum bebeklerimiz yaz bebekleri olucak ekim kasım da 6 aylık olucaklar o zaman bile havalar güzel oluyo kışlık fazla depolamaya gerek yok bence
şuda var bebeklerimizle alışveriş yapmak çok daha zevklidir eminimki
disney li olanlarda çook şekermiş güle güle giydir canım hepsini....
bende pek kışlık almama taraftarıyım canım çünkü bebeklerin boyları kiloları hiç belli olmuyo .. şimdilik mevsimlik tarzı alıyorum hırka yelek filan bitane şişme yelek alıcam oğluma yazın akşamları filan giydiririz dışarda :))
çok teşekkür ederim canım genelde büyük büyük aldım zaten bir sezon giyilecek ürünler olacağını tahmin ediyorum olmazsada hediye falan götürürüm.aslında aklımda daha alışveriş yapmak yoktu o kadar ucuza ve çok beğenerek bulunca kaçırmak istemedim. ben haziranda doğum yapacağım anca bu zamanlarda 6 aylık olacak. oyüzden olur heralde
canım çok teşekkür ederim evet canım bildiğimiz kipa marketin bebek bölümünde
bu fiyata bulmuşken kaçırmak istemedim
canım baharlıkları 3-6 ay beden kışları 6-9 ay ve 9-12 ay aldım
parishilton
hepsi çok güzel güzel günlerde giysin bebişin,hayırlı olsun.çorapları ve şapkaları da çok şeker
güle güle sağlıklı günlerde giydir parishilton disneyli olanlara bayıldım ben
ay evettt cok tatlı olur şişme yelek bende alcamm özendımm
hepsi çok şeker :))) güzel günlerinizde giyin :)))
evet bizim babamız çok istiyo bir örnek giyinicekmiş oğluylaa , gerçi benim kide aynısı ama onlar bir örnek giyinicekmiş :))
çok teşekkür ederim canım daha öncede yazdığım gibi çok çok ucuza denk gelince kaçırmak istemedim. bedenleride biraz büyük aldım.
evet milupanın paketini de primanınkini de aldım. Ikisi de güzeldi. :))) ama primada tulum ve hediye çeki yoktu.
Merhaba mayis anneleri...
Kizlar size birsey danismak istiyorum cunku icimde cok buyuk bir korku var.
ALLAH nasip kismet ederse haziran basinda melegime kavusacagim suan 19H 2G hamileyim. Eger olursa gunde bir kez bazen hafif birseyler hissediyor ve hissedemiyor arasinda birsey benimki yani emin degilim. Benden daha ufak hamile arkadaslarim ay cok kimildiyoo hic uyutmuyor gibilerine konusunca icime ister istemez kurt dusuyor.
Kizlar sizler ne zaman hissettiniz bebeginizi?
ALLAH korusun birsey oldu diye cok korkuyorum...
milupa ne gönderiyor acaba sadece üyemi oldunuzzz
Merhaba mayis anneleri...
Kizlar size birsey danismak istiyorum cunku icimde cok buyuk bir korku var.
ALLAH nasip kismet ederse haziran basinda melegime kavusacagim suan 19H 2G hamileyim. Eger olursa gunde bir kez bazen hafif birseyler hissediyor ve hissedemiyor arasinda birsey benimki yani emin degilim. Benden daha ufak hamile arkadaslarim ay cok kimildiyoo hic uyutmuyor gibilerine konusunca icime ister istemez kurt dusuyor.
Kizlar sizler ne zaman hissettiniz bebeginizi?
ALLAH korusun birsey oldu diye cok korkuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?