2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

çok teşekkür ederim canım genelde büyük büyük aldım zaten bir sezon giyilecek ürünler olacağını tahmin ediyorum olmazsada hediye falan götürürüm.aslında aklımda daha alışveriş yapmak yoktu o kadar ucuza ve çok beğenerek bulunca kaçırmak istemedim. ben haziranda doğum yapacağım anca bu zamanlarda 6 aylık olacak. oyüzden olur heralde

çok teşekkür ederim canım daha öncede yazdığım gibi çok çok ucuza denk gelince kaçırmak istemedim. bedenleride biraz büyük aldım.

bende bi gideyim kipaya erkek için bu kadar gzel şeyler yok gerçi ama bi bakayım yinede

canım çok teşekkür ederim evet canım bildiğimiz kipa marketin bebek bölümünde
bu fiyata bulmuşken kaçırmak istemedim
canım baharlıkları 3-6 ay beden kışları 6-9 ay ve 9-12 ay aldım

cvp verdiğin için çok sağol canım ben de gidip bakayım inşallah bulurum bitmemiştir inşallah

ay kızlarrr bide düşünsenide kapşonlu kamşonu tüğlü tüğlü olsa :))

Merhaba mayis anneleri...

Kizlar size birsey danismak istiyorum cunku icimde cok buyuk bir korku var.

ALLAH nasip kismet ederse haziran basinda melegime kavusacagim suan 19H 2G hamileyim. Eger olursa gunde bir kez bazen hafif birseyler hissediyor ve hissedemiyor arasinda birsey benimki yani emin degilim. Benden daha ufak hamile arkadaslarim ay cok kimildiyoo hic uyutmuyor gibilerine konusunca icime ister istemez kurt dusuyor.

Kizlar sizler ne zaman hissettiniz bebeginizi?

ALLAH korusun birsey oldu diye cok korkuyorum...

bende bugün alt değiştirme aldım battaniyeli 28 tl ucuz mu pahalı mı pek karar veremedim ben çok paralar vermek istemiorum çünkü

her bebeğin kendine özgü davranışları olurmuş, hissetmemen normak olabilir, ben 16. haftada hafif hafif hissetmeye başlamıştım, çok anlaşır değil ve sık değildi. şimdi 24 hafta 5 günlük ve bu günlerde daha keskin hissettiriyor miniğim... :)))

canım ben tam 20 haftalıkken hissetmiştim , bu hisetme durumu kişiden kişiye değişebiliyo kafana takma yakında başlar tekmeler :)

Ben 19 haftada falan hissetmeye başladım hafif kımıldalanmalar küçük pat patlar şeklinde oda ayak da iken değil otururken yada uzandığım zamanlarda... Bu arada bu ikinci hamileliğim yani kısacası bence fazla panik yapmayın... Bebeğin anne karnındaki duruşu sizin kilonuz vs gibi durumlar çok etkiliyor. En geç 1-2 haftaya kadar hissedeceğinizden şüpheniz olmasın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…